ναι οκ thanks αλλα ρε με τετοια που λες δε θα κανουμε ποτε σπιτικο.... ολα στο μαστορα θα τα σκαμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οκ βγαζω και εγω το ποστ γιατι τσαμπα γραφω λεμε...
ναι οκ thanks αλλα ρε με τετοια που λες δε θα κανουμε ποτε σπιτικο.... ολα στο μαστορα θα τα σκαμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οκ βγαζω και εγω το ποστ γιατι τσαμπα γραφω λεμε...
ολα τα 1000 καινε (15000 χαρτες εχει αλλαξει στο pc o idi) οκ το ξερω τα αλλα που μου ειπες δεν ειναι τραγικα (κατι μου ελεγε και ο bad boy καποτε) .......να το πουλησω δε σκευτομε μετα απο αυτο τι?δεν νομιζω οτι χρειαζομαι κατι παραπανω (μου δινει περισσοτερα απο οτι μπορω ) ολα καλα και ωραια.....απο γεωμετρια σκιζει το πατο του παει, φοραει οτι θα εβαζα εξτρα σε ενα αλλο .. απο την μανα του....πλαστικα μονο τοσο? ειδες οι φημες πως αλλαζουν τα πραγματα.....ειναι ελαφρυ ειναι στημενο τελεια ... μου αρεσει....
στο μονο που με προβληματισες ειναι αυτο το στα χερια του ιντι........ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ερωτηση!
γνωστο και μη εξαιρετεο τα κτμ πανε συχνα συνεργειο
γνωμη μου : τα πανε αυτοι που τα γαμανε απο φαναρι σε φαναρι γιατι με το μικρο μου το μυαλο αδυνατο να πιστεψω οτι μια μηχανη με τα κορυφαια περιφερειακα .....τα φτυνει καθε τρεις και λιγο σωστα?
![]()
![]()
τι ωρα κλεινει το κολαση σε μαγαζι? (η αποθηκη?)
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
σε ξεμπροστιασανε ιντακο μουΑρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Ρε... μηπως σκεφτεσαι την παρτη σου....να παρει η Ευη ενα Versus...να το εχεις εσυ να γουσταρεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ποιος εγω? Οχι ρε αφου προσφέρθηκα να δώσω ακομα και το παπι μου μαζι με το freewind για την ανταλλαγή με το versysΑρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Ρε... μηπως σκεφτεσαι την παρτη σου....να παρει η Ευη ενα Versus...να το εχεις εσυ να γουσταρεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
:a13:
:a44:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ναι οκ thanks αλλα ρε με τετοια που λες δε θα κανουμε ποτε σπιτικο.... ολα στο μαστορα θα τα σκαμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κακε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν μου το παρεις εσυ διαλεγω το μαυρο :rotflmao:
Βαριέμαι και να γράφω τωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ολα τα 1000 καινε (15000 χαρτες εχει αλλαξει στο pc o idi) οκ το ξερω τα αλλα που μου ειπες δεν ειναι τραγικα (κατι μου ελεγε και ο bad boy καποτε) .......να το πουλησω δε σκευτομε μετα απο αυτο τι?δεν νομιζω οτι χρειαζομαι κατι παραπανω (μου δινει περισσοτερα απο οτι μπορω ) ολα καλα και ωραια.....απο γεωμετρια σκιζει το πατο του παει, φοραει οτι θα εβαζα εξτρα σε ενα αλλο .. απο την μανα του....πλαστικα μονο τοσο? ειδες οι φημες πως αλλαζουν τα πραγματα.....ειναι ελαφρυ ειναι στημενο τελεια ... μου αρεσει....
στο μονο που με προβληματισες ειναι αυτο το στα χερια του ιντι........ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ερωτηση!
γνωστο και μη εξαιρετεο τα κτμ πανε συχνα συνεργειο
γνωμη μου : τα πανε αυτοι που τα γαμανε απο φαναρι σε φαναρι γιατι με το μικρο μου το μυαλο αδυνατο να πιστεψω οτι μια μηχανη με τα κορυφαια περιφερειακα .....τα φτυνει καθε τρεις και λιγο σωστα?
![]()
![]()
τι ωρα κλεινει το κολαση σε μαγαζι? (η αποθηκη?)
![]()
οκ τα κτμ χαλάνε και ειναι καθε τρεις και λίγο μαστορα..
πάρε βερσους.
Χαλι να γινει να τον πατησεις αυτος ο ανθρωπος ρε ΕυηΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ποιος εγω? Οχι ρε αφου προσφέρθηκα να δώσω ακομα και το παπι μου μαζι με το freewind για την ανταλλαγή με το versys
![]()
:a13:
:a44:
![]()
![]()
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
αν καταλαβες με βρισκεις συμφωνη και σε ευχαριστω μονο που δεν ηθελα να διαγραψεις το ποστ σουΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Βαριέμαι και να γράφω τωρα...
πάρε βερσους.
ναι ειδες ποσο με αγαπαει ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Χαλι να γινει να τον πατησεις αυτος ο ανθρωπος ρε Ευη![]()
![]()
![]()
δε σεβλεπω σε φορμα! παρε ΚΤΜ επειγόντως μπας και κανουμε κανα καλαμπούρι σωστο ... παρε και το κουλαδι τον σκοπευτη μαζι να σας κανουν καλυτερη τιμηΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Βαριέμαι και να γράφω τωρα...
πάρε βερσους.
ειδα ταμπελα εξω απο την Ηellinmoto "στα 2 κουλαδια μια αλλαγη φλατζας δωρεαν":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ό,τι νά ναι..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εύη; Πάρε Καβασάκι γιατί τον βλέπω τον κουλό να είναι σε μονιμη κατάθλιψη αν δεν πάρεις....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
σε αυτό το σημείο θα θελα να σου πω να δεις και το cbf to 1000...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ναι ειδες ποσο με αγαπαει ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΟΔΗΓΑΕΙ..:rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ό,τι νά ναι..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εύη; Πάρε Καβασάκι γιατί τον βλέπω τον κουλό να είναι σε μονιμη κατάθλιψη αν δεν πάρεις....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
σε αυτό το σημείο θα θελα να σου πω να δεις και το cbf to 1000...
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΟΔΗΓΑΕΙ..:rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: θα με χωρισει
![]()
ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
σε αυτό το σημείο θα θελα να σου πω να δεις και το cbf to 1000...
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.