Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
για τσιγάρα περιπτέρων μιλάμε ρε αχαΐρευτε... όχι για τη ρίγανη των χωμάτινων....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μηπως να παρω κανα χωματινο?![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
για τσιγάρα περιπτέρων μιλάμε ρε αχαΐρευτε... όχι για τη ρίγανη των χωμάτινων....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να ανοιξουν καφετεριες,εστιατορια ΜΟΝΟ για καπνιστες. Να παρουν ειδικη αδεια, να βαλουν και το σχετικο σηματακι στην πορτα " FOR SMOKERS ONLY" και λυθηκε το προβλημα.![]()
edit : μη μου πειτε οτι θα απαγορεψουν την εισοδο στους μη καπνιζοντες
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
εννοεις ετσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
Πολύ λαλάκες τελικά αυτοί οι ευρωπαίοι!!! Ήμουν στην Ιταλία πριν από μια εβδομάδα και η απαγόρευση του τσιγάρου είναι για να σε πιάνουν τα γέλια και να σου σπάνε τα νεύρα!!! Δεν καπνίζουν πουθενά μόνο σε εξωτερικού χώρους και γι' αυτό όλοι είναι στον δρόμο με ένα τσιγάρο στο χέρι + ότι η γόπα στους δρόμους πάει σύννεφο!!! Άσε στα κλαμπ που βλέπεις το κλαμπ μέσα άδειο και όλοι είναι απ΄έξω με το ποτό στο χέρι μέσα στο κρύο και καπνίζουν!! Μιλάμε για γελοιότητες και κοινωνικό ρατσισμό!!! Αν θέλουν ας διαμορφώσουν το νόμο για μαγαζιά καπνιστών και μη καπνιστών να δούμε τα μαγαζιά μη καπνιστών πόσο θα μείνουν ανοιχτά!!!
![]()
![]()
ειχε -2
![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Και γω γι αυτά μιλάω ρε λαλάκη...!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
για τσιγάρα περιπτέρων μιλάμε ρε αχαΐρευτε...
(στου Στέλιου του Αμάνικου που τυχαίνει να παίζουμε κανα χαρακιράκι ή κανένα κούκο μονό α βολοντέ και 2ο υπόγειο είναι και δεν δουλεύει ο εξαερισμός - όπως σε κάθε σωστό μαγαζί, εξάλλου...)
Υ.Γ.
Τσιλιαδόρος είναι συνήθως ο Μπάμπης ο Πετούγιας (αλλά καμιά φορά σκάει μύτη και η Ντίνα η Χλεπού...)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ο Μακης ο Σουγιας τι εγινε?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και γω γι αυτά μιλάω ρε λαλάκη...!!
(στου Στέλιου του Αμάνικου που τυχαίνει να παίζουμε κανα χαρακιράκι ή κανένα κούκο μονό α βολοντέ και 2ο υπόγειο είναι και δεν δουλεύει ο εξαερισμός - όπως σε κάθε σωστό μαγαζί, εξάλλου...)
Υ.Γ.
Τσιλιαδόρος είναι συνήθως ο Μπάμπης ο Πετούγιας (αλλά καμιά φορά σκάει μύτη και η Ντίνα η Χλεπού...)
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Ακριβώς έτσι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αλλά με πολύ περισσότερο κόσμο όχι τρεις και ο κούκος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
εννοεις ετσι?
ειχε -2
Μην ξεχάσεις το κλαδευτήρι στην εργαλειοθήκηΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
+10000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
Πολύ λαλάκες τελικά αυτοί οι ευρωπαίοι!!! Ήμουν στην Ιταλία πριν από μια εβδομάδα και η απαγόρευση του τσιγάρου είναι για να σε πιάνουν τα γέλια και να σου σπάνε τα νεύρα!!! Δεν καπνίζουν πουθενά μόνο σε εξωτερικού χώρους και γι' αυτό όλοι είναι στον δρόμο με ένα τσιγάρο στο χέρι + ότι η γόπα στους δρόμους πάει σύννεφο!!! Άσε στα κλαμπ που βλέπεις το κλαμπ μέσα άδειο και όλοι είναι απ΄έξω με το ποτό στο χέρι μέσα στο κρύο και καπνίζουν!! Μιλάμε για γελοιότητες και κοινωνικό ρατσισμό!!! Αν θέλουν ας διαμορφώσουν το νόμο για μαγαζιά καπνιστών και μη καπνιστών να δούμε τα μαγαζιά μη καπνιστών πόσο θα μείνουν ανοιχτά!!!
![]()
![]()
Εφαγα και εγω την ιδια φρικη.
Ελεεινοι
Βεβαια πρεπει να καπνισα λιγοτερο απ'οτι θα καπνιζα αν αφηνανε και μεσα σε μπαρ και κλαμπ
In Thrust We Trust
Turn To Burn
Θεός σχωρέστον...Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Ο Μακης ο Σουγιας τι εγινε?
(πήγε από το πολύ κάπνισμα...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
+10000000000
Εφαγα και εγω την ιδια φρικη.
Ελεεινοι
Βεβαια πρεπει να καπνισα λιγοτερο απ'οτι θα καπνιζα αν αφηνανε και μεσα σε μπαρ και κλαμπ
που να δείς σε άαααααααλλη χώρα, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους, να οριοθετείται το πεζοδρόμιο για τους καπνίζοντες.
φρικτότατη φρίκη.![]()
![]()
![]()
Μια χαρά. Δεν με χαλάει καθόλου να μην καπνίζω κι ας είμαι καπνιστής.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
NOPLEASE
![]()
![]()
τωρα που το κοψα δε με χαλαει καθολου![]()
Μπάμπη δεν τον έλεγαν?Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Ο Μακης ο Σουγιας τι εγινε?
![]()
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
μονο καλο θα εχει να κανει σε ολους πιστευω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Η απαγορευση του καπνισματος σε δημοσιους χωρους...δλδ και καφετεριες..
Εδω εγινε πριν δυο χρονια....αν γινει πραγματικοτητα "θα τα δειτε ολα"...
Δικαιολογιες οτι δεν θα γινει δεν πιανουν γιατι τα προστιμα ειναι τεραστια και τα πληρωνει ο καταστηματαρχης..του κλεινουν ακομα και το μαγαζι.....
απο ΕΡΤ
Άλλη μια χώρα προστίθεται στη λίστα της καπνοαπαγόρευσης. Στη Γαλλία από σήμερα ισχύει η απαγόρευση του καπνίσματος σε επιχειρήσεις, σε εμπορικά και αθλητικά κέντρα, σε νοσοκομεία, αεροδρόμια και μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι καπνιστές και οι τουρίστες της χώρας θα περάσουν ακόμη πιο δύσκολες ώρες, σε ένα χρόνο ακριβώς, το κάπνισμα θα απαγορεύεται και σε όλους τους δημόσιους χώρους, στους οποίους περιλαμβάνονται τα εστιατόρια και τα καφέ. Η εκστρατεία κατά του καπνίσματος έχει γίνει "σημαία" της Ευρωπαϊκής Ενωσης και μία – μία χώρα καθιερώνει νέους κανονισμούς απαγόρευσης του καπνίσματος στους κοινόχρηστους χώρους.
πολυ μ αρεσει!
ειδικα για την καπνα που βρομιζε τα ρουχα μου τοσα χρονια!![]()
![]()