καλως τονα ! Με το δινεις να το κανω ratbike ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλως τονα ! Με το δινεις να το κανω ratbike ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νά'σαι καλά ρε Νικόλα, από που είσαι αλήθεια εσύ μιας και ρώτησε κι ο σύντεκνος ;Αρχικά δημιουργήθηκε από HD 883
Μάκη thank you. Έμαθα ότι είσαι και "δικός μου" (απο κρήτη), έχω έναν roof εδώ που μου τα λέει όλα.
Και ποιος είναι αυτός ο ρουφ ;
Αν και πάλι είναι γνωστός ο τόπος κατοικίας μου απ'τα ΜΜΕ..![]()
![]()
![]()
ο ρούφ είναι ο kalant, φιλαράκος, έρχ.εδώ στο μαγαζί και μου κάνει παρέα γιατί οι ώρες ετις δουλειάς είναι ατελείωτες, και τώρα λόγο του πιτσιρικά (γεννιτούρια) είναι ακόμη περισσότερες.
καλως ηρθες!![]()
![]()
ευχαριστη διαμονη ευχομαι!
αντε, τωρα που υπαρχει κι αλλος με harley, μπορω επιτελους να παρω και εγω μια.....οχι τιποτα αλλο, να μοιραζεται το κραξιμο.....:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
![]()
Καλώς ήρθες φίλε.Μία ερώτηση θέλω να σου κάνω.Η μέση σου σε τι κατάσταση είναι;
Fortis Fortuna Adiuvat
γειααααααααααα![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
welcomee!!!!![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Καλωσόρισες.
![]()
Ωραίο μηχανάκι!
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
ενα πραγμα θα σου πω μονο, δεν υπαρχει σελα, ενα δερματινο κομματι πανω σε ενα σιδερο εχει για σελα :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Καλώς ήρθες φίλε.Μία ερώτηση θέλω να σου κάνω.Η μέση σου σε τι κατάσταση είναι;
μονοσελο εννοειται, ο συνεπιβατης (που σιγα μην ανεβει κανεις) καθεται πανω στο φτερο...
![]()
Μέσα στα Χανιά μένω εγώ, ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά κάποια στιγμή κι ακόμα καλύτερα να βρισκόμαστε στα Σφακιά που κατεβαίνουν τα ρακάκια σαν το νερό !Αρχικά δημιουργήθηκε από HD 883
απο σφακιά (χώρα) εσυ?![]()
Χαιρετισμούς στον Αντώνη να δώσεις !
![]()
![]()
![]()
θα στο πω με κραδασμους:
untitled.jpg
έχεις δίκαιο ρε συ runnera όχι επειδή είναι δικές μας μηχανές να το παίζουμε κούλ ότι δεν τρέχει τίποτα. Έχει τα καλά της αλλά όπως είπες έχει και τα κακά της. Τώρα όσο για τον φίλο που τις 883 δεν της θεωρεί harley διακρίνω ένα αποθημένο, (κόπλεξ-sorry κι όλας) ή δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πώ, γιατί όταν μια μηχανή με την ίδια φιλοσοφία αλλά μικρότερου κυβισμού θεωρούμε ότι δεν είναι μηχανή τότε και το R6 πχ σε σχέση με το R1 δεν είναι μηχανή όπως και ένα σωρό άλλες μηχανές. Για την σελίδα αυτή που είπε ο Αντώνης και μ' άρ. η ιδέα γιατί κάτι τύπου είδους λέσχες που πάνε όλα τα ψώνια δεν τις πολύ γουστάρω, είμαστε 3-4 φιλαράκια που το κάνουμε για μας και όχι να πληρώνουμε για να έχουμε παρέα.Μην ακουστώ άσχημα στα παιδια απο τις λέσχες γιατί ξέρω τους περ/τερους αλλά έτσι είναι, το 70% είναι λίγο out. Any way να είστε καλά όλοι και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Όσο για σ ένα kalanta θα σε φτιάξω όταν έρθεις απο δώ.