Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 198

Θέμα: Ομοιοπαθητικη,μοδα η αποτελεσματικη ιατρικη προσεγγιση?

απολυμένο μέλος..... Το avatar του/της melenia
    .......................................................................................
    Προσωπικα πιστευω οτι ειναι απαραδεκτο να σπαταλουνται δημοσια χρηματα σε αναποδεικτες μεθοδους - θες να πληρωσεις απο την τσεπη σου κανε οτι αγαπας. Αν και σε αυτο ειμαι αντιθετος γιατι μπορει να στερησεις/καθυστερησεις μια πραγματικη θεραπεια [/B][/QUOTE]

σεβαστή η άποψή σου.....απλά πιστεύω οτι πρέπει να είμαστε λίγο
    πιο ανοιχτά μυαλά.......
    δεν μίλησα καθόλου για ανέκδοτα και φήμες τύπου ο φίλος της θείας του
    γνωστού του μπαντζανάκη του ξάδελφου.............
    αλλά για προσωπική εμπειρία και περιστατικά που ξέρω αυτήκοως......
    :wacko:
    .....you may say i'm a dreamer......
    ....but i'm not the only one....
    ....i hope some day you'll join us...
    ....and the world will live as one....

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk
    ρε να παρει θα μου βγει το ονομα οτι ειναι αντιδραστικος και σπασα$#@#ης αλλα το θεμα μου αναβει λιγο τα λαμπακια συγγνωμη...

melenia δεν ειναι θεμα ανοιχτου μυαλου - ειναι θεμα παραπληροφορησης και στο τελος καθαρης σπαταλης χρηματων

να σου πω πως αποφασιζουν οι γιατροι και λοιποι επιστημονες οτι ενα φαρμακο εχει καποια δραση-
    ο τυπος ερευνας ονομαζεται RCT (randomized placebo-controlled trial) και ειναι ο κοινα αποδεκτος τυπος για ολες τις ιατρικες επεμβασεις/φαρμακα κτλ

διαλεγεις εναν ομοιογενή πληθυσμο - πες 100 ανθρωποι που πασχουν απο ενα κοινο κρυολογημα - αυτους τους χωριζουμε τυχαια σε 2 ομαδες των 50 - σε μια απο αυτες δινουμε το φαρμακο και στην αλλη δινουμε ενα χαπακι που μοιαζει ακριβως με το φαρμακο αλλα δεν εχει καμια ενεργη ουσια (το λεγομενο placebo). απαραιτητο ειναι σε αυτη την διαδηκασια να μην γνωριζουν ουτε οι ασθενεις αλλα ουτε οι γιατροι ποιος παιρνει τι (για να μην μπορουν να διαστρεβλώσουν τα αποτελεσματα). Στην συνεχεια καταγραφουμε τους στοχους της ερευνας (πχ συμπτώματα του ασθενους και σοβαρότητα τους, χρονος εως πληρη αναρρωση κτλ) και οταν η ερευνα συμπληρωθει τοτε βλεπουμε τις διαφορες αναμεσα στοις δυο ομαδες. Οποιες διαφορες προκυψουν περνουν απο στατιστικο ελεγχο για να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι πραγματικα συμαντικες και δεν μπορουν να αποδοθουν απλα σε τυχη.

αυτες ειναι οι αποδειξεις που ελεγα - καποιος μπορει να μου δώσει 10 παραδειγματα ανθρωπων που ξερει και που ορκιζονται οτι η ομοιοπαθητικη τους βοηθησε - αλλα μπορει να υπαρχουν 100000 που δεν εκανε τιποτα.... (και κοιτα εδω http://www.jr2.ox.ac.uk/bandolier/band71/b71-2.html για λογους που θα μπορουσε η ομοιοπαθητικη να δουλεψει)

αυτο που ηθεαλα να καταλληξω ειναι οτι δεν εχει ποτε αποδειχτει η δραση της ομοιοπαθητικης μεσω του παραπανω συστηματος (αντιθετα με βελονισμο ή την παραδοσιακη κινεζικη ιατρικη οπου συμαντικες διαφορες απο placebo εχουν καταγραφει)

αυταααααααα - φιλικα παντα!:smilea:
    ασχετος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Εχω ταλαιπωρηθεί για χρόνια με πάθηση την οποία μου την "έλυσε" ο βελονισμός. Επίσης για διάφορα θέματα έχω δει βοήθεια από την ομοιοπαθητική.

Το θέμα, και μάλλον αυτό παρεξηγεί συχνά ο κόσμος, είναι ότι και οι δύο μέθοδοι έχουν να κάνουν κυρίως με ψυχοσωματικές ασθένειες. Και νομίζω ότι τώρα η δυτική ιατρική τώρα έχει αρχίσει και δίνει την διάσταση που πρέπει στις ψυχοσωματικές ασθένειες.

Οσο για τις φαρμακευτικές, σιγά και μην σπάσουν κατεστημένα αιώνων για να παρασκευάζουν φάρμακα που κοστίζουν ένα τίποτα.

Τσαρλατάνοι υπάρχουν παντού. Πάντα προσέχουμε ποιόν επιλέγουμε. Είναι αυτονόητο. Προσωπικά πήγα τον τσόγλανο για ομοιοπαθητική, μετα από 10 τόνους κορτιζόνη (γ@μημένο prezolon) aerolin και flixotide, σε "ειδικό" ομοιοπαθητικό για παιδιά και έφυγα τρέχοντας.

Κάντε και ένα check πόσα σοβαρά πανεπιστήμια έχουν έδρες ομοιοπαθητικής.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

απολυμένο μέλος..... Το avatar του/της melenia
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Εχω ταλαιπωρηθεί για χρόνια με πάθηση την οποία μου την "έλυσε" ο βελονισμός. Επίσης για διάφορα θέματα έχω δει βοήθεια από την ομοιοπαθητική.

Το θέμα, και μάλλον αυτό παρεξηγεί συχνά ο κόσμος, είναι ότι και οι δύο μέθοδοι έχουν να κάνουν κυρίως με ψυχοσωματικές ασθένειες. Και νομίζω ότι τώρα η δυτική ιατρική τώρα έχει αρχίσει και δίνει την διάσταση που πρέπει στις ψυχοσωματικές ασθένειες.

Οσο για τις φαρμακευτικές, σιγά και μην σπάσουν κατεστημένα αιώνων για να παρασκευάζουν φάρμακα που κοστίζουν ένα τίποτα.

Τσαρλατάνοι υπάρχουν παντού. Πάντα προσέχουμε ποιόν επιλέγουμε. Είναι αυτονόητο. Προσωπικά πήγα τον τσόγλανο για ομοιοπαθητική, μετα από 10 τόνους κορτιζόνη (γ@μημένο prezolon) aerolin και flixotide, σε "ειδικό" ομοιοπαθητικό για παιδιά και έφυγα τρέχοντας.

Κάντε και ένα check πόσα σοβαρά πανεπιστήμια έχουν έδρες ομοιοπαθητικής.

συμφωνω ......κι εδώ ισχύει αυτό σε ποιόν θα πέσεις......
    εγώ ΄θεωρώ οτι είμαι τυχερή σ'αυτόν που πήγα......
    κι από οικονομικής άποψης αλλά και εκ του αποτελέσματος...!!!
    ο οποίος ασχολείται και με ρεφλεξολογία,ρείκι,σιάτσου κ.α.
    .....you may say i'm a dreamer......
    ....but i'm not the only one....
    ....i hope some day you'll join us...
    ....and the world will live as one....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μιλατε σαν γνωστες ολοι εσεις η απλα εχοντας προσωπικες εμπειριες και ακουσματα????

οχι τιποτα αλλο απλα εχω μια αισθηση οτι μιλαω με ασχετους.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

όποιος διαβάσει ποιά είναι η κύρια μέθοδος την οποία χρησιμοποιούν στην ομοιοπαθητική, αυτή με τα διαλύματα και τις επαλαμβανόμενες διαλύσεις, θα καταλάβει για την ομοιοπαθητική ότι πρόκειται περί placebo στην καλύτερη, σπατάλη νερού στη χειρότερη.

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Αποτελεσματικη ιατρικη προσεγγιση...

αρκει να βρεις καποιον που ξερει και δεν ειναι τσαρλατανος - κομπογιανιτης

Μικρος επασχα απο δερματιτιδες και εκζεματα ...πολυ ταλαιπωρια λεμε , αλοιφες , καταπλασματα ...τιποτα...

μετα απο 3 μηνες ομοιοπαθητικη , δεν ξαναεμφανιστηκε τιποτα...

για τετοιου τυπου θεραπειες ειναι οτι πρεπει.
    Φιλε επειδη η γυναικα μου ειναι εγκυος (απαγορευεται να παρει φαρμακα και ταλαιπωρειται) και εχει και αυτη προβλημα με εκζεματα μηπως μπορεις να πεις καποια πραγματα αναλυτικοτερα

Σας ευχαριστω ολους

αν καποιος ξερει κατι σχετικα με εκζεματα...

Δεν ξερω αν εχετε ακουσει στις ειδησεις την νεα μοδα με το εκχυλισμα φυλλων ελιας

εδω στο νησι γινεται χαμος

αρνουμαι να πιστεψω γενικως σε ματζουνια αλλα μεχρι να αποδειχτει κατι πρεπει να γινουν ερευνες τουλαχιστον 10 ετων

Ο λογος που ξεκινησα το ποστ ειναι οτι το καλοκαιρι (θεου θελοντος) θα αποκτησουμε κορουλα

συζητωντας με συναδελφους στην δουλεια διαπιστωσα οτι αρκετοι εμπιστευονται τα παιδια τους σε ομοιοπαθητικο

δεν ξερω τι να κανω, ομοιοπαθητικο η κλασσικο παιδιατρο?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Ο λογος που ξεκινησα το ποστ ειναι οτι το καλοκαιρι (θεου θελοντος) θα αποκτησουμε κορουλα

συζητωντας με συναδελφους στην δουλεια διαπιστωσα οτι αρκετοι εμπιστευονται τα παιδια τους σε ομοιοπαθητικο

δεν ξερω τι να κανω, ομοιοπαθητικο η κλασσικο παιδιατρο?
    Εκτός του ότι δεν μπορώ (πλεον) να καταλάβω τον σκοπό τέτοιων θεμάτων σε ένα forum μοτοσυκλέττας , μιλάς σοβαρά όταν λες οτι έχεις δίλημμα που θα πας το μωρό ????

Τι να πω ρε φίλε. Μένω άφωνος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Εκτός του ότι δεν μπορώ (πλεον) να καταλάβω τον σκοπό τέτοιων θεμάτων σε ένα forum μοτοσυκλέττας , μιλάς σοβαρά όταν λες οτι έχεις δίλημμα που θα πας το μωρό ????

Για γινε λιγο ποιο αναλυτικος

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Για γινε λιγο ποιο αναλυτικος
    δεν ειμαστε καλα.... τον εαυτο σου μπορεις καλλιστα να τον κανεις πειραματοζωο καθε κομπογιαννίτη - το μωρο δεν εχει καμια επιλογη,

και εαν παθει τιποτα απο τετοια επιλογη θα ηθελα να δω τον γονιο να καταδικαζεται για κακοποιηση και εγκληματικη αμελια
    ασχετος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6

+άπειρο..

τι να πει κανείς....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

shameless self promotion Το avatar του/της island
    Εγώ ένα έχω να πω.

Πως άν οι εταιρίες που φτιάχνουν τα ομοιοπαθητικά παρασκευάσματα έκαναν τα αντίστοιχα “δωράκια” στους κλασικούς γιατρούς θα είχαν καλύτερη αντιμετώπιση.

Και αυτό ΔΕΝ το λέω για να υποστηρίξω την ομοιοπαθητική αλλά για να χαρακτηρίσω την ξεφτίλα των κλασσικών γιατρών που σου συνταγογραφούν όποιο φάρμακο έχει το καλύτερο δώρο για εκείνους.
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Mega scooter-Μοδα,χαζομαρα ή και τα δυο?
    από AFTER στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 175
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2022, 08:56
  2. Νέα μόδα...
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 19:12
  3. ΜΟΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ !!!
    από bmour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2005, 10:08
  4. Η μόδα για το καλοκαίρι
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ