Τι τις ήθελα εγώ σήμερα τις καλημέρες; Ψάχνομαι πάλι για Moto Guzzi..
(Πως το λέω τώρα αυτό;)
![]()
Τι τις ήθελα εγώ σήμερα τις καλημέρες; Ψάχνομαι πάλι για Moto Guzzi..
(Πως το λέω τώρα αυτό;)
![]()
12400€ το griso
και
12500 το sport..
Πείτε καμιά γνώμη γενικώς για MotoGuzzi να μάθω..
Sorry, αλλά δεν σας φαίνεται και εσάς εκεί που βγαίνει ο κύλινδρος οτι αν είσαι λίγο ψηλός θα σου καίει το γόνατο;;;;!!![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Ωπ!! Ενδιαφέρον.. αυτή είναι μία λεπτομέρεια που δεν υπολόγισα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Sorry, αλλά δεν σας φαίνεται και εσάς εκεί που βγαίνει ο κύλινδρος οτι αν είσαι λίγο ψηλός θα σου καίει το γόνατο;;;;!!![]()
![]()
Τι ακριβως θες να ακούσεις?
Απ’ότι φανταζομαι δεν πρεπει να υπαρχει ουτε βιδα ετοιμοπαραδοτη
Μιλαμε για το υπερτατο παντρεμα
Ενας καθηγητης μου ειχε ένα δεν θυμαμαι για ποσα χρονια προσπαθουσε να το πουλησει
Γιατι θες να το αγορασεις αμα επιτρεπεται?
Για να εχεις κατι ιδιαιτερο και ψιλο-μοναδικο?
Συγνωμη αμα ημουν αποτομος αλλα αυτή πιστευω είναι η πραγματικοτητα![]()
Tο πάντρεμα είναι σε αυτά που έχω σκεφτεί από την άλλη το βρίσκω φοβερά όμορφο και όταν ανέβηκα πάνω η αίσθηση ήταν πράγματι ιδιαίτερη..Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
Τι ακριβως θες να ακούσεις?
Απ’ότι φανταζομαι δεν πρεπει να υπαρχει ουτε βιδα ετοιμοπαραδοτη
Μιλαμε για το υπερτατο παντρεμα
Ενας καθηγητης μου ειχε ένα δεν θυμαμαι για ποσα χρονια προσπαθουσε να το πουλησει
Γιατι θες να το αγορασεις αμα επιτρεπεται?
Για να εχεις κατι ιδιαιτερο και ψιλο-μοναδικο?
Συγνωμη αμα ημουν αποτομος αλλα αυτή πιστευω είναι η πραγματικοτητα![]()
Η παραγωγή του εργοστασίου είναι αυτή τη στιγμή 17000 κομμάτια με στόχο να φτάσει τα 30000 ετησίως. Αυτό με τις βίδες μάλλον είναι μια πραματικότητα..
Απλά δε ξέρω στη πράξη πως συμπεριφέρονται αυτά τα μηχανήματα.. ζημιές, πιθανόν δύσκολα servise κλπ.
Φιλε αν περιμενεις γνωμες αλλων για να ψηθεις και να αγορασεις Μοτο Guzzi (η γενικα σαν Guzzi μηχανες) αστο....η σου αρεσουν και τις αγοραζεις η ψαχνεις για οτιδηποτε αλλο.
Αυτα για τις βιδες , την αξιοπιστια , την αξια μεταπωλησης (και την προοπτικη της...) τα ακουω βερεσε....
Εχω υπαρξει κατοχος δυο αντιεμπορικων (''ταφων'' τις λενε οι κακοβουλοι) μοτοσυκλετων οι οποιες μπορει να μου προκαλεσαν χασουρα σε χρημα , αλλα γουσταρα καθε λεπτο επανω τους.
Με ορθολογιστικα κριτηρια δεν προκειτε να βρεις ακρη....αν τα εξεταζαμε ολα ετσι θα οδηγουσαμε τουτου....![]()
Σωστά όλα αυτά.. συμφωνώ και επαυξάνω αλλά να μη γνωρίζω 5 πράγματα..πριν τη "κάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Φιλε αν περιμενεις γνωμες αλλων για να ψηθεις και να αγορασεις Μοτο Guzzi (η γενικα σαν Guzzi μηχανες) αστο....η σου αρεσουν και τις αγοραζεις η ψαχνεις για οτιδηποτε αλλο.
Αυτα για τις βιδες , την αξιοπιστια , την αξια μεταπωλησης (και την προοπτικη της...) τα ακουω βερεσε....
Εχω υπαρξει κατοχος δυο αντιεμπορικων (''ταφων'' τις λενε οι κακοβουλοι) μοτοσυκλετων οι οποιες μπορει να μου προκαλεσαν χασουρα σε χρημα , αλλα γουσταρα καθε λεπτο επανω τους.
Με ορθολογιστικα κριτηρια δεν προκειτε να βρεις ακρη....αν τα εξεταζαμε ολα ετσι θα οδηγουσαμε τουτου....![]()
εάν τη "κάνω";
Εν τοιαύτη περιπτώσει, είναι εύκολο να τη φτιάξει ο μάστορας (αν υπάρχει) άμα χαλάσει ή τα γαμοσταυρίδια θα πάνε σύνεφο;.. διότι κανείς δε θα ξέρει όπως με τα dukati..
Νομιζω οτι πλεον γινεται μια σοβαρη προσπαθεια για αντιπροσωπευση των guzzi στην Ελλαδα...αυτο σημαινει εγγυηση και εξουσιοδοτημενο service....για οτιδηποτε αλλο υπαρχουν δυο - τρεις κατοχοι guzzi εδω μεσα που μπορουν να σε ενημερωσουν εκτενεστερα.
α δες και τα πμ σου....
Στις αγγελίες είδα αυτό, ρίξε της μια ματιά, είναι κουκλάρα !
Μπορείς να στείλεις κι ένα πμ στον ιδιοκτήτη της για περισσότερες πληροφορίες όσο αναφορά τη συμβίωση με μια Guzzi στην Ελλάδα.
![]()
![]()
Η αλήθεια είναι πάντως πως και ο Παπανικολάου στη Πάτρα κάπως έτσι μου το παρουσίασε..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Νομιζω οτι πλεον γινεται μια σοβαρη προσπαθεια για αντιπροσωπευση των guzzi στην Ελλαδα...αυτο σημαινει εγγυηση και εξουσιοδοτημενο service....για οτιδηποτε αλλο υπαρχουν δυο - τρεις κατοχοι guzzi εδω μεσα που μπορουν να σε ενημερωσουν εκτενεστερα.
α δες και τα πμ σου....