Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 43

Θέμα: περι μαθηματων ο λογος.......

περι μαθηματων ο λογος.......

.Περί μαθημάτων ο λόγος….

Το πώς ξεκίνησε το θέμα…
    είμαι στην καφετέρια με φίλους και τους λέω της εντυπώσεις μου από το 1 + 2 λεβελ με το Καλιφόρνια σούπερ μπαικ σκουλ. Κουβέντα στην Κουβέντα άρχισε να τους κινείται το ενδιαφέρων και ζήτησαν να του πω αυτά που έμαθα. Στην επόμενη βόλτα που πήγαμε μου είπαν ότι με έβλεπαν και δεν το πιστεύανε έτσι που πήγαινα. Εντύπωση τους έκανε το ότι σε μεγάλη διαδρομή πηγαίνοντας προς Αγια Άννα έχοντας τον γιο μου από πίσω του έδειχνα το τοπίο και σε πολλές φάσεις έστριβα με το ένα χέρι με αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Όταν φτάσαμε στους λουκουμάδες μου είπαν μάλιστα ότι πήγαινε πιο σιγά γιατί σε χάνουμε. Μου έκανε Εντύπωση γιατί εγώ αισθανόμουν πολύ χαλαρός και άνετος και πίστευα ότι δεν έτρεχα.
    Μου πρότειναν λοιπών να βρεθούμε κάπου και να τους δείξω αυτά που έμαθα.
    Τους είπα ότι καλύτερα είναι να πάνε στο σχολείο να μάθουν για να είναι και πιο ασφαλείς.
    Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να δώσουν τα απαιτούμενα χρήματα και μου πρότειναν ότι μέχρι να τα μαζέψουν να τους δείξω δυο τρία πράγματα για να γλιτώσουν καμία στραβή…
    πήγαμε λοιπών σε μια από της πολλές πιστές που διαθέτη η χώρα μας…. Δηλαδή στην Πεντέλη….
    Κάναμε την θεωρία στην καφετέρια και μετά τους πήγα για να κάνουμε πρακτική στον δρόμο. Ήμουν μπροστά για να τους δείχνω την ταχύτητα και τα πατήματα…
    Κάναμε περίπου 3 ώρες….
    μετά από λίγο καιρό που βρεθήκαμε μου είπαν ότι τα κάνανε και αισθάνθηκαν μεγάλη σιγουριά. Δεν τους φόβιζε ο δρόμος. μάλιστα μου ανάφεραν περιπτώσεις που τους έτυχε δύσκολη στιγμή σε άλλους σοβαρότερη και σε άλλους πιο ασήμαντη και την αντιμετώπισαν εύκολα. μάλιστα μου είπαν επί λέξη…..ρε Γιώργο σε θυμήθηκα να είσαι καλά……
    Αυτό μου έδωσε το έναυσμα να βοηθήσω και άλλους. Βέβαια πάντα σε όλους λέω ότι όταν οδηγούμε μοτο πρέπει να σκεφτόμαστε με το σωστό κεφάλι. Και ότι πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνουμε σιγά για να μάθουμε να οδηγούμε πάλι σωστά. Άλλωστε και στην πίστα όταν μας ξεκίνησαν μας ξεκίνησαν σιγά. Το πιο δύσκολο από όλα είναι να ξεχάσεις αυτά που ήξερες και να μάθεις πάλι από την αρχή.
    Το ότι αυτό που κάνω πολλά παιδιά το εκτιμούν φάνηκε και από την αγάπη τους. Και από το σε κάθε συνάντηση που βρισκόμαστε για καφέ με ρωτάνε διάφορα και ρωτάνε την γνώμη μου σε κάτι που κάνανε αν το έκαναν σωστά. Και όσα από τα παιδιά πήγαν και κάνανε τα μαθήματα στην πίστα, είπανε ότι πήγαν καλά γιατί είχαν μάθη από αυτά που τους είχα πει και μπόρεσαν να κάνουν της ασκήσεις άνετα. Και μάλιστα είπαν ότι τους τα είχα μεταφέρει τέλεια…
    Όσοι θέλουν να μάθουν για να οδηγούν με ασφάλεια….. πάνε καλά….
    Όσοι θέλουν να το παίξουν γρήγοροι… δεν πάνε καλά.
    Απλά στο σχολείο αυτό μαθαίνεις να οδηγάς με ασφάλεια… όταν μάθεις να οδηγάς με ασφάλεια τότε η άνεση σε κάνει γρήγορο στον δρόμο.
    Και Όποιος νομίζει ότι ξέρει περισσότερα από αυτούς τους δασκάλους……
    Είναι μακριά νυχτωμένος.
    εγώ θα βοηθώ όσο μπορώ τους φίλους μου γνωστούς και άγνωστους και ας γκρινιάζουν άλλοι που μπορεί να έχουν και κάποια συμφέροντα για το αντίθετο….
    Άλλωστε τα 29 χρόνια μοτοσικλετιστής και οι δεκάδες φίλοι που έχασα με δυναμώνουν να συνεχίσω…
    Όποιος με θέλει εδώ είμαι….
    Γιώργος

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Εγώ πάντως δηλώνω συμμετοχή από τώρα ….
    όποτε και όπου γίνει ξανά και μην σε αποθαρρύνουν…

Έχεις πολύ σημαντικό έργο ….
    και η ζωή συνεχίζεται...

Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις φίλε ,θα ήθελα πολύ να μάθω κ γω να οδηγώ καλύτερα για την ασφάλεια μου πάνω απ'όλα αλλά κ για να χαίρομαι το μηχανάκι μου περισσότερο

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: περι μαθηματων ο λογος.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ

......................

Γιώργος

Γιωργο ...

Δεν χρειαζεται να απολογεισαι σε ._._._._._._._._. (συμπληρωνει ο καθενας οτι θελει) !

Οταν προσπαθουμε να βοησουμε τον συνανθρωπο μας, τον συνοδοιπορο μας, δεν νομιζω οτι χρειαζονται απολογιες.
    Ακομα κι αν δεν το κανουμε με τον σωστο τροπο, ακομα κι αν δεν εχουμε προσφερει αυτα που θα μπορουσαμε ...

Καποιοι κανουν τουλαχιστον μια προσπαθεια. Ειναι δυνατον αυτοι να δινουν λογο σε καποιους αλλους που απο την ανεση της πολυθρονας του, απο την ζεστασια του κρεββατιου τους ή απο την ασφαλεια πισω απο την οθονη τους, εξαπολυουν ειρωνιες και χλευασμους ???

Ξερεις πολυ καλα, οτι αυτοι οι 5, 10, 16, 36 ... που ανοιξαν τα αυτια τους, εμαθαν καποια πραγματα.
    Αυτοι σιγουρα σε ευχαριστουν !!!
    Αν ο καθενας που ειχε παρει μαθηματα απο ενα τετοιο σχολειο τα ειχε μεταφερει και σε αλλους 10 φιλους του, τοτε θα ειχαμε τωρα πολυ καλυτερους οδηγους στους δρομους (δεν εννοω πιο γρηγορους) !

Δεν μπορεις να κτισεις ΟΛΟ τον τοιχο μονος σου!
    Εσυ βαζεις μερικα πετραδακια.
    Ας προσθεσουν κι αλλοι για να κτιστει ...

Εγω προσωπικα εχω παντα ανοικτα αυτια και παντα προσπαθω να μαθω. Ποτε δεν θα πω οτι τα ξερω ΟΛΑ!

Ειμαι πεπεισμενος οτι χαρη σε αυτα τα "μαθηματα" εχω γλυτωσει απο δυσκολες καταστασεις και οδηγω πλεον με πολυ μεγαλυτερη ασφαλεια.

Σε ευχαριστω γι' αυτο!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

παιδιά επειδή δε γνωρίζω τι είναι αυτές οι σχολές εκμάθησης που αναφέρετε ,υπάρχουν στην Ελλάδα;

Και γαμώ τα μέλη!!!
    Καλησπέρα Γιαγιάκα,

Πρώτη φορά γράφω εδώ αλλά σε ξέρω και από το Μ/Β του ΜΟΤΟ.
    Την προηγούμενη φορά που είχατε κανονίσει για το ΔΕΛΕΑΡ, δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω.
    Παρόλο που δεν ξέρω κάποιον από εσάς, την επόμενη φορά ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω.
    1ον γιατί θέλω να μάθω να οδηγώ πραγματικά σωστά και 2ον για να σας γνωρίσω.
    Ελπίζω να κάνεις κάτι γρήγορα. Κερνάω τον καφέ.

Νίκος. :
    Νίκος988
    Tα λέμε τις προάλλες!!!

γιωργο συνεχισε .......

μακαρι να ταν ολοι τοσο καλοι και υπομονετικοι οσο εσυ !
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Το να ανταλλάσεις οδηγικές απόψεις είναι καλό.
    Πόσο μάλλον από έναν άνθρωπο που έχει και μία εμπερία παραπάνω.
    Σίγουρα δεν ξέρω αν θα χρησιμεύσουν ή όχι σε κάποιους, αλλά πιστεύω ότι και μόνο να τα ακούσεις κάποια στιγμή θα σου βγούν σε καλό.
    Όσον αφορά τα σχόλια που ακούστηκαν δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική τους, αλλά οι απαντήσεις των παιδιών κάλυψαν και εμένα.
    Όσο για σένα Γιώργο, δεν χρειάζεται να εξηγείς κάτι γιατί όποιος σε ξέρει και σε έχει ακούσει, καταλάβαινει πως σκέφτεσαι.
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Φιλε Γιωργο, χωρις να σε γνωριζω προσωπικα, και χωρις να εχω καταφερει ως τωρα να δηλωσω το παρον σε καποιες απο τις συναντησεις που διοργανωσες, μπορω να πω οτι εχω αρχισει να τρεφω μεγαλο θαυμασμο προς το ατομο σου.

Και μονο το γεγονος οτι θυσιαζεις χρονο απο τον εαυτο σου, και απο την οικογενεια σου, για να βοηθησεις ατομα, με τα οποια το μονο κοινο που εχεις ειναι η μοτοσυκλετα, ειναι, αν μη τι αλλο, αξιεπαινο.

Ελπιζω συντομα να γινω και γω "μαθητουδι" σου.
    Viva la γυροσκοπικο ρε!
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer

Re: περι μαθηματων ο λογος.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ

Γιώργος
    Συγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι κειμενο του Γιωργου.

Τι τον κανατε ?

Που τον πηγατε ?
    Keep on rocking in a free world !!!

ΠυκννοίΚαπνννοίΜεΠνννίξαν Το avatar του/της dela

Φίλε Γιώργο

Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου με την διάθεση
    που έχεις να μοιραστείς τις γνώσεις σου με άλλους
    μοτοσικλετιστές να βοήθησες τον κόσμο γενικός βρε αδελφέ.

Με ένα πράγμα δεν συμφωνώ.
    Το ότι μαζεύεις αυτούς τους ανθρώπους σε μια από τις
    πολλές πίστες όπως λες την Πεντέλη και εκεί κάνετε
    την θεωρία πράξη.
    Αυτό για μένα είναι λάθος και μακάρι ποτέ να μην γίνει
    τραγικό λάθος.
    Εάν τους μάζευες σε πίστα θα ήσουν και απόλυτα
    σωστός αλλά να τους μαζεύεις σε αυτοσχέδιες πίστες
    με τα τζινάκια τους ο καθένας κτλ εμένα αυτό με αγχώνει.
    Εάν εσένα όχι που είσαι και θεωρητικά (όχι ουσιαστικά γιατί
    και μεγάλα παιδιά είναι και μυαλό έχουν) ο υπεύθυνος
    για τα άτομα αυτά την δεδομένη χρονική στιγμή τότε εγώ πάω πάσο.

Να σημειώσω ότι μπορεί να πέφτω και έξω γιατί ούτε παρών ήμουνα
    σε κάποια συνάντηση σας αλλά και ούτε ποτέ ήμουνα παρόν
    τότε που κάνατε την θεωρία πράξη.

Μια απλή φιλική παρατήρηση είπα που διακατέχετε
    από άγχος ως προς τον συνάνθρωπο.

Φιλικά πάντα.
    ----------------------------------------------
    A true friend is the one who holds your hand and touches your heart.

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas

Re: Φίλε Γιώργο

Αρχικά δημιουργήθηκε από dela
    την θεωρία πράξη.
    Να σε ενημερώσω απλά, ότι οι ταχύτητες που γίνεται η θεωρία πράξη είναι πολύ μικρές (μικρότερες από αυτές που θα πηγαίναμε βόλτα για ένα καφέ με την κοπέλα μας από πίσω).
    Επίσης σκοπός δεν είναι να στρίψουμε-ξυσουμε και και, απλά να δούμε στην πράξη κάποια πράγματα.
    Επομένως είναι τόσο επικίνδυνο...όσο να πας για τσιγάρα.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Φίλε Γιώργο

Αρχικά δημιουργήθηκε από dela
    Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου με την διάθεση
    που έχεις να μοιραστείς τις γνώσεις σου με άλλους
    μοτοσικλετιστές να βοήθησες τον κόσμο γενικός βρε αδελφέ.

την θεωρία πράξη.
    .................

Να πω μονο dela, οτι ο Γιωργος το τονισε 100 φορες πως δεν ειμαστε σε πιστα και οτι η εφαρμογη αυτων που μαθαμε θα γινοταν σε παρα πολυ χαλαρο ρυθμο.
    Ηταν απλα μια εξοικιωση με τον νεο τροπο οδηγησης, με σκοπο μεσα απο τις πολλες επαναληψεις να γινει συνηθεια.

Μην σου διαφευγει απο την αλλη οτι αυτο το ποστ ο Γιωργος το εβαλε σαν απαντηση στο αλλο το ειρωνικο για το "γυροσκοπικο φαινομενο", μιας κι εχει την κακη συνηθεια να ΜΗΝ απανταει κατευθειαν στο ποστ που τον αφορα, αλλα ανοιγοντας νεο ...

Για να επανελθω λοιπον στο μαθημα της Πεντελης, ειναι αληθεια οτι σχεδον ολοι ειχαν ερθει με "τζινακια". Ο ρυθμος ομως που εδινε ο Γιωργος που πηγαινε μπροστα, ηταν τοσο αργος που φαινοταν σαν να τα κανουμε ολα σε slow motion. Απο 'κει και μετα ηταν θεμα του πως το αντιλαμβανοτα ο καθενας. Εγω πχ επειδη ηξερα οτι θα μαθω καποια νεα πραγματα που πιθανον να με "δυσκολευαν" στην εφαρμογη τους, "φοβηθηκα" και ειχα παει με πληρη εξοπλισμο, παρ' ολη την ζεστη. Αλλοι ηταν πιο "θαραλεοι" ...
    Επισης να πω οτι οταν η χρεωση της πιστας ειναι κοντα στα 5000 ευρω τις Κυριακες, δεν μπορω να φανταστω ποσοι απο αυτους που ηρθαν και εμαθαν καποια πραγματα θα μπορουσαν να επιμεριστουν αυτο το κοστος.
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Δεν ειχα παρει θεση στο θεμα αν και οσοι με εχουν δει απο κοντα νομιζω την ξερουν.Απλα περιμενα να απαντησουν στο τουλαχιστον "καπως" κειμενο του Αντωνη οι αμεσα θιγομενοι.

Anyway το να ακους καποιες φιλικες συμβουλες απο καποιον με μεγαλυτερη εμπειρια απο εσενα δεν νομιζω οτι ειναι κακο.
    10-20 ατομα μαζευτηκαν σε μια καφετερια 1ον για να γνωριστουν και 2ον να ανταλαξουν αποψεις πανω στο κυριως θεμα που μας απασχολει εδω μεσα.Τις μοτοσυκλετες.
    Πανω σε αυτο το πλαισιο ο Γιωργος ρωτηθηκε και απαντησε σχετικα με το τι εμαθε εκει που πηγε.Δεν ειναι κακο.Απλα σιγα σιγα και μετα απο συνεχεις ερωτησεις μεσα απο το φορουμ (ψαξτε παλαιοτερα ποστ) κατεληξε να γινει "μαθημα".
    Ανταλλαγη αποψεων γινεται.

Το μονο λαθος ισως ειναι οτι παιρνεται σαν δεδομενο οτι απευθεινεται σε λογικους ανθρωπους.

Το γυροσκοπικο φαινομενο ειναι κατι που το κανουμε ετσι και αλλιως ειδαλλως δεν θα στριβαμε.Απλα τωρα - εγω τουλαχιστον - το κανω πιο συνειδητα.

Οποιος νομισει οτι με το γ.φ. θα μπει με χιλια σε οποιαδηποτε στροφη εμπιπτει στην πιο πανω κατηγορια του λαθους.

Και τελος φιλε Αντωνη εκει ησουν.Μπορουσες να τα πεις

Φιλικα

Γ.
    Keep on rocking in a free world !!!

ΠυκννοίΚαπνννοίΜεΠνννίξαν Το avatar του/της dela

Εάν είναι έτσι τότε πάω πάσο.

Αν και η συνεύρεση πολλών η μερικών
    αρχάριων μοτοσικλετιστών στην Πεντέλη
    κάνοντας πράξη όλα αυτά έστω και με λίγα χιλιόμετρα
    εγκυμονεί κινδύνους αλλά μάλλον κλείνει προς
    την υπερβολή αυτό γιατί θεωρώ ότι τα άτομα που είναι εκείνη την
    δεδομένη χρονική στιγμή γνωρίζονται μεταξύ τους και
    σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν θα εξοκείλει κανείς
    θέτοντας σε κίνδυνο το εαυτό του πρώτα και
    κατά συνέπεια την υπόλοιποι ομάδα
    κάνοντας το Rossi από αναλαμπή η από πολλούς και διαφόρους λόγους.

Crs-k δεν μου διαφεύγει ότι το έβαλε για το ειρωνικό post
    αλλά ούτε μου διαφεύγει και το ότι πηγαίνατε με χαλαρούς ρυθμούς.
    Τέλος πάντων δεν διαφωνούμε πουθενά ,προβληματισμούς
    έχουμε και τους εκφράζουμε μέσα στην οικογένεια όπως
    όλες οι υγιείς οικογένειες μόνο που είναι μεγάλη
    κουβέντα που μόνο τετ α τετ μπορεί να γίνει για να έχει
    και ουσία.
    Μου δώσατε να καταλάβω ότι όλα
    είναι υπό έλεγχο άρα τέλος καλό όλα καλά.

Εύχομαι πάντα πολλά και ασφαλή μαθητικά και μη
    χιλιόμετρα.

----------------------------------------------
    A true friend is the one who holds your hand and touches your heart.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. περί βελτιώσεων ο λόγος - ΧΤ 660
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2004, 12:45
  2. περι αγορας ο λογος...
    από adam_tsouk στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2004, 13:25
  3. περί mp3 ο λόγος
    από psaroulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 13:38
  4. Περί Fazer600 o λόγος...
    από superfour στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 23:24
  5. Περι γουρουνιων ο λογος!!!!
    από dela στο forum Off topic