Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 212

Θέμα: ΟΣΦΠ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΙΝΑ

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Ενώ εσείς όταν μιλάτε για το χαϊδάρι... είναι δικός σας κώλος!!!
    Άντε ρε! μεγάλη... ομάδα!!!

ΥΓ Θα μου απαντήσεις σε κάτι;
    Εσείς που έχετε τσαμπουκά κλπ κλπ κλπ γιατί ότανη τρώτε νείλες εξαφανίζεστε;
    Που είναι όλοι οι γαύροι που ήταν εχτές;;;;;;
    καταρχάς θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον αρχιποιητή που εχθές σε αποκάλεσε αρχι-μυστρί...πεθαίνω στα γέλια με αυτά.

να σου απαντήσω ρε φίλε.
    καταρχάς δεν νομίζω να είδες να πουλάει κανένας τσαμπουκάδες εδώ πέρα.
    όσο για το που είμασταν εχθές?ε να μας συγχωράς αν δεν είμαστε απάνω απο το πι σι ρε αδερφέ όλη την ώρα.εγώ ας πουμε όταν γύρισα σπιτι απο εκεί που είχα πάει να δω το παιχνίδι,μπήκα,έγραψα τα δικά μου και έπεσα για ύπνο.
    απλό δεν είναι?
    εντάξει,να δίνουμε και λίγο χρονικό περιθώριο ρε συ.ιντερνετ φόρουμ είναι,όχι instant messenger

Kαι για να μην ξεχνιέμαι και μας πιάσουν και οι γλύκες σε λιγο...
    όσο θα σας έχω απο κάτω να κοιτάτε αυτά που τώρα τους κάνετε αέρα με τις βεντάλιες,δεν ακούω κουβέντα λέμε!:rotflmao:

Πελάααατες μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    γεια σου μαγαζάτορα...

τα σέβη μου.
    να μας ξαναρθετε ε?

alximistis Gandalf και λοιποι,

ποιοι γαυροι ειναι εξαφανισμενοι ρε? ειμαι ο πρωτος γαυρος που εχει απαντησει στην συζητηση και εχω παραδεχτει την ηττα απο ενα αξιολογο ΠΑΣ...

αν εχετε ορεξη για μπινελικωμα ζητω συγνωμη που δεν σας κανω την χαρη αλλα εχω και δουλειες...

εννοειται καταδικαζουμε τα γεγονοτα και αποδεχομαστε την ηττα μας...

ειχαμε αγχος και ειμασταν ατυχοι επισης, απο το πρωτο ημιχρονο θα μπορουσαμε να εχουμε περασει, δεν χασαμε και λιγες ευκαιριες...

για διαιτησιες κλπ δεν τα σχολιαζω σας εχει γινει συνηθεια πια, χασουμε - κερδισουμε, παιξουμε μπαλα - δεν παιξουμε τα ιδια λετε, βαριεμαι...

Υ.Γ αντε να δουμε στο μεταξυ μας τωρα...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    o_gauros...

Μισό να ταμπουρωθώ και να βάλω κράνος.....οκ....

Όταν θα παίζετε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και είναι πολύ πιθανό πλέον , επειδή τα "γερόντια"σας έχουν κουραστεί , χάνετε, την επόμενη ξέρετε εσείς...

Να βγείτε κατά τις 17.00 στο forum, που θα έχει φύγει ο περισσότερος κόσμος, δήθεν οτι είσασταν στο γήπεδο (σιγά μην ανέβετε Μαρούσι).

Τώρα για την βαθμολογία... ας είμαστε καλά εμείς και οι δικές μας πλάτες. Γιατί αν βάλεις κάτω πόσα παιχνίδια χάσαμε και σας κάναμε δώρο..... άστο καλυτερα...Εδώ ρε ψαράκια, χρειάστηκε να βάλει goal ο Έμερσον μέσα στην έδρα σας για να μας κερδίσετε... Τώρα που είναι τραυματίας πως θα το κάνετε;....αααα.... πως είπατε;... ο Κωνσταντίνου;...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... έχει αγώνα basket εκείνη την στιγμή διπλα στο κλειστό.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ ένα σου λέω... μην και γίνει κανά σενάριο 4 και φύγετε με καμιά 3-4αρα... γιατί βλέπω την άλλη στιγμή να έχουμε όργανα στο λιμάνι... και ας λέει ο φίλος Trooper, οτι μάλλον θα το δώσετε.

Για να μην αρχίσω και λέω τι έγινε με το θέμα που αφορά προπονητές , ευρωπαϊκά κατσαρολικά κτλ. και πάμε σε ανακύκλωση πάλι... σου λέω μόνο ενα.... Κρατάτε μια πισινή.. γιατί αν χάσατε το ενα κατσαρολικό , με την ψυχολογία που υπάρχει τώρα, αν πέσει μια σφαλιάρα ακόμα , μετά είναι αρκετά εύκολο να χάσετε και το άλλο κατσαρολικό...

Για ποιότητα παιχνιδιού που έχετε... άστο ... το είδαμε χθες. Μετά το 80 , γιούργια και γιόμες και απο την άλλη αντιαεροπορικά. Πίσω δε, ο Νικοπολίδης "παγκότερμα"... :rotflmao:

Kalant,...

Πως θα κερδίζατε στο πρώτο ημίχρονο δεν μας είπες... γιατί δεν είδα μια σωστή επίθεση. Εκτός και αν εννοείς οτι το πέτσινο πέναλτυ έπρεπε να δοθεί τότε. Οπότε πάσο...

ΧΩΣΤΕ ...ΧΩΣΤΕ... Έρχεται και η Κυριακή... εκεί να δείς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    τα γιαννενα του αρχιλαμόγιου κέρδισαν τον οσφπ του μεγαλονταβατζή.

ελληνικο ποδοσφαιρο ώρα μηδεν για να ασχολειτε η μάζα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΛΗ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΣΑ ΤΡΩΕΙ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΣΒΗΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΩΤΑ ΠΑΛΙ :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ναι βρε .... να ασχολείται η μάζα και να κάνει χαβαλέ... με τι να ασχοληθεί άλλωστε; Μην ξεχνάς οτι ειδικά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα , είναι για να κάνεις χαβαλέ και να το διασκεδάζεις.

Ενας τρόπος διαφυγής απο την καθημερινότητα είναι.

Ειδικά όταν βλέπεις τον Κούγια να κάνει δηλώσεις και τον Κόκκαλη να απαντάει... όπως και να έχει βγάζει γέλιο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    o_gauros...

Μισό να ταμπουρωθώ και να βάλω κράνος.....οκ....

Gandalf
    ε μα μου λες να βάνεις κράνος και να πιάσεις θέση στου χαντάκ' και πιάνεις μετά και μου γράφεις ατούτα.
    πως εγώ να αρχίσω να πετάω μολότοφ?
    κοίτα,δεν μπορείς να μου λες ας είστε εσείς καλά που γκελάρατε και πήραμε εμείς κεφάλι.
    αυτό είναι που ξεχωρίζει ποιος θα βγει πρωτος δευτερος κ.ο.κ.
    να είχατε καλύτερη ομάδα να μην χάνατε βαθμούς.απλό είναι,ας μην κυνηγάμε συνέχεια φαντάσματα.

Όσο για το αν θα παίξει σενάριο 4 που λες.δεν το βλέπω αλλά έστω ότι παίζει.ναι όντως θα γίνει μακελειό απο τη μεριά μας.Η όποια μας αντίδραση προς την δική μας ομάδα σε τέτοιο σενάριο,κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει ανεξαρτήτως σεναρίου.(πςςς τι είπα ρε?)

εξηγούμαι.η δική μου η ξενέρα ήρθε φέτος καθολικά απο την ανεπάρκεια στη Ευρώπη.είδα κάποια πράγμα το καλοκαίρι τα οποία δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο.
    Ετσι λοιπόν,είμαι της άποψης ότι θα έπρεπε να σηκώσουμε τσουνάμι (ανάλογο με την αντίδραση που θα έχουμε αν παιξει το σενραριο 4 που λες) ούτως ή άλλως.
    δηλαδή και να το πάρουμε το πρωτάθλημα,θέλουμε ταρακούνημα.
    δεν είμαι τωρα για να κατσω να σου γράφω αναλύσεις.γράφω και σε ακόμα ενα φόρουμ και κουραστηκα να γραφω για αυτά.

Εγώ προσωπικά το βλέπω προς σουπιτσα κοτόπουλο (λόγω καταβολών ΑΕΚ ) το μεταξύ μας και προς το χινάρι.
    τωρα βέβαια θα δούμε γιατί το Α' ΚΑΠΗ Πειραιά,έτρεχε και για 2 ώρες εχθές και θα θέλουμε 100 Ταϋλανδές μασέρα να τους τρίβουν μπας και συνέρθουν ως τότε:rotflmao:

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    παλικαρά μου, εσύ έχεις και 10 γραμια μυαλό για τον χαβαλέ που κάνεις. Οι συντριπτική πλειοψηφία όμως .......

Kalant,...

Πως θα κερδίζατε στο πρώτο ημίχρονο δεν μας είπες... γιατί δεν είδα μια σωστή επίθεση. Εκτός και αν εννοείς οτι το πέτσινο πέναλτυ έπρεπε να δοθεί τότε. Οπότε πάσο...

ΧΩΣΤΕ ...ΧΩΣΤΕ... Έρχεται και η Κυριακή... εκεί να δείς.

Gandalf
    το τετ α τετ του καστιγιο δεν ηταν ευκαιρια? η αποκρουση πανω στη γραμμη (αυτο δεν θυμαμαι αν ηταν στο πρωτο ημιχρονο) μετα το λαθος του τερματοφυλακα τους δεν ηταν ευκαιρια?

οπως ξαναειπα υπηρχε αγχος, αν βαζαμε ενα γκολ στα πρωτα λεπτα θα ηταν αλλο παιχνιδι μετα...

αλλα οπως ειδες φιλε δεν καθομαι να το σχολιασω γιατι πολυ απλα αποδεχομαι τα πραγματα ως εχουν...

τα λεμε το βραδυ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    καταρχάς θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον αρχιποιητή που εχθές σε αποκάλεσε αρχι-μυστρί...πεθαίνω στα γέλια με αυτά.

να σου απαντήσω ρε φίλε.
    καταρχάς δεν νομίζω να είδες να πουλάει κανένας τσαμπουκάδες εδώ πέρα.
    όσο για το που είμασταν εχθές?ε να μας συγχωράς αν δεν είμαστε απάνω απο το πι σι ρε αδερφέ όλη την ώρα.εγώ ας πουμε όταν γύρισα σπιτι απο εκεί που είχα πάει να δω το παιχνίδι,μπήκα,έγραψα τα δικά μου και έπεσα για ύπνο.
    απλό δεν είναι?
    εντάξει,να δίνουμε και λίγο χρονικό περιθώριο ρε συ.ιντερνετ φόρουμ είναι,όχι instant messenger

Kαι για να μην ξεχνιέμαι και μας πιάσουν και οι γλύκες σε λιγο...
    όσο θα σας έχω απο κάτω να κοιτάτε αυτά που τώρα τους κάνετε αέρα με τις βεντάλιες,δεν ακούω κουβέντα λέμε!:rotflmao:

Πελάααατες μου...

Πρώτα απ' όλα δεν μιλάω για εσάς που μιλάτε. Φαντάζομαι αυτό είναι εύκολο να το καταλάβετε.
    Μιλάω για άλλους που δεν εμφανίζονται παρά μόνο στις νίκες και στις πικρές ήττες των άλλων.
    Είναι δυνατόν να μιλάω για σένα ή τον kalant αφού έχουμε μιλήσει;
    Κουλό θα ήταν.
    Πάει αυτό.
    Όσο για τους από κάτω...
    τι άπό κάτω; Στην Ευρώπη ποιος είναι από κάτω; Άστο καλύτερα.
    Στο κύπελλο έφυγα πρώτος οκ αλλά εκεί που είμαι... ήρθες (καλώς τον μου).
    Τι μένει; Το πρωτάθλημα. Ναι ξέρω +8 κλπ κλπ.
    Τα υπόλοιπα... την Κυριακή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Όσο για τους από κάτω...
    τι άπό κάτω; Στην Ευρώπη ποιος είναι από κάτω; Άστο καλύτερα.
    Στο κύπελλο έφυγα πρώτος οκ αλλά εκεί που είμαι... ήρθες (καλώς τον μου).
    Τι μένει; Το πρωτάθλημα. Ναι ξέρω +8 κλπ κλπ.
    Τα υπόλοιπα... την Κυριακή.
    επέτρεψε μου μια διόρθωση...
    τα υπολοιπα....το Μάη

καλά ρε αθεόφοβε,μιλάς κι εσύ για Ευρώπη???:rotflmao: :rotflmao:
    ωχ θέε μου (Αλλάχ Αλλάχ)...τι γέλια και τι φάση σήμερα...

ρε παιδιά είπαμε να το κάνουμε διαμάχη...
    άμα είναι να αρχίσουμε τα ανέκδοτα να το χέσω:rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Λοιπον στα αγωνιστικά δε θα αναφερθω δεν εχει σημασία, ουτε στο ντερμπυ της Κυριακης που εξαλου οτι και να λεμε ολα θα κριθουν στα 90’ του αγωνα

Σε 3 πραγματακια θα σταθω...

1. το «απόρθητο καυτο» Καραισκακι ειναι μύθευμα που κανενας ανθρωπος με κοινη λογικη δε πιστευει... μονο οι γαυροι μονοι τους

2. τα καλα αποτελέσματα στο καραισκακι για το γαυρο ειναι αποτελεσμα ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.... ειδατε πως με το γαντακι ΕΣΦΑΞΕ τα Γιαννενα ο διαιτητής... κατι παθαινουν στο κωλοσταδιο οι διαιτητές και δεν ειναι ουτε καινουριο ουτε τυχαιο... και ειναι αποτελεσμα μεθοδικης δουλειας 11 χρονων.... τι να λεμε....

3. αυτος ο γαμιολης ο εκφωνητής ο Τσωχος ξεπερνάει καθε ρεκορ γελοιότητας... ξεφτελίζεται δημοσίως και χανει καθε υπόληψη απορρω γιατι φοραει παντελονια??? ... μεχρι και οι πετρες εχουν καταλάβει οτι ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ αλλα και ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΑΛΗ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.... ελεος ρε ΑΡΔοξεφτυλα ποσο ακομα θα ξεφτιλίζεσαι να ικανοποιείς τα αφεντικα σου? Γαμω τη ΝΕΤ σας κωλοΑΡΔακια τσατσοι του Κόκαλη.... οχι μονο μας τα έπρηξε με την υπερ-μπαλα του γαυρου, οχι μονο εβλεπε οτι ηθελε, οχι μονο εβλεπε τις αποφασεις του διαιτητή «σωστες»... αλλα και οταν εφαγε αντικείμενο παίχτης του ΠΑΣ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΪΚΟ (που ειπε 2-3 φορες να ακουσουμε καλα) «ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ..... (ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ) ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΧΕΙΡΟΝΟΝΟΜΙΑ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ???» ελεος ρτε ΑΡΔ γαμημενε με εβγαλες απο τα ρουχα μου λαμόγια πληρωμένε τσατσε!!! Σε ακουσε ολη η ελλαδα ρουφιανε!!!! ακομα μια φορα να δω ποτε θα φας τις μαπες σου να ισιωσεις!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    πωπω πίκρα μιλάμε σήμερα .....

Γιατί βρε παλουκάρι μου...trooper, αγχώνεσαι και πικρένεσαι;

Άλογα στο τρέξιμο σας έκαναν. Α και που είναι το παληκάρι που είπε πως να φυλάνε τον Rivaldo?

Δείτε μπλοκ που έφαγε στο αριστερό πόδι , ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και θα καταλάβετε γιατί το κέντρο του ΟΣΦΠ κατέρρευσε. Μέχρι το 80 ειδικά τους κράταγε ο Τζόρτζεβιτς και έβαλαν και τα goal.

Gandalf
    εγώ το έγραψα....λες να διάβασε το φόρουμ ο προπονητής του ΠΑΣ....?????
    Λες να έχω μερίδιο στον αποκλεισμό του Ολυπιακού??
    τελικά είμαι μεγάλος προπονητής της εξέδρας....

εμένα μου άρεσε πολύ ο μαύρος, ο ψηλός αμυντικός χαφ του ΠΑΣ....εμείς δίνουμε του κόσμου τα λεφτά σε παίχτες τύπου Μπίσκαν και Άντριτς όταν φέρνεις μια καραβιά τέτοιους αμα εχεις ποδοσφαιρικό μάτι....
    αλλά ποιος ξέρει απο ποδόσφαιρο στις διοικήσεις των μεγάλων ελληνικών ομάδων??? (κάτι πάει να κάνει η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια με το νέο μοντέλο διοίκησης.,,.θα δούμε)
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

E ρε να γινει καμια στραβη,να χασουν απο την ΑΕΚ,και να παρει την
    κουπα η ΑΕΚΑΡΑ.

:rotflmao: :rotflmao:

ΕΤΣΙ-ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙ...
    http://www.myspace.com/fliptopboxxx

Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΣΦΠ-ΠΑΣ
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2007, 22:36
  2. ΟΣΦΠ-ΛΥΟΝ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 23:52
  3. ξεκινάει και πάλι.. και νωρίς-νωρίς 28/8...ΠΑΟ-ΟΣΦΠ...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 11:58
  4. Αεκ-οσφπ
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2005, 20:47
  5. Kύπελο και ΑΕΚ-ΟΣΦΠ (μάλλον) δεύτερος γύρος...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2005, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF