Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 87

Θέμα: 2 Euro / Km

Μη ξεχνάς ότι πιθανότατα θα έχεις κινητήρα Rotax.

http://www.rotax.com/en/Engine/2004/Motorcycle/

Τέσπα όπως λέει και ένας φίλος...επιλογές είναι αυτές.

Προσωπική άποψη (παρ'όλο) και ψιλοκολλημένος με τις BMW στη συγκεκριμένη κατηγορια και κυβικά θα προτιμούσα το V-Strom.

Banned Το avatar του/της X_NR750

Re: Re: Re: 2 Euro / Km

Αρχικά δημιουργήθηκε από bmwK1200R
    Αναμένω το BMW 800GS που θα ρθει με δικύλινδρο κινητήρα σε σειρά και θα σβήσει από το χάρτη πολλά μηχανάκια της κατηγορίας του.

Όσο για το Aprilia, ανέφερα παραπάνω πως έχω Vespa Piaggio 150cc, έχει διαφορά;;;
    Για πες αλλο ενα ον οφ στα 800cc?

Υγ για να μην παρεξηγηθω δεν εχω τιποτα με τα BMW ισα ισα που ορισμενα τα θεωρω πολυ καλες μηχανες πχ R1200GS, F800S/ST και διαφορα αλλα

αλλα η νεοελληνικη νοοτροπια ορισμενων οπως ο εν λογω μαλλον ζημια κανει στην εταιρεια

Νέο μέλος
    Ε δεν έβγαζε, τι θες τώρα να σου πω ότι βγάζει σώνει και καλά;
    Ο αναβάτης δε νιώθει τίποτα ενώ στο cbf1000 αν δεν είχες προλάβει να κάνεις πιστολάκι μπορούσες κάλλιστα στο δρόμο.
    Ρώτα και τον Adam που το έχει τώρα.
    ποιος ειναι ο adam να τον ρωτησουμε κι εμεις...

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Εγώ μετά από 3 σελίδες κατέληξα στο εξής:

Ο τύπος (αν δεν μας δουλεύει) έχει φράγκα και καλά κάνει και τα χαίρεται! Όπως λένε και στα μέρη μου "χορτάτος κώλος πικρομύγδαλα γυρεύει"...

Το topic πλεον είναι απλά για spamming

Αρχικά δημιουργήθηκε από tio
    Πολλοί είστε;;;
    Εδώ βρίσκεται ο τύπος, αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να ρωτήσεις http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=8

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tio
    το nickname του ειναι adam_tsouk

κσι μην ακους βλακειες απο οδηγους της καφετεριας

ολες οι μηχανες το καλοκαιρι και περισσοτερο αυτες με πολλα κυβικα μεσα στην πολη ζεσταινονται

οταν βγεις εκτος ολες ειναι οκ

Re: Re: Re: Re: 2 Euro / Km

Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Για πες αλλο ενα ον οφ στα 800cc?

Υγ για να μην παρεξηγηθω δεν εχω τιποτα με τα BMW ισα ισα που ορισμενα τα θεωρω πολυ καλες μηχανες πχ R1200GS, F800S/ST και διαφορα αλλα

αλλα η νεοελληνικη νοοτροπια ορισμενων οπως ο εν λογω μαλλον ζημια κανει στην εταιρεια
    Ευτυχώς που υπάρχουν τύποι σαν κι εσένα και ανεβάζουν τέτοιες εταιρείες.
    Επ' ευκαιρία ψάχνουν από την Bmw έναν για να δοκιμάζει τις μηχανές τους και να λέει τη γνώμη του.
    Νομίζω ότι είσαι ο κατάλληλος.
    Θα δουλεύεις στην έρευνα των Crash Test, αναβάτης. :rotflmao:

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Η Κ1200 δεν έκαιγε καθόλου, και μέσα στην πόλη και εκτός. Κι όταν λέμε καθόλου εννοούμε καθόλου, δεν ένιωθες καν ζέστη από τη μηχανή. Εδώ φαίνεται η τεχνογνωσία της BMW όπου έριξε τον κινητήρα 55 μοίρες μπροστά και το θερμό αέρα στο δρόμο με ένα βεντιλατέρ που πολλά μηχανάκια θα ζήλευαν τον τρόπο λειτουργίας του.
    Τώρα αφήστε τις κριτικές και να μας πει κανένας πεπειραμένος από δω αν οι μπόξερ κινητήρες καίνε τα ποδαράκια.
    Δυστυχώς μέσα στην πόλη οι μπόξερ κινητήρες τα καίνε όχι βεβαία κάτι τρομερό αλλά το

καλοκαίρι θα σε χαλάσει η φάση!

Γιά εμένα είναι δύσκολο να σε συμβουλεύσω γιατί από ότι

κατάλαβα θες ένα μηχανακι ευχρηστο και ευκολοοδήγητο αλλά παράληλα

να είναι και μουράτο δηλ. να μην το έχει άλλος κατά κάποιο τρόπο έτσι δεν είναι??

Μάλλον ένα moultistrada 1100 που έχει ξεπεράσει και τις παιδικές ασθένειες, να

πιπώνεις και κανα γιαπωνέζο και να είσαι και άνετος γύρω-γυρω στην πόλη

αλλά και να ανρωτιώνται και τα πιπινακια τι μαρκα είναι το μηχανάκι

Να είσαι καλά πάντως και μην στεναχωριέσε γιατί έχασες τόσα €πουλα, γιά να τα χώνουμε είναι..
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    το nickname του ειναι adam_tsouk

κσι μην ακους βλακειες απο οδηγους της καφετεριας

ολες οι μηχανες το καλοκαιρι και περισσοτερο αυτες με πολλα κυβικα μεσα στην πολη ζεσταινονται

οταν βγεις εκτος ολες ειναι οκ
    Ρε φίλε, γιατί τρελαίνεσαι. Σε ενοχλεί που το μηχανάκι είναι προσεγμένο και δε βγάζει τίποτα στο πλάι;;; Πήγαινε στο Βαγιανέλη, ανέβα κάντην ένα test drive κι άμα νιώσεις τίποτα έλα πες αυτά που εικάζεις σήμερα.

Καλό το σκεπτικό του siraxanz.

Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
    Δυστυχώς μέσα στην πόλη οι μπόξερ κινητήρες τα καίνε όχι βεβαία κάτι τρομερό αλλά το

καλοκαίρι θα σε χαλάσει η φάση!

Γιά εμένα είναι δύσκολο να σε συμβουλεύσω γιατί από ότι

κατάλαβα θες ένα μηχανακι ευχρηστο και ευκολοοδήγητο αλλά παράληλα

να είναι και μουράτο δηλ. να μην το έχει άλλος κατά κάποιο τρόπο έτσι δεν είναι??

Μάλλον ένα moultistrada 1100 που έχει ξεπεράσει και τις παιδικές ασθένειες, να

πιπώνεις και κανα γιαπωνέζο και να είσαι και άνετος γύρω-γυρω στην πόλη

αλλά και να ανρωτιώνται και τα πιπινακια τι μαρκα είναι το μηχανάκι

Να είσαι καλά πάντως και μην στεναχωριέσε γιατί έχασες τόσα €πουλα, γιά να τα χώνουμε είναι..
    Το παράξενο είναι ότι εδώ μέσα άλλοι στενοχωριούνται περισσότερο από εμένα. Πως το βλέπεις εσύ αυτό;
    Αντί να κάνουν κουβέντα, σε αρχίζουν και να το ένα και να το άλλο. Μιλάμε ότι τέτοιο ζόρι, σα να μπήκα στο οικόπεδό τους ρε παιδί μου.
    Φίλε μου, δεν είπα ότι θα πάρω άμεσα μηχανή. Άσε το χρήμα στην άκρη, να πάμε σε καμιά εκθεσούλα στο μέλλον, να κάνω τα test drive μου και βλέπουμε. Οι τεχνολογίες προχωράνε συνέχεια. Για φαντάσου ένα BMW GS γύρω στα 1000 κυβικά με κινητήρες σε σειρά, ESA, κι άλλα μπιχλιμπίδια (υπολογιστής να δείχνει μέση ταχύτητα, κατανάλωση, πίεση αέρα,κλπ). Και ξέρεις κάτι, επειδή το GS έχει τα χρονάκια του στο ίδιο μοτίβο, πως θα σκάσει μια μέρα το μοντέλο που θα τρίβουμε τα μάτια μας. Αναμονή, καλά δεν περνάμε εδώ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW
    Καλό το σκεπτικό του siraxanz.
    billy εσύ νομίζω έχεις K1200R;;; Τι κάνει το εξάρτημα σου; Βάλε καμιά φώτο να ανεβούμε!

Κοίτα να σου πω την αλήθεια σε κάποιο forum όταν μπαίνουμε και γράφουμε επειδή είναι δωρεάν απο κάποιους προς εμάς,είναι ένος τύπου οικόπεδο οπου καλό είναι να μην μαλώνουμε.

Το μόνο παράπονο που έχω είναι οι τσακωμοί.Απο εκεί και πέρα το να στο παίζει κάποιος σοφός μάλλον χάνει γιατί όταν όλοι γεννηθήκαμε κλαίγαμε.....μετά ήρθαν οι γνώσεις και τα άλλα.

Όσο το ότι πούλησες μια μοτο γιατί έκαιγε μπορεί και εγώ να το θεωρώ πολυτέλεια αλλά διαφωνώ με το να σε κρητικάρω για εμένα καλά έκανες αφού δε κάλυπτε τις ανάγκες σου.

Απλώς προσπάθησε να καταλάβεις ότι πολλούν το θεωρούν δευτερεύον για να μπουν στη διαδικασία να την πουλήσουν.

...μιας και λέμε για νησιά.....

http://img259.imageshack.us/img259/8562/ki9fh.jpg

Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW
    ...μιας και λέμε για νησιά.....

http://img259.imageshack.us/img259/8562/ki9fh.jpg

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. EURO ευχές!!!
    από ruyjin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 15:48
  2. Cnn Ψηφοφορια Για Euro 2004