Εχει βγαλει και η Νολαν ενα κρανος με δυνατοτητα bluetooth το οποιο κοστιζει σιγουρα λιγοτερα απο της BMW, νομιζω οτι κοστιζει 160ε και υπαρχουν 2 μοντελα, σπαστο και full face.Eαν σε ενδιαφερει τσεκαρε το!
Εχει βγαλει και η Νολαν ενα κρανος με δυνατοτητα bluetooth το οποιο κοστιζει σιγουρα λιγοτερα απο της BMW, νομιζω οτι κοστιζει 160ε και υπαρχουν 2 μοντελα, σπαστο και full face.Eαν σε ενδιαφερει τσεκαρε το!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Στη μηχανή πάνω δε μιλάω ποτέ και για κανένα λόγο. Αν χρειαστεί, σταματάω στην άκρη κάπου, αλλά και αυτό σπάνια.
Στο αυτοκίνητο, bluetooth, γιατί σιχαίνομαι τα καλώδια και θέλω πάντα και τα 2 χέρια ελεύθερα...
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
εγω το γραφω κανονικοτατα....το αφηνω να χτυπαει και μετα οταν σταματησω βλεπω τις κλησεις μου..
παντως τη εποχη που αγορασε το system4 450 ευρωπουλα
εγω το ιδιο κρανος το αγορασα στο εξωτερικο 320
μηπως μας πιανουν τον κ...
+1000 !!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από anna Z1750
![]()
μ αρεσει που κραζουμε τα αυτοκινητα που μιλανε στα κινητα..........κανε μια σταση και δες αν εχεις κλησεις......τοσο δυσκολο ειναι??
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εγώ έχω ακουστικό bluetooth της samsung, το οποίο κάνει 59 ευρώ, ακούς και σε ακούνε τέλεια (με 120km που πήγαινα τουλάχιστον την Παρασκευή).Αρχικά δημιουργήθηκε από RTnick
Κάνω μια ψιλό-έρευνα που σίγουρα σας έχει απασχολήσει όλους. Καννένα handsfree τύπου ψίρα δε βολεύει. Άσε που δεν ακούγεται μέσα από το κράνος και κάθε λίγο φεύγει από το αυτί και για να το βάλεις ξανά πρέπει ή να σταματήσεις ή να ρισκάρεις.
Ψάχνομαι για bluetooth.....αλλά δε θέλω αυτά τα ριμάδια στο κεφάλι μου.....οκ έχω κινητά με bluetooth και το χρησιμοποιώ για να κατεβάζω αρχεία από το pc αλλά είναι μακρία μου. Στο κράνος είναι πάνω στον εγκέφαλο και δε ξέρω τι εκπέμπει στο κεφάλι μου. Ότι και να μου πούν δε θα με πείσουν, οπότε ψάχνομαι για κάτι απλό με καλώδιο.
Εσείς τι έχετε βρεί?
Έχετε κάτι που να κάνει δουλειά?
Όσο για το οτι χρειάζεται να σταματήσεις για να απαντήσεις, αυτό είναι στιε ιδιαιτερότητες του κάθε κινητού, εγώ έχω το motorola v3i και έχει επιλογές μετά απο πόσα δευτερολεπτα θα απαντήσει αυτόματα μετά απο χαρακτηριστικό ήχο που ακούς απο το ακουστικό.
Έχει αναμονή 7,5 ώρες ενω μπορείς να μιλάς για 4 ώρες, το μέγεθός του είναι πολύ μικρό και για αυτό μπαίνει ΑΝΕΤΑ μέσα απο full face κράνος.
Αύριο θα σου γράψω και τον ακριβή τύπο του εάν θέλεις να το πάρεις.![]()
ούτε εγώ μιλάω στη μηχανή
ούτε θέλω δηλαδή
το πρωί όταν έρχομαι δουλειά το ανοίγω όταν φτάσω
το απόγευμα (που μπορεί να πάρει και κανείς) αν το ακούσω να χτυπάει σταματάω και παίρνω εγώ (ανάλογα ποιος ήταν
)
στο σπίτι μιλάω με bluetooth handsfree πάντως :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εγω το γραφω κανονικοτατα....το αφηνω να χτυπαει και μετα οταν σταματησω βλεπω τις κλησεις μου..![]()
![]()
![]()
έτσι και εγώ παρόλο που δουλεύω με το παπί όλη μέρα.....όσον αφορά όταν είμαι στο αμάξι (2-3 φορές το χρόνο δλδ) το δίνω και απαντάει πάντα η γυναίκα
σταματαω,βγαζω το κρανος,και απανταω
...appetite for destruction...
Το ίδιο κι εγώ !Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εγω το γραφω κανονικοτατα....το αφηνω να χτυπαει και μετα οταν σταματησω βλεπω τις κλησεις μου..
Συνήθως έχω και κανα μήνυμα απ'το Λεωνίδα η τον Kalesin που με μπινελικώνουν που δεν απαντάω αλλά δεν μπορώ να νοιώσω ασφάλεια με τα μπλουτούθ στα κράνη !
![]()
![]()
![]()
Κινητό πάνω στην μηχανή = DANGER!!!
Είμαι κατά 1000%, από την εποχή που δεν υπήρχαν κινητά και έβλεπα κόσμο να φοράει walkman.
Φίλε μου στην μηχανή πρέπει να είσαι συνεχώς στην τσίτα για να προλαβαίνεις και τις μαλακίες των υπόλοιπων οδηγών.
Όσο για το θέμα της ακτινοβολίας οι έρευνες λένε (αν θες να τις πιστέψεις και γιατί όχι άλλωστε) ότι και το handsfree και το blutooth έχουν μηδενική ακτινοβολία στο σώμα σου εφόσον το κινητό δεν έρχεται σε επαφή με αυτό αλλά μόνο το ακουστικό.
Θα αναρωτιέσαι πως γίνεται να μην υπάρχει ακτινοβολία στο bluetooth εφόσον εκπέμπει και λαμβάνει . Σκέψου όμως ότι αυτό έχει εμβέλεια 10 μέτρα. Το κινήτό από μόνο του έχει εμβέλεια χιλιομέτρων. Η ακτινοβολία του bluetooth ειναι αμελητέα σε βαθμό που να μην προξενεί βλάβες.
Καλό θα ήταν πάντως απλά να βάζεις τον τηλεφωνητή όπως είπαν και οι φίλοι παραπάνω
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Τα bluetooth ακουστικα π.χ. Jabra bt500v πιανουν πισω απο τ' αυτι οποταν δεν γλυστρανε με το κρανος. βεβαια δεν μπορεις να απαντας οταν το φορας γιατι το κουμπι αποδοχης κλησης ειναι πανω στο ακουστικο και μεσα στο κρανος. Μπορεις βεβαια ν' ακους μουσικη η τις οδηγιες του navigator.Αρχικά δημιουργήθηκε από RTnick
Κάνω μια ψιλό-έρευνα που σίγουρα σας έχει απασχολήσει όλους. Καννένα handsfree τύπου ψίρα δε βολεύει. Άσε που δεν ακούγεται μέσα από το κράνος και κάθε λίγο φεύγει από το αυτί και για να το βάλεις ξανά πρέπει ή να σταματήσεις ή να ρισκάρεις.
Ψάχνομαι για bluetooth.....αλλά δε θέλω αυτά τα ριμάδια στο κεφάλι μου.....οκ έχω κινητά με bluetooth και το χρησιμοποιώ για να κατεβάζω αρχεία από το pc αλλά είναι μακρία μου. Στο κράνος είναι πάνω στον εγκέφαλο και δε ξέρω τι εκπέμπει στο κεφάλι μου. Ότι και να μου πούν δε θα με πείσουν, οπότε ψάχνομαι για κάτι απλό με καλώδιο.
Εσείς τι έχετε βρεί?
Έχετε κάτι που να κάνει δουλειά?
Αυτα τα ακουστικα κανουν γυρω στα 80 γιουργια.
:smilea:
na prostheso episis kati pou eixa diavasei - xoris na eimai giatros(an imoun giatros me sas tha asxoliomoun?Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Όσο για το θέμα της ακτινοβολίας οι έρευνες λένε (αν θες να τις πιστέψεις και γιατί όχι άλλωστε) ότι και το handsfree και το blutooth έχουν μηδενική ακτινοβολία στο σώμα σου εφόσον το κινητό δεν έρχεται σε επαφή με αυτό αλλά μόνο το ακουστικό.
Θα αναρωτιέσαι πως γίνεται να μην υπάρχει ακτινοβολία στο bluetooth εφόσον εκπέμπει και λαμβάνει . Σκέψου όμως ότι αυτό έχει εμβέλεια 10 μέτρα. Το κινήτό από μόνο του έχει εμβέλεια χιλιομέτρων. Η ακτινοβολία του bluetooth ειναι αμελητέα σε βαθμό που να μην προξενεί βλάβες.
Καλό θα ήταν πάντως απλά να βάζεις τον τηλεφωνητή όπως είπαν και οι φίλοι παραπάνω![]()
pos to blutooth exei sxedon mideniki aktinovolia, eno to hands free logo kalodiou metaferete perissoteri vlaveri aktinovolia.
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από anna Z1750
![]()
μ αρεσει που κραζουμε τα αυτοκινητα που μιλανε στα κινητα..........κανε μια σταση και δες αν εχεις κλησεις......τοσο δυσκολο ειναι??
+100000
![]()
Rocking All the Way