kala mesa eisai kai apantas ?hehe ela re synadelfe !!! zhtw ta KLE !!! hahahah tha kanoume koma :P
kala mesa eisai kai apantas ?hehe ela re synadelfe !!! zhtw ta KLE !!! hahahah tha kanoume koma :P
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Μπες mirc να τα πούμε ρε συ,μην σπαμμάρουμε εδώ πέρα.Μπες #moto
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από acealex
ego kai psaxno parea gia boltes
![]()
![]()
In Thrust We Trust
Turn To Burn
αυτο μου την σπαει που η Λαρισα ειναι τοσο μεγαλη.ενα 636 σου ειπα οτι εχω και καταλαβες ποιος ειμαι.γαμωτο.σε εχω και παλι κουλαδε:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Ααα εσένα σε τρώει ο κ@λος σου να σου κουβαληθώ με κανένα Κ5 να σου πιω το αίμα (λέμε και καμμία μαλακία να περνάει η ώρα):rotflmao: . ΦΩΤΟΓΡΑΦΕ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! Κατάλαβα ποιός είσαι...
αντε τωρα να ξενογ@μησεις στην Λαρισα.το εμαθε ακομα και ο μητσος![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
αυτο μου την σπαει που η Λαρισα ειναι τοσο μεγαλη.ενα 636 σου ειπα οτι εχω και καταλαβες ποιος ειμαι.γαμωτο.σε εχω και παλι κουλαδε:rotflmao:
αντε τωρα να ξενογ@μησεις στην Λαρισα.το εμαθε ακομα και ο μητσος![]()
Άντε επειδή είσαι καλό παιδί δεν θα σε ταλαιπωρήσω.Είμαι ο κολλητός του Αδάμου που είχαμε έρθει πριν τα Χριστούγεννα στο μαγαζί σου να βγάλω φωτογραφίες ταυτότητας...![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
του ΑΔΑΜΟΥ? οκ καταλαβα.πειναω τωρα ομως γ@μω την διαιτα μου.θελω κοτοπουλακι κια λιγο κοκορετσι by adamos![]()
![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Κ εγω απο Λαρισα!![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
Kalws sas brika paidia !!!!
warlord thn kyriakh paizw synablia me to group pou exw thessaloniki...kapoia allh fora...![]()
![]()
![]()
Ε,μεχρι το βραδι θα εχουμε γυρισει ρε,για πες με τι γκρουπ?Που παιζετε?τι παιζετε?Το Βandit παιζετε?:rotflmao:
![]()
Ο πυργος της Βαβελ
prepei na eimai apo to prwi ekei gia soundcheck kai malakies... heavy metal paizoume...sto xylourgeio tou mylou....
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!