Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: Info για εισαγωγη απο Ευρωπαικες χωρες!!!

MORINISTA NEL CUORE! Το avatar του/της hdbiker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Ο ποιο φτηνος τροπος να εισαγεις μια μηχανη ειναι να την δηλωσεις στο τελωνειο σαν ανταλλακτικα.
    Σου δινουν ενα χαρτι απο το τελωνειο και με αυτο υστερα μπορεις να πας να βγαλεις πινακιδες χωρις να χρειαστει να πληρωσεις ολες τις παραπανω ιστοριες.
    DEN THA SOY DWSOYN ETSI ADEIA KYKLOFOREIAS OYTE PINAKIDES AFOY H MHXANH EXEI EISAXTHEI SAN ANTALAKTIKA K MONO...KAI DEN YPARXOYN XARTIA POU NA DEIXNOYN THN PROHGOYMENH ADEIA KYKLOFORIAS!!!DEN EINAI TOSO APLA TA PRAGMATA ASE POY BGENOYN NEES EGIKLIOI K ALLAZOYN TA PRAGMATA SYNEXWS..
    Moto Morini,moto di essere!
    http://morini350hellas.altervista.org/
    www.fisi.tv

gia na to kanoume poio sigekrimeno...

ean thelw na ferw ena katharo xwmatero (crf 450cc p.x.) me timi polisis os metaxirismeno 2.500E apo italia.

to fernw os adalaktika? (den tha vgalw pote pinakida etsi kai allios)

plirwnw tipota sto telwnio?

alla xartia pou na apodiknioun oti to katexw nomima xreiazontai?

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Εαν έχεις με κάποιον τρόπο ήδη μια άδεια από ένα ίδιο μοντέλο εδώ, τότε μπορείς να το φέρεις σαν ανταλλακτικά και να χρησιμοποιήσεις την άδεια που ήδη έχεις.

Η αλλη περίπτωση είναι να εκτελωνήσεις το πλαίσιο μαζί με την άδειά του και τα υπόλοιπα σαν ανταλλακτικά αλλά δεν ξέρω τις διαδικασίες που χρειάζεται

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν μπορείς να συναρμολογήσεις μηχανάκι από ανταλλακτικά και να πάρεις άδεια κυκλοφορίας. Όυτε οι ίδιες οι αντιπροσωπίες δεν έχουν αυτό το δικαίωμα. Μόνο τα εργοστάσια κατασκευής ή συναρμολόγησης έχουν τέτοιο δικαίωμα.

Βασικά δεν βλέπω τον λόγο για 400 ευρώ περίπου να μπείς σε τέτοια διαδικασία.

Άλλωστε μπορείς να το φέρεις σαν τρακαρισμένο με πολύ χαμηλή αξία και έτσι να πληρώσεις ακόμη λιγότερα.

Τέλος αφού μιλάς για καθαρό, μπορείς απλά να το φέρεις και να μην το εκτελωνησεις αφού δεν βγάζεις ούτως ή άλλως άδεια κυκλοφορίας. Όσον άφορά τον τιτλο ιδιοκτησίας, αυτός ισχύει όπως σου τον δίνουν από την χώρα που το αγόρασες και πιστοποιεί σε όποια χώρα και να είσαι ότι είναι δικό σου. Απλά αν στραβώσει τότε τρέχεις για πρόστιμα στο τελωνείο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της chducos1
    <senninha>

sorry αλλα νομιζω οτι ειναι πιο απλο να βγαλεισ προσωρινεσ ιταλικεσ γιατι οπωσ αναφερεσ για τισ ελληνικεσ προυποθεση ειναι να γνωριζεισ αριθμο πλαισιου.δηλ πρεπει να εισαι σιγουροσ οτι θα αγορασεισ το μοτορι και με την προυποθεση οτι ο πωλητησ θα σου δωσει τον αριθμο πλαισιου!!!!!!!!!πωσ?τηλεφωνικοσ?αυτα δεν γινονται.
    V POWER

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Τέλος αφού μιλάς για καθαρό, μπορείς απλά να το φέρεις και να μην το εκτελωνησεις αφού δεν βγάζεις ούτως ή άλλως άδεια κυκλοφορίας. Όσον άφορά τον τιτλο ιδιοκτησίας, αυτός ισχύει όπως σου τον δίνουν από την χώρα που το αγόρασες και πιστοποιεί σε όποια χώρα και να είσαι ότι είναι δικό σου. Απλά αν στραβώσει τότε τρέχεις για πρόστιμα στο τελωνείο.
    dld ti stravi na ginei?

den eimai 100% nomimos?
    (milame pada os pros to telonio... oxi an to kikloforw ston dromo xwris xartia/pinakida)

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    dld ti stravi na ginei?

den eimai 100% nomimos?
    (milame pada os pros to telonio... oxi an to kikloforw ston dromo xwris xartia/pinakida)
    Φυσικά και εαν δεν το εκτελωνήσεις δεν είσαι νόμιμος ως προς το τελωνείο.
    Η στραβή είναι με κάποιο τρόπο να μπλέξεις (ακόμη και στο βουνό μπορείς να τρακάρεις ξέρεις πχ) και να ανακαλυψουν ότι δεν το έχεις εκτελωνήσει. Τότε θα σε τρέχουν για φοροδιαφυγή και θα τρέχεις σε δικαστήρια + πρόστιμα + τόκους κλπ. Όσο τόσο πιθανό βέβαια αλλά....

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Φυσικά και εαν δεν το εκτελωνήσεις δεν είσαι νόμιμος ως προς το τελωνείο.

Η στραβή είναι με κάποιο τρόπο να μπλέξεις (ακόμη και στο βουνό μπορείς να τρακάρεις ξέρεις πχ)
    sorry den jerw polla peri telwniwn (apo EE milame pada...)

alla isxiei o ektelonismos gia ola ta pragmata?
    dld akoma kai karbirater or potiria p.x. na pw na ferw, prepei KANONIKA na to ektelwnisw?

an ginei atixima sto vouno (xwris travmaties) poios epilavanete?
    isxiei o kok ektos dromou?:wacko:

ΓΕΙΑ... ΓΙΑ ΕΝΑ R1 2007 ΜΕ 4000ΧΛΜ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 3/2007 ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΕΡΙΠΟΥ?ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟ 10000-11000 ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

ΤΟ 12% ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ (15000 ΑΠΟ ΥΑΜΑΗΑ ΣΩΣΤΑ) Η ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ 10000-11000 ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ?
    ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ
    μοτερ και κουστουμι απο ΖΧ10R 07

ΠΩΛΕΙΤΑΙ DUCATI 1098

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Εγω καταλαβα ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ !!

Καλα να παθουμε !

ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ????????
    ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ
    μοτερ και κουστουμι απο ΖΧ10R 07

ΠΩΛΕΙΤΑΙ DUCATI 1098

να ρωτησω και γω κατι.........

η γυναικα μου ειναι Ιταλιδα.......
    εδω και 4 χρονια ειχε στην Ιταλια εχει 1 σκουτερ Χοντα Νες του 2003 και ειναι 150κυβ.
    Τωρα θελει να το φερει στην Ελλαδα.

Απ οτι ηξερα, παλαιοτερα, οταν τα κυβικα ηταν λιγα πληρωνες 30 ευρω τελωνειο αλλα τοσα για πινακιδες και καθαριζες.

Μπορει καποιος που ξερει, να κανει 1 γρηγορο υπολογισμο για να καταλαβω και αν αξιζει τον κοπο να το φερει στην Ελλαδα?

υ.γ. Το οχημα θα το φερει 1 γνωστος με νταλικα.

Νέο μέλος
    καλησπερα
    το θεμα ειναι απλο.Εχω εναν υπαλληλο οδηγο σε φορτηγο(ναι ειναι νομιμος,Α.Φ.Μ αριθμο μητρωου στο Ι.Κ.Α κ.λ.π.) πηγαινουμε λοιπον μαζι στην Βουλγαρια αγοραζω ενα φιατ μαρεα στεισον 1.8 φουλ 2000 μοντ. με 1300 ευρα, πληρωμενα ολα. Το γραφουμε στο ονομα του υπαλληλου μου και το κυκλοφορω κανονικα στη Ελλαδα.
    Πριν κανω την κινηση ρωτησα στο τελωνειο (δικο μας), την αστυνομια,την τροχαια, εαν μπορω να το κυκλοφορω και μου λενε ΔΕΝ υπαρχει κανενα προβλημα. Μονο με το υπουργειο οικονομικων θα εχω προβλημα αν δεν πηγαινω 3-4 φορες το χρονο στην Βουλγαρια.Ενοειται το αυτοκινητο να βγαινει εξω ετσι;Μου λεει αστυνομικος στο τελωνειο:<<μονο αν θα σε παρακολουθησουν απο το υπουργειο και δουν οτι το κυκλοφορεις συνεχεια για ενα χρονο στην Ελλαδα, μπορει να εχεις προβλημα ΑΛΛΑ αφου ΔΕΝ ειναι στο ονομα σου γραμμενο,ΔΕΝ εχεις προβλημα.>>.
    Τωρα,ακριβως το ιδιο ισχυει και για μοτο, αρκει να εχεις τον ανθρωπο σου.
    The last Rebel

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Το ειχα γραψει παλια και το ξαναγραφω.
    Eχω Αγορασει μηχανη απο Γερμανια και την κατεβασα οδικως απο βενετια-ηγουμενιτσα.
    η αγορα της ηταν 10000 ευρω,1400cc μοντ. 8ος-2007 την αγορα την εκανα 8ος 2008 τσεκαρω το τιμολογιο αγορας στην ηγουμενιτσα και το εκτελωνισα στην πολη μου, κοστος τελωνειου 1300ευρω.

Δεν Αντιμετωπισα κανενα προβλημα πουθενα, απολαυσα και την διαδρομη.!!

Παιδια πάντως για Τριτεκνους-Πολυτεκνους που θέλουν να εισάγουν αυτοκινητο ισχυει μια ειδικη ρυθμιση για το Τελωνειο.
    Τωρα για μηχανη δεν γνωριζω κατι τέτοιο (Αν και αμφιβάλω βεβαια αν υπάρχει ανάλογη ρυθμιση) ριξτε μια ματία μήπως - λεμε τωρα...

http://www.ektelonistis.com.gr/view_cat.php?cat_id=261

Παιδια καλησπερα,

σπουδαζω στη Μπρατισλαβα της Σλοβακιας(ειναι μελος της Ευρωπαικης ενωσης,εχουμε και ευρω) και προσφατα εβγαλα αδεια παραμονης που μου επιτρεπει να αγορασω οτι θελω(αυτοκινητα,μηχανες) εδω με Σλοβακικες πινακιδες.

Σκεφτομαι να αγορασω μια ducati 749 την οποια την βρησκω φτηνα και θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

-το καλοκαιρι που θα κατεβω Ελλαδα με τη μηχανη,με Σλοβακικες πινακιδες (κανονικα στο ονομα μου), ειτε κατεβω οδηγητος μεσω Ιταλιας ειτε μεσω Βουλγαριας,ειτε το κατεβασω με μεταφορικη, αν με σταματησει η τροχαια θα μου κανει τιποτα? Θα μου ζητησει ημερομηνια που μπηκα στην Ελλαδα κλπ?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτησης για αγορα απο νετ
    από saki_tsan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2006, 17:29
  2. ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ
    από ΣΤΑΥΡΟΣ στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2005, 12:21
  3. help για κράνος από αμερική!!!