Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: Έρευνα: Πως μιλάτε στο κινητό σας?

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Κι εγώ είμαι κατά επικοινωνιών ΚΑΙ ενδοεπικοινωνιών γενικότερα...

Ειδικά κατά των ενδοεπικοινωνιών...η μηχανή είναι το μοναδικό μέρος που το έτερον ήμισυ δεν μπορεί και δεν πρέπει να σου μιλάει, όχι να έχουμε και ενδοεπικοινωνία....μην κάνουμε τη ζωή μας πιο δύσκολη εφευρίσκοντας την "μηχανομουρμούρα" (Γιατί τρέχεις, γιατί δεν τρέχεις, πότε θα γίνω μάνα κλπ,κλπ...)

Για το μπλουτούθ τώρα...εκπέμπει λιγότερη ακτινοβολία από το χαντσφρι και από το κινητό φυσικά...

Όμως πιστεύω πως επάνω στη μηχανή δεν μπορούμε να μιλάμε και ταυτόχρονα να οδηγούμε, εγώ την πάτησα με το αυτοκίνητο πριν κανά δυο μήνες με το χαντσφρι. Έπεσα πίσω από ένα άλλο αυτοκίνητο, με πολύ λίγα χιλιόμετρα και χωρίς καθόλου ζημιές ευτυχώς. Το θέμα είναι πως αποσπάστηκε η προσοχή μου για 1 δευτερόλεπτο που αποδείχτηκε αρκετό για να γίνει η στραβή. Πάνω στη μηχανή δεν τίθεται θέμα χαντσφρι, 1 δευτερόλεπτο είναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυς χρόνος...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    από οσο γνωρίζω το BT εκπέμπει περισσότερη ακτινοβολία απο το καλωδιωμένο handsfree.

Για την συνομιλία... στο αυτοκίνητο με ΒΤ μεν, αλλά με το σύστημα ανοιχτής ακρόασης που πήρα πρόσφατα απο Πλαίσιο. Και αυτό μόνο για να πω οτι...

1) Θα είμαι εκεί σε δύο. κλέινω και τα λέμε.
    2) Είναι στο αυτοκίνητο θα σε πάρω σε λίγο.
    3) Αν είναι έκτακτη ανάγκη (θέμα υγείας ή άλλο σημαντικό) και με έχουν καλέσει.

Δεν μιλώ για δουλειά...δεν μιλώ για αντικείμενα και λοιπές συζητήσεις.

Στην μηχανή... το κινητό είναι σε silent mode και δεν του δίνω σημασία, μέχρι να κάνω κάποια στάση ή να σταματήσω.

Σταματήστε να είστε δέσμιοι της συσκευής σας. Σε λίγο θα μας το βάλουν και υποδόριο , για να μας βρίσκουν παντού... ακόμα και αν δεν το θέλουμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR

Re: Έρευνα: Πως μιλάτε στο κινητό σας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από RTnick
    οπότε ψάχνομαι για κάτι απλό με καλώδιο.

Εσείς τι έχετε βρεί?

Έχετε κάτι που να κάνει δουλειά?
    Το καλώδιο λειτουργεί σαν κεραία όποτε στην εκπομπή μεγάλο μέρος της ακτινοβολίας πάει στο κεφάλι
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

το καλώδιο δεν λειτουργεί σαν κεραία ρε παιδιά... έλεος δηλαδή...

Το καλώδιο μεταφέρει ηχητικό αποκλειστικά σήμα. Εξού και αν βρείτε βυσματάκι και ενώσετε τα καλώδια του handsfree, με ενα απλό ακουστικό απο cd player, θα παίξει μια χαρά.

Δεν είναι ικανό να μεταφέρει RF ικανότητα ανίχνευσης.

Σε αντίθεση με το ΒΤ , που απο μόνο του είναι μια πηγή ενέργειας (βλ. μπαταρία) και δουλεύει σε χαμηλή μεν, αλλά RF συχνότητα δε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    το καλώδιο δεν λειτουργεί σαν κεραία ρε παιδιά... έλεος δηλαδή...

Το καλώδιο μεταφέρει ηχητικό αποκλειστικά σήμα. Εξού και αν βρείτε βυσματάκι και ενώσετε τα καλώδια του handsfree, με ενα απλό ακουστικό απο cd player, θα παίξει μια χαρά.

Δεν είναι ικανό να μεταφέρει RF ικανότητα ανίχνευσης.

Σε αντίθεση με το ΒΤ , που απο μόνο του είναι μια πηγή ενέργειας (βλ. μπαταρία) και δουλεύει σε χαμηλή μεν, αλλά RF συχνότητα δε.

Gandalf

ρώτα κάποιο ηλεκτρονικό που να ασχολείται με πομποδέκτες. Η RF "ταξιδεύει" μέ το καλώδιο του ακουστικού.
    σε κάποια φτηνά φορητά ραδιοφωνάκια βελτιώνεται η λήψη όταν βάλεις ακουστικό.
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

τι να τον κάνω τον ηλεκτρονικό φίλε μου;

Σε ραδιοσυχνότητες (wi-fi/WiMax networks) δουλεύω και εγώ. Μπορώ να σου πω, εγγυημένα οτι τα ακουστικά δεν μπορούν να παίξουν τον ρόλο της κεραίας εκτός και αν τα τοποθετήσεις σε ανάλογη υποδοχή.

Ειδικά μιλώντας για GSM δίκτυα, μπορείς να πάρεις ενα κινητό και στην υποδοχή για εξωτερική κεραία να τοποθετήσεις με ανάλογο βύσμα το καλώδιο των ακουστικών , για να δείς αν θα παίξει ποτέ ή οχι.

Πρόκειται για μέγιστο μύθο , ο οποίος βασίζεται κυρίως στην ιδέα του μαγνητικού πηνίου, όταν τυλίγεις ενα καλώδιο γύρω του και αποκτά την ίδια ικανότητα μεταβίβασης ενέργειας με αυτό. Μόνο που οι RF συχνότητες , δεν είναι μαγνητικό πεδίο.

Gandalf

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: Έρευνα: Πως μιλάτε στο κινητό σας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από RTnick

Εσείς τι έχετε βρεί?

Έχετε κάτι που να κάνει δουλειά?
    Κοιτα...αν δεν οδηγάω σε ταξίδι...αλλα μέσα στην πόλη...το κινητό το ξεχνάω...αστο να βαράει.
    Στην επόμενη σταση που θα κάνω, ελεγχω τις αναπάντητες και βλέπω ποιος με πήρε.....so simple.

Κάποτε ειχα βάλει hands free και το ειχα ρυθμίσει να ανοιγει στο 3 χτυπημα.....εγω ομως πάνω στη μηχανη δεν ακουγα το κουδουνισμα....και κει που οδηγουσα αμεριμνος....ακουγα ξαφνικά μια φωνή...."Ναι ? Με ακους ? Γιατι το σηκωσες και δεν μιλας ?".....οποτε το παράτησα.

Παλαιό μέλος
    Μηχανη δεν εχω ( fact), στο αμαξι στο κινητο μιλαω ( fact). Οταν οι μπατσοι στην Ηγ/τσα αρχισουν να ριχνουν κλησεις θα σταματησω να μιλαω ( hope).

Οσον για το 'πως' του τιτλου.....οδηγω με το αριστερο..με το δεξι ψαχουλευω την τσαντα μεχρι να το βρω. Μεχρι να το βρω, εχω βρει τα παντα που υπαρχουν στην τσαντα πριν απο αυτο ΚΑΙ αυτο εχει παψει να καλει.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Το ίδιο κι εγώ !

Συνήθως έχω και κανα μήνυμα απ'το Λεωνίδα η τον Kalesin που με μπινελικώνουν που δεν απαντάω αλλά δεν μπορώ να νοιώσω ασφάλεια με τα μπλουτούθ στα κράνη !

Εισαι κρητικος φοβιτσιαρης γι' αυτο !

Τα μπλεδοντια στα κρανη δεν ειναι για να καυγαδιζεις με το αφεντικο !

Για μουσικη ειναι και ν' ακους τη γλυκεια φωνη της κουλας απο το τζιμπιες !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
    Μηχανη δεν εχω ( fact), στο αμαξι στο κινητο μιλαω ( fact). Οταν οι μπατσοι στην Ηγ/τσα αρχισουν να ριχνουν κλησεις θα σταματησω να μιλαω ( hope).

Οσον για το 'πως' του τιτλου.....οδηγω με το αριστερο..με το δεξι ψαχουλευω την τσαντα μεχρι να το βρω. Μεχρι να το βρω, εχω βρει τα παντα που υπαρχουν στην τσαντα πριν απο αυτο ΚΑΙ αυτο εχει παψει να καλει.
    μπραβο ταυτοχρονα μπορεις να διαβαζεις μια εφημεριδα,να καθαριζεις ενα μηλο,να αλλαζεις σταθμο στο ραδιοφωνο και να γραφεις βιογραφικο για δουλεια σε τσιρκο(με τοσα που μπορεις να κανεις ταυτοχρονα θα σε παρουν σιγουρα).αν σου μεινει και λιγος χρονος ριξε και μια ματια στον δρομο

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    κ γω παιδια δε μιλαω....

μεσα στην πολυ αν θελω να μιλησω, πιανω ακρη και μιλαω, ,,

τωρα εξω τι?

να παω βολτα η ταξιδακι , να οδηγαω κ να μιλαω?σε καμια περιπτωση..αν ηθελα κουβεντα κ παρεα , παιρνω το αμαξι κ παω με την παρεα κ τη μουσικουλα...

νομιζω οτι χανεται όλη η καύλα της βολτας κ οδηγησης μοτο...

χανεται αυτη η μοναξια που νιωθεις πανω στη μοτο...εσυ , αυτη κ η εικονα της διαδρομης μεσα απο τη ζελατινα του κρανους...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Κι εγω ειμαι ΕΝΑΝΤΙΟΝ του κινητου,
    ke den mou les pios nikai sto telos?
    :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
    Δλδ πρέπει να αρχίσουν οι μπάτσοι να γράφουν για να σταματήσεις να μιλάς..;;

Ανέβα σε μια μηχανή να δεις τι ωραίο που είναι να σε πλησιάζει επικίνδυνα ένα αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός μιλάει στο κινητό..Ξέρεις τι γλύκα είναι όσο σε πλησιάζει ο απρόσεχτος ηλίθιος που μιλάει στο κινητό εσύ να το βλέπεις σαν ένα ράντζο ορθοπαιδικής..;;

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Το κινητο πανω στη μηχανη ειναι παρα πολυ κακο πραγμα.Ακομα κι αν κανεις καποιες στιγμες στην ακρη για να τσεκαρεις τις κλησεις σου.Ειχε ερθει το φορτηγο της TRIUMPH Κρητη,κι εγω φυσικα δεν εχασα ευκαιρια να παω να παρω κανα μηχανακι για βολτα.(Test drive το λενε αυτοι)
    Παιρνω λοιπον ενα SPEED TRIPLE, κι εκοβα βολτες για κανα μισαωρο,και σταματαω σε ενα φαναρι και σκεφτηκα να τσεκαρω το κινητο.(μαλακια)Το κοιταω και τι να δω?4 αναπαντητες με αποκρυψη.Ωχ! σκεφτομαι αυτοι θα νομιζουν οτι στουκαρα!!Παω γρηγορα γρηγορα πισω,και τους βρισκω αραχτους κατω απο την τεντα να πινουν καφε,και να μη μου δινουν καμμια σημασια οπως αραζα το μηχανακι,και ΚΑΝΕΙΣ να μη περιμενει.
    Τελικα οπως αποδειχθηκε αργοτερα οι κλησεις ηταν απο τη τραπεζα,για μια μαλακια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Εισαι κρητικος φοβιτσιαρης γι' αυτο !
    Τα μπλεδοντια στα κρανη δεν ειναι για να καυγαδιζεις με το αφεντικο !
    Για μουσικη ειναι και ν' ακους τη γλυκεια φωνη της κουλας απο το τζιμπιες !
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εσύ καλύτερα να ΜΗΝ την ακούς αυτή την Κούλα !

Όπου θέλει σε πηγαίνει !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πώς παρκάρετε την καλή σας;
    από Thoreevos στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2014, 12:36
  2. Πως να αλλάξετε λάστιχο στο Bmw σας!
    από sapila racing στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2010, 15:52
  3. Πώς ξαναβγαίνει στο δρόμο?
    από Τουλουμπας στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2008, 17:58
  4. καλοκαιράκι!! εσεις πώς κουβαλάτε τα μπανιερά σας ?
    από island στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2006, 14:56
  5. πως μπαινω στο chat???????????help!!!
    από lammadin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2005, 01:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF