γράφω ακριβως: ".... 5 αξιόλογους ανθρώπους ΠΑΡΑΠΑΝΩ...." μάλλον δεν το είδες στο γράφω και με κεφαλαίαΑρχικά δημιουργήθηκε από d-s
Δηλαδή εκτός λέσχης δεν θα είχες τη δυνατότητα να γνωρίσεις 5 αξιόλογους ανθρώπους???
Ρε μπας και είναι λέσχη «γνωριμιών»???
Τώρα αν εσύ παραγνωρίζεις την αξία του νετ σαν πηγή γνώσης, φίλε μου …τι να πω.. χρειάζεσαι εντατικά…. Αφού έχεις τη λέσχη, τι δουλειά έχεις σε internet forums?
Αλήθεια, δε μου είπες, όταν θές κράνος τι κάνει η λέσχη για σένα? Σου έχει κλείσει καμιά «καλή» συμφωνία με κανά μαγαζάτορα??? Ή μήπως αγοράζει και έχει στοκ για τα μέλη της όποτε χρειαστούν?
Δε με γνώρισες και ούτε πρόκειται, εκτός κι αν βρεθούμε σε κανά δρόμο, οπότε άσε τα ειρωνιες.. άσε που δε ξέρεις και τη τέχνη!
Βέβαια ούτε τη τέχνη του επιχειρηματολογείν κατέχεις… Μπαίνεις , απευθύνεις ένα ερώτημα –για άλλους απλό, για άλλους επικριτικό και ίσως και ύποπτο- ζητάς τις απόψεις μας και μετά τη κάνεις λεκτικά με μεγάλα βήματα.
Ειλικρινά, αδιαφορώ τελείως για το αν σκίσεις τη κάρτα - αλήθεια πληρώνεις και συνδρομή?? - , τη κάλτσα, το σώβρακό σου… Δικό σου αποκλειστικά θέμα είναι, όπως και η ανάγκη σου να ανήκεις κάπου.
Ρώτησες, απάντησα, ρώτησα, και ……
δεν παραγνώρισα το νετ σαν πηγη γνώσης.... αλλά εσύ τα έχεις βρει όλα στο νετ και αποκλείεται να σου ξέφυγε το οτιδήποτε και αποκλείεται να βρεθεί έστω και ένας (ο οποίος έχει κοινά ενδιαφέροντα με σένα) να σου συστήσει ενα site.....
προσωπικά όχι δεν μου έχει κλείσει καμμία συμφωνία με κανέναν μαγαζάτορα για κράνος ή οτιδήποτε άλλο. Μήπως αν ήμασταν πιο πολλά μέλη καταφέρναμε μια συμφωνία κατευθείαν με τον σφακιανάκη για κάποια έκπτωση στα ανταλλακτικά??? (π.χ. όπως είχε κάποτε το Africa Twin Club 20% απο τον σαρακάκη) ... έχουμε συμφωνήσει με λαστιχάδικο αν σε ενδιαφέρει... ούτε στοκ έχουμε.....
να σαι σίγουρος οτι ακόμα και να δεν σε γνώρισα (μίλησα πριν για ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ - κεφαλαία πάλι), σε καταλαβα φίλε μου.... το ερώτημα είναι απλό - ύποπτο και επικριτικό το κάνει το μυαλό σου (προφανώς επειδή έχουμε διαφορετική άποψη)....
ναι πληρώνω συνδρομη δεν ξέρω πόσο θα πάει το 2007... θα σε ενημερώσω πάλι.... όσον αφορά την άνάγκη να ανήκω κάπου..... προφανώς την έχω.... θα πάω σε ψυχολόγο τώρα που μου δειξες το πρόβλημά μου - θα ψάξεις σε παρακαλώ στο νετ να μου συστήσεις κάποιον ή γνωρίζεις απευθείας???.....