Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Καλά όλοι KTM οδηγάτε και καντετε την πάπια?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βρε καλά που δεν είχαν ΚΤΜ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Την μισή παραγωγή του Mattinghoffen σε ανταλλακτικά θα χρειαζόταν για να ολοκληρωθεί το ταξίδι...![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
..
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οχι !!!![]()
Αλλα θα θελαμε ...![]()
+ 1000 :wacko:
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :...........ΘΕΛΩ ΤΑ DVD ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ,ΟΧΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ......ΚΑΦΕΣ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟΣ Η ΠΟΤΟ Η 5 ΕΥΡΩ
Αφού σου είπα ρε ότι θα στα φέρω...σπήτι τα έχω όποτε θες πάρε τηλ.
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
περιμενα πμ ..........ειπα με ξεχασε...........μπραβο ρε Γρηγορη θα σε παρω τηλ Τεταρτη τετοια ωρα.......Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Αφού σου είπα ρε ότι θα στα φέρω...σπήτι τα έχω όποτε θες πάρε τηλ............
παντως με ελληνικους υποτιτλους συντομα θα κυκλοφορησει απ οτι εμαθα σημερα (με παραγγελια)
Οκ. Εγώ έβαλα Αγγληκούς και ειμουν εντάξη.Εαν θέλεις να περημένεις για Ελληνικους είναι οκ.
Πάντως, σε όσους άρεσε το Long Way Round, καλό θα ήταν να ψάξουν και την καταγραφή του ταξιδιού που θεωρείται ο "πατέρας" όλων των σύγχρονων μοτοσικλετιστικών "γύρων του κόσμου".
Πρόκειται για τo Mondo Enduro, όπως είναι γνωστό. Σε αυτό οκτώ πραγματικοί τυπάδες, χωρίς καμία υποστήριξη, με αστείο προυπολογισμό, και κάποιοι από αυτούς αφήνοντας τις δουλειές τους, έκαναν τον γύρο του κόσμου πάνω σε μοτοσυκλέτες DR350---τις οποίες μάλιστα αγόρασαν οι ίδιοι.
Οι περιπέτειές τους έχουν καταγραφεί τόσο σε μια ταινιούλα που γύρισαν κατά την διαδρομή, όσο και στα ημερολόγιά τους που έχουν δημοσιευτεί σε μορφή βιβλίου. Και μόνο το γεγονός ότι προσπάθησαν να περάσουν από το Zilov Gap---κάτι που απέφυγαν οι αναβάτες του "Long Way Round"---είναι εντυπωσιακό. Το Zilov Gap είναι μια έκταση στη Σιβηρία, μήκους 700 χιλιομέτρων χωρίς δρόμους. Η μόνη επικοινωνία από το ένα σημείο στο άλλο είναι ο υπερσιβηρικός σιδηρόδρομος.
Κατ' εμέ το Mondo Enduro είναι "the real thing", το LWR από την άλλη είναι η χολυγουντιανή βερσιόν...
Μπραβο στην BMW που τολμησε,οποιος μοτοσυκλετιστης το δει θα καταλαβει οτι η πολυδιαφημισμενη και καλα σκληροτραχηλη KTM κοτεψε
οσο για τους τυπαδες δεν νομιζω οτι ειχαν αναγκη να φανε ολο αυτο το πακετο για να βγαλουν φραγκα, νομιζω πως γουσταραν το ολο σκηνικο και αφου μπορεσαν να κανουν το ονειρο τους με σπονσορα no problem
βεβαια ειμαι σιγουρος οτι κατι τετοιο χωρις ολη αυτη την υποστηριξη απο πισω θα ηταν παραπανω απο αξιεπαινο και θελκτικο για εμας αλλα σιγουρα δεν ακυρωνει την εν λογω προσπαθεια
στην τελικη αυτο που μου εμεινε εμενα στο τελος ειναι 2 πραγματα
το ταξιδι με μηχανη ειναι πολυ ποιο ταξιδι,εισαι μεσα στο περιβαλλον νιωθεις οσμιζεσαι ζεις περισσοτερο τους τοπους,τις διαφορετικες κουλτουρες και τους ανθρωπους που συναντας
οι ανθρωποι δεν ειναι τοσο διαφορετικοι μεταξυ τους ειτε μιλαμε για τον τσοπανη στο καζακσταν ειτε για τον super duper αγγλο ηθοποιο οταν βρεθουν κατω απο τις ιδιες συνθηκες
τα ομορφα πραγματα συμβαινουν μονο οταν τα τολμας
Η πιό καλή φάση είναι όταν στο τέλος (ο Ίαν νομίζω) λεεί: Και τώρα θα ξηπνήσω ένα πρωίν στην Αγγλία και δεν θα ξέρω τι να κάνω!
εκδρομη Μογγολια-Σιβηρια μονο .........ψηνεται κανεις ???? για καλοκαιρακι παντα .........
Μόλις το είδα κι εγώ.
Ο τρίτος της παρέας ο κάμεραμαν είπε ότι η δική του μοτοσυκλέτα -η ρώσικη που πήρε όταν η κανονική έμεινε από φρένα- πάει πολύ καλύτερα στα δύσκολα κομμάτια λόγω βάρους. Αυτό μου δημιούργησε το εξής ερώτημα: Αν είχαν το dakar650 και όχι τις μεγάλες 1150 δε θα ήταν καλύτερα? Ακούω γνώμες.
Εχω το DAKAR . ειναι πιο ελαφρυ. δε θα ειναι πιο κουραστικο ομως εφοσον εχει λιγοτερο γκαζι απο το 1150?
δε θα εχει πιο πολλους κραδασμους (μονοκυλινδρο) ?
η σελα δεν ειναι τοσο αναπαυτικη οσο του 1150?
βεβαια το μεγαλυτερο ταξιδι που εχω κανει ειναι 300 χιλιομετρα.
ας απαντησει καποιος που εχει ταξιδεψει και ειναι πιο αντικειμενικος.....
yian
όχι αφού ποτέ δε χρειάστηκε όλο το γκάζι του 1150, ίσα ίσα, μερικές φορές ήταν στα μείον θα έλεγαΑρχικά δημιουργήθηκε από yianvoul
Εχω το DAKAR . ειναι πιο ελαφρυ. δε θα ειναι πιο κουραστικο ομως εφοσον εχει λιγοτερο γκαζι απο το 1150?
Ηταν τόσοι οι κραδασμοί από το έδαφος που είναι αμελητέο πιστεύω
δε θα εχει πιο πολλους κραδασμους (μονοκυλινδρο) ?
Νομίζω πως είναι πολύ αναπαυτική, άλλωστε πάρα πολλά χωμάτινα χλμ τα πήγαν όρθιοι
η σελα δεν ειναι τοσο αναπαυτικη οσο του 1150?