τη μηχανη την εδωσα ....... ηταν δυσκολα για μενα τα οικονομικα![]()
εμεινα με το σουζουκι μου (freewind650 ) και το τερας το σκουτερ μου (typhoon 125)
τωρα που γλυκοχαράζει και για εμας τα φτωχα σκέφτομαι την καινουργια και έχοντας πεποίθηση οτι ξερω τι θελω αρχισα να σκέφτομαι διάφορα απο er-6f σε versys απο Ζ1000 σε superduke (τρομαρα μου ) πεφτει ο αφτερ παω νοσοκομειο ......οταν ξεπερασα την στεναχώρια μου για αυτον ειπα απο μεσα μου <<τι τα θελω εγω ρε πουστη μου αφου ειμαι υπερκουλαδο ας παρω ενα μηχανακι ήπιο μικρο η ας βγαλω το σκασμο να κανω το freewind sm και να μεινω εκει....>>
ομως ρε παιδια.........τι σκατα........δε θελω να κοιταω στα φαναρια τους αλλους και να λεω <<θελω και εγωωωωωωωω>>
ελεγα λοιπον ωραιο το er-6 αλλα εν εχει την ψαλιδαρα και τις φρεναρες του versys δυκιλινδρα 200ριζουν μια χαρα ασε που με το versys θα βγω και εγω επιτελους μια φορα πρωτη στον αι-γιαννη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .....μα η αγαπη μου και η πορωση μου για τα street ειναι μεγαλη και το αιμα νερο δε γινετε........
γλυκοκοιταω το Ζ1000 ....... το πολυ γλυκοκοιταω θα ελεγα οπως και τον δουκα.......αλλα δουκα πως θα παρω καθότι φτωχη πλην τιμια?πως θα το συντηρώ >?με τι φραγκα?
το Ζ1000 παει και ερχετε ,.......
παντα για μεταχοιρο μιλαμε ......
έπειτα είναι και αυτο το ZX6R ΠΟΛΥ ΚΟΜΜΑΤΟς ερωτεύτηκα (καλα ελεγε η μανα μου θα με φαν οι ερωτες ) αλλα με κλιπονς δενεχω οδηγησει ποτε ........να δω πως ειναι με βολευει?
ξαναγυρνα το μυαλο μου στο Ζ1000 ..............
βρε λες>?
ας κανω μια εξόρμηση στα μαγαζια μεσα στην εβδομαδα .........και επανέρχομαι με την τελικη αποφαση
θα μου πειτε
τι μας τα λες ρε κοπελια?εεεεε ετσι επειδη τα σκέφτομαι και επειδης με καταλαβαίνετε ειναι και αυτος ο gixxerpap που ολες οι αντιπροσωπίες τον εχουν κολλητο και ολο αλλαζει.........
τα νεα μου απο την αλλη βδομαδα μεχρι τοτε
cheers παιδες![]()
![]()
![]()