ΕπισηςΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Κι εμενα το ιδιο!
Ευχαριστω!
ΕπισηςΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Κι εμενα το ιδιο!
Ευχαριστω!
Αργυρη...το λαστιχο
εγω εχω τηλεειδοποιηση της spyball οντως δουλευει σε μεγαλη αποσταση και εκανε 100 ευρωπουλα
O πλουτος δεν ειναι αποτελεσμα εργασιας διοτι ολοι οι εργαζομενοι θα ηταν πλουσιοι!!
Από ότι βλεπω και σε αυτό το post και γενικοτερα οι ΜΕΤΑ συναγερμοι είναι οι ακριβοτεροι.......μονο ο συναγερμος εχει καπου 400 και η ειδοποιηση 150-200........ξερει κανεις γιατι???? Ξερουν τιποτα περισσοτερο οι τυποι της ΜΕΤΑ 'η απλα είναι πανακριβοι????
Α.ΜΙΧΑΗΛ-Π.ΚΟΖΑΡΗΣ
Καλλιρροης 14
210 9218750
απο τιμες δεν ειναι και φτηνος
αλλα ξερει!
τηλειδοποίηση για spyball (νομιζω οτι δεν ειναι της spyball γιατι δε βγαζει τετοιο πραμα) 90 ευρω
τελικά μετά απο σκέψη κλπ έβαλα στο μωρό τον spyball 6527 το τελευταίο μοντέλο απ'ότι μου είπε ο εξουσιοδοτημένος... είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα.. έχει 8 σκάλες ευαισθησίας πλήρως ρυθμιζόμενες απο το τηλεχειριστήριο. επίσης αν βαρέσει και πας μετά να πάρεις τη μοτό σου λέει οτι χτύπησε... επίσης με ένα καλώδιο που έχει παίρνει και τηλεειδοποίηση! μου βγήκε 300 ευρώ με καλωδίωση για FAZER!!! δεν κόπηκε ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!! απλώς συνδέθηκε στο έτοιμο φισάκι της μαμάς..!!
αυτα τα ολίγα ενημερωτικά!!
![]()
![]()
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
καλοριζικος
Αισθητηρα σελας εχει;;
Αργυρη...το λαστιχο
πάντως με το θέμα του συναγερμού κολάει και η χρήση κάμερας...
ασύρματες κάμερες με usb interface στο pc
ανηχνευτή κίνησης καταγραφικό προγραμμα και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα...
το κόστος για πομποδέκτη εμβέλειας κλασικά στα 300μέτρα 200 ευρά..
αν υπάρχει ενδιαφέρον στέλνω το προμηθευτή..
και η ζωή συνεχίζεται...
φιλοι μου να σαςπω κι εγω τι εμαθα σημερα απο φιλο που εγκαθιστα συναγερμους και ηχητικα. μου ειπε οτι εφοσον το φζ6 εχει προεγκατασταση ειναι ευκολη υποθεση συναγερμού χωρις κοψιματα καλωδιων και οι γνωμες του:
οχι στο μανισιο γιατι και κριβος ειναι και δε προσφερει και πολλα(προτιμοτερο κατι αλλο που εχει και περισσοτερες δυνατοτητες.
οσο για την τηλεειδοποιηση υπαρχουν διαφορες αλλα δεν τις εμπιστευεται γιατι μας εχουν πνιξει τα ραδιοκυματα ας τα πω και διαφορες παρεμβολες κλπ. και δεν τις βασιζεται. Βασιζεται καλυτερα συστημα ειδοποιησης με γραπτο μυνημα στο κινητο πολυ καλο αλλα εχει καποια σχετικη καταναλωση (στις μηχανες) σε αυτοκινητα και σπιτια δεν το συζητα.
αυτα ακουσα και απο βδομαδα παω για εγκατασταση (οχι με μυνημα) αλλα ενανκαλο απ'οτι μου λεει................
δεν έχει αλλά έχει καλωδιο που παίρνει αισθητήρα... αλλα μάλλον δεν με απασχολει πολύ αυτό.. θα ρωτήσω βέβαια..Αρχικά δημιουργήθηκε από astropareas
καλοριζικος
Αισθητηρα σελας εχει;;
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από spirpat
φιλοι μου να σαςπω κι εγω τι εμαθα σημερα απο φιλο που εγκαθιστα συναγερμους και ηχητικα. μου ειπε οτι εφοσον το φζ6 εχει προεγκατασταση ειναι ευκολη υποθεση συναγερμού χωρις κοψιματα καλωδιων και οι γνωμες του:
οχι στο μανισιο γιατι και κριβος ειναι και δε προσφερει και πολλα(προτιμοτερο κατι αλλο που εχει και περισσοτερες δυνατοτητες.
οσο για την τηλεειδοποιηση υπαρχουν διαφορες αλλα δεν τις εμπιστευεται γιατι μας εχουν πνιξει τα ραδιοκυματα ας τα πω και διαφορες παρεμβολες κλπ. και δεν τις βασιζεται. Βασιζεται καλυτερα συστημα ειδοποιησης με γραπτο μυνημα στο κινητο πολυ καλο αλλα εχει καποια σχετικη καταναλωση (στις μηχανες) σε αυτοκινητα και σπιτια δεν το συζητα.
αυτα ακουσα και απο βδομαδα παω για εγκατασταση (οχι με μυνημα) αλλα ενανκαλο απ'οτι μου λεει................
φίλε αυτό που λες για το μήνυμα στο κινητό πρέπει να είναι αρκετά ακριβή υπόθεση...
όσο για τα ραδιοκύματα που λες, ξέρεις περισσότερα??? τι εννοείς και που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά??
οποιαδήποτε πληροφορία καλό θα κάνει γιατί εγώ σκέφτομαι να βαλω αρχες του μήνα..
![]()
FZ6 RULEZ!!!
Τηλεειδοποίηση δεν γίνεται με fm διαμόρφωση, μιλάμε για κωδικοποιημένο σήμα σε ghz τουλάχιστον..
έτσι είναι άπιαστο ένας καλός συναγερμός να δέχεται παρεμβολές από το vhf π.χ των καραβιών..ή άλλους πομπούς..
Η αποστολή μυνήματος στο κινητό έχει να κάνει με την σύνδεση με το τηλεφωνικό κέντρο του συναγερμού πρώτα..
που στην προκειμένη περίπτωση αν μιλάμε για μηχανές πρέπει να βρίσκεται σε βάση...
και η ζωή συνεχίζεται...
δηλ με λίγα λόγια η τηλεειδοποίηση δεν θα επηρεάσει αρνητικά τίποτα??? γιατι κι εμένα ο εξουσιοδοτημένος της spyball μου είπε οτι πριν τη βάλουμε πρέπει να παρει ενα τηλ να του πουν ποιά κάνει για μένα λόγω καποιων συχνοτήτων κλπ κλπ που δεν κατάλαβα τίποτα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
Τηλεειδοποίηση δεν γίνεται με fm διαμόρφωση, μιλάμε για κωδικοποιημένο σήμα σε ghz τουλάχιστον..
έτσι είναι άπιαστο ένας καλός συναγερμός να δέχεται παρεμβολές από το vhf π.χ των καραβιών..ή άλλους πομπούς..
Η αποστολή μυνήματος στο κινητό έχει να κάνει με την σύνδεση με το τηλεφωνικό κέντρο του συναγερμού πρώτα..
που στην προκειμένη περίπτωση αν μιλάμε για μηχανές πρέπει να βρίσκεται σε βάση...
![]()
![]()
FZ6 RULEZ!!!
Τηλεειδοποιηση για οποιονδηποτε συναγερμο με καρτα sim.Σε καθε συναγερμο μπαινει μια πλακετα που συνδεεται σε οποιο κινητο υπαρχει,καθε φορα που χτυπαει ο συν, το κινητο κανει κληση σε επιλεγμενο αριθμο κιν ή σταθερο.Η πλακετα και το κινητο μπαινουν σε αορατο σημειο και τροφοδοτουντε μονα τους.Το κινητο δεν ξοδευει μοναδες γιατι η κληση ειναι αναπαντητη(προτινεται καρτοκινητο γιατι το κοστος ειναι 9 ευρω περιπου τον χρονο).Ολα αυτα τα κανει ενα φιλαρακι μου με 180ευρω + το κινητο- τοποθετημενα.Το παρον δεν ειναι διαφημιση ουτε αγγελια,το φιλαρακι ειναι ηλεκτρολογος-ηλεκτρονικος (αυτοκινητων και οχι μονο) και το σκευτηκε για να μην υπαρχει το μεγαλο κοστος της τηλεειδοποιησης με τα γνωστα προβληματα.[εμβελειας-αξιοπιστειας-αντικαταστασης του ειδη υπαρχον συν].![]()
''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''