Αντιγραφή από Bikenet
................. είχανε πάει Πόρτο Γερμενό. Γυρίζανε. Έβρεχε............
Δεξιά στροφή............πέφτουνε................από απέναντι....................
νταλίκα.................ήτανε ακαριαίο...............
![]()
Αντιγραφή από Bikenet
................. είχανε πάει Πόρτο Γερμενό. Γυρίζανε. Έβρεχε............
Δεξιά στροφή............πέφτουνε................από απέναντι....................
νταλίκα.................ήτανε ακαριαίο...............
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Δεν τα ηξερα τα παιδια , αλλα γιατι παλι ρε γαμωτο.
![]()
ειναι φοβερο να χανεις αγαπημενα σου προσωπα .....τον διονυση τον ειχα γνωρισει σε ενα αγωνα 5*5 την κοπελια οχι......η θλιψη ειναι μεγαλη ....κουραγιο σε αυτους που τους γνωριζαν καλυτερα , να τους θυμομαστε παντα χαμογελαστους και ο θεος ας αναπαυσει τις ψυχες τους![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
με καλυψε ο αφρο....δεν νομιζω οτι μπορω να πω κατι περισσοτερο...οσο περναει η ωρα...τοσο πιο δυσκολο, τοσο πιο οδυνηρο ... σε γεμιζει με δακρυα...και φευγει..και ξανα το ιδιο...
OFTEN CHALLENGED
NEVER BEATEN
βγαίνεις έξω στους δρόμους της πόλης και νομίζεις οτι όλοι το ξέρουν... κάποιο τηλέφωνο χτυπάει και νομίζεις οτι κάποιος ακόμα που δεν το είχε σε λίγο θα το ξέρει...
σκατοδυστυχισμένη πρωτεύουσα δεν σε αφήνει να σηκώσεις κεφάλι...
όλα κυλούν πιο αργά... δεν υπάρχει λόγος για καμία βιασύνη...
όλα είναι άχαρα, όλα είναι χαζά, όλα μάταια...
ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης...
ή μήπως: γελοιότης γελοιοτήτων, τα πάντα γελοιότης...
σκατά όπως και να έχει...
μερικές φορές θα ήθελα να ήμουν ο πιό αναίσθητος άνθρωπος του κόσμο, αντι να απολαμβάνω αυτό το απαραίτητο για την φύση μας συναίσθημα...
οδύνη vs ηδονή, δίδυμες αδερφές, που η μία κουβαλάει την άλλη...
πάντα μαζί, για να μας θυμίζουν οτι όπου υπάρχει χαρά, υπάρχει και πόνος... αλλά ισχύει και το αντίθετο... δόξα το θεό... και ας είναι δύσκολο.
και όπως είπε και ο Λεό... φροντίστε τους εαυτούς σας γιατι κάποιοι κερδίζουν απο εσάς... κερδίζουν ευτυχία... και όσο μικρή και αν είναι... δεν πάυει να είναι κέρδος.
αυτά... καλημέρα....
(κακή ψυχρή και ανάποδη και στο λαιμό να μας κάτσει βασικά αλλά τελοσπάντων...)
a ,skata._
τι να πω ρε παιδια!
καλο ταξιδι..........................και καλη ανταμωση
two beer or not two beer?
Φωτογραφια τη τελευταία φορα που ειχα τη τυχη να δω τα παιδια....
Ποσο ομορφα περασαμε... τι γέλιο ηταν αυτο... Νιονιο ασε κατω ρε τη μπριζόλα αν δεν χορταίνεις σταματα....
«Ετσι ειμαι εγω απολαμβανω το φαγητό και τρωω σιγα σιγα»...
η ντροπαλη Κωσταντινα δε σταμάτησε να χαμογελα λεπτο, παρολο που λιγη ωρα πριν ειχε σπασει ο καθρέφτης στη πολυαγαπημένη της «ασημένια»...
Δε ξερω ρε παιδια, μου ειναι αδυνατο να το πιστεψω... τοσο νεοι αθρωποι... εχω ακομα την αίσθηση οτι ειναι αναμεσα μας...
Ειμαι τυχερος που σας γνωρισα.... Νιονιο και Κωσταντινα... θα σας θυμάμαι....
![]()
H αρχή και το τέλος σε ενα αέναο κύκλο....
Άλλος τελειώνει βίαια και άλλος κύκλος σε ενα κρεβάτι....η θλίψη παραμένει η ίδια...
Καλή δύναμη εύχομαι στους δικούς τους και κυρίως στου γονείς τους και...
Προσοχή στους υπόλοιπου απο εμάς...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
...απο μενα (και τον Χρηστο crs-k, που σημερα δεν εχει προσβαση στο net),
ενα "αντιο"...
...οπου και να’στε, ειστε τουλαχιστον παρεα...
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"