>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nα πάει στ'ανέκδοτα για να ανακυκλώσουμε τον επόμενο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε να δούμε τι αλλο θα ακούσουμε!!!
CALCULATOR ISLAND
Εισαι απιστευτος ρε φιλε.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
γαματο:rotflmao:
Παντως ενω πολλοι ηταν οι γιατροι που πριν ξεσπασει το σουσουρο επαινουσαν τις ιδιοτητες τους ελαιοζουμου (πως το πινουν ρε πουστη μου!!) ξαφνικα τα γυρισαν και καναν θεμα σχετικα με τις βλαβερες συνεπειες που μπορει να εχει στην υγεια......(φαρμακευτικες στην μεση).....δηλαδη τι θα παθεις ? το πολυ -πολυ να σε πιασει κανα κοψιμο.....τα κατα καιρους χημικα οπλοστασια που βγαινουν στην αγορα με την μορφη χαπιων τα κανουμε γαργαρα φυσικα.
Απο την μια η απογνωση πολλων ανθρωπων που τους οδηγει σε κομπογιαννιτικες λυσεις και απο την αλλη τα αναποτελεσματικα φαρμακα μιας τεραστιας βιομηχανιας (χρηματος φυσικα) η οποια εχει σκοπιμως στρεψει την ερευνα σε φαρμακα χημικης βασης (δεν μπορουν να βρεθουν υποκαταστατα...)
Αν δηλαδη τα φυλλα ελιας η κατι αλλο εκανε οντως καλο , και βγαζαν το eliozoymox των 500mg υπηρχε περιπτωση να το αγορασει κανεις?? σαν τα κατσικια θα μασαγανε κλαρια ολη μερα...
αντ΄αυτου παρε την παραυδρομεκατελυθαμινοξινη την οποια αντε να την βρεις στην φυση και κοστιζει 58,25 € η μια καρτελα με τεσσερα χαπια....οταν μετα απο ενα χρονικο διαστημα μια φαρμακευτικη εταιρεια χασει την αποκλειστικοτητα της παραγωγης θα βγουν αλλα δυο - τρια υποκαταστατα τα οποια θα σπρωχτουν απο γιατρους κτλ .....η συσκευασιες απο την αλλη αντι για τεσσερα χαπια θα εχουν πλεον 8 αλλα στα μισα mg και θα τα δινουν 72,45€ ....θα σου πει και ο doctorας παρε ενα καθε εξι ωρες , ενω θα μπορουσες να παρεις ενα με διπλα mg αν δωδεκα....δεν βαριεσαι ο παρας να πεφτει....
Δεν λεω οτι συμβαινει κατα κανονα αυτο ουτε ειμαι κατα της εργαστηριακης ερευνας και υπερμαχος των new - age θεραπειων με κρυσταλλους και ματζουνια , απλα το νομισμα εχει παντα δυο οψεις...