Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: απορία σχετική με τους v strommers και την λέσχη

Αρχικά δημιουργήθηκε από d-s
    Δηλαδή εκτός λέσχης δεν θα είχες τη δυνατότητα να γνωρίσεις 5 αξιόλογους ανθρώπους???
    Ρε μπας και είναι λέσχη «γνωριμιών»???

Τώρα αν εσύ παραγνωρίζεις την αξία του νετ σαν πηγή γνώσης, φίλε μου …τι να πω.. χρειάζεσαι εντατικά…. Αφού έχεις τη λέσχη, τι δουλειά έχεις σε internet forums?

Αλήθεια, δε μου είπες, όταν θές κράνος τι κάνει η λέσχη για σένα? Σου έχει κλείσει καμιά «καλή» συμφωνία με κανά μαγαζάτορα??? Ή μήπως αγοράζει και έχει στοκ για τα μέλη της όποτε χρειαστούν?

Δε με γνώρισες και ούτε πρόκειται, εκτός κι αν βρεθούμε σε κανά δρόμο, οπότε άσε τα ειρωνιες.. άσε που δε ξέρεις και τη τέχνη!
    Βέβαια ούτε τη τέχνη του επιχειρηματολογείν κατέχεις… Μπαίνεις , απευθύνεις ένα ερώτημα –για άλλους απλό, για άλλους επικριτικό και ίσως και ύποπτο- ζητάς τις απόψεις μας και μετά τη κάνεις λεκτικά με μεγάλα βήματα.

Ειλικρινά, αδιαφορώ τελείως για το αν σκίσεις τη κάρτα - αλήθεια πληρώνεις και συνδρομή?? - , τη κάλτσα, το σώβρακό σου… Δικό σου αποκλειστικά θέμα είναι, όπως και η ανάγκη σου να ανήκεις κάπου.
    Ρώτησες, απάντησα, ρώτησα, και ……
    γράφω ακριβως: ".... 5 αξιόλογους ανθρώπους ΠΑΡΑΠΑΝΩ...." μάλλον δεν το είδες στο γράφω και με κεφαλαία

δεν παραγνώρισα το νετ σαν πηγη γνώσης.... αλλά εσύ τα έχεις βρει όλα στο νετ και αποκλείεται να σου ξέφυγε το οτιδήποτε και αποκλείεται να βρεθεί έστω και ένας (ο οποίος έχει κοινά ενδιαφέροντα με σένα) να σου συστήσει ενα site.....

προσωπικά όχι δεν μου έχει κλείσει καμμία συμφωνία με κανέναν μαγαζάτορα για κράνος ή οτιδήποτε άλλο. Μήπως αν ήμασταν πιο πολλά μέλη καταφέρναμε μια συμφωνία κατευθείαν με τον σφακιανάκη για κάποια έκπτωση στα ανταλλακτικά??? (π.χ. όπως είχε κάποτε το Africa Twin Club 20% απο τον σαρακάκη) ... έχουμε συμφωνήσει με λαστιχάδικο αν σε ενδιαφέρει... ούτε στοκ έχουμε.....

να σαι σίγουρος οτι ακόμα και να δεν σε γνώρισα (μίλησα πριν για ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ - κεφαλαία πάλι), σε καταλαβα φίλε μου.... το ερώτημα είναι απλό - ύποπτο και επικριτικό το κάνει το μυαλό σου (προφανώς επειδή έχουμε διαφορετική άποψη)....

ναι πληρώνω συνδρομη δεν ξέρω πόσο θα πάει το 2007... θα σε ενημερώσω πάλι.... όσον αφορά την άνάγκη να ανήκω κάπου..... προφανώς την έχω.... θα πάω σε ψυχολόγο τώρα που μου δειξες το πρόβλημά μου - θα ψάξεις σε παρακαλώ στο νετ να μου συστήσεις κάποιον ή γνωρίζεις απευθείας???.....

θα σταματήσετε τα προσωπικά, ή θα πάει στις διαμάχες το θρεντ?

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

τυχαιο μέλος
    Κάτσε βρε Captain, προσωπικά θα είχαμε εαν γνωριζόμασταν........αν ξανακοιτάξεις τι γράφω, απλά απαντώ ανάλογα με το ύφος...

επειδή βαριέμαι να το συνεχίσω προσφέρω στο φίλο spyrako αφιλοκερδώς τα παρακάτω links, ώστε εάν νομίζει πως τα έχει ανάγκη να τα χρησιμοποιήσει!

http://www.psy.gr/
    http://www.psychohealth.gr/
    http://psixi.gr/
    http://www.psi.gr/index1.htm

δε με κατάλαβες και το συνεχίζεις....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    δε με κατάλαβες και το συνεχίζεις....
    Επειδή σε κατάλαβε, το συνεχίζει...

Υ.Γ.
    Βλέπω κάνουμε "προπονησούλα" για moderation στα V-Strom ...!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Βλέπω κάνουμε "προπονησούλα" για moderation στα V-Strom ...!!!

εγώ απλά το καθήκον μου κάνω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    εγώ απλά το καθήκον μου κάνω
    Ναι αλλά, ο Μεγαλος Στάθης Αδερφός ΒΛΕΠΕΙ !!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

καλημέρα και χρόνια πολλά,

Δεν μπορώ να καταλάβω και θέλω να μου εξηγήσετε είναι τόσο κακό τελικά να δημιουργηθεί μια λέσχη μοτοσυκλετιστών με το ίδιο μοντέλο μοτοσυκλέτας;
    είναι τόσο κακό να δημιουργηθεί (1 κοινωνική ομάδα ) αν θέλετε τον χαρακτηρισμό αυτό και είναι προτιμότερο να καθόμαστε μπροστά απο ένα υπολογιστή και να ανταλάσομουμε απόψεις ;
    προσωπικά οδηγώ μηχανή εδώ και 15 χρόνια και βέβαια δεν ήμουν πάντα σε 1 λέσχη αλλά πιστεύω είναι ωραίο να γνωρίζεις κόσμο με κοινά ενδιαφέροντα .
    όσο για το θέμα το οικονομικό είναι αρνητικό και τουλάχιστον εκ του πονηρού να κατηγορείς χωρία να ξέρεις κάποιον. πιστεύω ότι δυστιχώς έχει διαλέξει τον δρόμο του μοναχικού που είναι τελικά 1 στάση και φιλοσοφία ζωής .
    παρόλα αυτά άσε τους <προβληματικούς > να φτιάχνουν λέσχες με συνέπεια την φιλία και την απόδραση απο την καθημερινότητά με τις εκδρομές , το καφεδάκι ,την παρέα.

με εκτίμηση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Ηθελα και να'ξερα : κάνουμε κόντρες για το ποιού η στάση για το συγκεκριμένο είναι η σωστή ή παραθέτουμε απόψεις και τις κουβεντιάζουμε;
    Για ηρεμήστε λίγο

Μήπως θα'πρεπε το moderation να γίνει πιο σφιχτό δυστυχώς;
    LIBYKOS

καλα ρε παιδια τρωγεστε μεταξύ σας χωρίς λόγο!!!!ημαρτον

:

Σπυρο και d-s δεν νομιζω πως πρεπει να τρωγεστε σαν παιδακια επειδή εχετε διαφορετικές αποψεις....και μαλιστα εριστικες και απο τους δυο...Σπυρο εσενα γνωριζω πολλα χρονια απο τοτε που παλευα να την φτιαξω και μπορω να σου μιλισω ανετα αλλα στον ds δεν το κανω γιατι δεν το θεωρω σωστο να δημιουργουντε κοντρες αυτου του ειδους μεσα σε ενα φορουμ που αφορα ενα μοντελο...και γενικοτερα την μοτοσυκλετα δεν ειναι ορθό...
    καταρχήν να ξεκαθαρίσω κατι στην λεσχη αυτη ερχετε ο οποιοσδηποτε με οτι μοτερ καβαλαει κατι που ισχυει σε ολες τις λεσχες...τον αν θα γουσταρει να κατσει και το για ποιους λογους ερχετε αυτο το κρινει αυτος και μονο...
    το οτι ονομαστικε vstrom hellas club.... δεν σημαινει οτι ειναι λεσχη μοντελου...ασχετα αν ειναι πολυ περισσοτερα τα vstrom απο τα υπολοιπα..
    στο παρελθον ειχα μια αψιμαχια με τον grook συντονιστη του φορουμ...λυθηκε χωρις παρεξηγηση και ολα καλα ,ημαρτον δεν υπαρχει λογος εντασεων....

οσο για την λεσχη φιλε ds , καποιοι απο εδω μεσα ειναι μελη και καποιοι αλλοι εχουν ακολουθησει στις εκδρομες μας ,κανεναν δεν υποχρεωσαμε να γινει μελος και ομως εγιναν γιατι γουσταραν την φαση....αλλοι παλι δεν γουσταραν,αλλα τουλαχιστον ειδαν και εκριναν...
    απο τα λεγομενα σου φανταζομαι πως εχεις καποια εμπειρια απο λεσχη και γι'αυτο εισαι απολυτος και σε δικαιολογω αλλα τουλαχιστον μην κρινεις με τετοιον τροπο...πιστευω και χωρις να θελω να δημιουργησω και εγω εντασεις πως δεν ειναι σωστο.
    στα 16 χρονια που καβαλω μηχανες περασα απο λεσχες και αλλες μου αρεσαν και αλλες οχι....μου αρεσε ομαδικοτητα , ο χαβαλες τα προνομια που ειχα αλλα και αλλα πολλα αλλα ηταν στιγμες που ξενερωνα και την εκανα γιατι εβλεπα πως αποσκοπουσαν καπου αλλου...και αλλες φορες ειχα την αναγκη των γνωσεων των μελων ,των προνομιων που μου παρειχαν κλπ
    εμεις ειμαστε μια καλη παρεουλα που περναμε καλα ....κοινως ειμαστε φιλαρακια... απο το πουθενα...

σε συνεργασια με αλλες λεσχες προσπαθουμε να βρουμε τροπους και λυσεις σε διαφορα προβληματα που αφορουν τον μοτοσυκλετισμο...λεσχη δεν ειναι μονον οι εκδρομες και τα προνομια (εκπτωσεις κλπ)

λεσχη ειναι καποια σεμιναρια που πχ δεν αντεχει η τσεπη και τα γινοντε με εκπτωση 'η και δωρεαν ,οπως σεμιναρια πρωτων βοηθειων ,σεμιναρια ασφαλους οδηγησης κλπ

λεσχη ειναι μια τραπεζα αιματος...(αχρειαστη να ειναι)

γενικοτερα λεσχη ειναι ενα κοινωνικο συνολο που αποτελειται απο ανθρωπους που εχουν την ορεξη να λειτουργουν ομαδικα να εχουν κοινα ενδιαφεροντα και να βοηθουν με την γνωμη τους και τις αντιδρασεις τους σε λυσεις προβληματων που αφορουν τα κοινα ενδιαφεροντα της εκαστοτε λεσχης κλπ
    ...ελπιζω να μην σας επριξα....αν ναι ζητω ζυγνωμη....

το οτι το Moto.gr φιλοξενει ,στο φορουμ του μοντελου μας ,λινκ για την λεσχη ειναι αποφαση των διαχειριστων και τους ευχαριστουμε....και οχι δικια μας...

το ερωτημα του Σπυρου ειναι ευλογο για αυτον και αυτο θα επρεπε να συζητηθει σαν απορια του και οχι με διπλωματικα επεισοδια...οπως συζητοντε και αλλα θεματα μεσα στα φορουμ.

τελος ,ακομα και τα φορουμ μοτοσυκλετας αποτελουντε απο μελη και οταν αυτα κανουν εκδρομες τις κανουν ομαδικα και οχι σαν φιλοι (εννοω να παω βολτα με τους κολητους μου..)
    αντιδρουν σε καταστασεις (πχ πορειες διαμαρτυριας...) οπως και οι λεσχες και εχουν την δυνατοτητα συνυπαρξης πολλων μελων λογω του διαδυκτιου...
    επισης πολλα φορουμ μοτοσυκλετας παρεχουν προνομια στα μελη τους....οποτε....

ευχομαι καποια στιγμη που θα μπορεις να ερθεις μια βολτα....και τοτε ισως αλλαξεις γνωμη ,ισως μπορει να να υποστιριξεις παραπανω την γνωμη σου...ολα ειναι πιθανα....

και οπως λεω,......φιλικα και παντα ορθιοι!

τυχαιο μέλος
    Απλώς να διασαφηνίσω κάποια πράγματα:

- δε τσακώνομαι με κανένα, ούτε έχω να χωρίσω κάτι. ο καθένας κάνει τα γούστα του και είναι σεβαστό, αλλά
    - εαν διαβάσετε λίγο πιο προσεκτικά θα δείτε πως απευθύνει κάποιος ένα ερώτημα το οποίο ,κατε εμέ, είναι "κάπως". Συμφωνώ - και ελπίζω - πως ίσως να οφείλεται στη κακή διατύπωσή του.
    - Απλώς απαντώ λακωνικά στην υποτιθέμενη ερώτηση
    - Η υποτιθέμενη κλιμάκωση ήρθε μόνο κατόπιν των άστοχων και εριστικών (και ειρωνικών) προσπαθειών του spyrakoy να επιχειρηματολογήσει και να με πείσει.
    - Δεν έχω βάλει σκοπό της ζωής μου να κλείσω της λέσχες. Δε με απασχολούν.

Ηθικό δίδαγμα: όλες οι απόψεις είναι σεβαστές αρκεί να μπορείς να τις υποστηρίξεις με επιχειρήματα και όχι με κραυγές....

Φιλικά πάντα...

αν θες και την γνωμη μου και εμενα μου φανηκε "καπως"....σαν ανοιξαμε και σας περιμενουμε....αλλα ξερω πως δεν εννοουσε αυτο.
    εννοουσε πως οσο πιο πολλα ατομα τοσο πιο καλα απο αποψη δυναμικοτητας ....οχι μελων αλλα λόγου!
    τεσπα,οντως δεν υπαρχει λογος εντασεων.....!

Re: απορία σχετική με τους v strommers και την λέσχη

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
    εδώ και χρόνια υπάρχει μία λέσχη......

εδω μέσα είμαστε 150 ατομα - κάτοχοι.....

γιατί δεν είμαστε και μέλη στην λέσχη???

σκεφτείτε μόνο τι κέρδη θα μπορούσαμε να έχουμε.....

φιλικα....

ps: για αποφυγή παρεξηγήσεων..... είμαι μέλος της λέσχης, η ερώτηση τίθεται απο μένα σαν ιδιώτης - κάτοχος vstrom και όχι σαν μέλος της λέσχης....
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ "ΚΑΠΩΣ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΩ.......

δημήτρη, έχω ξεκαθαρίσει οτι ρωτάω σαν ιδιώτης και όχι σαν μέλος λέσχης εξ αρχής..... οπότε το "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" μάλλον δεν ισχύει....

τα υπλοιπα περι εριστικών - ειρωνικών δεν τα σχολιάζω.... ας κρίνει ο καθένας απο μόνος του...

περί αντιπαράθεσης απόψεων πρόκειται ......

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απορία σχετική με Honda PCX 125
    από sosna στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2010, 00:06
  2. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  3. Μηχανη και οι σχεσεις με τους γυρω μας
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 23:24
  4. ΣΧετικα Με Το ΑτυΧημα Και Την Υγεια Του Διονυση
    από fire στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 16:38

Κανόνες δημοσιεύσεων