ποτε παμε Πραγα ?
ποτε παμε Πραγα ?
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.έβαλα μόνο τόσες γιατί οι ρημάδες θέλουν rezising και από αυτά είμαι σκράπας.
[start grandpa's story]
Αnyway,να σας δώκω και λίγο απο το στόρυ.
το γεγονός ότι ο καιρός έχει παλαβώσει πιστεύω το ξέρετε.Πριν 3 μέρες λοιπόν,η θερμοκρασία έγραφε +12 και την κλασική Τσέχικη μουντάδα.ώσπου ξαφνικά την επόμενη μέρα(2μέρες πριν δηλαδή) ο κύριος Αίολος και οι φίλοι του τα στοιχεία της φύσης,εικάζω ότι κάπνισαν some variety from Holland's finest,και απο το +12 πέφτουμε στο -4 και την ακατάπαυστη χιονόπτωση!!!μιλάμε ότι χιόνιζε σερί πάνω απο 24 ωρες και με αρκετό ανεμο,πράμα ασυνήθιστο για Τσεχία.
όπως καταλαβαίνετε χιόνι παντού.τόσο πολύ όμως που έπιασε ακόμα και τους έμπειρους σε τέτοια ζητήματα Τσέχους εξ απίνης.Φανταστείτε ότι το ανανεωμένο αεροδρόμιο,έκλεισε για τη μεγαλύτερη διαρκεια της μέρας!!!
Σαν νέοι λοιπόν κι εμείς,αποφασίσαμε (δεν διατάξαμε) να εκμεταλλευτούμε ολίγον τι αυτό το δωράκι απο ψηλά και το ρίξαμε 2μέρες στις ποδαροτσαρκες.μας έφυγε ο τάκος λέμε.5.5 ώρες τι μια,4 ώρες την άλλη.αλλά άξιζε καθώς η πόλη χιονισμένη είναι ακόμα πιο όμορφη.
[/end grandpa's story]
Y.Γ: πονηρές προτροπές που έχουν να κάνουν με την αξιοποίηση των "εγχώριων" καλουδιών,είναι(εκτός απο ευπρόσδεκτες) αχρείαστες καθώς κάνομε ότι μπορούμε δια να διατηρήσομε την φήμη του Ελληνικού στοιχείου![]()
Αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο?:a13:
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
για κάποιο παράξενο λόγο,το σύστημα αρνείται πεισματικά να ανεβάσει φωτό σήμερα.
απλά...γαματες...καλα να περασεις...![]()
Πολύ ωραίες φωτογραφίες!!!! Να δούμε εδώ πότε θα ρίξει χιόνι να πάμε για snowboard
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()