Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: Παιρνοντας αφορμη απο αστεια ποστ Βαζελων...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Παιρνοντας αφορμη απο αστεια ποστ Βαζελων...

Αντιπαραθετω ........

<<Ο κορυφαίος υποκλίνεται στον… εκλεκτό. Μπερδευτήκατε; Λοιπόν, θα το κάνουμε πιο… εύκολο. Ύμνους για την ποδοσφαιρική αξία του Ριβάλντο φαίνεται πως… ψέλνει ο Ροναλντίνιο, ο οποίος φροντίζει να αποκαλύψει πως επέλεξε την Μπαρτσελόνα, λόγω της παρουσίας του Super Star του Ολυμπιακού σε αυτήν. Έτοιμος για την κόντρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο νταμπλούχος. Φέρνει Λεοζίνιο ο «Ρίμπο». Δείτε τον Ροναλντίνιο να… δημιουργεί και τον Ριβάλντο να σκοράρει στο videoaction.

Απλά… αποθέωση. Ο Ριβάλντο σίγουρα θα πρέπει να είναι συνηθισμένος στο να τον αποθεώνουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κόσμο, ωστόσο όταν ο κορυφαίος –κατά πολλούς- σύγχρονος ποδοσφαιριστής, σου βγάζει το καπέλο, τότε σίγουρα έχεις έναν λόγο να είσαι περισσότερο υπερήφανος… Κάπως έτσι θα πρέπει να νιώθει και ο Ριβάλντο, ο οποίος είδε το όνομά του να φιγουράρει στην λίστα των 10 κορυφαίων ποδοσφαιριστών της περασμένης δεκαετίας, σύμφωνα με το περιοδικό «4-4-2 ».

Λοιπόν… Ο Βραζιλιάνος Super Star του Ολυμπιακού βρίσκεται στην έκτη θέση της εν λόγο λίστας, με το έγκυρο περιοδικό να ζητάει την γνώμη του Ροναλντίνιο, για την αξία του ποδοσφαιριστή που όλοι οι Έλληνες… θαυμάζουν στην Super League: «Είναι ένας φανταστικός παίκτης, που είναι πάντα δίπλα σου όποτε τον χρειαστείς. Έχει μεγάλη αντοχή, όμως η ικανότητα του να σκοράρει πολλά γκολ με το αριστερό του πόδι τον καθιστά ξεχωριστό. Του χαρίζει ένα μοναδικό στυλ που λατρεύω να παρακολουθώ αλλά και να είμαι στο πλευρό του ».

Όσο για τον λόγο που τον έσπρωξε προς την Βαρκελώνη, ο Ροναλντίνιο, δεν έκρυψε τα λόγια του… χρεώνοντας για αυτό τον Ριβάλντο: «Ο Ριβάλντο αποτελεί επίσης έναν από τους λόγους που επέλεξα την Μπαρτσελόνα για να συνεχίσω την καριέρα μου. Η Μπαρτσελόνα πάντα συμπεριφερόταν καλά στους Βραζιλιάνους και ήταν επιθετική ομάδα. Η επιτυχία των Ρονάλντο, Ρομάριο και Ριβάλντο ήταν σημαντικό στοιχείο για μένα. Πάντα φανταζόμουν ότι μία μέρα θα έπαιζα εκεί λόγω του Ριβάλντο ».

Για την ιστορία, στην δεκάδα των κορυφαίων ποδοσφαιριστών, την πρώτη θέση κερδίζει ο Ζινεντίν Ζιντάν. Αναλυτικά η δεκάδα των κορυφαίων, σύμφωνα με το «4-4-2»:
    1. Ζιντάν
    2. Ρονάλντο
    3. Μαλντίνι
    4. Ροναλντίνιο
    5. Σμάιχελ
    6. Ριβάλντο
    7. Γκιγκς
    8. Φίγκο
    9. Ανρί
    10. Σεφτσένκο >>

Απο ...... http://www.sportaction.gr/index.php

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	oooo.jpg 
Προβολές:	238 
Μέγεθος:	22,0 KB 
ID:	74753

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	344_ribo_ronnie.jpg 
Προβολές:	232 
Μέγεθος:	18,6 KB 
ID:	74754

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    γιατι αμφισβητησε κανεις ποτε την αξια του ριβαλντο?

στη λιστα τωρα.....

...που ειναι ο ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ????

ελα ρε τι τους λες τωρα, αυτοι εχουν δυο ριβαλντο στην ομαδα τους...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Εγώ ρε φίλε στενοχωριέμαι όταν βλέπω τέτοιους παίχτες με ένδοξο παρελθόν,να έρχονται στη ποδοσφαική μπανανία τής Ευρώπης και να αποθεώνονται,τη στιγμή που και οι ίδιοι ξέρουν-και δεν θέλουν να παραδεχτούν-ότι το παραμύθι τελείωσε πια.
    Δεν τα λέω αυτά επειδή δεν είμαι Ολυμπιακός.Ειλικρινά λυπάμαι
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    <<<....ο οποίος είδε το όνομά του να φιγουράρει στην λίστα των 10 κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ---->περασμένης δεκαετίας<-----,σύμφωνα με το περιοδικό «4-4-2 ».....>>>

ειναι τρελος οποιος αμφισβητει την ποδοσφαιρικη αξια του Ριβαλντο...απλα δεν ξερει απο ποδοσφαιρο

απο την αλλη βεβαια το γεγονος οτι στην εντεκαδα σας παιζει ενα μεγαλος του παρελθοντος , εχει να κανει πολυ και για λογους marketing...εχει προσφερει πολλα στον γαυρο (οσο θα προσεφεραν και δυο - τρεις νεοι που θα κοστιζαν το ιδιο βεβαια...) οποτε κουλ δεν εγινε και τιποτα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Εγώ ρε φίλε στενοχωριέμαι όταν βλέπω τέτοιους παίχτες με ένδοξο παρελθόν,να έρχονται στη ποδοσφαική μπανανία τής Ευρώπης και να αποθεώνονται,τη στιγμή που και οι ίδιοι ξέρουν-και δεν θέλουν να παραδεχτούν-ότι το παραμύθι τελείωσε πια.
    Δεν τα λέω αυτά επειδή δεν είμαι Ολυμπιακός.Ειλικρινά λυπάμαι

kai εγω λυπαμαι οταν βλεπω, ανθρωπους να μην μπορουν να "δουν" η τουλαχιστον "καθαρα"

η αποθεωση στην Ελλαδα (εκτος των του ΟΣΦΠ ) ΜΠΟΥΡΠΟΥΤΣΑΛΑ!!!

ΤΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕς ΤΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΙΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ

οταν δεν βλεπουν οι καμερες του ζητανε φανελλες (για τους παιχτες λεω)

οταν θα ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ολοι θα λενε ο μαγοσ κ.α. βλεπε JIOVANNI

αυτα......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Ωραία όλα αυτά ρε παιδιά αλλα ο Σμάιχελ και ο Μαλντίνι τι δουλειά έχουν στην λίστα?
    Όσο για τον Ρίβάλντο, για μένα είναι μέσα στους 10 όλων των εποχών και κρίμα που χαραμίστικε στα τελευταία του.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Ωραία όλα αυτά ρε παιδιά αλλα ο Σμάιχελ και ο Μαλντίνι τι δουλειά έχουν στην λίστα?
    Όσο για τον Ρίβάλντο, για μένα είναι μέσα στους 10 όλων των εποχών και κρίμα που χαραμίστικε στα τελευταία του.
    για τον σμαιχελ συμφωνω ισως υπαρχουν και καλυτεροι αλλα ο μαλντινι ειναι δικαιως κατα τη γνωμη μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    για τον σμαιχελ συμφωνω ισως υπαρχουν και καλυτεροι αλλα ο μαλντινι ειναι δικαιως κατα τη γνωμη μου...

Εντάξει κορυφαίος ο Μαλντίνι αλλά αμυντικός. Αν στην λίστα υπάρχουν αμυντικοί που είναι ο Ρομπέρτο Κάρλος ???

Εντάξει κορυφαίος ο Μαλντίνι αλλά αμυντικός. Αν στην λίστα υπάρχουν αμυντικοί που είναι ο Ρομπέρτο Κάρλος ???
    σωστα αλλα οπως και στις υπολοιπες θεσεις υπαρχουν κι αλλοι κορυφαιοι, δυστυχως πρεπει να μπουν καποιοι απο αυτους...

κι εγω πχ απο αμυντικους αντι για μαλντινι θα μπορουσα να βαλω και τον νεστα ή τον καναβαρο αλλα δεν γινετε να μπουν ολοι...

α σορρυ, τωρα καταλαβα τι εγραψες, οτι δεν κολαει αμυντικος στη λιστα, δεν αμφισβητεις τον μαλντινι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    σωστα αλλα οπως και στις υπολοιπες θεσεις υπαρχουν κι αλλοι κορυφαιοι, δυστυχως πρεπει να μπουν καποιοι απο αυτους...

κι εγω πχ απο αμυντικους αντι για μαλντινι θα μπορουσα να βαλω και τον νεστα ή τον καναβαρο αλλα δεν γινετε να μπουν ολοι...

Για αυτό ακριβώς στην λίστα δεν μπορούν να υπάρχουν αμυντικοί ή τερματοφύλακες γιατί η ιστορία γραφεται με γκολ. Μπορώ να θυμηθώ άπειρές φάσεις που μου έμειναν στο μυαλό από τον Ριβάλντο τον Φίγκο τον Ζιντάν και γενικά από επιθετικούς παικταράδες αλλά πολύ λίγες από αμυντικούς

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Και όμως ... θυμηθείτε την απόκρουση του Μεξικανού (νομίζω!) τερματοφύλακα που έχει περάσει στην ιστορία των highlights.

Μόλις βρώ το video, θα το βάλω απο το youtube.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Και όμως ... θυμηθείτε την απόκρουση του Μεξικανού (νομίζω!) τερματοφύλακα που έχει περάσει στην ιστορία των highlights.

Μόλις βρώ το video, θα το βάλω απο το youtube.

Gandalf
    Το όνομά του όμως δεν το θυμάσαι

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αστεια και περιεργα ποστς απο το fb
    από mikes στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2010, 15:43
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2006, 15:56
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 01:16
  4. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2005, 16:15