Παιδιά αν κάποιος γνωρίζει να μου πεί αν το fazer04 έχει διαφορές με το 05. Εξωτερικά βλέπω άλλα χρώματα και μαύρη ζάντα. Επειδή μ'αρέσει το blue stone 04 και είναι προς αγορά.
Παιδιά αν κάποιος γνωρίζει να μου πεί αν το fazer04 έχει διαφορές με το 05. Εξωτερικά βλέπω άλλα χρώματα και μαύρη ζάντα. Επειδή μ'αρέσει το blue stone 04 και είναι προς αγορά.
Μόνο χρώματα αλλάζουν.
Πάρε όποιο σου αρέσει στο μάτι...
σίγουρα μόνο τα χρώματα αλλάζουν.. Αλλά... αν μετά απο 3 χρόνια πας να το πουλήσεις γιατί να μη λες οτι ειναι μοντέλο 05' ??Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Μόνο χρώματα αλλάζουν.
Πάρε όποιο σου αρέσει στο μάτι...
ο έμπορος που θα το πάρει μάλλον θα κινηθέί διαφορετικά στο 04' απ'οτι στο 05'.. ασχετα αν μόνο τα χρώματα αλλάζουν..
κι εμένα μου αρέσει το ασημί πχ... αλλά θα πάρω το ανθρακί (οχι οτι δε μου αρεσει αυτο)
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Καλημέρα φίλε petridist ο έμποροςκαι ο κάθε έμπορος θα κοιτάξει να στο πάρει όσο γίνεται φθηνότερα οπότε μην ασχολείσαι με τους απάτεωνες.
Καλό απογευμά
![]()
by Chris'04
Σε 3 χρόνια??? Αλλαγή??? Αν την κρατήσω το μισό από όσο έχω την Diversion 600 θα μιλάμε για εξαετία. 'Αλλωστε οι έμποροι κοιτάνε τη γράφει η άδεια και εμένα θα γράφει 02/01/2005 αν όλα πάνε καλά.