Σελίδα 11 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 229

Θέμα: #ΜΟΤΟ BΙΝΤΕΟ# Καγκουριες Στην Αθηνα...

Στενεμα-ΠΡΩΤΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ!! Το avatar του/της TSIV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από naked
    Ναι αλλα αμα εδιναν και ενα KLE 500 ή FZR600R καινουριο δεν θα περναγες?
    ευκολα
    ARXONTAS

Ναι αλλα αμα εδιναν και ενα KLE 500 ή FZR600R καινουριο δεν θα περναγες?

Όχι και KLE,μόνο με Κ6 ή FZR600R βαμμένο στα χρώματα του ημίθεου πάντα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    tha peraso apo deksia, tha tou rikso kai ena kantili(apo mesa mou, etsi gia tin ellinia mou) alla toulaxiston os tora den lisao oute apaito apo ton allo na kanei kati pou den einai ipoxreomenos..

kai tous filous mou tous krazo otan einai piso apo aftokinito kai lisane,(paizoun fota, kornaroun, fonazoun gia na kanei o allos akri..)
    to theoro poli enoxlitiko gia ton allo, pou einai mprosta, kai sto kato kato, o allos mporei na min einai pilotos, na agxothei kai na ginei kamia mal#@$kia..
    ekei thelo na katalikso.vriskese se ena dimosio dromo kai den prepei na piezeis katastaseis kai na ginese enoxlitikos ston allon pou pigainei sti douleia tou..

i nootropia odigisis: eimai kanivalos ston dromo gia mena einai katakritea

Gia na ertho kai apo to meros ton streetadon, otan pas kai pairneis ena mixanaki pou einai ftiagmeno gia na pigainei kerato kai to xeis me stin poli, parasernei na kaneis oooola afta..

afta

Ναι ΟΚ θα περάσεις από δεξιά, όπως κάνουμε όλοι ΄΄οταν είμαστε με την μηχανή. Όταν όμως είσαι με το αμάξι και πάς στο όριο και είναι ο τύπος με το LADA αριστερή με 80, πίστεψέ με ο μόνος τρόπος για να τον προσπεράσεις είναι να μετακινηθεί! Δε θα κινδυνέψω εγώ και μαζί μου τυχόν αυτοκίνητο το οποίο θα αλλάξει λωρίδα από δεξιά σε μεσαία και να γίνουμε μπίλιες! Ούτε θα πάω δεξιά για να βρώ τον αργό οδηγό που καλά κάνει και είναι σε αυτή τη λωρίδα! Με λίγα λόγια, πίστεψέ με και θα κορνάρω και θα παίξω φώτα και αν μπορώ θα αρχίσω να φωνάζω με ντουντούκα: "Ή άλλαξε λωρίδα ή πήγενε πιο γρήγορα!" Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίομα επιλογής!

Αλλά ανεξάρτητα με αυτό η μηχανή έχει την άνεση να προσπεράσει από δεξιά, αν και δεν έχουμε καταλάβει ότι και σ΄αυτή την περίπτωση το δικό μας κεφάλι παίζουμε!!!! Κι αν αγχώνεται και δεν δεν μπορεί την πίεση να πάει δεξια! Βέβαια αν είναι εκ γενετής μ.......κας, τότε συγνώμη κιόλας αλλά θα πάρω και καλάθι με ντομάτες μαζί μου!!!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    το θεμα δεν ειναι η καλυτερη παραβιαση αλλα οπως κοιτας τα φαναρια να κοιτας καλυτερα και τα post -το θεμα ειναι ποτε ειναι πιο επικινδυνα
    α)απο ωχ αδερφισμο βιαζομαι οποτε με περνει και μενα να περασω ή
    β)κανω την <<καγκουρια>>ή αλλος λογος μου αλλα τσεκαρω πριν

ειναι ο τροπος και οχι ποιος ή λογος(για κινδυνο μιλαω παντα) και οχι γαλονια στην παρανομια

Πότε είναι πιο επικύνδινα τι σημαίνει? Το αν συμβεί ατύχημα ο άλλος θα σκάσει με το δεξί χέρι ή με το αριστερό πόδι?????

Νόμιζα πως το θέμα είναι πως δεν περνάμε με κόκκινο!!!!! Είναι σαν να μπαίνουμε στην λογική της πολιτικής! Τι είναι λιγότερο χειρότερο! Μήπως να κοιτάξουμε τι δεν είναι κακό απλά????

Γιατί νομίζω, το να περάσεις με πράσινο, δεν βάζει σε κίνδυνο (υπο φυσιολογικές συνθίκες!) ούτε εσένα ούτε τους υπόλοιπους που κυκλοφορούν στο δρόμο! Τι θα μου πει εμένα ο "κάγκουρας" που πέρασε με κόκκινο έλεγξε αλλά δεν με είδε γιατί είχε στοφή ο δρόμος???? Με έφαγε στεγνά όπως έφαγε και το κόκκινο? Τι θα πει τσεκάρω πριν περάσω το κόκκινο? Νόμιζα ότι υπάρχει διαφορετική πινακίδα γι' αυτό (στοπ)!!!! Νόμιζα ότι το κόκκινο είναι απαγόρευση συνέχησης της πορείας σου μέχρι νεωτέρας ειδόποίησης! Αν κάνω λάθος πείτε μου! Όχι τίποτ' άλλο αλλά μη κάθομαι σα μ........κας και περιμένω στα φανάρια! Να ελέγχω και να φεύγω!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Πότε είναι πιο επικύνδινα τι σημαίνει? Το αν συμβεί ατύχημα ο άλλος θα σκάσει με το δεξί χέρι ή με το αριστερό πόδι?????

Νόμιζα πως το θέμα είναι πως δεν περνάμε με κόκκινο!!!!! Είναι σαν να μπαίνουμε στην λογική της πολιτικής! Τι είναι λιγότερο χειρότερο! Μήπως να κοιτάξουμε τι δεν είναι κακό απλά????

Γιατί νομίζω, το να περάσεις με πράσινο, δεν βάζει σε κίνδυνο (υπο φυσιολογικές συνθίκες!) ούτε εσένα ούτε τους υπόλοιπους που κυκλοφορούν στο δρόμο! Τι θα μου πει εμένα ο "κάγκουρας" που πέρασε με κόκκινο έλεγξε αλλά δεν με είδε γιατί είχε στοφή ο δρόμος???? Με έφαγε στεγνά όπως έφαγε και το κόκκινο? Τι θα πει τσεκάρω πριν περάσω το κόκκινο? Νόμιζα ότι υπάρχει διαφορετική πινακίδα γι' αυτό (στοπ)!!!! Νόμιζα ότι το κόκκινο είναι απαγόρευση συνέχησης της πορείας σου μέχρι νεωτέρας ειδόποίησης! Αν κάνω λάθος πείτε μου! Όχι τίποτ' άλλο αλλά μη κάθομαι σα μ........κας και περιμένω στα φανάρια! Να ελέγχω και να φεύγω!!!!
    παντα φιλικα να σε κανω μια βολτα ή να παμε για καφεδακι και οι 2 με τα βουμ βουμ και θα καταλαβεις τι εννοω.

''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
    Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Για να καταλάβω και εγώ με το φτωχό μου το μυαλό...Ότι και να πούμε δεν πρόκειτε να σας πείσουμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να σταματάς σε κόκκινο??Τι με νοιάζει εμένα αν ο μαλάκας που περνάει με κόκκινο έχει ελέγξει η όχι?Περνάει με κόκκινο..Ναι μεγαλύτερη η μαλακία του αφτουνού που δεν ελέγχει..Ε ΚΑΙ???????Και αυτός που ελέγχει μαλακία κάνει.Μηχανή οδηγούμε όλοι εδώ μέσα και ξέρουμε..ΠΟΤΕ δεν μπορείς να προβλέψεις τα πάντα...Μην παίζουμε παραπάνω με την τύχη μας..έλεος...
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

κοπελια οτι και να πουμε, αν το μυαλο του μ@@@κα ειναι κολλημενο και δεν στροφαρει, παλι το δικο του θα υποστηριζει, δυστυχως παντα θα υπαρχουν τετοιοι στους δρομους που θα βαζουν σε κινδυνο αλλους...

γι'αυτο τα ματια μας δεκατεσσερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    κοπελια οτι και να πουμε, αν το μυαλο του μ@@@κα ειναι κολλημενο και δεν στροφαρει, παλι το δικο του θα υποστηριζει, δυστυχως παντα θα υπαρχουν τετοιοι στους δρομους που θα βαζουν σε κινδυνο αλλους...

γι'αυτο τα ματια μας δεκατεσσερα...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΧΙ 14 ΑΛΛΑ 1014 ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΥΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ:a019:
    ''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
    Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''

Φιλε kalant και εγω την ιδια αποψη με σενα εχω αλλα ειναι μαλακια να βριζεις τον αλλο και να τον θυγεις.Επισης δικαιωμα του ειναι να εχει αυτη την αποψη.Αν πιστευεις πως δεν εχει μυαλο τοτε το μονο σιγουρο ειναι πως μεσα απο αυτο το thread δεν προκειται θα τον λογικεψεις.

Chill out παίδες

Mάριος

Καλη καρδία παιδιά......ηρεμία
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

οπως μερικοι διαλαλουν ποσο προσεκτικα οδηγουν αλλο τοσο προσεκτικα να γραφουν.

<<μπορει να διαφωνω με οσα υποστηριζεις αλλα παντα θα αγωνιζομαι να εχεις το δικαιωμα να τα λες>>

οπως μερικοι διαλαλουν ποσο προσεκτικα οδηγουν αλλο τοσο προσεκτικα να γραφουν.

<<μπορει να διαφωνω με οσα υποστηριζεις αλλα παντα θα αγωνιζομαι να εχεις το δικαιωμα να τα λες>>
    Για την ιστορική ακρίβεια "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπιστώ με την ζωή μου το δικαίωμα σου να το λες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    Για την ιστορική ακρίβεια "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπιστώ με την ζωή μου το δικαίωμα σου να το λες"
    αυτο εχεις να πεις? ή οτι κυκλοφορουν(γραφουν) καποιοι καφροι που δεν εχουν το σθενος να απαντησουν και αφηνουν τους αλλους.

παντως μπραβο που αναφερες σωστα ετσι για την ιστορια

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΧΙ 14 ΑΛΛΑ 1014 ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΥΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ:a019:
    πρωτον αρχηγε μου χαλαρωσε λιγο γιατι δεν αναφερομαι σε σενα, στον καθε βλαμμενο που κανει παραβασεις και κανει κακο σε κοσμο αναφερθηκα...

δευτερον και για σενα να τα ελεγα θα μου κ@@@εις τα α@@@δια...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ωραια δεν βλεπουμε που δεν βλεπουμε κοντρα τοσο καιρο ,τουλαχιστον θα δουμε ξυλο.

Ρε δεν αφηνετε της μαλακιες πρωινιατικα.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2009, 19:54
  2. Water Wetter στην αθηνα
    από ea6gka στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 23:20
  3. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2005, 09:56
  4. πόσοι εχουμε μείνει στην αθήνα???
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34