dez...πεσμου οτι είσαι και εσύ απο την εποχή "Καλφάκη-Μπρούνο κτλ"...γιατί απο τα γραφόμενα σου , μου θυμίζεις κάποιο παληκάρι της σκεπαστής εποχής 90.
Gandalf
dez...πεσμου οτι είσαι και εσύ απο την εποχή "Καλφάκη-Μπρούνο κτλ"...γιατί απο τα γραφόμενα σου , μου θυμίζεις κάποιο παληκάρι της σκεπαστής εποχής 90.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Απόκρουση με τα 2 χέρια από τον Rivaldo... πεναλτυ και κιτρινη.....
2ο Πέναλτυ υπερ Καμπάνταη στο 1ο ημιχ.
Κοκκινη στον Ανατολάκη στην κλωτσιά στο κεφάλι του Καμπάνταη.
Κόκκινη στον Π@υστίγιο
3ο πέναλτυ στον Καμπάνταη στο 2ο ημιχ.
4ο πέναλτυ του Στολτίδη στον Λύμπεροπουλο
Οφσάιντ ο Τοροσίδης στο 3ο γκολ....
ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕYΤΙΛΙΑΚΟΣ
ναι καλα τα λετε για την ομαδα μας ρε dez και gandalf αλλα θα σας κανω μια ερωτηση..
ποσες φορες επαιξε καλυτερα ο γαυρος στα μεταξυ μας παιχνιδια και εκανε "θριαμβους" "καρδια πρωταθλητη" κτλ..???
και χθες παιζαμε με βασικους 7 παιχτες γεννημενους μετα το 1980.... εκ των οποιων οι 3 κατω των 20...... δε περιμενω να βαλουν το γαυρο μεσα στα δυχτια ... απλα να κερδισουν γιατι το αξιζαν και γιατι παιζαν 90 λεπτα να βαλουν γκολ και οχι να κερδισουν χρονο με καθυστερισεις!!!!!!!
Μην μιλησει κανενας γαβρος και πει οτι ειναι αξιος για πρωταθλημα...για το SuperPeos εισαστε..
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
idi...
Νομίζω οτι γίνεσαι ΑΕΚ-ΑΡΑΣ....
Εντάξει όλοι την αγαπάμε την ομάδα μας...
Και όντως είχε νεαρούς παίκτες μέσα.
Και ο διαιτητής ήταν χάλιας (δεν νομίζω στημένος, προσωπικά... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)
Αλλά ρε φίλε...
Το να έχεις μόνο πιτσιρικάδες μέσα δεν λέει κάτι. Πρέπει να είναι και πιτσιρικάδες που αξίζουν και το λέει η καρδούλα τους. Πέρα λοιπόν απο τον Καμπάνταη και τον Παπασταθόπουλο (ασχέτως το λάθος του) δεν είδα κάτι άλλο. Ακόμα όμως και αυτά τα παιδιά, δεν είναι έτοιμα για να αναλάβουν όλη την ΑΕΚ. Για αυτό φωνάζαμε για παίκτες.
Ο Έμερσον είναι 35+ και ο Δέλλας 32-33 με μεγάλο ιστορικό τραυματισμών. Ο δε Ζήκος θα "καεί" στο τέλος απο τα παιχνίδια και την βεβιασμένη χρήση του.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ... και όσο τσιγκουνευόνται απο το management να κάνουν επενδύσεις σε αυτό (θυμίσου για ποσα δεν πήραμε παίκτες τον χειμώνα) τόσο χειρότερα θα είναι για εμάς.
Σκέψου επίσης οτι κατά 90% χάνουμε και τον Σορεντίνο του χρόνου!!!
Καλές λοιπόν οι οικονομικές επενδύσεις και οι πληρωμές δανείων αλλά απο την άλλη καλό είναι να φτιάχνουμε και το προϊόν μας. Γιατί μπορεί να έχουμε δικαιολογία (για εμένα δεν είναι ... αλλά τέλος πάντων) την διαιτησία όταν χάνουμε απο τον "γερασμένο και κουρασμένο" ΟΣΦΠ (που έπαιξε και την Τετάρτη 120 λεπτά!!!) αλλά έξω θα μας Γ-Α-Μ-Η-Σ-Ο-Υ-Ν ασάλιωτους και θα μας φτάινε οι μαφιόζοι Ιταλοί (να δείς τι πρωτάθλημα θα κάνουν τώρα που το πήραν στα σοβαρά!).
Δεν κοιτάμε λοιπόν φίλε idi, μόνο το τι κάνουμε εδώ.. κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε έξω. Εκεί που είναι ο πραγματικός καθρέφτης μιας ομάδος ... όπως όλοι οι σκεπτόμενοι , εν Ελλάδι , φίλαθλοι υποστηρίζουν.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
90-91 σταματησα να πηγαινω γηπεδο. Ευτυχως, η μνημες μου απο την εποχη ειναι μπερδεμενες/ξεθωριασμενες. Η σκεπαστη ηταν "σπιτι" μου για πολυ καιροΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf
πολυ σωστα τα λες αλλαΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
idi...
Νομίζω οτι γίνεσαι ΑΕΚ-ΑΡΑΣ....
Εντάξει όλοι την αγαπάμε την ομάδα μας...
Και όντως είχε νεαρούς παίκτες μέσα.
Και ο διαιτητής ήταν χάλιας (δεν νομίζω στημένος, προσωπικά... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)
Αλλά ρε φίλε...
Το να έχεις μόνο πιτσιρικάδες μέσα δεν λέει κάτι. Πρέπει να είναι και πιτσιρικάδες που αξίζουν και το λέει η καρδούλα τους. Πέρα λοιπόν απο τον Καμπάνταη και τον Παπασταθόπουλο (ασχέτως το λάθος του) δεν είδα κάτι άλλο. Ακόμα όμως και αυτά τα παιδιά, δεν είναι έτοιμα για να αναλάβουν όλη την ΑΕΚ. Για αυτό φωνάζαμε για παίκτες.
Ο Έμερσον είναι 35+ και ο Δέλλας 32-33 με μεγάλο ιστορικό τραυματισμών. Ο δε Ζήκος θα "καεί" στο τέλος απο τα παιχνίδια και την βεβιασμένη χρήση του.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ... και όσο τσιγκουνευόνται απο το management να κάνουν επενδύσεις σε αυτό (θυμίσου για ποσα δεν πήραμε παίκτες τον χειμώνα) τόσο χειρότερα θα είναι για εμάς.
Σκέψου επίσης οτι κατά 90% χάνουμε και τον Σορεντίνο του χρόνου!!!
Καλές λοιπόν οι οικονομικές επενδύσεις και οι πληρωμές δανείων αλλά απο την άλλη καλό είναι να φτιάχνουμε και το προϊόν μας. Γιατί μπορεί να έχουμε δικαιολογία (για εμένα δεν είναι ... αλλά τέλος πάντων) την διαιτησία όταν χάνουμε απο τον "γερασμένο και κουρασμένο" ΟΣΦΠ (που έπαιξε και την Τετάρτη 120 λεπτά!!!) αλλά έξω θα μας Γ-Α-Μ-Η-Σ-Ο-Υ-Ν ασάλιωτους και θα μας φτάινε οι μαφιόζοι Ιταλοί (να δείς τι πρωτάθλημα θα κάνουν τώρα που το πήραν στα σοβαρά!).
Δεν κοιτάμε λοιπόν φίλε idi, μόνο το τι κάνουμε εδώ.. κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε έξω. Εκεί που είναι ο πραγματικός καθρέφτης μιας ομάδος ... όπως όλοι οι σκεπτόμενοι , εν Ελλάδι , φίλαθλοι υποστηρίζουν.
Gandalf
ακομα δε μου απαντησες ποσες φορες ο "καρδια πρωταθλητη" επαιξε χειρωτερα και εκανε θριαμβους....
πες μου και θα συνεχισω σαν ΑΕΚΑΡΑΣ να τρωω τις καρεκλες σε καθε "ντερμπυ" με το Κοκκινο Ξεφτιλα!!!
Επίσης να σταθώ στο θέμα Φερέρ....
Μιλάμε κύριοι για ΜΑΓΟ... πραγματικά ΜΑΓΟ... σκεφτείτε τι έκανε , με πόσους τραυματισμούς , με πόσα προβλήματα ...και τι κατάφερε!!!
Είχε μπλοκάρει τον ΟΣΦΠ, (αυτό είναι αλήθεια) με παίκτες νέους σε ηλικία και ασύνδετο κέντρο άμυνας και με ΕΝΑΝ...ΕΝΑΝ..ΕΝΑΝ ...ανασταλτικό χάφ.
Επαναλαμβάνω... πάρτε του παίκτες, δώστε του προπονητικό κέντρο... δώστε του οτι ζητάει. Είναι ικανός να κάνει την ΑΕΚ όπως την θέλουμε.
Υ.Γ. idi....
ξεκόλα ρε φίλε... ο Γαύρος θα χάσει μόνο απο την ΑΕΚ που θα παίζει μπαλάρα έξω... Τα ντέρμπυ δεν κερδίζονται στις λεπτομέρειες και στις διαιτησίες αν η ομάδα σου είναι 2-3 τάξεις ανώτερες... το γνωρίζεις καλά αυτό, γιατί παρακολουθείς μπάλα...
ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΡΕ..
Θεωδορίδης, Ντέμης να τσακώνονται.. οι παίκτες να γκρινιάζουν κτλ... Η ΑΕΚ δεν είναι για τέτοια ρε παιδιά... Ξεχάσατε την μπάλα που έπαιζε;.. Περασμένα μεγαλεία;... Μόνο επειδή δεν γίνονται επενδύσεις. Εντάξει το ρόλο τον πρωταρχικό δεν τον παίζει το budget, αλλά οι καλοί παίκτες κοστίζουν... δεν έρχονται με πενταροδεκάρες.
Gandalf
συμφωνω σ αυτο, ξεχασα να τ αναφερω. Δεν ειναι λιγο πραγμα να παιζεις στα ισια το derby με παπασταθοπουλο/κονε/πλιατσικα/καπανταη (και χωρις emmerson,δελλα).Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
και χθες παιζαμε με βασικους 7 παιχτες γεννημενους μετα το 1980.... εκ των οποιων οι 3 κατω των 20......
Ωραία!!! Τελειώσατε τις φοβερές αναλύσεις;;; Περί διαιτησίας το εγκώμιον;;;;
Εγώ αν και ΑΕΚΤΖΗΣ δεν θα σχοληθώ καθόλου με τη διαιτησία. Γιατί αν κάνουμε αυτό ρε παίδες χάνουμε το θέμα μας!
Θα ασχοληθώ μόνο με την ομάδα μου.
Δύο πραγματάκια.
1). Το χθεσινό αποτέλεσμα είναι κατά πολύ έργο του Φερέρ!!! Καλοί οι πειραματισμοί καλή η τόλμη αλλά κάπου πρέπει να ξέρεις και που σταματάνε. Το μέτρο που λέμε! Υποτίθεται ότι ως προπονητής πρέπει να γνωρίζεις ΑΠΟΛΥΤΑ τις δυνατότητες της ομάδας σου!
2). Δεν ξέρω τι λέμε για πέναλτι που δεν δόθηκαν κλπ αλλά ξέρω μετά βεβαιότητας ότι αν θες να χτυπάς πρωτάθλημα ή τεσπα να έχεις ελπίδες ΔΕΝ χάνεις τέτοιο ματς! ΔΕΝ παίζεις το γαύρο με αριθμιτική υπεροχή και δεν κάνεις επί της ουσίας ούτε μία ευκαιρία.
Αυτό δεν πρόσεξα κανέναν συνάρρωστο αεκτζή να το γράφει.
Μία ρε! Μία σοβαρή ευκαιρία μετά το 3-3. Μεγάλη στιγμή μας. Δεν υπήρχε. Οπότε τι θέλουμε τώρα;
Το ματς χάθηκε στις επιλογές του φερέρ καθι στην πουτάνα την ψυχολογία μας! Όταν το έχεις γυρίσει δύο φορές κι έχεις ισοφαρίσει και παίζεις μέσα στην έδρα σου δεν μπορεί να μην έχεις την ψυχολογία μαζί σου!!!
Για το παιχνίδι ένα πράγμα μόνο.
Όλα μα όλα τα γκολ με εξαίρεση το τελευταίο προήρθαν από γελοίες και αδικαιολόγητες αντιδράσεις τής άμυνας!
Σκεφτείτε το.
1). Αυτογκόλ (θεαματικό) του Νικοπολίδη.
2). Αντεπίθεση του ΟΣΦΠ με δύο παίκτες του να αντιμετωπίζουν την αμυνάρα μας του... ενός παίκτη. Ούτε σε αλάνα δεν χάνεται αυτό.
3). 2ο γκολ του γαύρου με άμυνα ανύπαρκτη και τον Σορεντίνο να λέει ως μια μπάλα καλέ πάρτε τη πίσω.
4). Ισοφάριση με τον Κωνσταντίνου να βάζει ένα πολύ ωραίο αυτογκόλ αν και η θέση του ήταν πολύ δύσκολη.
5). Πάλι πουθενά η άμυνα μας δώρο στον γαύρο το 2-3.
Ε, το 3-3 ήτο... εξαίρεσις!
Αυτά τα ολίγα από μένα.
Alximistis...
Τα είπα αυτά... διαφωνώ στο θέμα Φερέρ... και σε ρωτώ κάτι πολύ απλό... Ποιόν να έβαζε και που να τον έβαζε με δεδομένο το roster που έχει η ΑΕΚ αυτή την στιγμή;
Gandalf
δε περιμενα τιποτα καλυτερο απο εσενα....Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ωραία!!! Τελειώσατε τις φοβερές αναλύσεις;;; Περί διαιτησίας το εγκώμιον;;;;
Εγώ αν και ΑΕΚΤΖΗΣ δεν θα σχοληθώ καθόλου με τη διαιτησία. Γιατί αν κάνουμε αυτό ρε παίδες χάνουμε το θέμα μας!
Θα ασχοληθώ μόνο με την ομάδα μου.
Δύο πραγματάκια.
1). Το χθεσινό αποτέλεσμα είναι κατά πολύ έργο του Φερέρ!!! Καλοί οι πειραματισμοί καλή η τόλμη αλλά κάπου πρέπει να ξέρεις και που σταματάνε. Το μέτρο που λέμε! Υποτίθεται ότι ως προπονητής πρέπει να γνωρίζεις ΑΠΟΛΥΤΑ τις δυνατότητες της ομάδας σου!
2). Δεν ξέρω τι λέμε για πέναλτι που δεν δόθηκαν κλπ αλλά ξέρω μετά βεβαιότητας ότι αν θες να χτυπάς πρωτάθλημα ή τεσπα να έχεις ελπίδες ΔΕΝ χάνεις τέτοιο ματς! ΔΕΝ παίζεις το γαύρο με αριθμιτική υπεροχή και δεν κάνεις επί της ουσίας ούτε μία ευκαιρία.
βασικα δεν εχεις παρει χαμπαρι ακομα οτι τα ντερμπυ κρινοναι στο μισο γολ... εδω και σε ολο το κοσμο!
ενα πεναλτυΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ να εδινε ο Μπριακος θα ημασταν τωρα νικητες και θα κλαιγαμε απο τη χαρα μας... οχι οτι θα παιρναμε τιτλο αλλα... δεν αντεχω το πτωμα του Ξεφτιλα να παιρνει παντα αυτο που θελει με τον κορακα να τον κανει μαγκα (αρχιδια "καρδια πρωταθλητη"... ΚΟΡΑΚΑΣ ειναι αυτο το "καρδια πρωταθλητη" και η σιγουρια που του εμπνεει)!!!
και το δοκαρι του Καπανταη δεν ειναι ευκαιρια? ευκολα 4-3 και θα περιμενα εσενα να δω τι θα λες μετα...
αλλα τους παει και η τυχη οχι μονο ο κορακας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δε περιμενα τιποτα καλυτερο απο εσενα....
βασικα δεν εχεις παρει χαμπαρι ακομα οτι τα ντερμπυ κρινοναι στο μισο γολ... εδω και σε ολο το κοσμο!
ενα πεναλτυΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ να εδινε ο Μπριακος θα ημασταν τωρα νικητες και θα κλαιγαμε απο τη χαρα μας... οχι οτι θα παιρναμε τιτλο αλλα... δεν αντεχω το πτωμα του Ξεφτιλα να παιρνει παντα αυτο που θελει με τον κορακα να τον κανει μαγκα (αρχιδια "καρδια πρωταθλητη"... ΚΟΡΑΚΑΣ ειναι αυτο το "καρδια πρωταθλητη" και η σιγουρια που του εμπνεει)!!!
και το δοκαρι του Καπανταη δεν ειναι ευκαιρια? ευκολα 4-3 και θα περιμενα εσενα να δω τι θα λες μετα...
αλλα τους παει και η τυχη οχι μονο ο κορακας...
Έχω την εντύπωση αν θυμάμαι καλά ότι το δοκάρι είναι στο 2-2 και όχι στο 3-3 που εγώ λέω. Ή στο 2-3.
Εγώ σου είπα μετά.
Πάμε παρακάτω.
ΔΕΝ με ενδιαφέρει αν δεν έδωσε πέναλτι ή όχι. Ισχύει ότι δεν το έκανε αλλά άλλο σου είπα εγώ.
Δεν μπορώ τις... κλαούρες!!!
Τι κάθεσαι και μου λες τι έκανε ο μπριάκος και ο κάθε μαλάκας;
έπρεπε να μπεις μέσα και να... μασάς σίδερα; Έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί και να μην κάνουμε παιδαριώδη λάθη; Αυτό είναι το ζήτημα.
Τώρα αν εσύ θες να λες μόνο για το απαράδεκτο κοράκι... ε, λέγε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Alximistis...
Τα είπα αυτά... διαφωνώ στο θέμα Φερέρ... και σε ρωτώ κάτι πολύ απλό... Ποιόν να έβαζε και που να τον έβαζε με δεδομένο το roster που έχει η ΑΕΚ αυτή την στιγμή;
Gandalf
Όχι μάγε μου. Δεν είπα για άλλους παίκτες.
Με τους παίκτες που έχεις κάνεις όμως και το ανάλογο σύστημα.
Το σύτημα ήταν λάθος ή καλύτερα τεράστιο ρίσκο.
3-5-2 με αυτούς τους παίκτες; Με το Ζήκο να τον έχει ουσιαστικά αχρηστεύσει;
Αυτό είπα όχι για τους παίκτες.
ΣΥΓΑΥΡΟΙ......
Αφου καταφεραμε να θυμησουμε στους πουθεναδες μετα απο 4 σερι ντερμπυ μεταξυ μας να ξαναμιλανε για διαιτησιες.......![]()
Τοτε μπορω να πω μετα βεβαιοτητας.....![]()
Οτι ειμαστε τα μαυρα μας τα χαλια !!!!![]()
![]()
Περαστικα μας !!!!!!!
![]()