Φίλε με κοντύτερο γρανάζι βλέπει το κοντέρ 292...
Φίλε με κοντύτερο γρανάζι βλέπει το κοντέρ 292...
Τελευταία φορά είδα 293χλμ και κρέμασε δεν άνοιγε άλλο, με ένα δόντι μικρότερο γρανάζι μπροστά. Τώρα τα έκανα όλα μαμά εκτός από εξάτμηση που φοράει ολόσωμη Arrow, και βλέπω ότι πάει πολύ καλήτερα απότι φίλτρο και πρόγραμμα yosimura. Στο μέλλον μπορεί να βάλω powercommander3usb και ας είναι ακριβώ κάνει πολύ καλή δουλειά. Στρίβει σταθερά και καταπληκτικά, θα το βάλω πίστα με την πρώτη ευκαιρία χρημάτων, λάστιχα, πολυεστερικά,κτλ.
Αυτά.
soraios
ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΦΟΡΑΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ARROW FULL ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΕΙΔΑ 284ΧΛΜ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 15500 ΣΑΛ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗ
ΕΝΑΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 06 R6 ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ.
ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
soraios
Εβαλες παλι το μαμα γραναζωμα και εκανες τα μειγματα εργοστασιακα οπως ειχαμε πει??Αν ναι νομιζω οτι εισαι οκ τωρα!Αντε να δουμε τι κανεις με το ρ6![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Έχω την εντύπωση πως τα R6 είναι πιο δυνατα ψηλά αλλά πιο δύσχρηστα γενικά.Έχει όλη τη δύναμη μαζεμένη ψηλά.
Μετά από μία εβδομάδα συμβίωσης με το πανέμορφο Κ6, μου κάνει εντύπωση πόσο φιλικό και εύκολο είναι.Δεν περίμενα να είναι τόσο ομαλό στην επιτάχυνση.Νομίζεις ότι δεν έχει δύναμη αλλά κοιτάς το κοντέρ και τα χλμ είναι πολλά.Για τα φρένα δε, απλά υπέροχα.Με προοδευτικό δάγκωμα και εξαιρετική αίσθηση.Μπαίνει στη στροφή με τη σκέψη και απλά ρέει.Δεν έχω αποκτήσει ακόμη την εμπειρία να το πάω πολύ γρήγορα αλλά σιγά σιγά.Πάντως αν θέλει κάποιος να ξεκινήσει στα SS, τα 600 γενικά και το GSXR πιο ειδικά είναι η λύση.Ευελπιστώ τις επόμενες ημέρες να υπάρχουν και φωτογραφίες.
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
Με γειες το κουκλι φιλε μου!!!Αντε και καλα χιλιομετρα,καλοστριφτο το εργαλειο!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Με γειες το κουκλι φιλε μου!!!Αντε και καλα χιλιομετρα,καλοστριφτο το εργαλειο!!![]()
![]()
![]()
Επισης κι απο μενα DrIoannis!!!![]()
![]()
![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Ευχαριστώ παιδιά.Υγεία να έχουμε να το διασκεδάζουμε![]()
![]()
.
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
Σήμερα θα δώσω προκαταβολή στον Perfect να πάρω ολόκληρο το set πολυεστερικά.
Και Σάββατο θα τα πάρω, του είχα πάει τον μαμήσιο κόλο ολόκληρο να βγάλει καλούπι αλλά να είναι ίδιος με του 1000 και να κουμπώνει στο 600 με σέλα την μαμά, εκτός μπροστινού φτερού. Μετά θα πάρω σρέι να το βάψω μόνος μου και βλέπω πως θα είναι. Τιμή 350ε.
Αυτά.
soraios
Τακη 350 με τρυπες για τα φαναρια και τρυπα για να μπαινει το σελακι του συνοδηγου κανονικα?
Φιλαράκι που είσαι? Καλά όλα?. Τα πολυεστερικά είναι όλα κλειστά παίρνει μόνο την σέλα του οδηγού, ούτε φανάρι μπρός ούτε κολοφάναρο είναι Race Full . έχω ένα προτζεκτοράκι και θα το σκεφτώ να το βάλω θα δώ. Για να βάλω φώτα θέλει τρύπημα και κεντράρισμα τα μαμήσια να πέσουν πάνω σωστά αν κάποιος θέλει, θέλει πατέντα. Εγω τα θέλω χωρίς πρός το παρόν, και αν είναι τα βάζω και τα βγάζω τα Fairing μανούρα βέβαια , θα δούμε, με το βάψιμο τι κάνω!
Ο Μοτο βαφές Μάνος πάντος για μονόχρωμο θέλει 200-250ε και για 2-3χρώματα 350ε, ε δεν τα δίνω με τίποτα είναι κοροϊδία για μένανε πεταμένα λεφτά. Πρέπει να έχω σταθερό χέρι να μην τρέξει το σπρεί. Τέλος
soraios
Καλα ρε φιλε ειμαι,στο ψαξιμο![]()
Παντως εχεις δικιο στο οτι ειναι πεταμενα λεφτα το βαψιμο να ειναι τελειο σε πολυεστερικα,γιατι για την πιστα τα βαζεις οχι για μοστρα σε καφετεριες σωστα?Καλο βαψιμο και σταθερο χερι,τριψε καλα τα πολυεστερικα με ντουκοχαρτο νερου πολυ ψιλο για να μην σου φευγει το χρωμα με τα πετραδακια στην πιστα!![]()
![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
ΑΑΑ ξεχασα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
Dr.Ioannis σου βρηκα και εξατμιση!!!![]()
![]()
![]()
Yoshimura R55 (full system & slip-on)
Ελπιζω να σ αρεσει...
το μικρο καζανακι που φαινεται ειναι για μειωση του ηχου μονο (δεν ειναι καταλυτης - δεν εχει) ...και αν το θες θορυβωδες το αφαιρεις!!!