Σελίδα 14 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 229

Θέμα: #ΜΟΤΟ BΙΝΤΕΟ# Καγκουριες Στην Αθηνα...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    pros olous tous voskous:

pigainete sta xoria sas na pernate kokkina..
    (ego ekei ta pernao kai to xorio mou exei metrimenous sta daktila katoikous..)

einai paranoiko na prospathite kapoioi na peisete pos to na pernas kokino einai entaksi..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    pros olous tous voskous:

einai paranoiko na prospathite kapoioi na peisete pos to na pernas kokino einai entaksi..

Παντως τα κοκκινα ρεβυθια με ρυζι ειναι μουρλια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    pros olous tous voskous:

http://www.monosouza.gr
    ''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
    Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''

Chiou-Chiou

Knock
    Knock
    Knock

Only the Cosmic Master stuff work.

Αρχικά δημιουργήθηκε από naked
    1 ταχα?

2 που αποδειχτηκε?

3 εγω δεν εβρισα

4 η κοπελα οπως λες δεν ειναι στο απυροβλητο επειδη ειναι κοπελα

5 δεν ειχε μονο διαφορετικες αποψεις αλλα και <<φασκελα>>

6 διαβασε την παραθεση που εβαλα απο τα λογια της και αμα ειναι λογικη για πανω απο 5 χρονων παιδι καταλαβα.

και τελος για τα προιγουμενα (Δεν είναι τρόπος αυτός )δεν σε ειδα να <<ιδρωνεις>> αλλα για το νινι σερνεσαι αμεσως

1. Ναι

2. Από τα συμφραζόμενα

3. Έμμεσα,όχι άμεσα

4. Δεν είναι στο απυρόβλητο αλλά βρίσκεται σε ένα forum που κατά 99% είναι ανδροκρατούμενο,να προσέχουμε την συμπεριφορά μας για να μην γίνει 100% ανδροκρατούμενο

5. Εγώ απόψεις είδα,απλά διαφέρανε.Ανέβασε τους τόνους δεν λέω αλλά και εσυ τους ανέβασες επίσης

6. Ο καθένας δεν μπορεί να εκφράζεται το ίδιο εύκολα μέσω ενός υπολογιστή

Όσο για αυτό που είπες για το νινί,δεν διαφωνώ μαζί σου,αλλά μην είσαι προκατειλημένος,ίσως να μην σκεφτόμαστε όλοι με τον τρόπο που ίσως εσύ σκέφτεσαι.Φιλικά πάντα
    Fortis Fortuna Adiuvat

βρίσκεται σε ένα forum που κατά 99% είναι ανδροκρατούμενο
    Kανενα προβλημα για το 1%, θα το αναλαβω εγω.

naked με οποιον εχει οδηγικη παιδεια και σκεφτεται θα τα βαλεις τωρα?

εσυ αμα θες φαε το κεφαλι σου αλλα οι γυρω σου δεν φταινε να κινδυνευουν γιατι οσο και να νομιζεις οτι περνας κοκκινα προσεχοντας, ισως καποια φορα δεν προσεξεις και υπαρξει προβλημα...

δεν περιμενω να το καταλαβεις αυτο γιατι απλα εισαι κολλημενος και δεν δεχεσαι αλλη αποψη αλλα το λεω μηπως, λεω μηπως και σου κανει αισθηση...

ξερω τωρα θα αρχισεις τα γνωστα αντρικα σου παλι οπως 'προσεχε μη σε πετυχω πουθενα' κλπ...

πολλα καραβια μαζευοντε και για να συρθουν αναμασαν τα ιδια και τα ιδια -αρε makis206 ποσα ξερεις και δεν τα μαρτυρας
    ''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
    Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''

Και στο φινάλε φίλε Naked Ο Χ Ι δεν μπορείς και δεν έχεις το δικαίωμα να περνάς με κόκκινο.Δεν κυκλοφορείς μόνος σου στον δρόμο.Όταν το καταλάβεις αυτό και το συνειδητοποιήσεις τότε θα δεις πως κάνεις λάθος σε αυτά που λες και μάλιστα με τόση θέρμη υποστηρίζεις.Δημοκρατία ναι,ασυδοσία όχι.Η ελευθερία σου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του αλλουνού...Δεν ξανασχολούμαι,δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να πείσεις κάποιον ότι δεν είσαι ελέφαντας
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Και στο φινάλε φίλε Naked Ο Χ Ι δεν μπορείς και δεν έχεις το δικαίωμα να περνάς με κόκκινο.Δεν κυκλοφορείς μόνος σου στον δρόμο.Όταν το καταλάβεις αυτό και το συνειδητοποιήσεις τότε θα δεις πως κάνεις λάθος σε αυτά που λες και μάλιστα με τόση θέρμη υποστηρίζεις.Δημοκρατία ναι,ασυδοσία όχι.Η ελευθερία σου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του αλλουνού...Δεν ξανασχολούμαι,δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να πείσεις κάποιον ότι δεν είσαι ελέφαντας
    πες μας τι και δεν μας δινεις :hypnotize εσυ τι επαθες και πορωθηκες τοσο πολυ δεν εχω αναφερει τη λεξη κοκκινο εδω και τοσα post

βρες γρηγορα κανα 1/100 να ξελαμπικαρεις

Φίλε το 1/100 το έχω βρει εδώ και καιρό και να μην το είχα βρει θα ήμουν ηλίθιος αν έψαχνα να το βρω σε forum μοτοσυκλέτας
    Fortis Fortuna Adiuvat

oi nomoi den exoun skopo na rithmizoun tin koinoniki siberifora...
    oi nomoi poli apla lene ti provlepete gia kathe paraptoma.

i ithiki tis koinonias ipagorevei tous kanones siberiforas twn melw tis.

me alla logia min prospathite na pisete kanenan gia to poso paranomos einai...

TO JEREI!!

to thema einai koinoniko kai exei na kanei en polis me tin koinonikopoiisi tou kathe atomou kathos kai me ton tropo pou leitourgei kathe koinonia...

enas kosmos omorfos agelika plasmenos...

το 1/100 το έχω βρει εδώ και καιρό
    Εμενα παλι μου λειπει το υπολοιπο 1%, ειμαι στα ευκολα.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    Εμενα παλι μου λειπει το υπολοιπο 1%, ειμαι στα ευκολα.

Χμ τωρα εξηγουνται πολλα.

Παιδια και εγω περναω κοκκινα αλλα ελεγχομενα,δηλαδη τσεκαρω τα παντα πριν τα περασω και βεβαια ειναι κοκκινα σε μικρους δρομους και με μικρη ροη κυκλοφοριας.Προσπαθω να μην τα περναω τα ρημαδια αλλα φρικαρω να περιμενω μονος μου σε αδειους δρομους.
    Υπαρχουν ομως και φρικαρισμενα ατομα που τα περνανε θετωντας σε κινδυνο πρωτα τους ανυποψιαστους οδηγους και πεζους και δευτερον τους ιδιους τους εαυτους τους.
    Μια φαση μου εχει μεινει χαραγμενη τρελα και απιστευτα στο μυαλο μου.
    Οδηγουσα το κουτι μου στην Αλεξανδρας προς Πατησιων και λιγο μετα το μεγαρο της αστυνομιας.Το φαναρι το προλαβαινα με πορτοκαλι αλλα προτιμησα να σταματησω μην τυχον και μου πεταχτει κανας καγκουρας :smilea: .Την ιδια στιγμη ακουω ενα τρελο εργαλειο να μαρσαρει στα μπουνια και ενστικτωδως τραβαω το αμαξι τελειως αριστερα.Ε παιδες απο πισω μου ερχοταν ενα τουμπανο το οποιο πηγαινε σουζα καντηλι με πανω απο 120 χλμ και περασε το φαναρι ακριβως μολις αναψε κοκκινο.Και ρωταω

Αυτος δεν ηταν τρελα απιστευτος και τεραστιος μαλακας?

Παιδια αν μου εσκαγε πισω στο αμαξι εκτος του οτι θα γινοταν κομματια μαλλον θα με εστελνε και μενα αδιαβαστο.Δεν παμε καθολου καλα !!

Οκ δεν μας προσεχουν εμας τους μοτοσυκλετιστες αλλα και μερικοι απο εμας κυνηγαμε την τυχη μας

Σελίδα 14 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2009, 19:54
  2. Water Wetter στην αθηνα
    από ea6gka στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 23:20
  3. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2005, 09:56
  4. πόσοι εχουμε μείνει στην αθήνα???
    από free rider στο forum Off topic