Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: Έρευνα: Πως μιλάτε στο κινητό σας?

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Εχει βγαλει και η Νολαν ενα κρανος με δυνατοτητα bluetooth το οποιο κοστιζει σιγουρα λιγοτερα απο της BMW, νομιζω οτι κοστιζει 160ε και υπαρχουν 2 μοντελα, σπαστο και full face.Eαν σε ενδιαφερει τσεκαρε το!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Στη μηχανή πάνω δε μιλάω ποτέ και για κανένα λόγο. Αν χρειαστεί, σταματάω στην άκρη κάπου, αλλά και αυτό σπάνια.

Στο αυτοκίνητο, bluetooth, γιατί σιχαίνομαι τα καλώδια και θέλω πάντα και τα 2 χέρια ελεύθερα...
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    εγω το γραφω κανονικοτατα....το αφηνω να χτυπαει και μετα οταν σταματησω βλεπω τις κλησεις μου..

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    εγω το γραφω κανονικοτατα....το αφηνω να χτυπαει και μετα οταν σταματησω βλεπω τις κλησεις μου..

Ετσι!

Ετσι!

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Νέο μέλος

system4

παντως τη εποχη που αγορασε το system4 450 ευρωπουλα

εγω το ιδιο κρανος το αγορασα στο εξωτερικο 320

μηπως μας πιανουν τον κ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anna Z1750
    μ αρεσει που κραζουμε τα αυτοκινητα που μιλανε στα κινητα..........κανε μια σταση και δες αν εχεις κλησεις......τοσο δυσκολο ειναι??
    +1000 !!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas

Re: Έρευνα: Πως μιλάτε στο κινητό σας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από RTnick
    Κάνω μια ψιλό-έρευνα που σίγουρα σας έχει απασχολήσει όλους. Καννένα handsfree τύπου ψίρα δε βολεύει . Άσε που δεν ακούγεται μέσα από το κράνος και κάθε λίγο φεύγει από το αυτί και για να το βάλεις ξανά πρέπει ή να σταματήσεις ή να ρισκάρεις.

Ψάχνομαι για bluetooth.....αλλά δε θέλω αυτά τα ριμάδια στο κεφάλι μου.....οκ έχω κινητά με bluetooth και το χρησιμοποιώ για να κατεβάζω αρχεία από το pc αλλά είναι μακρία μου. Στο κράνος είναι πάνω στον εγκέφαλο και δε ξέρω τι εκπέμπει στο κεφάλι μου. Ότι και να μου πούν δε θα με πείσουν, οπότε ψάχνομαι για κάτι απλό με καλώδιο.

Εσείς τι έχετε βρεί?

Έχετε κάτι που να κάνει δουλειά?
    Εγώ έχω ακουστικό bluetooth της samsung, το οποίο κάνει 59 ευρώ, ακούς και σε ακούνε τέλεια (με 120km που πήγαινα τουλάχιστον την Παρασκευή).
    Όσο για το οτι χρειάζεται να σταματήσεις για να απαντήσεις, αυτό είναι στιε ιδιαιτερότητες του κάθε κινητού, εγώ έχω το motorola v3i και έχει επιλογές μετά απο πόσα δευτερολεπτα θα απαντήσει αυτόματα μετά απο χαρακτηριστικό ήχο που ακούς απο το ακουστικό.
    Έχει αναμονή 7,5 ώρες ενω μπορείς να μιλάς για 4 ώρες, το μέγεθός του είναι πολύ μικρό και για αυτό μπαίνει ΑΝΕΤΑ μέσα απο full face κράνος.
    Αύριο θα σου γράψω και τον ακριβή τύπο του εάν θέλεις να το πάρεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    ούτε εγώ μιλάω στη μηχανή
    ούτε θέλω δηλαδή
    το πρωί όταν έρχομαι δουλειά το ανοίγω όταν φτάσω
    το απόγευμα (που μπορεί να πάρει και κανείς ) αν το ακούσω να χτυπάει σταματάω και παίρνω εγώ (ανάλογα ποιος ήταν )

στο σπίτι μιλάω με bluetooth handsfree πάντως :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sotokan

έτσι και εγώ παρόλο που δουλεύω με το παπί όλη μέρα.....όσον αφορά όταν είμαι στο αμάξι (2-3 φορές το χρόνο δλδ) το δίνω και απαντάει πάντα η γυναίκα

σταματαω,βγαζω το κρανος,και απανταω
    ...appetite for destruction...

Το ίδιο κι εγώ !

Συνήθως έχω και κανα μήνυμα απ'το Λεωνίδα η τον Kalesin που με μπινελικώνουν που δεν απαντάω αλλά δεν μπορώ να νοιώσω ασφάλεια με τα μπλουτούθ στα κράνη !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Κινητό πάνω στην μηχανή = DANGER!!!

Είμαι κατά 1000%, από την εποχή που δεν υπήρχαν κινητά και έβλεπα κόσμο να φοράει walkman.
    Φίλε μου στην μηχανή πρέπει να είσαι συνεχώς στην τσίτα για να προλαβαίνεις και τις μαλακίες των υπόλοιπων οδηγών.

Όσο για το θέμα της ακτινοβολίας οι έρευνες λένε (αν θες να τις πιστέψεις και γιατί όχι άλλωστε) ότι και το handsfree και το blutooth έχουν μηδενική ακτινοβολία στο σώμα σου εφόσον το κινητό δεν έρχεται σε επαφή με αυτό αλλά μόνο το ακουστικό.

Θα αναρωτιέσαι πως γίνεται να μην υπάρχει ακτινοβολία στο bluetooth εφόσον εκπέμπει και λαμβάνει . Σκέψου όμως ότι αυτό έχει εμβέλεια 10 μέτρα. Το κινήτό από μόνο του έχει εμβέλεια χιλιομέτρων. Η ακτινοβολία του bluetooth ειναι αμελητέα σε βαθμό που να μην προξενεί βλάβες.

Καλό θα ήταν πάντως απλά να βάζεις τον τηλεφωνητή όπως είπαν και οι φίλοι παραπάνω
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

Re: Έρευνα: Πως μιλάτε στο κινητό σας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από RTnick
    Κάνω μια ψιλό-έρευνα που σίγουρα σας έχει απασχολήσει όλους. Καννένα handsfree τύπου ψίρα δε βολεύει . Άσε που δεν ακούγεται μέσα από το κράνος και κάθε λίγο φεύγει από το αυτί και για να το βάλεις ξανά πρέπει ή να σταματήσεις ή να ρισκάρεις.

Ψάχνομαι για bluetooth.....αλλά δε θέλω αυτά τα ριμάδια στο κεφάλι μου.....οκ έχω κινητά με bluetooth και το χρησιμοποιώ για να κατεβάζω αρχεία από το pc αλλά είναι μακρία μου. Στο κράνος είναι πάνω στον εγκέφαλο και δε ξέρω τι εκπέμπει στο κεφάλι μου. Ότι και να μου πούν δε θα με πείσουν, οπότε ψάχνομαι για κάτι απλό με καλώδιο.

Εσείς τι έχετε βρεί?

Έχετε κάτι που να κάνει δουλειά?
    Τα bluetooth ακουστικα π.χ. Jabra bt500v πιανουν πισω απο τ' αυτι οποταν δεν γλυστρανε με το κρανος. βεβαια δεν μπορεις να απαντας οταν το φορας γιατι το κουμπι αποδοχης κλησης ειναι πανω στο ακουστικο και μεσα στο κρανος. Μπορεις βεβαια ν' ακους μουσικη η τις οδηγιες του navigator.

Αυτα τα ακουστικα κανουν γυρω στα 80 γιουργια.

:smilea:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

Όσο για το θέμα της ακτινοβολίας οι έρευνες λένε (αν θες να τις πιστέψεις και γιατί όχι άλλωστε) ότι και το handsfree και το blutooth έχουν μηδενική ακτινοβολία στο σώμα σου εφόσον το κινητό δεν έρχεται σε επαφή με αυτό αλλά μόνο το ακουστικό.

Θα αναρωτιέσαι πως γίνεται να μην υπάρχει ακτινοβολία στο bluetooth εφόσον εκπέμπει και λαμβάνει . Σκέψου όμως ότι αυτό έχει εμβέλεια 10 μέτρα. Το κινήτό από μόνο του έχει εμβέλεια χιλιομέτρων. Η ακτινοβολία του bluetooth ειναι αμελητέα σε βαθμό που να μην προξενεί βλάβες.

Καλό θα ήταν πάντως απλά να βάζεις τον τηλεφωνητή όπως είπαν και οι φίλοι παραπάνω
    na prostheso episis kati pou eixa diavasei - xoris na eimai giatros(an imoun giatros me sas tha asxoliomoun?
    pos to blutooth exei sxedon mideniki aktinovolia, eno to hands free logo kalodiou metaferete perissoteri vlaveri aktinovolia.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από anna Z1750
    μ αρεσει που κραζουμε τα αυτοκινητα που μιλανε στα κινητα..........κανε μια σταση και δες αν εχεις κλησεις......τοσο δυσκολο ειναι??

+100000

Rocking All the Way

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πώς παρκάρετε την καλή σας;
    από Thoreevos στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2014, 12:36
  2. Πως να αλλάξετε λάστιχο στο Bmw σας!
    από sapila racing στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2010, 15:52
  3. Πώς ξαναβγαίνει στο δρόμο?
    από Τουλουμπας στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2008, 17:58
  4. καλοκαιράκι!! εσεις πώς κουβαλάτε τα μπανιερά σας ?
    από island στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2006, 14:56
  5. πως μπαινω στο chat???????????help!!!
    από lammadin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2005, 01:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF