Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 42 από 42

Θέμα: Βοηθηστε τον Νεο...

Ο στρατός.. "είναι ένα μπαλάκι που ο ένας προσπαθεί να το βάλει στο κώλο του άλλου!".. συμβαίνουν τα καλύτερα και τα χειρότερα αλλά στο τέλος πέφτει πολύ γέλιο! Εν πάσει περιπτώση η πιό μαλακισμένη επιχείρηση! :a31:
    Για πείτε και καμιά σειρά να ψαρώσουμε ο ένας τον άλλον..

1,2,3... 213!!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Θα σου [ω το ιδιο που εχω πει κ σε ολους τους φιλους μου που εχουν παει μετα απο μενα

"Στην περιπτωση ερωτησης αν πεταει ο γαιδαρος, μωρε πεταει κ κανει κ looping"

αν το θυμασαι αυτο, ολα θα ειναι υποφερτα. Ετσι κ αλλιως εχει ηρεμησει αρκετα η κατασταση στον στρατο πια, θα περασει πριν το καταλαβεις.

Μην ξεχασεις να εκμεταλευτεις καθε σου κλιση [πχ αν μπορεις να βαψεις ενα τοιχο τοτε εκμεταλευσου το, εγω περασα ζαχαρη καποιους μηνες σαν μπογιατζης-στοκατζης]

Δεν το συζηταμε αν εισαι μουσικος....

Θα συμφωνησω με ενα φιλο που ειπε πιο πανω οτι πρεπει να αποφασισεις αν εχεις την πολυτελεια να μεινεις αλλους 5 μηνες μεσα. Αυτο θα το δεις εσυ κ οι δουλειες σου.

Οσο για την Κυπρο.. δεν εχω πετυχει κανεναν που δεν περναει καλα, η εστω σχετικα καλα... ασε που θα εχεις κ παρεα αν κατεβεις

Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τοτε που ημουνα εγω φανταρος

216..

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    οι ΔΕΑ ειναι εφευρεση του στρατου για να ξεκουραζονται οι μονιμοι...ο νοων νοειτω

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Ο στρατός.. "είναι ένα μπαλάκι που ο ένας προσπαθεί να το βάλει στο κώλο του άλλου!".. συμβαίνουν τα καλύτερα και τα χειρότερα αλλά στο τέλος πέφτει πολύ γέλιο! Εν πάσει περιπτώση η πιό μαλακισμένη επιχείρηση! :a31:
    Η πιο ωραια περιγραφη που εχω ακουσει για τον στρατο!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και ενα στιχακι απο το παλιο σειριαλ ''Της Ελλαδος Τα Παιδια''

Απολυομαι Ψαρουκλες,Τα μαλλια μου κανω Μπουκλες!
    Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Κοίτα αν δεν πας ΥΕΑ, θα μετρήσεις πάρα πολλές ώρες σκοπιάς.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Καλά, αυτό δεν είναι απόλυτο βέβαια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    ΔΕΑ σημαίνει πολλές ευθύνες και χρεώνεσαι και το μισό στρατόπεδο(ενοοω σε υλικό=χρήμα φυσικά)και άν πάς και σε κανένα φυλάκιο αρχιφύλακας και κάτσεις κανένα μήνα(μην ακούσω οτι κάθονται μόνο 2 εβδομάδες γιατι δεν παιζει κατι τέτοιο)θα κλαίς που έγινες ΔΕΑ.'Α και μέχρι να γίνεις αλφάς σε γαμάνε οι παλιοί ΥΕΑ στην εκπαίδευση.Η καλύτερη ειδικότητα στον στρατό έιναι οπλίτης δηλαδή απλός φαντάρος.
    +1
    ένας μήνας που λες είναι λίγο....
    αν σου έρθει δεύτερη μετάθεση πάλι μεθόριο πχ. Κιλκίς, Φλώρινα, Γιάννενα κτλ....θα πας σε στρατόπεδα που κατά κύριο λόγο επανδρώνουν φυλάκια...
    πιθανότατα θα πας αρχιφύλακας σε κάποιο φυλάκιο και δεν μιλάμε για 1 μήνα αλλά για την υπόλοιπη θητεια σου....μπορεί δηλαδή να κάνει και 8 μήνες σε φυλάκιο....

και θα έχεις τα 18χρονα να σε πρίζουν και θα έχεις και την ευθύνη τους .....
    και εκεί σκοπιές + περίπολα γίνονται με την γεμιστήρα γεμάτη κανονικά....σκέψου να έχεις την ευθυνη 10 ανώριμων που φέρουν όπλο γεμάτο.....
    κατά τη διάρκεια της θητείας μου είχαμε δύο περιπτώσεις που παραλίγο να σκοτωθεί στρατιώτης απο βλακείες....

άποψή μου ....αν δεν έχεις βίσμα μακριά απο ΥΕΑ
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Θα λιωσει στο σκοπετο (για να μαθαινει και ορολογια) :rotflmao:

Υγ δεν ειναι σιγουρο μπορει να γινει Υπαξ

Παλαιό μέλος
    Τώρα είδα πως είσαι και πεζικό. Αν έχεις και ΑΣΜ αθηναϊκό τότε την δεύτερη μετάθεση σε προκαλύψεις στα σύνορα όπως λέει και ο zzr2005 την έχεις ψιλοσίγουρη αν δεν βάλεις βυσματάκι για να την αποφύγεις. Ετσι γινόταν μέχρι την άνοιξη που ήμουν εγώ μεσα. Και εκεί θα σε πηγαίνει μονίμως αρχιφύλακα σε φυλάκια και πίστεψέ με δεν λέει καθόλου από ένα σημείο και έπειτα.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Για πείτε και καμιά σειρά να ψαρώσουμε ο ένας τον άλλον..

1,2,3... 213!!!

Νάναι καλά και η 213 που μας έστειλε σπίτι...
    Καβάλλα παν στην Εκκλησιά..

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    268[SIZE=4]268
    Ο πυργος της Βαβελ

δηλαδη το συμπερασμα ειναι οτι παιζει ρολο ακομα και ΥΕΑ που θα πεσεις...

μπορει να περασεις καλα ή ασχημα...

παντως βυσμα δεν εχω για καλες θεσεις κλπ...

θα δουμε...

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΒOΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ...
    από ANTUANE στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 16:20
  2. μια ερωτηση απ'τον νεο...
    από devil's animal στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2006, 12:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα