Μολις το ακουσα στις ειδησεις
Εκανε αναστροφη και ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ το θυμα αμεσως μετα
Ακομα τον ψαχνουν
Ολα αυτα στην Θεσσαλονικη
Δεν θα γινω καλα ρε πουστη μου, ΤΙΜΩΡΟΣ θα γινω![]()
![]()
![]()
![]()
Μολις το ακουσα στις ειδησεις
Εκανε αναστροφη και ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ το θυμα αμεσως μετα
Ακομα τον ψαχνουν
Ολα αυτα στην Θεσσαλονικη
Δεν θα γινω καλα ρε πουστη μου, ΤΙΜΩΡΟΣ θα γινω![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
After μου το παιδί ζει;
Έχει χτυπήσει άσχημα; Ξέρουμε κάτι παραπάνω και γίνεσαι μετά τιμωρός.
Από όσο γνωρίζω το παληκάρι πρέπει να είναι πολύ σοβαρά στην εντατική.Επίσης από ότι λένε και είπε ο πατέρας του τον χτύπησε ένα ταξί μάρκας Skoda - Octavia.
![]()
![]()
αχ αυτές οι αναστροφές των αμαξάδων.......καταστροφή είναι......και γενικά αυτα τα ξαφνικά που κάνουν (ξέρεις εσυ After.....όπως και τόσοι άλλοι εδω μέσα) πότε πότε +τις πόρτες που ανοίγουν απο δω κι απο κει......
Τι διάολο θα κάνουμε πια δεν ξέρω..........
CALCULATOR ISLAND
Επαγγελματίες οδηγοί σου λέει μετά...
Για το π@ύτσο επαγγελματίες είναι..ο συγκεκριμένος ειδικά δεν είναι ούτε άνθρωπος..
![]()
![]()
![]()
![]()
Έ ρε γμτ......τι να ξαναπούμε πια....κρίμα στο παλικάρι, μακάρι να γίνει καλά και να μην μπορεί να σταυρώσει ύπνο τα βράδια ο άθλιος με το κουτί.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Δυστυχως η πολη για μας ειναι πεδιο μαχης .Εκει μας αποδεκατιζουν καθημερινα.
Προσοχη γιατι δεν προκειτε να μας προσεξουν ποτε.
Περαστικα στο παιδι.
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
Δυστυχως η πολη για μας ειναι πεδιο μαχης .Εκει μας αποδεκατιζουν καθημερινα.
Προσοχη γιατι δεν προκειτε να μας προσεξουν ποτε.
Περαστικα στο παιδι.
+10000
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Ειναι πολυ καλοι επαγγελματιες....επαγγελματιες δολοφονοιΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Επαγγελματίες οδηγοί σου λέει μετά...
Για το π@ύτσο επαγγελματίες είναι..![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Περαστικά στο παιδί και από εμένα.Φίλος είχε πάθει παρόμοιο αλλά στην εθνική οδό με αναστροφή μίας "κυρίας" που ούτε στο νοσοκομείο δεν πήγε να τον δει και ας ήταν 1 εβδομάδα εντατική.Ατυχήματα γίνονται παντού αλλά ας είμαστε ΆΝΘΡΩΠΟΙ.
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
Αυτός θέλει εκτέλεση... να τον σέρνει μια Triumph Rocket III από Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα... προς παραδειγματισμό... μόνο έτσι μπορεί να γίνει κάτι...