Σελίδα 15 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 229

Θέμα: #ΜΟΤΟ BΙΝΤΕΟ# Καγκουριες Στην Αθηνα...

ακριβως στα λογια μου
    για να μην ειμαστε ολοι υποκριτες.ελεγχομενα ναι (οχι κανονας) ξερα και βιαστικα οχι
    ''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
    Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από naked
    :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

απο την πολη ερχομαι και στο γυαλο οι γλαροι

φυσικη ξανθια ή βαμενη?

Αν δεν μπορείς να κάνεις συνδιαστικές σκέψεις δεν σημαίνει πως οι άλλοι είναι χαζοί! Από όσα έχουν ειπωθεί εδώ εσύ πιάστικες από μια παράγραφο???????

Μήπως θα έπρεπε να δώσεις μεγαλύτερη βάση στην ουσία και όχι σε κάποιες παραπλεύρως παρατηρήσεις??????

Ή μήπως έχεις μάθει να σου δείχνουν το δάσος και να κοιτάς το δέντρο??? (ελπίζω να καταλάβεις τι εννοώ!)
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Αν δεν μπορείς να κάνεις συνδιαστικές σκέψεις δεν σημαίνει πως οι άλλοι είναι χαζοί! Από όσα έχουν ειπωθεί εδώ εσύ πιάστικες από μια παράγραφο???????

Μήπως θα έπρεπε να δώσεις μεγαλύτερη βάση στην ουσία και όχι σε κάποιες παραπλεύρως παρατηρήσεις??????

Ή μήπως έχεις μάθει να σου δείχνουν το δάσος και να κοιτάς το δέντρο??? (ελπίζω να καταλάβεις τι εννοώ!)
    και εγω σε αγαπαω
    ''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
    Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''

πολλα καραβια μαζευοντε και για να συρθουν αναμασαν τα ιδια και τα ιδια -αρε makis206 ποσα ξερεις και δεν τα μαρτυρας

Κάποτε κάποιος μου είπε μια φράση, και την έβαλα καλά στο μυαλό μου! Έχε την στο νου σου όταν μιλάς!!!!

"Κουκιά μασας, κουκιά φτύνεις!"

Και για αυτούς που δεν κατάλαβαν: Ό,τι είσαι και κάνεις αυτό βλέπεις και στους άλλους!!!!

και εγω σε αγαπαω
    Ψάχνεις το 1%?????

Πήγαινε αλλού! Εδώ είμαστε κομπλέ!

Ψάχνεις το 1%?????

να εισαι καλα και ας μην μας αγαπας
    τωρα θα πρεπει να ζητησω συγνωμη απο τη γυναικα μου και να περναω μονο μαζι της τα κοκκινα

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ψάχνεις το 1%?????

Καλημερα Ιωαννα.

Μηπως γι άυτο το παληκαρι μπορουμε να κανουμε κατι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    Εμενα παλι μου λειπει το υπολοιπο 1%, ειμαι στα ευκολα.

να εισαι καλα και ας μην μας αγαπας
    τωρα θα πρεπει να ζητησω συγνωμη απο τη γυναικα μου και να περναω μονο μαζι της τα κοκκινα
    Κοίτα, για να επανέλθουμε στην κουβέντα μας λοιπόν, (επιτέλους!) μπορείς να παίζεις το κεφάλι σου κορώνα γράμματα όσο θέλεις! Μυαλό δε θα σου βάλει κανείς! Μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις τι είναι σωστό και τι λάθος για σένα! Αν λοιπόν η άποψή σου είναι πως "δε βαριέσαι, τι είναι κανα δυο κόκκινα?" τότε μείνε μ' αυτό! Απλά ελπίζω και εύχομαι να μην προκαλέσεις ατύχημα γιατί εκεί το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν τουλάχιστον ένας τραυματίας!!!!

Και όπως πολύ σωστά είπε κάποιος οι νόμοι είναι για το τι προβλέπεται για κάθε παράπτωμα. Έτσι και ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας είναι για να μην γίνουμε μπάχαλο! Για να μπορούμε να συνυπάρχουμε με τα υπόλοιπα οχήματα στο δρόμο! Για να μην πατάμε και από 10 πεζούς τη μέρα! Για να μην κινδυνεύουμε άνευ λόγου και αιτίας!!!

Από κει και μετά είναι στο μυαλό του καθενός αν μπορεί να σεβαστεί τον εαυτό του για αρχή και τους γύρω του στην συνέχεια!!!

Και ..................... μια συζήτηση κάνουμε! Οποιαδήποντε κόντρα με πρωσοπικούς υπαινιγμούς είναι νομίζω περιττή!

Κοίτα, για να επανέλθουμε στην κουβέντα μας λοιπόν, (επιτέλους!) μπορείς να παίζεις το κεφάλι σου κορώνα γράμματα όσο θέλεις! Μυαλό δε θα σου βάλει κανείς! Μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις τι είναι σωστό και τι λάθος για σένα! Αν λοιπόν η άποψή σου είναι πως "δε βαριέσαι, τι είναι κανα δυο κόκκινα?" τότε μείνε μ' αυτό! Απλά ελπίζω και εύχομαι να μην προκαλέσεις ατύχημα γιατί εκεί το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν τουλάχιστον ένας τραυματίας!!!!

Και όπως πολύ σωστά είπε κάποιος οι νόμοι είναι για το τι προβλέπεται για κάθε παράπτωμα. Έτσι και ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας είναι για να μην γίνουμε μπάχαλο! Για να μπορούμε να συνυπάρχουμε με τα υπόλοιπα οχήματα στο δρόμο! Για να μην πατάμε και από 10 πεζούς τη μέρα! Για να μην κινδυνεύουμε άνευ λόγου και αιτίας!!!

Από κει και μετά είναι στο μυαλό του καθενός αν μπορεί να σεβαστεί τον εαυτό του για αρχή και τους γύρω του στην συνέχεια!!!

Και ..................... μια συζήτηση κάνουμε! Οποιαδήποντε κόντρα με πρωσοπικούς υπαινιγμούς είναι νομίζω περιττή!
    ετσι μπραβο με αυτο το τροπο γραφης μπορουμε να μιλαμε ατελειωτα

και τελικα με αγαπας

και για να επανέλθουμε στην κουβέντα μας ,παντα υποθετικα μιλαω
    βρησκεσαι πιγμενος στην Αθηνας και μπροστα σε ενα κοκκινο φαναρι και απο την πλευρα που εχει πρασινο δεν περναει κανεις ή φαινεται καποιος απο πολυ μακρια , το να περασεις ΠΑΡΑΝΟΜΑ τη διασταυρωση το μονο κινδυνο που διατρεχεις ειναι να σε πιασει καποιος αστυνομικος και να σε σκεισει(και σε προλαβαινω καλα θα κανει).
    για τετοια κοκκινα μιλαω (και οχι παντα)και οπως το εχω γραψει και παραπανω δεν ειναι ο κανονας αλλα η γνωμη μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Καλημερα Ιωαννα.

Μηπως γι άυτο το παληκαρι μπορουμε να κανουμε κατι?

Τι να σε πω! Δε ξέρω και μαγαζάκια! Πάντως άμα γουστάρει υπάρχει και λέδεαρ! Τόσα έχουν ακουστεί!!!!

λέδεαρ?????????????????

ετσι μπραβο με αυτο το τροπο γραφης μπορουμε να μιλαμε ατελειωτα

και τελικα με αγαπας

και για να επανέλθουμε στην κουβέντα μας ,παντα υποθετικα μιλαω
    βρησκεσαι πιγμενος στην Αθηνας και μπροστα σε ενα κοκκινο φαναρι και απο την πλευρα που εχει πρασινο δεν περναει κανεις ή φαινεται καποιος απο πολυ μακρια , το να περασεις ΠΑΡΑΝΟΜΑ τη διασταυρωση το μονο κινδυνο που διατρεχεις ειναι να σε πιασει καποιος αστυνομικος και να σε σκεισει(και σε προλαβαινω καλα θα κανει).
    για τετοια κοκκινα μιλαω (και οχι παντα)και οπως το εχω γραψει και παραπανω δεν ειναι ο κανονας αλλα η γνωμη μου

Και φαντάσου από τον υποθετικά άδειο δρόμο που έχει πράσινο, την ώρα που περνάς εσύ με κόκκινο να κατεβαίνει κανένας με τα όλα????? Τι θα προλάβεις να δεις και που να πας????

Έχει συμβεί και το λέω! Σκοτώθηκε μανα και κόρη περνόντας με κόκκινο 3 το βράδυ έρημη διασταύρωση και τους πέρασε από πανω ένα αμάξι που πήγενε σαν τρελό! Και αυτές στο χώμα και αυτό τρέχει και δεν φτάνει!

Ποτέ μια διασταύρωση δεν είναι άδεια (να πω βέβαια την αμαρτία μου, σε φανάρι που ουδεμία σκοπιμότητα έχει, ούτε για πεζούς, ούτε για διερχόμενα αυτοκίνητα, εκεί έχω περάσει κι εγώ με κόκκινο! Αλλά τονίζω: Δεν έχει λόγο ύπαρξης το συγκεκριμένο φανάρι τον μισό χρόνο που είναι κόκκινο!)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    http://www.monosouza.gr
    gimnouli, afto to grapsa exontas dt 125 '92
    opote katalavaineis ti souzes ekana..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    Πλακα πλακα 2 χρονια πριν ,15 Αυγουστου Θεσσαλονικη,εγνατια 3 το βραδι,Η πολη αδεια,αναβουν ολα τα πρασινα και ο κολιτος σπαει το κουτι του,αλλα περναει με πρασινα και να σου απο μια διασταυρωση μαλακας με κοκκινο,οι μπατσοι δεν το πιστευαν,παει το τουμπανο του κολιτου,πανε και τα ποδια του μαλακα,αυτο για τους αδειους δρομους

Μην πω για το τι μαλακια εκανα εγω με την πρωτη μου μηχανη και ξανακαβαλησα μοτορι φετος(4 χρονια μετα)
    -Μα Ηταν αδειος ο Δρομος,ειπα στους μπατσους
    Ο πυργος της Βαβελ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Με εχετε κουράσει στ αλήθεια!!!

Οι παλιότεροι εδώ μέσα ξέρουν τουλάχιστον 2 δικές μου εμπειρίες με κόκκινο!

Άσε που το συγκεκριμένο ζήτημα έχει συζητήθεί πολλές φορές!

ΆΝ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ, ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΤΟΝ Γ@ΜΗΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!

ΔΕΝ ΘΑ ΚΩΛΩΣΩ!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ!!!!

Σελίδα 15 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2009, 19:54
  2. Water Wetter στην αθηνα
    από ea6gka στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 23:20
  3. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2005, 09:56