μπλα μπλα μπλα....11 χρόνια τώρα η ίδια ιστορία,η ίδια καραμέλα...
οι γνωστοί καλοί μας φίλοι οι πουθενάδες (οι κοινώς λεγόμενοι) λένε λένε λένε...
και αφού πουν,μετά δώστου δηλώσεις στα ράδια,στις εφημερίδες,στις τηλεοράσεις,στις λαϊκές αγορές,στο παζάρι της Κυριακής,ότι θα μας κάνουνε θα μας δείξουνε,θα μας έτσι θα μας αλλιώς.
Κάθε χρόνο πιάνονται και απο κάποιον παίκτη μας και λένε,έλα μωρέ τώρε αυτός?(ο ...ταδε)τι να μας κλάσει εμάς ο "ταδε"?θα του πετάξουμε εκει πέρα τον "δεινα" και θα τον σβύσει και τότε να σας δω γαυράκια...
ίδιο ποιημα κάθε φορά.μόνο τα ονόματα αλλάζουν.
Ε ρε μάγκες ΔΕΝ κουραστηκατε πια?έχετε φάει τόσο "κέρασμα" απο το γαύρο όσο δεν πάει και συνεχίζετε και βγάζετε και γλωσσίτσα???Θα σας μαλώσω!σας το λέω...:smilea:
απο τη μια ο ένας (ο Δον Δασκαλος ντε) βαζει στοιχήματα,απο την άλλη ο Μπρουνος ο αλάνις που είναι και πρώτος μάγκας να πουμε γιατί έχει και εξακόσα τατουάζ έχει λέει πράματα μέσα του.
Ε βέβαια έχει το παληκάρι πράματα μέσα του.Παλούκια τα λένε και πέρυσι 9 του έβανε ο γαύρος.
μη με ρωτάτε που.δεν μου το επιτρέπει η ανατροφή μου να σας πω... :rotflmao:
βασικά εγώ είμαι της άποψης ότι τον καλό πελάτη,πρέπει να τον έχεις απο κοντά γιατί αλλιώς θα τονε χάσεις και τότενες το μπουλο να πουμε.για αυτό μετά απο τόσες πίκρες που τους έχουμε δώσει τελευταίως,ΔΕΝ πρέπει να τους ξευτιλίσουμε μπροστά στον κόσμο τους.
είναι και στις μαύρες τους τώρα,θα τους βγει και πικρός ο Καφές...γάμησε τα δηλαδής. :rotflmao:
Αυτά είχα να πω και ελπίζω οι φίλοι μας οι ΑΕΚτζήδες να μη φάνε τα λυσσακά τους(μπορούνε κάλιστα να φάνε το μουσακά τους) που για άλλη μια χρονιά θα πάρουν τα ξακουστά 3 του Καράμπελα :rotflmao:
Adios muchachos ...(μεταφραση=Αντε γεια μάγκες)