Σελίδα 16 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 272

Θέμα: ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Gandalf dr685sm
    Και μια "ιεροσυλία" τώρα... Αν ο Φερέρ ήταν με την πλευρά των κόκκινων χθες και γενικά τον είχαν στην Ευρώπη , με το υλικό που έχουν (Μην γλυφεστε εσείς... σκουπίστε τα σάλια σας!) ξέρεις τι θα μπορούσαν να κάνουν;

Tο εχουμε σκεφθει και εμεις αυτο !!!

Ασε θα το δουμε του χρονου που θα του σπασουμε το συμβολαιο!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ντέμης Νικολαΐδης: "Κάναμε ευκαιρίες και βάλαμε τρία γκολ. Παίξαμε καλά. Εγώ είδα τρία καθαρά πέναλτι και δύο χτυπήματα εκτός φάσης! Καλό είναι να ασχολούμαστε με τα δικά μας, αλλά με αυτά που γίνονται... Δεν είμαι τρελός, έχω μάτια και βλέπω! Εμείς θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, αλλά ο κόσμος θα αραιώνει με όλα αυτά. Θέλω να κρατήσω τον Φερέρ για δέκα χρόνια, αλλά με αυτά που γίνονται δεν ξέρω αν μπορώ. Δεν ασχολούμαστε με τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη. Η φιλοξενία μας είναι πάντα άψογη σε αντίθεση με κάποιους άλλους... Από το 1996 που είμαι παίκτης, μέχρι τώρα που έγινα πρόεδρος, ο Ολυμπιακός ευνοείται. Στατιστικά κι αν το πάρει κανείς, θα έπρεπε να ευνοηθεί και η ΑΕΚ μια φορά."

Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ντέμης Νικολαΐδης:
    Εμείς θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, αλλά ο κόσμος θα αραιώνει με όλα αυτά. Θέλω να κρατήσω τον Φερέρ για δέκα χρόνια, αλλά με αυτά που γίνονται δεν ξέρω αν μπορώ.

Πως το εγραφαν χθες στο πανο ???

ΚΟΣΜΟ ΔΙΝΕΙΣ..... ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ?????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ενα ηταν το πανο που τραβηξε ολα τα βλεματα...

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΚΑΘΑΡΟ, ΣΑΦΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ Η ΤΒ?

(σοβαρα το πανο αυτο υπηρχε χθες και ηταν τεραστιο):rotflmao: :rotflmao:

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    ....ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ Βαλέ...

Απόσπασμα από δηλώσεις του TZOLE ξέρετε αυτόν που όποτε βρει τους τίποτα μπροστά του...τους περιποιείτε!!!!

Ηταν ο ΠΑΣ Γιάννινα η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσατε στο Καραϊσκάκη για τις εγχώριες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια;

Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη ομάδα, θα σας πω όμως ότι με τον ΠΑΣ δυσκολευτήκαμε περισσότερο από ότι στον αγώνα με την ΑΕΚ! Δεν το λέω για να μειώσω την ΑΕΚ που είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία, αλλά σε καμία περίπτωση στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν νιώσαμε την πίεση που είχαμε στη ρεβάνς με τα Γιάννινα.

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΑΕΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΟΝ ΣΕΖΑΡ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ ΤΟ ΚΟΛΩΠΑΙΔΟ ΜΕ 4 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΛΑΨΕΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ? ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΕΤΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ Ε ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΙΜΕΝΟΥ. ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕGA ΚΑΙ Αlter KAI ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΜΠΗΚΕ ΓΚΟΛ!!!!!!!!!!ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΜΠΑΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΡΙΠΛΕΥ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΑΝ ΗΤΑΝΕ Η ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΤΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΣΦΑΞΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΛΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ 2 Η 3 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    Απόσπασμα από δηλώσεις του TZOLE ξέρετε αυτόν που όποτε βρει τους τίποτα μπροστά του...τους περιποιείτε!!!!

Ηταν ο ΠΑΣ Γιάννινα η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσατε στο Καραϊσκάκη για τις εγχώριες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια;

Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη ομάδα, θα σας πω όμως ότι με τον ΠΑΣ δυσκολευτήκαμε περισσότερο από ότι στον αγώνα με την ΑΕΚ! Δεν το λέω για να μειώσω την ΑΕΚ που είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία, αλλά σε καμία περίπτωση στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν νιώσαμε την πίεση που είχαμε στη ρεβάνς με τα Γιάννινα.

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και οποιος ειδε τον αγωνα Θρασυβουλος-Πας Γιαννενα την κυριακη, θα παρατηρησε οτι ο Πας δυσκολευτηκε περισσοτερο απο τον θρασυβουλο απ οτι απο τον ολυμπιακο!

ας παει καποιος να ενημερωσει τον κυριο τζορτζεβιτς γι αυτο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΑΕΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΟΝ ΣΕΖΑΡ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ ΤΟ ΚΟΛΩΠΑΙΔΟ ΜΕ 4 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΛΑΨΕΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ? ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΕΤΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ Ε ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΙΜΕΝΟΥ. ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕGA ΚΑΙ Αlter KAI ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΜΠΗΚΕ ΓΚΟΛ!!!!!!!!!!ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΜΠΑΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΡΙΠΛΕΥ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΑΝ ΗΤΑΝΕ Η ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΤΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΣΦΑΞΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΛΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ 2 Η 3 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ
    :rotflmao:

βαλε και κανενα σημειο στιξης να καταλαβουμε τι λες ρε φιλε...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant

εγω καταλαβα....και καλα τα λεει....

καποιοι αλλοι δεν θελουν να καταλαβουν....

(δεν εννοω εσενα....πιστευω αυτο το καταλαβαινεις).....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    και οποιος ειδε τον αγωνα Θρασυβουλος-Πας Γιαννενα την κυριακη, θα παρατηρησε οτι ο Πας δυσκολευτηκε περισσοτερο απο τον θρασυβουλο απ οτι απο τον ολυμπιακο!

ας παει καποιος να ενημερωσει τον κυριο τζορτζεβιτς γι αυτο!

πολυ καλος ο ΠΑΣ...

αλλα για πες και τα γνωστα να βγαλεις το αποθημενο σου κι εσυ γιατι εισαι -9 απο μενα...

παμε...

ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ! ΡΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΣΙΛΙΣΑΣ:rotflmao: ΚΑΙ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΦΤΑΕΙ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΑΓΚΩΝΙΑ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΜΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    εγω καταλαβα....και καλα τα λεει....

καποιοι αλλοι δεν θελουν να καταλαβουν....

(δεν εννοω εσενα....πιστευω αυτο το καταλαβαινεις).....
    το καταλαβα φιλε, πλακιτσα εκανα...

ελα ντε...

αντι να ντρεπονται που δεν μπορουν να κερδισουν τους 35αρηδες του ολυμπιακου, στην εδρα τους, με τον κοσμο τους και με την διψα τους για να μας φτασουν, ο μπριακος τους μαρανε...

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΛΤΑΠΙΔΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΗΔΙΑΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ

πολυ καλος ο ΠΑΣ...

αλλα για πες και τα γνωστα να βγαλεις το αποθημενο σου κι εσυ γιατι εισαι -9 απο μενα...

παμε...

τα γνωστα δεν θα τα πω εγω

.....με προλλαβαν οι ρεπορτερ του οσφπ χελακης, μυρισκλαβος, σαρελλακος κτλ,.............. που σχολιασαν τις λανθεσμενες υποδειξεις του μπριακου..........ξερεις............... αυτες που ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ΟΣΦΠ!!!!

Παρόμοια θέματα

1. ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!!
    από MG στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 13:09
  2. ειμαι καλα? ΟΧΙ! ΑΕΚ ΟΛΕ ...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 22:32
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17
  4. Περι ΑΕΚ....