ωραια λοιπον ......
αφου δεν προκειτε να σε κηνυγησει οικογενιαρχης μπατσος ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ???
ξηλωνουμε τις πινακιδες κ ειμαστε στη πουδρα!!!
μη σας πω θα βαλω κ αυτοκολλητο ανακλαστικο τυπου
Μ0Λ1Σ ΣΚΩΤ0ΣΑ ΜΠΑΤΣΟ!!!
ωραια λοιπον ......
αφου δεν προκειτε να σε κηνυγησει οικογενιαρχης μπατσος ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ???
ξηλωνουμε τις πινακιδες κ ειμαστε στη πουδρα!!!
μη σας πω θα βαλω κ αυτοκολλητο ανακλαστικο τυπου
Μ0Λ1Σ ΣΚΩΤ0ΣΑ ΜΠΑΤΣΟ!!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ..........Αρχικά δημιουργήθηκε από XR 600
δηλαδη λες οτι το κλεφτρονι θα σταματισει σε μπλοκοη οτι θα τον καταδιωξει και θα τον πιασει ζητας οικογενειαρχης με το μισθο που παιρνει
...μαλλον μας δουλευεις
![]()
Φοβερό συμπέρασμα έβγαλες......!!!!!!!!!!!!
![]()
Καθότι ένας μεγάλος αριθμός από κλεφτρόνια είναι ''εισαγωγής πρώην Ανατολικού Μπλόκ", έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό ότι γνωρίζουν από κλειδαριές και συναγερμούς αλλά όχι και από οδήγηση μοτό πέρα από τα απολύτως βασικά........
Όταν τους κάνεις σήμα δεν σταματάνε άμμεσα, αλλά παρακάτω φοβούμενοι την καταδίωξη με μοτό και προτιμούν να αρχίσουν το τρέξιμο με τα πόδια από στενό σε στενό και από οικοδομή σε οικοδομή ..........![]()
![]()
![]()
Έχει συμβεί αυτό σε μένα με δυό μαθητές μου όταν κυνηγήσαμε έναν με ένα κλεμμένο R1 και εμείς με το FAZER 600, ένα TTR 600 και ένα ........... Innova.
To στρίμωγμα το έκανα εγώ τις γρήγορες που έπεσαν ανέλαβαν τα ''μικρά'' για να μαθαίνουν .....
Και σκεφτέίται ότι εγώ είμαι εκπαιδευτικός και όχι αστυνομικός. Φαντάσου να δουν και στολή![]()
![]()
![]()
Και για να το κλείσω θα πω ότι την μαγκιά με την πινακίδα την κάναμε μέχρι τώρα και δεν έτρεχε τίποτα γιατί το πρόστιμο ήταν χαμηλό. Τώρα όμως ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Και για πες μου φιλε μου στο εξωτερικό που παίζει ακινητοποίηση και προσωρινή (2 μήνες) κατάσχεση του οχήματος, σε κάποιες χώρες, και τα πρόστιμα ειδικά για την έλλειψη - απόκρυψη πινακίδας είναι τεράστια, θα την έκρυβες την πινακίδα σου ;;;;;;;;;;;;;;
Έχεις δει πολλούς Γερμανούς - Ελβετούς - Αυστριακούς χωρίς πινακίδα ;;;;;;;;;
Μάλλον όχι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά εκεί το χέρι του νόμου είναι όντως μακρύ και σε φτάνει ..........................
![]()
![]()
![]()
Βασικα δεν μπορω να καταλαβω πολλα πραγματα απο αυτα που λετε και δεν το παιζω νομοταγης πολιτης γιατι δεν ειμαι και ουτε και εγω γουσταρω τα στρουμφ αλλα ενα απο τα πραγματα που εμαθα παρα πολυ καλα στην ζωη μου ειναι οτι τα γουστα πληρονονται οποτε φιλε η βγαλτη σωστα την π@υτανα η σταματα να γκρινιαζεις,στην τελικη τα στρουφ στα @@ τους,ενω εσυ τζαμπα χαλιεσε και χανεις τον χρονο σου να τους βριζεις
Ο πυργος της Βαβελ
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ποσο ειναι η κληση για πινακιδα?
Τζαμπα ρωτας εδω μεσα,δεν νομιζω να ξερει κανεις![]()
![]()
![]()
Ο πυργος της Βαβελ
30.......ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ...........
Καί δέν άκουσα άλλαγή μέ τόν νέο κώδικα.......
Ούτε άκόμα άρχισε νά ίσχύει ό νέος,έχουμε μία δοκιμαστική περίοδο μέχρι τό Φεβρουάριο...
Άν κάνω λάθος ..............
άς μάς ένημερώσει κάποιος...........
![]()
Με τον νέο ΚΟΚ πήγε 130Ε αν δεν κάνω λάθος... οπότε λάβετε τα μέτρα σας.
Μέσα στην πόλη δεν υπάρχει απολύτος κανένας λόγος να μην χρησιμοποιήτε πινακίδα...
Για όσου επιμένουν... τα μπλόκα είναι πολύ συγκεκριμένα και εύκολα αποφεύγοντε.
... και οι αστυνομικοί την δουλειά τους κάνουν...
Να είστε σίγουροι πως ούτε σε αυτούς είναι ευχάριστο να κόβουν κλήσεις αλλά ήταν είναι ένα σημαντικό (ακόμα) έσοδο για το κράτος οπότε είναι σαφές πως δεν πρόκειτε ούτε να κοπεί, ούτε να περιοριστεί.
Το νού σας...
![]()
![]()
με βάση το παραπάνω (3 το 15θήμερο) υπολογίζω οτι τρως 6 κλήσεις το μήνα δλδ 72 το χρόνοΑρχικά δημιουργήθηκε από AmIinside?
03/01/07 κλήση για μη ορατή πινακίδα.
10/01/07 κλήση για μη ορατή πινακίδα.
12/01/07 κλήση για μη ορατή πινακίδα.
Καλά πας![]()
:rotflmao:
![]()
ξανασκέψου το να βάλεις την πινακίδα εκεί που πρέπει, καλά τα περι ομορφιάς κλπ αλλά μόνο αν έχεις να πληρώνεις
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
33 ευρουλινια
Never ride faster than your angel can fly!!!
Δηλαδή όλοι μας εδώ πιστεύουμε πως γίνεται σωστή δουλεία από την αστυνόμευση κατά αυτό το τρόπο;;;
ή απλά (όπως ήδη είπαν αλλοι) "δε βαριέσαι βρε αδελφέ, αφού είμαι παράνομοςθα πλερώσω"...
Τελικά τι είναι πιο σημαντικό να γίνεται στο δρόμο? να σταματάς και να κόβεις κλήση για πινακίδες??
Και αν δεν είναι χρήσιμος ο νόμος όπως λέει η πλειοψηφία, και πως άλλα θέματα είναι πιο σημαντικά σε αυτό το τομέα, τότε γιατί πληρώνουμε;;
Δεν έχουμε ψηφίσει δημοκρατικό πολίτευμα??
(θέτω άλλο θέμα, μετά συγχωρήσεωςμαλλον..)
Ποιος σου είπε οτι δεν είναι χρήσιμο να φαίνεται η πινακίδα;Αρχικά δημιουργήθηκε από AmIinside?
Δηλαδή όλοι μας εδώ πιστεύουμε πως γίνεται σωστή δουλεία από την αστυνόμευση κατά αυτό το τρόπο;;;
ή απλά (όπως ήδη είπαν αλλοι) "δε βαριέσαι βρε αδελφέ, αφού είμαι παράνομοςθα πλερώσω"...
Τελικά τι είναι πιο σημαντικό να γίνεται στο δρόμο? να σταματάς και να κόβεις κλήση για πινακίδες??
Και αν δεν είναι χρήσιμος ο νόμος όπως λέει η πλειοψηφία, και πως άλλα θέματα είναι πιο σημαντικά σε αυτό το τομέα, τότε γιατί πληρώνουμε;;
Δεν έχουμε ψηφίσει δημοκρατικό πολίτευμα??![]()
Δε γίνεται να τα έχουμε όλα για την πάρτη μας, αυτός είναι ο νόμος
σκέψου το λίγο
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αξιοσέβαστες οι απόψεις σας, ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του άποψη πάνω σε αυτό.
Ο καθένας βλέπει το δρόμο με και από διαφορετικές γωνίες.
Δυστυχώς δεν πάω πίστα γιατί δε βγαίνω να συντηρώ τη μηχανή. Ευχαρίστως θα πήγαινα.
Γκαφράς (σε απάντηση είρωνα) δεν είμαι, και το γεγονός πως δουλεύω 9 ώρες με υπερωρίες δε πάει να πει πως θα πω και ευχαριστώ ή θα τον "στήσω" κιολα... σιγά τα ουά, σκιζόμεθα για μερικά ευρώ παραπάνω... και;;; σήμερα αν δεν έχουν οι γονείς να δώσουν πως θα αγοράσει μία στέγη το παιδί...
με δάνειο;;
τεσπά.... thx
FYI -->
http://www.glavopoulos.gr/kok/poines.htm
Στην πινακιδα ειναι λιγο ευαισθητοι.Ειχα φαει κι εγω τρεις κλησεις σε 0 χρονο.Μαλλον λογο οτι δε μπορουν να παρουν τον αριθμο σου σε μπλοκο αν φυγεις (δε διαβαζεται απο μακρια ) και μπορει να χρειαστει να καταδιωξουν και αυτο απο μονο του τους εκνευριζει.
Επισης ειναι και η φτηνη κληση οποτε αν εχεις κι αλλα παραπτωματα(οχι εσυ προσωπικα,για ολους ισχυει) σου κοβουν την πινακιδα για προειδοποιηση γιατι τα αλλα ειναι πιο τσουχτερα.
Για μενα ο θορυβος ειναι αρκετα σοβαρο γιατι στη πολη που ζουμε............
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not