Αμαν ρε παιδια τον φαγατε τον ανθρωπο!!!Δηλ κανενας δεν εχει αμαξι??Ολοι με μηχανες ειστε ΣΥΝΕΧΕΙΑ???
Και γω ολη μερα ειναι με το μηχανακι τηξς δουλειας αλλα οταν βρεχει θα ηθελα να ειμαι με ο αμαξι μου και ας μην μπορω να το παρω λογο της δουλειας μου!!Και ας κολησω στην κινηση τι θα παθω??Θα παω σπιτι μου λιγο αργοτερα??Τι ειστε σεις ρε??
Ε ναι λοιπον και γω εχω αμαξι και βαρβατο και ειμαι και σε αλλο φορουμ γραμμενος και ειμαστε κλαμπ γνωστο στα στεκια!Δηλ τι?Αν πω στο κλαμπ οτι πηρα μηχανη θα με συγχαρουν και θα γουσταρουν κιολας,οπως και εκαναν οταν την πηρα και τους το ανακοινωσα!!Εσεις μην πει κανεις οτι πηρε αμαξι κατι μουτρα ΝΑ!!! Ξυνο θα του βγει του ανθρωπου!!Ενα καλοριζικο και καλοταξιδο χωρις πικροχολια σχολια δεν ειδα!
![]()
![]()
Καλοριζικο και καλοταξιδο αδερφε το ματιζακι,ειναι πολυ αξιοπιστο, το εχει μια συναδελφος και το εχω οδηγησει,σαν καρτακι ειναι πολυ ωραιο!!Κια καλα στεγνα χιλιομετρα υπο την προστασια του εργαλειου σου!!
![]()
![]()
Ολα εχουν το σκοπο τους παιδια και πολλοι απο δω μεσα οδηγανε και αμαξι ειτε το θελουν ειτε οχι!!Εγω παντως το ευχαριστιεμαι εξισου οπως οταν οδηγαω την μηχανη μου,ξεκολληστε λιγο την νοοτροπια αυτη![]()
![]()
μονο καλη δεν ειναι!
![]()