Μια ωραία μέρα στο δάσος έχει αράξει η αλεπού και αγναντεύοντας την ομορφιά του δάσους σκέφτεται : δεν στριβώ ένα τσιγαράκι να τα δω όλα ακόμα πιο όμορφα?
Με το που κολλάει τα 2 του χαρτάκια ,περνάει με 1000 από μπροστά του ο λαγός και μόλις βλέπει την αλεπού φρενάρει και κάνει οπισθέν.
Καλά ρε δεν ντρέπεσαι καθόλου ,όλο το δάσος σφύζει από ζωή και συ κάθεσαι και μαστουρώνεις?
Και τι να κάνω δηλαδή?
Έλα μαζί μου να τρέξουμε.
Δίκιο έχει τι μ@λ@κ@ είμαι.
Ξεκινάνε μαζί να τρέχουνε ανέμελα μέσα στο δάσος.
Πιο κάτω ένα ελάφι έχει κόψει τρεις γραμμούλες και είναι έτοιμο για μεγάλα κόλπα.
Με το που το βλέπουν ο λαγός και η αλεπού ,του λένε καλά ρε δεν ντρέπεσαι καθόλου ,όλο το δάσος σφύζει από ζωή και συ κάθεσαι και κοκαλώνεις?
Και τι να κάνω δηλαδή?
Έλα μαζί μας να τρέξουμε.
Δίκιο έχετε τι μ@λ@κ@ είμαι.
Ξεκινάνε μαζί να τρέχουνε ανέμελα μέσα στο δάσος.
Παρακάτω συναντάν τον ασβό να είναι έτοιμος να σουτάρει.
Με το που το βλέπουν ο λαγός η αλεπού και το ελάφι ,του λένε καλά ρε δεν ντρέπεσαι καθόλου ,όλο το δάσος σφύζει από ζωή και συ κάθεσαι και λιώνεις?
Και τι να κάνω δηλαδή?
Έλα μαζί μας να τρέξουμε.
Δίκιο έχετε τι μ@λ@κ@ είμαι.
Οι τέσσερις του ξεκινάν ένα τρελό τρέξιμο ώσπου μπροστά τους συναντάν τον λύκο.
Έχει απλώσει σε ένα ξύλινο τραπεζάκι από όλα τα καλά και ετοιμάζεται για να γίνει έτσι όπως δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.
Με το που το βλέπουν ο λαγός η αλεπού το ελάφι και ο ασβός ,του λένε καλά ρε δεν ντρέπεσαι καθόλου ,όλο το δάσος σφύζει από ζωή και συ κάθεσαι και πεθαίνεις?
Ο λύκος τους κοιτάει και γυρνάει και τους λέει:
Όχι ρε π@π@ρες θα κάθομαι να τρέχω σαν μ@λ@κ@ς μες στο δάσος επειδή ο λαγός έχει πλακωθεί στα ecstasy και δεν ξέρει τι να κάνει.
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()