Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: tellas zisto=μεγαλυτερη απατη

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    TELLAS = Δ.Ε.Η.
    tellas=Ιταλοι διευθυνταδες/στελεχη...
    εμ απο Ιταλους περιμενεις προκοπη;
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

shameless self promotion Το avatar του/της island
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    H Forthnet το διαφήμισε πάντως το triple.
    2play (Internet και τηλεφωνία) είναι αυτο που λέει η FORTHnet προς το παρόν και το κόστος του είναι 39,9 ευρώ τον μήνα για ADSL 1 Mbps όπου δεν έχει δίκτυο και 4 Mbps όπου έχει δικό της δίκτυο και απεριόριστα τοπικά και υπεραστικά τηλέφωνα
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    tellas=Ιταλοι διευθυνταδες/στελεχη...
    εμ απο Ιταλους περιμενεις προκοπη;
    Ενώ από τη ΔΕΗ είδες πολύ ..............
    ΘΑΝΑΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    καμία
    my point exactly

οσο για triple play... πιλοτικα (IPTV) εχουν ξεκινησει 3-4 εταιρειες.
    Για το 2007...κρατα και μικρο καλαθι, εκτος κι αν αποφασισει γνωστος και μη εξαιρετεος τηλ/κος παροχος να "τρεξει" τον ανταγωνισμο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1
    Δυο πραγματα εχω να πω εγω.

Α. Η Tellas ηταν, ειναι και θα ειναι απαταιωνιστικη εταιρεια και μαλιστα η μεγαλυτερη απο ολες τις αλλες.

Ετυχε να συνεργαστω με την συγκεκριμενη εταιρεια οπως συνεργαζομαι με ολες τις Ελληνικες εταιρειες Τηλεπικοινωνιων.

Παντα ολα τις τα προγραμματα που ειχε ηταν παραπλανιτικα και παντα κρυβανε παγιδες.

Οπως υπηρξαν και σε μερικα παλιοτερα προγραμματα του ΟΤΕ - ΟΤΕΝΕΤ και αλλων εταιρειων.

Ποτε μην πιστευετε αυτα που σας δειχνουν στις διαφημισεις γιατι ολα ειναι ΨΕΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ.

Πρωτου πατε να αγορασετε οτιδηποτε ψαξτε το οσο ποιο πολυ γινεται.

Β. Το Triple Play στο εξωτερικο υπαρχει εδω και χρονια και στην Ελλαδα σε Πυλοτικο σταδιο υπαρχει απο το καλοκαιρι στην Vivodi.

Απο οτι μιλησα μαζι τους μου ειπαν οι ταινιες που θα ζητας για να τις δεις μεσω Ιντερνετ θα κοστιζουν απο 1-3€ περιπου φυσικα αναλογα με την ποιοτητα εικονας και ηχου που θα διαλεξεις.

Επομενως εγω θα προτιμουσα να ειχα μια γραμμη SDSL 8Mbps/8Mbps και θα ημουν πανευτυχης.

Ετσι θα μπορουσα να επαιζα παιχνιδια δικτυου χωρις LAG, θα κατεβασα ταινιες, μουσικη, παιχνιδια, προγραμματα, Messenger με WebCamera.

Εχω τωρα μια γραμμη VIVODI ADSL 4Mbps/256Kbps αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος λογο του Upload σερνεται κανονικοτατα.

Δεν μπορεις να στειλεις τιποτα σε αξιοπρεπει χρονο και φυσικα δεν μπορεις να κανεις τηλεδιασκεψη με τετοιο χαμηλο Upload.

Καταρχας ολες οι εταιρειες διαφημιζουν οτι εχουμε DSL ενω στην πραγματικοτητα εχουμε μονο ADSL.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	vivodi(224x103).jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	4,6 KB 
ID:	74543

Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
    Δυο πραγματα εχω να πω εγω.

Α. Η Tellas ηταν, ειναι και θα ειναι απαταιωνιστικη εταιρεια και μαλιστα η μεγαλυτερη απο ολες τις αλλες.

Ετυχε να συνεργαστω με την συγκεκριμενη εταιρεια οπως συνεργαζομαι με ολες τις Ελληνικες εταιρειες Τηλεπικοινωνιων.
    ως τι? ως reseller ας πουμε?

Β. Το Triple Play στο εξωτερικο υπαρχει εδω και χρονια
    εδω και χρονια ε? χμμ, για δωσε 1-2 παραδειγματα, ετσι για εγκυκλοπαιδικη γνωση...

και στην Ελλαδα σε Πυλοτικο σταδιο υπαρχει απο το καλοκαιρι στην Vivodi.
    οπως ειπαμε ενα ποστ παραπανω, υπαρχουν 3-4 εταιρειες ατην ελλαδα που τρεχουν πιλοτικα.

Επομενως εγω θα προτιμουσα να ειχα μια γραμμη SDSL 8Mbps/8Mbps και θα ημουν πανευτυχης.

Ετσι θα μπορουσα να επαιζα παιχνιδια δικτυου χωρις LAG, θα κατεβασα ταινιες, μουσικη, παιχνιδια, προγραμματα, Messenger με WebCamera.
    για ολα τα παραπανω, το SDSL (που δεν ειναι SDSL αλλα SHDSL) σου ειναι σχεδον αδιαφορο (αν εξαιρεσεις το video conferencing). Με ADSL2(+) εισαι μια χαρα... Ασε που ιδιαιτερα για τα online games, παιζουν (μεγαλυτερο) ρολο πολλα περισσοτερα απο το bandwidth σου

καλα shdsl και 8 mbits χλωμο εως ανεμικο αρχικα..εκτος εαν μιλαμε για line bonding αλλα και σε αυτη την περιπτωση χρειαζεtαι εξειδικευμενο cpe.

adsl 2+ και εισαι μια χαρα

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    μαστορια για βαλτε ενα φρενο στην δυσφήμιση του στυλ ακουσα, μου ειπανε, ειναι ολοι απατεώνες.

Τα παραπονα ειναι καλοδεχουμενα αλλα ακομα και στο adsl.gr βαζουν τον παγο τους. Φαντασου εδω που ειναι και moto - φορουμ.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Zisto Tellas ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ
    από athas62 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2007, 22:28
  2. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2005, 13:46
  3. Δυναμομετρησεις Απατη Α.ε
    από CREμμυδια στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2005, 10:37