Σιγα μην σε παρεξηγησω ρε dimκρητη,θα κοιταξω να περασω δελεαρ να τα πουμε.
![]()
Σιγα μην σε παρεξηγησω ρε dimκρητη,θα κοιταξω να περασω δελεαρ να τα πουμε.
![]()
καταρχήν να ευχαριστήσω τον uriah heep (βασιλη ) που μου εστειλε τα dvd να τα δω.
Λοιπόν για να πω την αλήθεια περίμενα κάτι να δω με πολύ περισσότερη μοτοσυκλετιστικη δράση .
Πιστεύω οτι είναι ένα πολύ ελαφρύ ,ευχάριστο ,και γευστικό ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ ,που το μεταφορικό μέσω έτυχε να είναι μοτοσικλέτα ...
Μου άφησε την εντύπωση οτι τον πρώτο ρόλο εχει η πολιτισμική κουλτούρα του κάθε κράτους που διασχίσανε ,και δεύτερο ρολο η αυτη καθαυτή ταξιδιωτική εμπειρία χιλιάδων χιλιομέτρων με μια μοτοσικλέτα ...
επίσης μου φαινόντουσαν λίγο -χαζά- τα κολλήματα και τα πεσίματα ,από δυο έμπειρους αναβατές ,αλλά ίσως σε αυτό να φταίει και η κακή μεταφορά της κούρασης του ταξιδιου ,στον θεατή..
Για να το πω πιο απλά περίμενα κάτι λιγότερο επαγγελματικό..
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Σιγά καλτσονοσκίστη ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
μου φαινόντουσαν λίγο -χαζά- τα κολλήματα και τα πεσίματα![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
E ναι, αμα δεν είναι ιταλικά τα μηχανάκια...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Σιγά καλτσονοσκίστη ...!!!![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Nαι ρε μαλακα σου λεω !!! λες και ηταν γυρισμενο στο χορτιατη ...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Σιγά καλτσονοσκίστη ...!!!![]()
:rotflmao:
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
ας ειχα ενα multistrada και τοτε να δεις Long Way RoundΑρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
E ναι, αμα δεν είναι ιταλικά τα μηχανάκια...![]()
:a13: :a13: :a5:
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Ερποντας θα πηγαινες !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Το ότι η ΚΤΜ δεν τους έδωσε μηχανές άραγες μας λέει κάτι...![]()
![]()
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Φίλοι και φίλες...
νιώθω πολύ-πολύ χάλια!!!
Εδώ και μία εβδομάδα τελείωσα ένα απίστευτο ένα υπέροχο και καταπληκτικό βιβλίο!!!
Το οποίο νομίζω ότι θα άρεσε σε πάρα πολλούς αν όχι όλους εδωμέσα.
Μιλάω για το βιβλίο του Γιούαν Μακ Γκρέγκορ και του φίλου Τσάρλι οι οποίοι έκαναν ουσιαστικά το γύρο του κόσμου με μοτοσικλέτα!!!
Έφυγαν από την Αγγλία πέρασαν Βρυξέλλες και έφτασαν στις ΗΠΑ διασχίζοντας τη Ρωσία, το Καζακστάν, τη Μογγολία και άλλα κράτη τα οποία δεν έχουμε καν πλησιάσει και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πλησιάσουμε ποτέ!!!!!!
Παιδιά... διαβάστε το! Μόνο αυτό! θα το "φάτε" μέσα σε ελάχιστες ημέρες παρά τον όγκο του.
ΟΚ... θα σας πιάσει μια μελαγχολία για το τι κάνουμε και που τριγυρνάμε όταν άλλοι είναι πραγματικοί ταξιδευτές και εξερευνητές! Γι' αυτό είμαι και χάλια. Γιατί...
θέλω κι εγώ...αααααααααααααααααααααααααα
Αντι να χαλιεσαι γιατι δε στηνεις ενα ταξιδακι;
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Φίλοι και φίλες...
νιώθω πολύ-πολύ χάλια!!!
Εδώ και μία εβδομάδα τελείωσα ένα απίστευτο ένα υπέροχο και καταπληκτικό βιβλίο!!!
.....
[spam mode on]
διαβάζοντας μέχρι εδώ.... ψάρωσα άσχημα.....
νόμιζα ότι τελείωσες ένα βιβλίο που έγραψες εσύ....
αλλά ευτυχώς συνέχισα να διαβάσω το ποστ σου πριν πέσω από το μπαλκόνι....
φίουυυυυ..... ευτυχώς.... ευχαριστώ που με γλύτωσες από το committing suicide...
![]()
[spam mode off]
Στέλιο οι τύποι αυτοί ειχαν χορηγούς και φράγκα και ήδη τη διασημότητα και την προβολή πριν ξεκινήσουν...
με αυτές τις προυποθέσεις πηγαίναμε σχεδόν όλοι μας....
αλλά ακόμα και αν το έκανες εσύ ή εγώ (πιθανότερο εγώ γιατί εσύ είσαι και κουλός) κανείς δε θα έδινε σημασία...
υπάρχει πολύς κόσμος που βολτάρει μερικές χιλιάδες χλμ. αλλά μόνο οι ίδιοι και οι γύρω τους το μαθαίνουν ΑΡΑ το κάνουν για τους εαυτούς τους... και καλά κάνουν ....έτσι πρέπει...
μη ζηλεύεις... όλα θα γίνουν κάποτε αν το θέλεις...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Φίλοι και φίλες...
νιώθω πολύ-πολύ χάλια!!!
Μιλάω για το βιβλίο του Γιούαν Μακ Γκρέγκορ και του φίλου Τσάρλι οι οποίοι έκαναν ουσιαστικά το γύρο του κόσμου με μοτοσικλέτα!!!
Έφυγαν από την Αγγλία πέρασαν Βρυξέλλες και έφτασαν στις ΗΠΑ διασχίζοντας τη Ρωσία, το Καζακστάν, τη Μογγολία και άλλα κράτη τα οποία δεν έχουμε καν πλησιάσει και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πλησιάσουμε ποτέ!!!!!!
Παιδιά... διαβάστε το! Μόνο αυτό! θα το "φάτε" μέσα σε ελάχιστες ημέρες παρά τον όγκο του.
ΟΚ... θα σας πιάσει μια μελαγχολία για το τι κάνουμε και που τριγυρνάμε όταν άλλοι είναι πραγματικοί ταξιδευτές και εξερευνητές! Γι' αυτό είμαι και χάλια. Γιατί...
θέλω κι εγώ...αααααααααααααααααααααααααα
ρε κλαψιαρη, γιατι δεν κανονιζεις επιτελους τιποτα μονος σου?
![]()
Καλά όλοι KTM οδηγάτε και καντετε την πάπια?
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/