Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 212

Θέμα: ΟΣΦΠ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΙΝΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Να συνεχίσω με το αστείο της υπόθεσης. Ξέρετε ποιο είναι;
    Ότι τα... ποντίκια-τρωκτικά μα κουτσά μα στραβά βγαίνουν. Έστω κάποιες ώρες. Τολμούν και εξέρχονται.
    Κάποιοι άλλοι όμως... εξαφανίζονται!!!
    Μου λέτε σας παρακαλώ που πήγαν σήμερα όλοι αυτοί που μίλαγαν χτες;;;;

Τώρα στα σοβαρότερα.
    Ασχέτως από την ήττα της... υπερομάδας κλπ κλπ εχτές εμένα με ενόχλησαν τρομερά δύο πράγματα.
    1). Η καφρίλα ορισμένων να κάνουν τσαμπουκά και να πλακωθούν! Έλεος ρε!!! Με τα Γιάννενα παίζατε. Αν παίζατε με το βάζελο ή με μας τι θα κάνατε;;;;;; ΠΑΣ ΓΙΑΝΕΝΑ έλεγε όχι ΠΑΟ ούτε ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ!!!
    2). Ρε σεις γαύροι!!! Καταλάβετε κάτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!! Και η ήττα μέσα στο πρόγραμμα είναι έστω και από μικρές ομάδες.
    Αμάν πια με αυτήν την άρνηση σας να αποδεχθείτε τις ήττες! Τι είστε; Η Ρεάλ η Μίλαν ή η Μάντσεστερ; Ή μήπως έστω η Λίβερπουλ;
    ΥΓ. Το μόνο κοινό σας με αυτές είναι οι ΠΟΥ...Σ που έχετε φάει κατά καιρούς...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    alximistis...

Και που να δείς αν χάσουν απο εμάς την Κυριακή τι έχει να γίνει. Γιατί ακόμα και αυτοί που ήταν σχετικά ήρεμοι σήμερα (Kalant, Trooper) θα αρχίσουν να αντιδρούν στα πειράγματα.

Αν χάσουμε βέβαια , θα "ξεσπαθώσουν" και θα αρχίσουν πάλι τα ίδια περί κούπας κτλ.

Τελικά απο τα 3 (στόχους) το 1 έχουν στο χέρι τώρα (πρωτάθλημα) και ακόμα και με αυτό ...παίζεται να τους γλυστρήσει απο το χέρι.....αχαχαχαχαχαχαχα

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    alximistis...

Και που να δείς αν χάσουν απο εμάς την Κυριακή τι έχει να γίνει. Γιατί ακόμα και αυτοί που ήταν σχετικά ήρεμοι σήμερα (Kalant, Trooper) θα αρχίσουν να αντιδρούν στα πειράγματα.

Αν χάσουμε βέβαια , θα "ξεσπαθώσουν" και θα αρχίσουν πάλι τα ίδια περί κούπας κτλ.

Τελικά απο τα 3 (στόχους) το 1 έχουν στο χέρι τώρα (πρωτάθλημα) και ακόμα και με αυτό ...παίζεται να τους γλυστρήσει απο το χέρι.....αχαχαχαχαχαχαχα

Gandalf

Μάγε μου... δεν το βλέπω! Και μιλώ πολύ σοβαρά αλλά αν θες στο εξηγώ αλλού. Όχι εδώ, μην χαλάσουμε το χαβαλέ!

τι δεν βλέπεις φίλε μου;

Να σου πω τα σενάρια;

1. Χάνουμε... Η ΑΕΚ αρχίζει και έχει πρόβλήματα και ο Ντέμης επιτέλους συνειδητοποιεί οτι χωρίς να σπάσουμε αυγά , ομελέτα δεν γίνεται. Η ΑΕΚ θέλει παίκτες για να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει ο Φερέρ. Προς το παρόν έχουμε μόνο τους μισούς.
    Ο ΟΣΦΠ απο την άλλη , συνεχίζει να ονειρεύεται κούπα τον Μάϊο και UEFA απο την επόμενη χρονιά. Τώρα το να βγαίνεις σαν πρώτος στο CH.L και απο εκεί να λες πάω για να περάσω UEFA, είναι ενα παράδοξο που μόνο οι γαύροι το ασπάζονται...tespa.

2. Ισοπαλία.... Μόνο οι Βάζελοι θα χαρούν. Περνάνε δεύτεροι και έχουν αρκετά κοντά τον ΟΣΦΠ, με το ντέρμπυ ανάμεσα τους να μεσολαβεί. Βέβαια αυτό , μόνο αν κερδίσουν τον ΠΑΟΚ στην θεσσαλονίκη.

3. Χάνει ο ΟΣΦΠ. Αρχίζουν και πάλι τα όργανα εκεί καθώς η διαφορά γίνεται και πάλι 5. Ακολουθεί και πάλι το ντέρμπυ με ΠΑΟ, όπου όπως είπα απο πάνω αν έχει κερδίσει εκεί ο ΠΑΟ, πάει για τους +2 στην διαφορά. Σε αντίθεση με το τι λέει ο φίλος trooper, το +2 για εμένα 7-8 αγωνιστικές πριν το τέλος μόνο σιγουριά δεν δίνει. Ειδικά με την ψυχολογία κάτω αν χάσει και τα δύο ντέρμπυ.
    Φυσικά ο Sir Takis, θα έχει την "προστασία" του Κόκκαλη (ξέρουμε τι σημαίνει αυτό) μιας και πρέπει να προχωρήσει ο κόκκινος σε Ευρωπαϊκά πρότυπα οργάνωσης...
    Είναι ενα σενάριο, πάντως δύσκολο να γίνει αλλά οχι και αδύνατο.

4ο και λίγο πιο απίθανο.... Ο γαύρος χάνει με διαφορά στο ΟΑΚΑ. Εκεί έχουμε φοβερά "πανυγήρια" απο τους γαύρους που πιθανολογεί ακόμα και "κατέβασμα" εκπομπής εις ένδειξη διαμαρτυρίας και αρκετό ρεζίλεμα του προπονητή του Κόκκινου απο τον Φερέρ (κάτι που προσωπικά αναμένω έτσι και αλλιώς). Η ψυχολογία τους πέφτει στα Τάρταρα και έχουμε και πάλι "όργανα". Η ΑΕΚ απο την άλλη , επαναπαύεται οτι μπορεί και έτσι... κάτι που εμένα δεν μου κάνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Έχει και άλλα σενάρια αλλά βαριέμαι να γράφω. Προσωπική μου πεποίθηση είναι οτι ή νίκη της ΑΕΚ ή ισοπαλία είναι αυτό το παιχνίδι. Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά έτσι πιστεύω.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Κάτι άλλο...

Αυτόν τον παιχταρά τον Adado τον πρόσεξε κανείς;Υπάρχει ρε τέτοιος ποδοσφαιριστής στη super league;
    Ο άνθρωπος,εκτός τις επελάσεις που έκανε και τους πέρναγε τρεις τρεις σαν σταματημένους,τον βλέπω σε μια φάση να κερδίζει τη μπάλα σε μια αναμπουμπούλα στην περιοχή του και,αντί να τη στείλει στις εξέδρες(όπως οι παιχταράδες τής SL),κάνει προσποιήσεις σε δυο επιθετικούς τού Ολυμπιακού,παίζει το 1-2 και βγάζει κόντρα!!!
    Γι αυτό,φαίνεται,τού πετάγανε ό,τι βρίσκανε οι κάφροι και μόλις τον ξαπλώσανε τον γιουχάρανε για θέατρο!
    Σχετικά με τον Ριβάλντο τώρα και κάτι που ανέφερε ο gandalf,είναι ρε φίλε καταφανές ότι δεν μπορεί πια ο άνθρωπος.Ποιό αριστερό του πόδι τώρα και μπαρμπούτσαλα.Οταν είσαι αργός σήμερα δεν έχεις θέση πουθενά στο ποδόσφαιρο.
    ΟΚ,είναι μεγαλοφυής,άριστος τεχνίτης κλπ κλπ,αλλά αυτά που κάνει (ή που θέλει να κάνει)έχουν καταντήσει να είναι πια προβλέψιμα(!)γιατί ο αμυντικός έχει όλο τον χρόνο να παρακολουθήσει τη σκέψη του.
    Ο Ροναλντίνιο,για παράδειγμα,κάνει περίπου τα ίδια πράγματα,αλλά στον μισό χρόνο.Δεν προλαβαίνουν να καταλάβουν τι τούς έκανε και πάνε το βράδυ στην τηλεόραση μπας και βγάλουν άκρη

Σε λίγο καιρό-και αν τα πράγματα πάνε καλά-όλος ο κόσμος θα μιλάει για τον Νίνη.
    Απίστευτος παίχτης για την ηλικία του!
    Δεν θα μού φανεί καθόλου παράξενο αν σε κανα δυο χρόνια τον δούμε σε μια από τις τρεις καλύτερες ομάδες τής Ευρώπης.
    Γι αυτό παρακαλάω κι εγώ να μείνει ο Φερέρ στην ΑΕΚ.Αντε να δούμε....
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Δήλωση Λεμονή....τα θέλει και τα λέει;

Δεν πρέπει να επηρεαστούμε για το ματς με την ΑΕΚ. Δεν μετάνιωσα που έβαλα αναπληρωματικούς στα Γιάννινα. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό αλλά άγχος. Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται καθαρό μυαλό. Τέτοια παιχνίδια δεν κρίνονται στη φυσική κατάσταση αλλά σε άλλα πράγματα. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως στα δύσκολα μπορεί να τα καταφέρει. Το γκολ προήλθε από δύο κακές στιγμές. Είχαμε το ματς στα χέρια μας αλλά έγιναν δύο λάθη και δεχτήκαμε το γκολ

Μα είναι δυνατόν;... δεν έβλεπε οτι μετά το 80 , είχαν πάθει καθίζηση οι παίκτες του και δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους; Ο Γήτας απο αριστερά τους πέρναγε λες και ηταν σταματημένοι.
    Ο δε Γάλλος αμυντικός των ΠΑΣ (Ρενε..κάτι , δεν θυμάμαι τώρα) έπαιρνε την μπάλα απο 3 επιθετικούς και κατέβαινε μέχρι το κέντρο. Για να μην μιλήσω για την φάση του 110+ , όπου παίρνει την μπάλα ο Μπελάς νομίζω και έκανε τσαλιμάκια στην γραμμή του πλάγιου , μέχρι να πάει κάποιος αμυντικός ή άλλος , αφού δεν είχαν δυνάμεις καν να τρέξουν.

ΜΠΡΑΒΟ...ΜΠΡΑΒΟ ... ΜΠΡΑΒΟ... Στον ΠΑΣ, που δείχνει πως πρέπει να παίζουν οι ομάδες με τσαγανό και οχι με "τρυκ-τούμπας" και φοβίες.

Περαστικά στους κόκκινους, που κάποτε θα πρέπει να μάθουν να χάνουν και να μην μπαίνουν στο γήπεδο και πετάνε μπουκάλια.... σε ποιούς;...στην ομάδα της Β Εθνικής ... τον ΠΑΣ, που τους έκανε να τρέχουν επί 120 λεπτά , για να χάσουν στο τέλος....

Και δεν είναι το οτι έχασαν... ούτε οι πρώτοι , ούτε οι τελευταίοι θα είναι... Είναι οτι δεν ξέρουν να χάνουν και αντιδρούν όπως αντιδρούν.

Gandalf

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Έ αυτά τού είπε ο πρόεδρος να πεί,αυτά είπε.Τι να κάνει δηλαδή,να έχει και προσωπική άποψη; Υπάλληλος είναι ο άνθρωπος.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

μην γραφεις ετσι ρε συ.........

γιατι........ξενερωνουμε........

στις διαμαχες ειμαστε............

ΧΩΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ!!!!

το κακο ειναι οτι τα παιρνεις πολυ σοβαρα ολα.........

άντε επιτέλους,να γίνει δόγμα αυτό.

Θέλω επίσης να προσθέσω ότι χαίρομαι που χαίρεστε.
    είναι ασχημο πράμα να είσαι απο κάτω συνέχεια και κατανοώ απόλυτα την ανάγκη σας να ξεδώσετε.
    έστω κι αν κλάνετε με ξένο κώλο.αφού σας δίνει χαρά,ας πάει στην ευχή:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    άντε επιτέλους,να γίνει δόγμα αυτό.

Θέλω επίσης να προσθέσω ότι χαίρομαι που χαίρεστε.
    είναι ασχημο πράμα να είσαι απο κάτω συνέχεια και κατανοώ απόλυτα την ανάγκη σας να ξεδώσετε.
    έστω κι αν κλάνετε με ξένο κώλο.αφού σας δίνει χαρά,ας πάει στην ευχή:rotflmao:

Ενώ εσείς όταν μιλάτε για το χαϊδάρι... είναι δικός σας κώλος!!!
    Άντε ρε! μεγάλη... ομάδα!!!

ΥΓ Θα μου απαντήσεις σε κάτι;
    Εσείς που έχετε τσαμπουκά κλπ κλπ κλπ γιατί ότανη τρώτε νείλες εξαφανίζεστε;
    Που είναι όλοι οι γαύροι που ήταν εχτές;;;;;;

δεν κατάλαβες... δεν χαιρόμαστε με την ήττα σας.... Όλοι την έχουμε πατήσει άλλωστε.

Ειρωνευόμαστε τον τρόπο που την αποδεχόσαστε, και τον τρόπο συμπεριφοράς σας , ΠΡΙΝ ... την ήττα απο τον ΠΑΣ... και μετά.

Χεστήκαμε αν χάσετε ή κερδίσετε απο άλλους. Αλλά η συμπεριφορά ενός γαύρου με παρωπίδες , αποτελεί πάντα αντικείμενο προς ψυχολογική ανάλυση, σαρκασμό και ειρωνία...

Gandalf

sosTa? ..... paliaaaa :-)

ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΙΚΡΑ !!!!!!!!!

ΚΑΤΑΙΦΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ

ΥΛΙΚΑ-ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΛΙΚΩΝ:
    - 1.200 γρ. φύλλο κανταΐφι
    - 600 γρ. καρύδια
    - 350 γρ. βούτυρο γάλακτος
    - 1 κουταλάκι κανέλα
    - 1 πιατάκι του γλυκού ζάχαρη
    - 10 κουταλιές παξιμάδι τριμμένο
    Για το σιρόπι:
    - 1 1/2 κιλό ζάχαρη
    - 4 φλιτζάνια νερό
    - 1 κουταλάκι χυμός λεμονιού και λίγη φλούδα

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
    Κοπανίζουμε τα καρύδια, τα βάζουμε σε λεκανίτσα και τα ανακατεύουμε με τη ζάχαρη, την κανέλα και το παξιμάδι.

Ανοίγουμε το κανταΐφι με τα δάχτυλά μας (για να ξεκολλήσει) και πάνω σε τραπέζι ή σε μάρμαρο το χωρίζουμε σε 30-35 κομμάτια.

Βάζουμε στην άκρη του κάθε κομματιού μια κουταλιά γέμιση. Κλείνουμε τις άκρες και τις διπλώνουμε καλά για να μη βγει η γέμιση.

Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο. Λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε από μια κουταλιά σε κάθε κομμάτι. Αν περισσέψει, το ρίχνουμε σ' όλα τα κομμάτια.

Το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 40 λεπτά περίπου.

Ετοιμάζουμε το σιρόπι: βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη και τη φλούδα του λεμονιού, για 10 λεπτά περίπου, να δέσει λιγάκι. Δεν πρέπει να 'ναι πολύ αραιό. Προς το τέλος ρίχνουμε και το χυμό λεμονιού.

Βγάζουμε το κανταΐφι από το φούρνο και το περιχύνουμε με το σιρόπι, όπως είναι ζεστό. Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. Έπειτα το σερβίρουμε.

Νostra....αι στα διαλα ρε....

Μόλις έφαγα την σαλάτα μου και είδα το γλυκό και παρόλο που δεν είμαι πικραμένος , τα σάλια μου τρέχουν.

Να βάζεις προειδοποιητικό σήμα , άλλη φορά... να ξέρουμε τι διαβάζουμε....χαχαχαχα...:rofl:

Gandalf

Νostra....αι στα διαλα ρε....

Μόλις έφαγα την σαλάτα μου και είδα το γλυκό και παρόλο που δεν είμαι πικραμένος , τα σάλια μου τρέχουν.

Να βάζεις προειδοποιητικό σήμα , άλλη φορά... να ξέρουμε τι διαβάζουμε....χαχαχαχα...:rofl:

Gandalf

σορόπιασες, ε?

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    δεν κατάλαβες... δεν χαιρόμαστε με την ήττα σας.... Όλοι την έχουμε πατήσει άλλωστε.

Ειρωνευόμαστε τον τρόπο που την αποδεχόσαστε, και τον τρόπο συμπεριφοράς σας , ΠΡΙΝ ... την ήττα απο τον ΠΑΣ... και μετά.

Χεστήκαμε αν χάσετε ή κερδίσετε απο άλλους. Αλλά η συμπεριφορά ενός γαύρου με παρωπίδες , αποτελεί πάντα αντικείμενο προς ψυχολογική ανάλυση, σαρκασμό και ειρωνία...

Gandalf
    E τώρα μου τα χαλάς.γιατί οι λίγοι να γίνουν ο "κανόνας" για τους πολλούς?
    και αναφέρομαι στα καραγκιοζάκια που το παίζανε μάγκες μπαίνωντας μεσα.
    εγώ και νομίζω και οι περισσότεροι γαύροι,ξενέρωσα πολύ με αυτές τις μαλακίες.
    δεν ήταν ο βάζελος αντίπαλος(όχι ότι εκεί θα ήταν οκ,απλά λόγω έντασης το λέω) αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα.
    Δεν νομίζω ότι το συμπέρασμα για το ποιόν του συνόλου πρέπει να βγει απο τις πράξεις των λίγων (πόσους μέτρησες εσύ?εγώ καμιά 20αρια)

Όσο για την αντιμετώπιση της ήττας.τι είδες δηλαδή που σε ξένισε?πέρα απο τα επισοδια με τους "μάγκες".
    εγώ ότι έλεγα πριν το παιχνίδι,λέω και μετά το παιχνίδι.ότι η ομάδα μου διανύει το τέλος μιας εποχής και απο την επομενη θέλει ξήλωμα και ξαναμανά μαντάρισμα.
    για μένα το ξεφτιλίκι δεν ήταν χθες αλλά στα Γιάννενα.

α και επειδή δεν θέλω να ξεφύγω απο το κλίμα(και να σοβαρέψω την κουβέντα),ε μη μου λες ότι δεν σας νοιάζει!!!
    100ποστ για την ήττα του Ολυμπιακού απο μη Ολυμπιακούς υποδεικνύουν το αντίθετο.

Έτσι είναι αγαπητέ...όταν ο άλλος σε κερνάει μπουλκουμέ στο στόμα συνέχεια για 11χρόνια,ε κάπου πρέπει να τα βγάλεις να ξεσπάσεις κι εσύ.(το εσύ καταλαβαίνεις ότι δεν είν' προσωπικό).
    για αυτό λοιπόν το στοματάκι κλειστό χανουμολαγοί και σας παραπέμπω για άλλη μια φορά στο μαυροπίνακα της βαθμολογίας :rotflmao:
    το μπούλο ρεεεεεε:rotflmao:
    Γεια σας πελάτες οΕο

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    Γεια σας πελάτες οΕο

γεια σου μαγαζάτορα...

Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΣΦΠ-ΠΑΣ
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2007, 22:36
  2. ΟΣΦΠ-ΛΥΟΝ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 23:52
  3. ξεκινάει και πάλι.. και νωρίς-νωρίς 28/8...ΠΑΟ-ΟΣΦΠ...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 11:58
  4. Αεκ-οσφπ
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2005, 20:47
  5. Kύπελο και ΑΕΚ-ΟΣΦΠ (μάλλον) δεύτερος γύρος...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2005, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF