Αδερφο/αδερφη/πατερα/συγκατοικο/αλλο που να εχει καρτα για online αγορες δεν εχεις? Πολλοι αγοραζουν online σημερα οποτε ισως σε βολεψει καποιος.
Αδερφο/αδερφη/πατερα/συγκατοικο/αλλο που να εχει καρτα για online αγορες δεν εχεις? Πολλοι αγοραζουν online σημερα οποτε ισως σε βολεψει καποιος.
Δυστηχώς κανένας πολύ κοντινός...![]()
![]()
Οπότε κάπου στη γύρα πρέπει να βρω,εκτός αν με βοηθήσει κανά καλό παιδάκι από εδώ μέσα..:wacko:
![]()
![]()
Και εγώ έχω της Eurobank
Στη δίνουν τσάμπα
Η πρώτη φόρτιση έχει κόστος όπως έγραψε παραπάνω ο dukeandthecity
Υποθέτω αφού λες για κράνος ότι είσαι στο 101-500?
Αν υποθέσουμε ότι κάνει 400? το κράνος, δίνεις 405? στο ταμείο και έχεις 400 στην κάρτα
Κάνεις την αγορά σου και την πετάς
Εναλλακτικά την κρατάς για παρόμοιες περιπτώσεις (η πρώτη φόρτιση έχει μεγαλύτερο κόστος από τις υπόλοιπες)![]()
Αν έχεις Eurobank ή Alphabank δες και τη δυνατότητα άμεσης φόρτισης από το web banking ... βολεύει![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πιστωτική κανονική αποκλείεται..!Προπληρωμένη ίσα ίσα για να πάρω το κράνος και να μην έχω κανένα άλλο μπλέξιμο είναι πολύ πιθανό.
Τέλος πάντων..Θα προσπαθήσω να βρω κανένα γνωστό με πιστωτική να του δώσω τα χρήματα & να είμαστε οκ.
![]()
![]()
![]()
θα πας στην Πειραιώς...
θα ανοίξεις ένα λογαριασμό
θα βάλεις μέσα τα λεφτά του αντικειμένου που θες να αγοράσεις
θα ζητήσεις να σου βγάλουν μια χρεωστική κάρτα visa συνδεδεμένη με τον παραπάνω λογαριασμό
θα χρησιμοποιείς την κάρτα για τις Online αγορές σου και τα λεφτά θα αφαιρούνται από τον παραπάνω λογαριασμό
σε περίπτωση που σου υποκλέψουν την κάρτα θα χάσεις μόνο τα (λίγα) λεφτά που θα έχεις μέσα στον λογαριασμό
μπορείς να ανοίξεις και κωδικό στο web banking της πειραιώς και να παρακολουθείς τις κινήσεις της κάρτας και του λογαριασμού Οnline...
όλα τα παραπάνω με μηδέν διαχειριστικό κόστος...
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: ο cpt. είναι τραπεζίτης...![]()
δίπλα στον αριστερό πάνω κοπτήρα...
![]()
![]()
![]()
![]()
Η Visa παρ'αυτα εχει πιστωτικο οριο ασχετως αν συνδεεται με λογαριασμο τραπεζης.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
θα ζητήσεις να σου βγάλουν μια χρεωστική κάρτα visa συνδεδεμένη με τον παραπάνω λογαριασμό
θα χρησιμοποιείς την κάρτα για τις Online αγορές σου και τα λεφτά θα αφαιρούνται από τον παραπάνω λογαριασμό
σε περίπτωση που σου υποκλέψουν την κάρτα θα χάσεις μόνο τα (λίγα) λεφτά που θα έχεις μέσα στον λογαριασμό
Οποτε χανεις οσο ειναι και το πιστωτικο σου οριο .
Νομιζω......![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Με έχεται μπερδέψει.Εγώ θέλω κάτι αντίστοιχο της τηλεκάρτας.Πληρώνω δηλαδή 400 ευρώ που κάνει το κράνος,μου δίνουν αυτή τη πλαστική κάρτα με τα σχετικά νούμερα επάνω,αγοράζω το κράνος και μετά τη πετάω,χωρίς κανένα παραπάνω μπλέξιμο και ασχολία με τη τράπεζα...
Γίνεται?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Η Visa παρ'αυτα εχει πιστωτικο οριο ασχετως αν συνδεεται με λογαριασμο τραπεζης.
Οποτε χανεις οσο ειναι και το πιστωτικο σου οριο .
Νομιζω......![]()
η visa έχει όσο (ημερήσιο και μηνιαίο) πιστωτικό όριο της πει η τράπεζα που την έχει εκδώσει...
σαφώς και μπορείς να βάλεις ένα ημερήσιο όριο π.χ. 100? αλλά κάποια φορά θα ξεχαστείς και θα πας να αγοράσεις κάτι αξίας 120? και θα φας "πόρτα" και μετά θες δυο εργάσιμες για την αλλαγή του πιστωτικού ορίου...
εναλλακτικά αφήνεις πολύ λίγα χρήματα μέσα στον λογαριασμό και όταν θες να αγοράσεις κάτι πας την προηγούμενη σε ένα ΑΤΜ για refill...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Με έχεται μπερδέψει.Εγώ θέλω κάτι αντίστοιχο της τηλεκάρτας.Πληρώνω δηλαδή 400 ευρώ που κάνει το κράνος,μου δίνουν αυτή τη πλαστική κάρτα με τα σχετικά νούμερα επάνω,αγοράζω το κράνος και μετά τη πετάω,χωρίς κανένα παραπάνω μπλέξιμο και ασχολία με τη τράπεζα...
Γίνεται?![]()
γίνεται αλλά παίζει σε περίπτωση αντιλογισμού της χρέωσης για οποιοδήποτε λόγο (επιστροφή κλπ.) να μη μπορεί η visa να αντιστρέψει την χρέωση...
ο τρόπος που σου είπα είναι τελείως ανέξοδος και ο πλέον ασφαλής σε σχέση με το fraud risk...
![]()
![]()
Δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λες για ημερησιο και μηνιαιο οριο (ασχετα αν η τραπεζα μια φορα τον μηνα κανει αναληψη απο τον λογαριασμο σου για να ξεχρεωσεις την καρτα σου) , αλλα η μεγιστη αξια αγορας ειναι και το πιστωτικο σου οριο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
η visa έχει όσο (ημερήσιο και μηνιαίο) πιστωτικό όριο της πει η τράπεζα που την έχει εκδώσει...
σαφώς και μπορείς να βάλεις ένα ημερήσιο όριο π.χ. 100? αλλά κάποια φορά θα ξεχαστείς και θα πας να αγοράσεις κάτι αξίας 120? και θα φας "πόρτα" και μετά θες δυο εργάσιμες για την αλλαγή του πιστωτικού ορίου...
εναλλακτικά αφήνεις πολύ λίγα χρήματα μέσα στον λογαριασμό και όταν θες να αγοράσεις κάτι πας την προηγούμενη σε ένα ΑΤΜ για refill...
![]()
![]()
![]()
Τωρα αν θα χαλας καθε μερα 10 ευρω για ψωνια η μεσα σε 1 λεπτο 2.500 ευρω ειναι στο χερι σου.
Αυτο που κανονιζεις εσυ με την τραπεχα σε πρωτη φαση ειναι πως θα γινεται η αποπληρωμη του χρεους της πιστωτικης (εγω ζητησα να αποπληρωνεται ολο το ποσο) .
δεν ξερω δεν το εψαξα και πολυ αλλα ποτε δεν με χρεωσε η τραπεχα τιποτα παραπανω απο ψιχουλα, ισως γιατι ημαν καλη πελατισσα και πλερωκα αμεσως.![]()
-..Not Yet!
βρε μπιελοχτυπημένε...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λες για ημερησιο και μηνιαιο οριο (ασχετα αν η τραπεζα μια φορα τον μηνα κανει αναληψη απο τον λογαριασμο σου για να ξεχρεωσεις την καρτα σου) , αλλα η μεγιστη αξια αγορας ειναι και το πιστωτικο σου οριο.
Τωρα αν θα χαλας καθε μερα 10 ευρω για ψωνια η μεσα σε 1 λεπτο 2.500 ευρω ειναι στο χερι σου.
Αυτο που κανονιζεις εσυ με την τραπεχα σε πρωτη φαση ειναι πως θα γινεται η αποπληρωμη του χρεους της πιστωτικης (εγω ζητησα να αποπληρωνεται ολο το ποσο) .
δεν ξερω δεν το εψαξα και πολυ αλλα ποτε δεν με χρεωσε η τραπεχα τιποτα παραπανω απο ψιχουλα, ισως γιατι ημαν καλη πελατισσα και πλερωκα αμεσως.![]()
μίλησα πουθενά για πιστωτική κάρτα visa...?![]()
![]()
![]()
μίλησα για χρεωστική κάρτα visa....![]()
η οποία συνδέεται με ένα λογαριασμό (τρέχοντα ή ταμιευτηρίου) και σε κάθε συναλλαγή τα λεφτά αφαιρούνται αυθημερόν (ή τελοσπάντων όταν έρθει η χρέωση από τα γραφεία της visa)
κοινώς αν δεν έχεις ήδη λεφτά μέσα στον λογαριασμό... δε μπορείς να αγοράσεις τίποτα...
![]()
![]()
![]()
Αυτο δεν ειναι εντελως σιγουρο.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
βρε μπιελοχτυπημένε...
Οσο για τα αλλα οκ σορι "φανταρος" ειμαι και εχει λιωσει το κορμι.:rotflmao:
So gimme a break![]()
-..Not Yet!
μας εχεις πρηξει το αριστερο το @@@@Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Γίνεται?![]()
στειλε πμ να τα κανονσουμε με την δικια μου προπληρωμενη. Δεν χρεώνω και πολλα.![]()
ρώτα και τον![]()
Τι κιόλας σας το έπρηξα...Αμάν...Ευτυχώς υπάρχει άλλο έναΑρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
μας εχεις πρηξει το αριστερο το @@@@
στειλε πμ να τα κανονσουμε με την δικια μου προπληρωμενη. Δεν χρεώνω και πολλα.![]()
ρώτα και τον![]()
Ευχαριστώ!
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
μίλησα για χρεωστική κάρτα visa....: [/QUOTE
Η οποία λεγεται ELECTRON VISA !!!!!![]()
Καλά μιλάμε για να πουλάτε κάρτες είσαστε....... Μαύρο δρόμο θα έπαιρνε ο πελάτης.![]()
Βρε MikeG πήγαινε και πάρε μια προπληρωμένη κάρτα αφού δεν θέλεις πολλά πολλά με τράπεζες και κάρτες![]()
κατσε ρε μαστορα και θα μου διωξεις τον πελατη πανω που τον έψησα. ΜικεΓ μην τον ακους σε μενα θα ερθεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Βρε MikeG πήγαινε και πάρε μια προπληρωμένη κάρτα αφού δεν θέλεις πολλά πολλά με τράπεζες και κάρτες![]()
![]()
![]()