Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: tellas zisto=μεγαλυτερη απατη

shameless self promotion Το avatar του/της island
    όσες εταιρίες έκαναν τέτοιες "πονηρές" διαφημίσεις το πλήρωσαν τελικά , θα έρθει και η σειρα της Τελάς

Τελάς Τελάς στο τέλος εσύ για πελάτες θα παρακαλάς
    αλλα τα @@ θα τσιμπάς

οεο !
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

Τα πρόσθετα πάγια που πλήρωσες είναι αναδρομικά και έτσι θα σε χρέωσε και ο ΟΤΕ όταν έβαλες τηλέφωνο (πρώτος λογαριασμός).

Πιο απλά δε νομίζω να μπορώ να το εξηγήσω, ελπίζω να βοήθησα
    Με εβαλες στο λουκι και βρηκα τον 1ο λογαριασμο απο το τηλ. ΟΤΕ που εβαλα τον Αυγουστο.

Αναδρομικα εχω 4,96......ποσό μικρο σε σχεση με τα ποσα που αναφερει ο Power.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Εννοεί για aDSL... OTE τον πρώτο λογαριασμό...
    έχει 2 μήνες τον τρέχοντα και τον επόμενο που τον προπληρώνεις την πρώτη φορά...
    το ίδιο και η Vivodi, και σχεδόν όλοι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
    Με εβαλες στο λουκι και βρηκα τον 1ο λογαριασμο απο το τηλ. ΟΤΕ που εβαλα τον Αυγουστο.

Αναδρομικα εχω 4,96......ποσό μικρο σε σχεση με τα ποσα που αναφερει ο Power.
    Αν βάλεις το τηλέφωνο 31/10/2006 και τα πάγια είναι 1/11/2006-31/12/2006 τα αναδρομικά φυσικά θα είναι απειροελάχιστα.
    Αν βάλεις 5/10/2006 θα έχεις σχεδόν 2 μήνες αναδρομικά.
    Ότι κάτσει είναι :smilea:
    Επίσης το πάγιο του ΟΤΕ είναι πολύ μικρότερο από 26,95

Παλαιό μέλος
    Οταν εβαλα ADSL 1ο λογαριασμο πηρα μετα απο 4-5 μηνες. Ηταν γνωστο το προβλημα (πολλοι ψαχναμε να δουμε γιατι ΔΕΝ ερχονται λογαριασμοι) και μου το ειχε πει η αδερφη μου ( δουλευει στον ΟΤΕ) οτι θα ερχοταν ολοι οι μηνες μαζι. Αλλαξα πακετο με τισ προσφορες του Σεπτεμβρη και ο τελευταιος λογαρισμος ειναι ο 1ος που πληρωνω με το νεο πακετο.

Οσο για το απλο τηλ. , το εβαλα Αυγουστο και επειδη λιγο πολυ επεσα μεσα στο διμηνο μαλλον για αυτο ηταν λιγα. Δεν ειμαι σιγουρη αλλα σε σχεση με το τι ηξερα οτι θα ερθει, τοσο ηρθε.

Να πω την μαυρη αληθεια....η μικρη ασχολειται με αυτα. Αν η μικρη βρισκει τα ποσα σωστα ( λογω δουλειας) δεν τα πολυψαχνουμε. Ακομη και για dsl οτι πακετο προτεινει η μικρη χρησιμοποιω. Και φυσικα προτιμουμε τον ΟΤΕ οικογενειακα

ταξιδευτη με μαυρισες με το παραδειγμα σου μια χαρα δεν ημουν στα 1024??τι μου την εδωσε και στις 2 Δεκεμβριου κοποηκε το dsl μου ,για να παω ζηστο-περιττο να πω οτι ταλαιπορουμαι ακομα με μοντεμ ,απο tellas μου λενε οτι φταιει ο ΟΤΕ και παει λεγοντας...νταξ..ολοι φταινε αλλα οχι εγω-και εγω πως μπορω να βρω το δικηο μου?
    προσοχη μαγκες μην την πατησετε σαν και μενα-καθηστε εκει που ειστε και αστους να παρακαλανε.Μολις φτασει η μεταφορα απο εταιρεια σε εταιρεια στην 1 μερα τοτε το συζηταμε
    www.kawasaki-bikers.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από zilmer
    προσοχη μαγκες μη την πατησετε σαν και μενα-καθηστε εκει που ειστε και αστους να παρακαλανε.Μολις φτασει η μεταφορα απο εταιρεια σε εταιρεια στην 1 μερα τοτε το συζηταμε
    +100000546328

Κουραγιο φιλαρακι, δεν ξερω τι αλλο να σου πω ειλικρινα... Καποια στιγμη λογικα εντος του ερχομενου μηνα θα εχεις συνδεση. Κοιτα μονο να φροντισεις για εξοπλισμο απο μονος σου, διοτι αν περιμενεις απο την Τελλας τον εξοπλισμο της θα περιμενεις αλλο τοσο!

Στα τοσα χρονια που εχω δοσοληψιες με εταιριες, ειναι η πρωτη φορα που ειδα τετοια ανοργανωσια, απαθεια, και στην τελικη ΚΑΚΙΣΤΗ εξυπηρετηση.

Σκεψου οτι ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ μετα την αιτηση μου και δεν ειχε ΚΑΝ ξεκινησει η διαδικασια! Δηλαδη συγνωμη: να την κανω την αιτηση και να περιμενω μετα απο κανα δυο χρονακια να συνδεθω;

Και το χειροτερο δεν ειναι η αναμονη για να παει η αιτηση, αλλα το οτι σου ΚΟΒΟΥΝ την adsl ουσιαστικα επ αοριστον, ΜΕΧΡΙ να αξιωθουν και να ΒΡΟΥΝ πορτα, να ΒΡΟΥΝ γραμμη, να ΒΡΟΥΝ τεχνικους κλπ κλπ...

Να πανε στο δι@ολο λεω γω! Παντελως απροετοιμαστη εταιρια και ολο αυτο τωρα εχει γυρισει μπουμερανγκ...
    Τελικα καλα τα λεει ο σοφος λαος: Οπου ακους πολλα κερασια....
    Νίκος
    Open Horizons

για πειτε ρε παιδια, ποιες νεες τεχνολογιες ακριβως προσφερονται στο zisto? οχι τιποτ αλλο, να μαθαινουμε κι εμεις που χουμε μεινει πισω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    για πειτε ρε παιδια, ποιες νεες τεχνολογιες ακριβως προσφερονται στο zisto? οχι τιποτ αλλο, να μαθαινουμε κι εμεις που χουμε μεινει πισω...
    καμία

Και εγώ tellas είχα παλιότερα και τη σταμάτησα...
    Είδα στη τηλεόραση μια διαφήμιση της forthnet για το πακέτο 3 σε 1 (τηλ.- int. - tv) με 23€ περίπου.
    Ξέρει κανείς αν αξίζει;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Και εγώ tellas είχα παλιότερα και τη σταμάτησα...
    Είδα στη τηλεόραση μια διαφίμηση της forthnet για το πακέτο 3 σε 1 (τηλ.- int. - tv) με 23€ περίπου.
    Ξέρει κανείς αν αξίζει;
    Δε βρίσκω κάτι συγκεκριμένο στο site ... τι προσφέρει δηλαδή ακριβώς

Πάντως το triple play (τηλεφωνία+Internet+TV) είναι το μέλλον, αναμείνατε ραγδαίες εξελίξεις μέσα στο 2007

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Δε βρίσκω κάτι συγκεκριμένο στο site ... τι προσφέρει δηλαδή ακριβώς

Πάντως το triple play (τηλεφωνία+Internet+TV) είναι το μέλλον, αναμείνατε ραγδαίες εξελίξεις μέσα στο 2007
    Αυτό ακριβώς. Τriple play. Kαι εγώ πρώτη φορά χθες το είδα.
    Συζητούσα των Φώτων με κάποιον ο οποίος έχει αρκετά καλή σχέση με τα ψηφιακά και μου το έλεγε. Πως δηλ. έχει έρθει η εποχή για κάτι τέτοιο, λόγο του ό.τι πλέον διαθέτουν δικές τους γραμμές. :wacko:

Αυτό ακριβώς. Τriple play. Kαι εγώ πρώτη φορά χθες το είδα.
    Συζητούσα των Φώτων με κάποιον ο οποίος έχει αρκετά καλή σχέση με τα ψηφιακά και μου το έλεγε. Πως δηλ. έχει έρθει η εποχή για κάτι τέτοιο, λόγο του ό.τι πλέον διαθέτουν δικές τους γραμμές. :wacko:
    Ε καλά περίμενε λίγο, ούτε πιλοτικά δε δίνονται ακόμα. Κάπου φθινόπωρο θα αρχίσει να πουλιέται μαζικά η υπηρεσία λογικά... Και το 2008 θα ωριμάσει ελπίζουμε

H Forthnet το διαφήμισε πάντως το triple.

H Forthnet το διαφήμισε πάντως το triple.
    ναι αλλά για να το βάλεις θα πρέπει να αρχίζει το τηλέφωνό σου από 21095367 κλπ
    τα ξέρουμε τα πιλοτικά

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Zisto Tellas ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ
    από athas62 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2007, 22:28
  2. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2005, 13:46
  3. Δυναμομετρησεις Απατη Α.ε
    από CREμμυδια στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15