Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: Τι τις ήθελα εγώ σήμερα τις καλημέρες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Στις αγγελίες είδα αυτό, ρίξε της μια ματιά, είναι κουκλάρα !

Μπορείς να στείλεις κι ένα πμ στον ιδιοκτήτη της για περισσότερες πληροφορίες όσο αναφορά τη συμβίωση με μια Guzzi στην Ελλάδα.

Μakis206 tnks!!
    Όμως ενδιαφέρομαι μόνο για το griso (τουλάχιστον για την ώρα) και χωρίς παράλληλα να έχω καταλήξει στο αν θα προχωρήσω σε αγορά!!
    Είναι αυτό που λέμε ό,τι με "τρώει ο κώλος μου"...
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Μakis206 tnks!!
    Όμως ενδιαφέρομαι μόνο για το griso (τουλάχιστον για την ώρα) και χωρίς παράλληλα να έχω καταλήξει στο αν θα προχωρήσω σε αγορά!!
    Είναι αυτό που λέμε ό,τι με "τρώει ο κώλος μου"...
    Καταλαβαίνω απόλυτα, βλέπεις μια νύφη σωστός κορίτσαρος, μοντέλο και Θεά αλλά δυσκολο-ακριβο-συντήρητη (τουλάχιστον μέχρι να πειστείς για το αντίθετο) και σκέφτεσαι:

"Να την πάρω τη ρουφιάνα ; Να την έχω να την καμαρώνω, να της κάνω τα γούστα και χαλάλι της όλο μου το είναι ;"

Το σκέφτεσαι και διστάζεις. Απ'την άλλη πάλι την κοιτάς και λιώνεις..

Η ζωή μας όμως είναι μίαααα..:a13:

Με το καλό σ'ότι κι αν αποφασίσεις !

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Το καινούριο!! 1200sport!!

Σημερινή παραλαβή!

θα σου έλεγα ενα απο τα 2 που εχεις σε αυτην την φωτό!
    Εχω οδηγήσει την Breva, η οποία μοιάζει ΠΑΡΑ πολύ με BMW R1100-1150R σε χαρακτηριστικά (δούλεμα, μίζα, κιβώτιο, άξονα, μούρη), όπως και το Grisso το οποίο μου φάνηκε λιγότερο άνετο και λίγο στενόμακρο με μόνη λεπτομέρια να μου αρέσει το USD πειρούνι του, οπότε και πιο σωστή επιλογή μου φάνηκε η Breva!
    To Sport φαίνεται πολύ ενδιαφέρον........εχει και look cafe racer και ειναι πιο μοναδικό!
    Αν θέλεις λοιπόν σπορτίφ δες το Sport καλύτερα κι αν θέλεις άνεση την Breva. Υπάρχει βέβαια και η τουριστική εκδοχή αλλά......απ'ότι κατάλαβα δεν σε κόβω.....οπότε μένω στην παραπάνω άποψη σε οτι αφορά την MotoGuzzi.
    CALCULATOR ISLAND

παιδια οσον αφορα προβληματα δεν βγαζει τπτ οταν λεμε τπτ τπτ

το μηχανακι ειναι μοναδικο και ανεπαναληπτω και οταν το μαθεισ κιολας δεν πεζεται ειδικα το 1200 το καινουργιο ειναι και μαμω εχει μια σουπερσπορ διαθεση με κλασικη πινελια και οσο για την ζεστη ειναι υπαρκτη αλλα και ολες οι μηχανες παραγουν θερμοτητα απο το μοτερ και ενα ειχε δωσει ενα χτ επειδει τα ποδια του ζεστενωταν δεν νομιζω πως ειναι λογος να μην παρεις αυτην την μηχανη οσο για το σερβις δεν υπαρχει καμια απολητως δυσκολια πιστεψεμε εαν το πηγαινεις σε εξουσιοδωτημενο καταστημα δεν θα εχεις κανενα προβλημα και το griso απευθηνεται κιολας σε οδηγους με σχετικο ψηλω αναστημα για τον λογο οτι ειναι λιγο μακρια το τιμονη η μηχανη λεμε ειναι απιστευτη την ερωτευεσε λεμεεεεεεεεεεεεε

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
    Sorry, αλλά δεν σας φαίνεται και εσάς εκεί που βγαίνει ο κύλινδρος οτι αν είσαι λίγο ψηλός θα σου καίει το γόνατο;;;;!!
    Περισυ στην εκθεση μοτοσυκλετας ειχα οδηγησει την Breva 1100 και οντως τα γονατα μου εβρισκαν στους κυλινδρους! (ειμαι 1,83). Δεν ξερω τι παιζει στην griso αλλα προσεξε το.

Κατα τ'αλλα μου ειχε αφησει καλες εντυπωσεις...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παντως εγκυκλοπαιδικα,τωρα τελευταια οι Guzzαιοι βγαζουν πολυ ομορφα μηχανακια.Σαν στυλ και βαψιμο το Sport ειναι απιστευτο.Πανεμορφο μηχανακι
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

an eixa ta lefta guzzi tha pairna.
    breva750 omws.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Re: παιδια οσον αφορα προβληματα δεν βγαζει τπτ οταν λεμε τπτ τπτ

Αρχικά δημιουργήθηκε από griso850
    το μηχανακι ειναι μοναδικο και ανεπαναληπτω και οταν το μαθεισ κιολας δεν πεζεται ειδικα το 1200 το καινουργιο ειναι και μαμω εχει μια σουπερσπορ διαθεση με κλασικη πινελια και οσο για την ζεστη ειναι υπαρκτη αλλα και ολες οι μηχανες παραγουν θερμοτητα απο το μοτερ και ενα ειχε δωσει ενα χτ επειδει τα ποδια του ζεστενωταν δεν νομιζω πως ειναι λογος να μην παρεις αυτην την μηχανη οσο για το σερβις δεν υπαρχει καμια απολητως δυσκολια πιστεψεμε εαν το πηγαινεις σε εξουσιοδωτημενο καταστημα δεν θα εχεις κανενα προβλημα και το griso απευθηνεται κιολας σε οδηγους με σχετικο ψηλω αναστημα για τον λογο οτι ειναι λιγο μακρια το τιμονη η μηχανη λεμε ειναι απιστευτη την ερωτευεσε λεμεεεεεεεεεεεεε
    Πάρε καμιά ανάσα, γιατί θα γίνεις σαν μπαρμπούνι που δεν μπορεί να κλάσει ...!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

ρε οταν γουσταρετε μια μηχανη, την αγοραζετε κατευθειαν χωρις δευτερη σκεψη ( εαν την αντεχετε οικονομικα εννοειται) και απολαυστε καθε λεπτο μαζι της!!!

μεχρι να τα βαλουμε κατω, να κανουμε τις χρηματοοικονομικες αναλυσεις, να παρουμε τις γνωμες γνωστων και φιλων κτλ κτλ, παει ο ενθουσιασμος, περασε!!!

ο αυθορμητισμος σε κατι τετοιες στιγμες, ειναι που θα σου μεινει αξεχαστος για μια ζωη!!!

πηγαινε αυριο πρωι-πρωι, καβαλα την και φυγε! εγω σου λεω απο τωρα καλοριζικη και καλα χιλιομετρα!!!!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Οι βίδες υπάρχουν όλες, και είναι και ΦΤΗΝΕΣ. Αλλά δεν χρειάζοντε και συχνά γιατί ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ.

Οσο για μαστρομήτσους, επιλέγεις και πας. Στα εξουσιοδοτημένα της Piaggio πάντως τα φτιάχνουν μια χαρά.

Τώρα το πάντρεμα είναι ένα πραγματκό θέμα, για αυτό μόνο αν πραγματικά κατασταλάξεις σε αυτό πάρτο. Αν και τελικά δύσκολα θα βρείς κάτι να το αλλάξεις.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλιός κατοχος monza ειχα κάνει γυρω στα 50000 χλμ μαζί της μέχρι που την έδωσα πριν 10 χρόνια καμία σχεση η ποιότητα των τότε με τα σημερινά αλλά ισως να ρωτήσεις και κατόχους μπρεβα για τα ηλεκτρικά και μόνο. Από την παρέα των γκουτσι του 90 έχουν μείνει
    3 φιλοι με λεμαν τα οποία έχουν παντρευτεί και δεν τα αλλάζουν με τίποτα.

Να ξέρεις ότι θα έχεις διαρροές λαδιού ( περισσότερο θα τις έλεγα δάκρισμα ) επίσης συχνή αλλαγή ( 3ετία ) στις τσιμούχες άξονα & κιβωτίου.

Γούσταρα πολύ το Griso έκανα μια βόλτα μαζί του γύρω στα 150 χλμ δυστυχώς όντας 1.92, βρίσκουν τα γονατά μου ( το δεξί πρωτα γιατί είναι πιο πίσω ο αντιστοιχος κυλινδρος ) οπότε
    και δεν το αγόρασα

Φανταστική ποιότητα παντού , μόνο πρόσεξε την εξάτμιση που για φέτος την έχουν ασκημισει,
    επίσης τα φώτα του ήταν ασθενικά αλλά αυτό ήταν το μόνο που βρηκα σαν ελάτωμα ( πέρα απο τα αυτονόητα σαν γυμνο μηχανάκι ) παραδοσιακά οδηγάς με μια πάνω και αφήνεις να ανεβάζει στροφες

Σε γαλάζιο ήταν πανέμορφη.

Καλές βόλτες !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Γαιδαράκος
    Παλιός κατοχος monza ειχα κάνει γυρω στα 50000 χλμ μαζί της μέχρι που την έδωσα πριν 10 χρόνια καμία σχεση η ποιότητα των τότε με τα σημερινά αλλά ισως να ρωτήσεις και κατόχους μπρεβα για τα ηλεκτρικά και μόνο. Από την παρέα των γκουτσι του 90 έχουν μείνει
    3 φιλοι με λεμαν τα οποία έχουν παντρευτεί και δεν τα αλλάζουν με τίποτα.

Να ξέρεις ότι θα έχεις διαρροές λαδιού ( περισσότερο θα τις έλεγα δάκρισμα ) επίσης συχνή αλλαγή ( 3ετία ) στις τσιμούχες άξονα & κιβωτίου.
    Καλές βόλτες !
    Στον ένα χρόνο, και 10.000 χμ έχω αλλάξει 2 φορές τη λάμπα του φρένου, μάλον λόγω του ότι βαριέμε να ρυθμίσω το λεβιέ. Κανένα άλλο πρόβλημα. Διαρροές καθόλου, με εξαίρεση μια άχνα στο διαφορικό (το καλοκαίρι) αλλά τίποτα άλλο.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Thumbs up ego tha postaro ayti tin foto ta lei olaaaaaaaaaa

griso

Re: ego tha postaro ayti tin foto ta lei olaaaaaaaaaa

Αρχικά δημιουργήθηκε από griso850
    griso

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_0093.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	94,7 KB 
ID:	76699

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Σε τι διαφέρουν οι γυναίκες από τις μηχανές ?
    από markosf1 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2009, 00:15
  3. τι την ήθελα την σούζα !!!
    από zubitos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 14:56
  4. αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως
    από konnos01 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:24
  5. Τι σας εχω εγώ