Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 123

Θέμα: Τι τελικη εχετε δει στο κοντερ

Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Εχεις μια απεχθεια (οπως και πολλοι αλλοι) για τα Honda αυτο ειναι φανερο

χρειαζεται να σου πω που εισαι λαθος?

Μπορεί να είμαι λίγο απότομος αλλά απέχθεια στα στερεότυπα έχω, παρά σε αυτά καθεαυτά τα χονδα.

Όσες φορές κι αν χρειάστηκε να ψάξω για το τι μηχανή θα έπερνα (νοερά με το νού'μ) ή ρεαλιστικά, πάντα υπήρχαν τουλάχιστον 2 μοντέλα από όλες τις άλλες εταιρείες για να διαλέξω. Οπότε ποτέ δεν ασχολήθηκα πραγματικά με τα χονδα.

Ίσως οι άλλοι, με σειρά προτερεότητας κυρίως Africaνοί, μετά Varaderάκιδες και τελευταίοι και καταϋδρωμένοι οι Transalpάδες ασχολούνταν με άλλες μηχανές απαξιωτικά.

Αλλά επί του πρακτέου, θα ήθελα πολύ να πετύχω ένα VFR800 στο δρόμο για να συζητήσουμε το φαινόμενο μοτοσικλέτα.....στις μεσαίες κυρίως RPM.....άλλωστε οι πραγματικές του δυνατότητες σε συνδιασμό με την τιμή του δεν θα έλεγα ότι το κολακεύουν κιόλας....σε σχέση με αυτό που θέλει να μας διδάξει η μαμά χονδα.

Κατά τα άλλα, οι ταξιδιάρηδες οι μοτοσικλετιστές, πιστεύω πως είναι υπεράνω μάρκας.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος
    εχει πολυ δυναμη το vfr χαμηλα, πριν προλαβω καν να ξεκινησω εχει φτασει παραααααα πολυ μακρια, ξερω οτι δεν συγκρινεται το vfr με το δικο μου αλλα ετσι το αναφερω, μεχρι να κανω 10 μετρα εχει κανει 70 ο αλλος

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Μπορεί να είμαι λίγο απότομος αλλά απέχθεια στα στερεότυπα έχω, παρά σε αυτά καθεαυτά τα χονδα.

Όσες φορές κι αν χρειάστηκε να ψάξω για το τι μηχανή θα έπερνα (νοερά με το νού'μ) ή ρεαλιστικά, πάντα υπήρχαν τουλάχιστον 2 μοντέλα από όλες τις άλλες εταιρείες για να διαλέξω. Οπότε ποτέ δεν ασχολήθηκα πραγματικά με τα χονδα.

Ίσως οι άλλοι, με σειρά προτερεότητας κυρίως Africaνοί, μετά Varaderάκιδες και τελευταίοι και καταϋδρωμένοι οι Transalpάδες ασχολούνταν με άλλες μηχανές απαξιωτικά.

Αλλά επί του πρακτέου, θα ήθελα πολύ να πετύχω ένα VFR800 στο δρόμο για να συζητήσουμε το φαινόμενο μοτοσικλέτα.....στις μεσαίες κυρίως RPM.....άλλωστε οι πραγματικές του δυνατότητες σε συνδιασμό με την τιμή του δεν θα έλεγα ότι το κολακεύουν κιόλας....σε σχέση με αυτό που θέλει να μας διδάξει η μαμά χονδα.

Κατά τα άλλα, οι ταξιδιάρηδες οι μοτοσικλετιστές, πιστεύω πως είναι υπεράνω μάρκας.
    Κοιτα με τα χρηματα που εκανε το VFR επαιρνα πχ FZ1N και εκλεινα ανετα πολλα στοματα

αντι αυτου επελεξα ενα μηχανακι με το οποιο ηξερα απο πριν οτι θα χλευαστω

σιγουρα δεν το εκανα για λογους φτηνου εντυπωσιασμου

αν θες συζηταμε γιατι και ποσο μαπα ειναι το VFR πχ και γενικοτερα τα Honda αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ακουγες πραγματικα

τεσπα ποτε δεν απαξιωσα αλλα μηχανακια ουτε τα κοιταξα υποτιμητικα

εγω ξεκαθαρα απεχθανομαι οσα προοριζονται για επιδειξη οποιουδηποτε ειδους

ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΚΟΖΑΝΗΣ......λιγο πριν τα τουνελ

".......βγηκα μια μεσημεριανη βολτα για να "ανοιξω" την νεα μου φορμα του doctor με την ΚΑΜΠΟΥΡΑ .......ειχα βγαλει καθρεπτες (κοβουν χλμ + οτι δεν κοιτιεμαι σε καθρεπτες) ,φυσικα χωρις πινακιδα (ειχα ξηλωσει ολη την ουρα).........και πηγαινα χαλαροπουλος με 6 και 230 χαζευοντας το τοπιο γυρω μου .........

.......ξαφνικα βλεπω σε μια δεξια μπατσους να κανουν σινιαλο (κρυμενοι ηταν οι pig)........χαμογελαω :smilea: και κατεβαζω μανι-μανι σε 3 ....180 χλμ στο κοντερ και ψιλοσουζα τους χαιρετω...........

........στο ισιαδι που ακολουθουσε μου ηρθε η ιδεα να δω ΠΟΣΑ ΘΑ ΔΩ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ......πεταω μια 4 και 240 και καπακι 5 και 285 στο φτερο .....χωρις να με προβληματισει κατι.

.....παροτι με κυνηγησε ενας Ζητας ,μπηκα καρφι στα τουνελ ,ξυνοντας οτι υπαρχει με 260 χλμ και 4 ταχυτητα ......μετα απο λιγο πεταω 6 για να χαζεψω και την φυση,αφου τον ειχα αφησει για τσαι.....τον βλαχο

.....χαλαστηκα γιατι εξυσα το κρανος μονο ............"

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas

".......βγηκα μια μεσημεριανη βολτα για να "ανοιξω" την νεα μου φορμα του doctor με την ΚΑΜΠΟΥΡΑ .......ειχα βγαλει καθρεπτες (κοβουν χλμ + οτι δεν κοιτιεμαι σε καθρεπτες) ,φυσικα χωρις πινακιδα (ειχα ξηλωσει ολη την ουρα).........και πηγαινα χαλαροπουλος με 6 και 230 χαζευοντας το τοπιο γυρω μου .........

.......ξαφνικα βλεπω σε μια δεξια μπατσους να κανουν σινιαλο (κρυμενοι ηταν οι pig)........χαμογελαω :smilea: και κατεβαζω μανι-μανι σε 3 ....180 χλμ στο κοντερ και ψιλοσουζα τους χαιρετω...........

........στο ισιαδι που ακολουθουσε μου ηρθε η ιδεα να δω ΠΟΣΑ ΘΑ ΔΩ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ......πεταω μια 4 και 240 και καπακι 5 και 285 στο φτερο .....χωρις να με προβληματισει κατι.

.....παροτι με κυνηγησε ενας Ζητας ,μπηκα καρφι στα τουνελ ,ξυνοντας οτι υπαρχει με 260 χλμ και 4 ταχυτητα ......μετα απο λιγο πεταω 6 για να χαζεψω και την φυση,αφου τον ειχα αφησει για τσαι.....τον βλαχο

Super Zolotas

αν σου ειναι ευκολο δεν μας λες και ποσο εχεις δει

Παλαιό μέλος
    αυτο τωρα τι ειναι ?

σε ποιο μηχανακι η 4αρτη ποιανει 260?

εμεις μιλαμε σοβαρα και εσυ κοροιδευεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA
    αυτο τωρα τι ειναι ?

hayabusa εχεις ποια? αλλα ουτε εκεινο το κανει αυτο
    Πλακα κανει

Βεφα εχει

Παλαιό μέλος
    αλεξιαδου? :smilea:

αλεξιαδου? :smilea:
    standard

το εργαλειο μαγειρευει κιολας

πολυταλαντο με ολη την σημασια της λεξης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε απιστοι .........το VFR ειναι το μηχανακι που θα σας βγαλει γκομενα ,θα σας ταξιδεψει οπου θελετε ,θα σας προστατεψει απο αερα ,θα συνχωρισει τις μαλακιες που θα κανετε .....και διαβαζω χαζα??????? σας συνχωρω τεκνα μου και ειρηνη ημιν αλλα θα σας παρω το σκαλπ στο δρομο.......:a39:

Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Κοιτα με τα χρηματα που εκανε το VFR επαιρνα πχ FZ1N και εκλεινα ανετα πολλα στοματα

αντι αυτου επελεξα ενα μηχανακι με το οποιο ηξερα απο πριν οτι θα χλευαστω

σιγουρα δεν το εκανα για λογους φτηνου εντυπωσιασμου

αν θες συζηταμε γιατι και ποσο μαπα ειναι το VFR πχ και γενικοτερα τα Honda αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ακουγες πραγματικα

τεσπα ποτε δεν απαξιωσα αλλα μηχανακια ουτε τα κοιταξα υποτιμητικα

εγω ξεκαθαρα απεχθανομαι οσα προοριζονται για επιδειξη οποιουδηποτε ειδους

Πιστεύω πως δεν έχω κάνει το λάθος να χαρακτηρίσω κάποιον από το τι μηχανή καβαλάει κι αν το έκανα είναι πέρα για πέρα λάθος. Κάτι τέτοια δεν είναι του χαρακτήρα μου. Σε φίλους και γνωστούς χρόνια, έ λέω και καμιά κουβέντα παραπάνω......anyway......

ΑΛΛΑ, όταν ακούω τόσα πολλά για τα περιβόητα χονδα και δεν βλέπω τίποτις στην καθημερινότητα πέραν των ολίγων ευλογημένων αγωνιστικών Κυριακών στην ΤιΒι, έ λέω κάποιο λάκο έχει η φάβα.

Σε πολλά που λές θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά σίγουρα δεν θα συμφωνήσω στο ότι εξισώνω κι εσένα με αυτούς που λένε διάφορα απαξιωτικά ή να σε κατηγορήσω για φιγούρα ντι μέρντα......αλλά για να καταλάβεις ότι ακούω και δεν πληκτρολογώ μόνον....την έχω ακούσει κι εγώ τελευταία από το γεγονός πως η Yamaha δεν έχει πάρει ακόμη WSBK πρωτάθλημα. Το οποίο το θεωρώ πολύ ποιο ουσιαστικό για εμάς τους καταναλωτές της εκάστοτε μάρκας.

Πιστεύω είμαι σαφής αγαπητέ εν Μυτιλίνη αδερφέ.....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σαν να βλέπω το Κ6 μπροστά μου.Πολύ γλαφυρή η περιγραφή σου...
    Fortis Fortuna Adiuvat

αυτο τωρα τι ειναι ?

εμεις μιλαμε σοβαρα και εσυ κοροιδευεις

Θες να σου γράψω τα μηχανάκια που πιάνουν με 4η 260 με τυχαία σειρά ή με αλφαβητική;
    Θα σου γράψω 4 μηχανάκια για τα οποία είμαι σίγουρος ότι πιάνουν αυτά τα χιλιόμετρα με 4η και αν θέλει κάποιος άλλος φίλος συμπληρώνει...

1. Suzuki GSXR 1000
    2. Suzuki GSXR 1300 Hayabusa
    3. Kawasaki ZX 10R
    4. Kawasaki ZZR 1400

Για τα άλλα δύο 1000αρια των γιαπωνέζικων εταιριών δεν γράφω γιατί από ότι θυμάμαι έχουνε σχετικά πιο κοντές σχέσεις οπότε δεν πρέπει να τα πιάνουν αυτά τα χιλιόμετρα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος
    δηλαδη τα 1000αρια ποιανουν 260 με τεταρτι?δηλαδη η εκτη ποσα ποιανει?

τεσπα δεν εχω και πολλες γνωσεις σε αυτο το θεμα αλλα μου φανηκαν πολλα

:a19:
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ποσα χιλιομετρα εχετε στο κοντερ?
    από 675 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2013, 13:50
  2. Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2012, 13:06
  3. Πόσα εχετε δει στο κοντερ??