NTOYM___NTOYM__NTOYM__NTOYM...
Γιατι γυρναει ο STOYBI ανησυχος πισω ???![]()
Αραγε ο Τζουλ ειναι καλα η εχει πεσει μεσα στο ντεποζιτο???![]()
![]()
Η Συνεχεια μετα το dinner time του dirtbird ....
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
NTOYM___NTOYM__NTOYM__NTOYM...
Γιατι γυρναει ο STOYBI ανησυχος πισω ???![]()
Αραγε ο Τζουλ ειναι καλα η εχει πεσει μεσα στο ντεποζιτο???![]()
![]()
Η Συνεχεια μετα το dinner time του dirtbird ....
![]()
ti gelio Θέε μου...
να σαστε καλά ρε παιδιά! και Γαμώτες παρέες!![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
stou- που είναι ο άλλος?
dirt- τον είδα να κοιτάει το τεπόζιτο και μου'πε προχώρα
stou- είχε μείνει?![]()
dirt- τι να σου πω, έτσι μου φάνηκε αλλά μπορεί να γύρισε ρεζέρβα και να περίμενε να κατέβει η βενζίνα![]()
Εκείνη τη στιγμή ακούμε φωνές από το υπερπέραν και βλέπουμε τον Jul να εμφανίζεται στο βάθος.
Εμείς- Τι έγινεεεεε?
Jul- Έμεινα από βενζίνααααααα
Πάει ο stoubi κοντά και μετά καβαλάω εγώ και πάω να του δώσω από το δικό μου μια που είναι έτοιμη (με το λαδάκι της).
Ένα πλαστικό μπουκαλάκι νερού που είχα διπλωμένο, το είχα δώσει νωρίτερα στον katana όταν έκανε μετάγγιση από τον stoubi.
Mικρό το κακό, η Ελληνική φύση είναι γεμάτη από πλαστικά μπουκαλάκια.
- Ρε μαν, δε σε ρώτησα πριν αν έμεινες και μου 'πες προχώρα μπροστά.
- Προχώρα μπροστά γιατί έκρυβες τον ήλιο και δεν έβλεπα καλά μέσα στο τεπόζιτο εννοούσα..![]()
![]()
Anyway, τον ανεφοδιάζουμε και συνεχίζουμε χωρίς πολλές στάσεις -πέρα από το ότι αυτοτραυματίστηκα χωρίς να πέσω, όταν το έχασα όλο σε κάτι χαλίκια- και κόβουμε από διάφορα μονοπατάκια με τελικό προορισμό το πάνω πιστάκι απέναντι από την BP.
Eγώ επειδή πονάω έχω κόψει πολύ, έχουν κόψει και οι άλλοι 2 (αλλά ευκαιρίας δοθείσης ψιλομαλλιοτραβιούνται στιγμιαία) μέχρι που κάποια στιγμή βγαίνω (ακολουθώντας τους) από κάτι θάμνους και έρχομαι αντιμέτωπος με το θεικό:
τον jul και τον stubi σταματημένους και μπροστά τους πεσμένο ένα κακομοίρη ΚΑΤΩ από ένα ΚΤΜ.
Είχαμε βγει ανάποδα στο πιστάκι, ΑΚΡΙΒΩΣ μετά από τυφλή έξοδο αριστερής στροφής και ο άτυχος που ερχόταν τρόμαξε και μπλόκαρε μπροστινό και ξαπλώθηκε φαρδύς-πλατύς.
Άλλο να σας τα περιγράφω και άλλο να το βλέπετε, αφού σκέφτομαι να πουλήσω το σενάριο στο Joe BAR team.![]()
![]()
![]()
![]()
Tέλος πάντων, αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις :o :o , ο μεν stoub φεύγει να γυρίσει στο park ferme (BP) από την ανηφόρα, εμείς από την κλασσική διαδρομή. Κάπου χάνω τον Jul, συνεχίζω και μόλις βγαίνω στην άσφαλτο -[QUIZ]- τι βλέπω?![]()
You BETA believe...
Μπράβο ρε παιδάκια !
ποιος βγήκε πρώτος?![]()
το πήρες τελικά το πρωτάθλημα katana στις καρδιές όλων όσων παρακολούθησαν αυτό το τόπικ και το προηγούμενο του αγώνα,
με την επιμονή να γίνει αυτή η βόλτα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Tέλος πάντων, αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις :o :o , ο μεν stoub φεύγει να γυρίσει στο park ferme (BP) από την ανηφόρα, εμείς από την κλασσική διαδρομή. Κάπου χάνω τον Jul, συνεχίζω και μόλις βγαίνω στην άσφαλτο -[QUIZ]- τι βλέπω?![]()
Na po na po?????? ton Jul me ena mpoukalaki apo nero na zitianevei venzina (h #3 fora pou legame)
![]()
![]()
tie wrap άχρηστε αντμιν! φιλάκια baby!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Το απόλυτο aftermarket ανταλλακτικό, κλαρί από πεύκο Φ5 και tireup ...![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
xa xa xa xa xa ok okΑρχικά δημιουργήθηκε από SF
tie wrap άχρηστε αντμιν! φιλάκια baby!!!![]()
Τι χαχα ρε καμμένε??? Που πρέπει ή να κόψει πίτα το φόρουμ ή να γίνουμε εντουράδες για να σε δούμε και λίγο!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
---
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: εγκάθετε!
(πωπω, σήμερα σπαμάρω λέμε!!! πόσα χρόνια έχει να γίνει;;![]()
---
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Την κουρτινα Β' !!! Την κουρτινα Β' !!!![]()
:rotflmao:
![]()
pes ta pes ta mpas kai doune aspri mera lemeeeeeee
re sthn pita na ftiaksoume dirty section kai na skasoume me ta enduradika leme
Exactly.Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Na po na po?????? ton Jul me ena mpoukalaki apo nero na zitianevei venzina (h #3 fora pou legame)
![]()
![]()
Kαι μετά κόλλησα και εγώ οξεία Αβενζινίτιδα (βαριόμουν να σταματήσω να φουλάρω) και έφτασα σπίτι με τις αναθυμιάσεις. :smilea:
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Kαι μετά κόλλησα και εγώ οξεία Αβενζινίτιδα (βαριόμουν να σταματήσω να φουλάρω) και έφτασα σπίτι με τις αναθυμιάσεις. :smilea:
ειμαστε ένας κι ένας!![]()
και φαντασου να το συνεχισεις! τον εφαγες τον Μακης και τον Λυκος!Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: εγκάθετε!
(πωπω, σήμερα σπαμάρω λέμε!!! πόσα χρόνια έχει να γίνει;;![]()
μετα το POP δεν εχει STOP!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: