Τον έχω για πλάκα τον σαλονικιό.... πλέον...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
de paizei... me to neo TRE trws thn skonh mou kai apla xazeueis tis GPR titanium....Τον έχω για πλάκα τον σαλονικιό.... πλέον...
:o :o :o
Λοιπόν, γενικά επειδή το είχα ψάξει για το TLR, οι γνώμες εδώ και έξω ήταν κατά προτεραιότητα:Αρχικά δημιουργήθηκε από F3ntagin
Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αλλάξω τελικό εξάτμισης στο SV650s μου και είμαι σε δίλημμα. Μεταξύ MICRON, Yoshimura, Leo Vince και Akrapovic! Μου αρέσει αρκετά η MICRON τιτανίου λόγω και των χρωμάτων της ίριδος που έχει η εξάτμιση. Πιο πολύ με ενδιαφέρει ο ήχος και όχι τόσο η απόδοση μιας και όλες πάνω κάτω είναι ίδιες. Νομίζω; Αν έχει κάποιος και μπορεί να βάλει και ήχο να ακούσουμε θα εκτιμηθεί πολύ.
Και μην μου πείτε τα έχουμε ξαναβάλει αυτά και έχουμε πει για εξατμίσεις κ.λ.π, κ.λ.π.......
![]()
![]()
![]()
1) Akrapovic .......... πολύ καλή ποιότητα, καλύτερη απόδοση, ωραίος ήχος (όχι υπερβολικός), αλλά ακριβή
2) Leo Vince .......... καλή ποιότητα, καλή απόδοση και ήχος και ποιο νορμάλ τιμή
3) Yoshimura ......... Trioval για ποιο όμορφη αλλά ότι και να βάλεις το ίδιο είναι σε απόδοση η οποία ειναι λίγο πιο κάτω από Akra όπως και η ποιότητα, ήχος που τις άκουσα χερότερος από Akra (προσωπική άποψη) και τιμή στα άνω όρια
4) Micron δεν ξέρω
5) REMUS ρην θεωρώ πολύ καλή επιλογή
6) Two Brothers επίσης, με μέγιστη αύξηση της ιπποδύναμης καθώς και φοβερό ήχο (εως και ενοχλητικό περίπου στα 102-105 db). Βέβαια είναι αμερικάνικες και θα τις βρεις στο ebay αλλά θεωρουνται από τις καλύτερες στο US.
7) Devil....... όχι τόσο καλές ποιοτικά αλλά με πολύ επιθετική σχεδίαση και μου αρέσον οπτικά
Από αποψη υλιών κατασκευής εγώ θα προτιμούσα ΤΙΤΑΝΙΟ αλλά προσεχε την λεπτομέρεια. Full Τιτάνιο και όχι μόνο Τιτανιο sleeves που σημαίνει ότι μόνο το έξω κάλυμα είναι απο τιτάνιο και από μέσα INOX. Το τιτάνιο είναι ελαφρύτερο, αντέχει περισσότερο (αναλογικά με το βάρος του) και αποβάλει την θερμότητα πολύ γρήγορα (το carbon βέβαια είναι σχεδόν εντελώς θερμομονωτικό).
Υπάρχουν:
1) Full Carbon .................... ελάχιστες και πανάκριβες
2) Full Τιτανιο ................... επιλεγμένες και σε ποιο λογικά πλαισια από τις Carbon αλλά όχι φθηνές
3) Full Αλουμίνιο ............... Πιο ελαφριές από τις full ΙΝΟΧ και από τις Inox με κάλυμμα (sleeves) Τιτανίου ή Carbon (αλλα πιο βαριες από τις παραπάνω), στην ίδια τιμή με τις INOX περίπου, και πιο ανθεκτικές από τις ΙΝΟΧ (όλες) σε διάβρωση
4) ΙΝΟΧ με κάλυμμα Τιτανίου ή Carbon. Πάνω κάτω η ίδια τιμή (ελάχιστα πιο ακριβές οι carbon) και βάρος (λίγο πιο ελαφριές απο τις Full Ινοχ) με πλεονέκτημα την εμφάνιση σε συνδιασμό με πιο λογική τιμή
Από τα παραπάνω θα επέλεγα τις Αλουμινίου για την σχέση τιμής/απόδοσης/βάρους. Αλλιώς Τιτανίου που αντέχουν και σε χτυπήματα ενώ οι Full Carbon είναι πολύ ευαίσθητες.
Υπάρχουν κι αλλες αλλα θα ξημερώσουμε. Βασικά αφού δεν σε ενδιαφέρει η απόδοση βάλε ότι σου αρέσει οπτικά και μπορείς να το αγοράσεις. Θα βρείς και πολλές στο ebay. Ρίξε μια ματιά
ΠΧ
LEO VINCE αλουμίνιο ( Italia )
LEO VINCE Carbon ( Italia )
LEO VINCE Τιτάνιο ( UK )
SCORPION Carbon ( UK )
REMUS REVOLUTION high mount ( UK )
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Ωραίος ο Senninha,
![]()
![]()
Προσπαθείς με ημίμετρα και δεν....Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
de paizei... me to neo TRE trws thn skonh mou kai apla xazeueis tis GPR titanium....
:o :o :o![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
de paizei... me to neo TRE trws thn skonh mou kai apla xazeueis tis GPR titanium....
:o :o :o
FORGIVE HIM TROPEA FOR HE DOES NOT KNOW WHAT HE IS DOING.......
![]()
:ZZZ:
ρε αλεξ ασε ρε τον λαμπρουκο και κοιτα να σκονισεις κανα σαλονικιοτικο φζρ που μας εχει κανει overbore τα @ μας.....αλλα να εχεις καμερα μαζι σου ετσι?!!!!
:rotflmao:
:rotflmao: :a029:
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
xaxaaxxa gia ton mister Liakopoulos of the motorbikes milas e? poly gelio exei...κοιτα να σκονισεις κανα σαλονικιοτικο φζρ που μας εχει κανει overbore τα @
Καλα ρε σεις, μη με λετε τιποτα, εγω παντως ηδη βλεπω τη μηχανη με αλλο ματι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
.
επειδη κι εγω μαλλον πολυ συντομα θα βαλω τελικα...
.
.
ειναι ευκολη η αλλαγη; η μηπως παιζουν τιποτα παραξενιες, πχ οι βιδες θελουν locκtite κτλ κτλ;
ΥΓ 1) Κανενα ροποκλειδο που θα βρω, πρακτικερ λετε; υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω;
ΥΓ 2) Ηρθαν σημερα και τα Μ3, ειμαι για πολλες βολτες το μεθεπομενο ΣΚ![]()
![]()
![]()
αυτααααααααα...
![]()
A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
.
.
sti motoek8esi, enimerw8ika apo to stand tis suzuki gia prosfores se yoshi. dinoun ta teleytaia kommatia RS3 titanium se prosfora. mazi me ena filtro BMC kostizoyn pleon 650 euros. ta tsibisa epitopou. sigoura oxi ta omorfotera telika, omws doulevoun. ayti i antiproswpeia einai i tou ypsous i tou va8ous....
Δεν μου ακουγεται για καμια σπουδαια προσφορα.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
sti motoek8esi, enimerw8ika apo to stand tis suzuki gia prosfores se yoshi. dinoun ta teleytaia kommatia RS3 titanium se prosfora. mazi me ena filtro BMC kostizoyn pleon 650 euros.
Εμενα προπερσι το trioval carbon τοσο μου το εδιναν για το 99'αρι μου το 650.
Μην σου πω οτι ηταν και πιο ακριβο τοτε απο την RS3......![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ε γραψε ακυρο τοτες......Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
ennow kai ta 2 telika gia to 1000...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?