ειμαι ο μονος που βρισκει το νεο rcv το πιο ασχημο φετινο μηχανακι?![]()
το πιο ομορφο ειναι το γιαμαχα...ειναι κουκλακι!!!![]()
το avatar και η υπογραφή σου μιλάνε απο μόνα τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao:
Κάπως έτσι γελάγατε και πέρσι. Και ακριβώς-ακριβώς στο τέλος κοπήκαν και γέλια και χαρές και όλα!!!
σ αυτο προσπαθησα να ειμαι αντικειμενικος!αληθεια!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
το avatar και η υπογραφή σου μιλάνε απο μόνα τους.
![]()
![]()
![]()
κ προπερσι κ παραπροπερσι κ καθε χρονια ετσι γελαγαμε κ οσο τρεχει ο ντοκτορ ετσι θα γελαμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Κάπως έτσι γελάγατε και πέρσι. Και ακριβώς-ακριβώς στο τέλος κοπήκαν και γέλια και χαρές και όλα!!!
επειδη συνομοτησε το συμπαν εναντιον του περσι δν αλλαζει κατι.
ο χευντεν μπορει να το πηρε αλλα ακομα θεωρειται απο ολους ,ο ροσσι ο μπροσταρης ολου αυτου του τσουρμου των grand prix.
ο χευντεν μπορει να το πηρε αλλα ακομα θεωρειται απο ολους ,ο ροσσι ο μπροσταρης ολου αυτου του τσουρμου των grand prix. [/B][/QUOTE]
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αυτό! Ότι ο ρόσσι είναι ο μπροστάρης όλου αυτού και σαφώς ο οδηγός με πολύ μεγαλύτερες ικανότητες από τον KFC.
Αλλά... να έχει και λίγο κόντρα να κάνουμε και καμιά διαμάχη εδώ...