Λάσπη, πάγος, τσάρλεστον και στίπουρα..
ωραία πράματα !!!![]()
+100000Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Ίσως η καλύτερη φωτό!!! Μπράβο!!! Πάντα τέτοια!!!![]()
![]()
:a19:
αναμενόμενο...........<-> ζηλεύωωωωωω![]()
ωραίες περιγραφές, ωραίες φωτό, φοβερή παρέα!!!![]()
![]()
![]()
Απο την ασφαλτοστρωμενη εθνικη και τους διαφορους επαρχιακους δρομους κοιτωντας τα βουνα αναρωτιεσαι αν υπαρχουν μονοπατια που μπορεις να διαβεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Το βουλιμικό αίσθημα φυγής από την πόλη, όπου οι κάτοικοί της ζούν την δική τους ποινή καθήρξεως, κάνει τους νέους να βουτούν στα μονοπάτια αγόγγυστα και τους "γηραιούς" της παρέας να επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι ξεπερασμένης ημερομηνίας λήξης...
Αυτη η φωτο αποδεικνυει οτι παντου υπαρχει ενας μυθος (χεχε)
Τρομερη διαδρομη...
In Thrust We Trust
Turn To Burn
Ήταν απλά η καλύτερη οννοφάδικη βόλτα που έχω πάει μέχρι τώρα στη σύντομη καριέρα μου..Τα καλύτερα έρχονται λέμε...Άντε & την άλλη φορά περισσότεροι!
![]()
![]()
Well done lads!
(που λένε στο χωριό μου)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ποια ονοφαδικη; Εγώ όλο χώματα και λάσπες έβλεπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ήταν απλά η καλύτερη οννοφάδικη βόλτα που έχω πάει μέχρι τώρα στη σύντομη καριέρα μου..Τα καλύτερα έρχονται λέμε...Άντε & την άλλη φορά περισσότεροι!
![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Ποια ονοφαδικη; Εγώ όλο χώματα και λάσπες έβλεπα...![]()
Ε δεν ήξερα τι να έλεγα..Πές τη και trial!Έχασες Stergio!![]()
![]()
well done! Πολύ όμορφα όλα.![]()
safety doesn't happen by accident
Υπάρχει το επόμενο Σάββατο, Billy !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Υπάρχει τίποτα καλύτερο σ΄αυτή τη ζωή?![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Καμιά κυρική θα παίξει για τους δουλευταράδες του σαββάτου;;;;;;;;;
Λίγα μέτρα πριν το σημείο που ανηφορίζει ο Αντώνης, το λούκι είναι βαθύ μέχρι το ντεπόζιτο και απότομα ανηφορικό... Δύσκολα να σταματήσεις εκεί για φωτό γιατί δεν προσφέρεται το σημείο για να "κόψεις" τη μηχανή...Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
[B...το άφρικα την έβγαζε την διαδρομή;... [/B]
Η πληροφορία ότι πριν λίγες μέρες φράκαρε με τα "καρπούζια" BMW R 1200 GS και δεν έβγαινε με τίποτα, με αποτέλεσμα να την σηκώσει με ιμάντες ελικόπτερο σούπερ πούμα, ελέγχεται για την ακρίβειά της...
...για το Άφρικα που μΕ λές δεν μπορώ να σΕ πω με βεβαιότητα...
![]()
![]()
![]()
το μοναδικο ον στοιχειο που υπηρχε στη βολτα mike ηταν τα λαστιχα σου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ε δεν ήξερα τι να έλεγα..Πές τη και trial!Έχασες Stergio!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H