Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 52

Θέμα: ΡΕ ΖΩΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ.......

ΡΕ ΖΩΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ.......

Ρε παιδια ημαρτον δηλαδη, ενταξει τοσο καιρο δεν με πειραζε τοσο ωστε να κανω ποστακι, αλλα με κατι που διαβασα προχτες, τα πηρα στο κρανιο

Θα αποσυρουν λεει το νουμερο 7 απο την Εθνικη ομαδα, ως τιμη στον ζαγορακη.

ΣΕ ΠΟΙΟΝ;;;; ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!

ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΛΑΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ !!!!!!!!!!!!

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΛΕΣΤΕΡ,ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ)

Που γελαγαμε με την αμπαλοσυνη του και τωρα επειδη μας εκατσε το γιουρο, τον εχουμε θεο
    Ποιον, τον ζαγορακη.

Που σπρωχνεται οσο τιποτα απο τα ΜΜΕ συνεχως και τα ζωα οι φιλαθλοι που δεν εχουν ιδεα απο μπαλα, συμφωνουν......

Οτι ναι , ειναι παιχταρας!!!

Και οποιον και να ρωτησεις τωρα θα σου πει.....ο ζαγορακης;;; παιχτουρα μεγαλη.

ΗΜΑΡΤΟΝ ...ΖΩΑ

Που δεν θα ασχολιωταν κανεις αν σταματουσε το ποδοσφαιρο και τωρα θα παιξουμε και με την Ισπανια προς τιμην του..

Που απο τιποτα περιμενει πως και πως να γινει προεδρος στον παοκ και να τον εχουν θεο.

Ποιον τον ζαγορακη

Και τωρα θα του αποσυρουν το νουμερο με το 7

ΖΩΑ.....ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΟΥΝ....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Όχι ρε φίλε... δεν είναι παιχταράς... Αλλά είναι αρχηγός... όπως συμβαίνει συνήθως... ο αρχηγός δεν είναι ο καλύτερος παίχτης μίας ομάδας... αλλά είναι ο πιο σημαντικός.

Αν έχεις ασχοληθεί με κάποιο ομαδικό άθλημα (σοβαρά, όχι στην αλάνα ή στο σχολείο σαν πιτσιρικάς) θα με καταλάβεις.
    Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
    Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
    Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
    Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Prince-Garbage
    Όχι ρε φίλε... δεν είναι παιχταράς... Αλλά είναι αρχηγός... όπως συμβαίνει συνήθως... ο αρχηγός δεν είναι ο καλύτερος παίχτης μίας ομάδας... αλλά είναι ο πιο σημαντικός.

Αν έχεις ασχοληθεί με κάποιο ομαδικό άθλημα (σοβαρά, όχι στην αλάνα ή στο σχολείο σαν πιτσιρικάς) θα με καταλάβεις.
    εχω ασχοληθει με περισοτερα απο οσα ισως φανταζεσαι.
    Το οτι ειναι αρχηγος δεν σημαινει οτι θα αποσυρουμε την φανελα του φιλε μου.
    Εκει ειανι η αντιριση μου, οχι αν θα κανουμε φιλικο προς τιμην του ι τιποτα αλλο.

Οσο για το αρχηγος....υπαρχουν πολλοιιιιιιιιι λογοι για να γινει καποιος.

Και συνηθως αρχηγος ειναι ο πιο καλος παικτης της ομαδος.....απο ολες τις πλευρες.....
    Απο ικανοτητα, απο τσαμπουκα, απο ψυχολογια, απο εμπειρια, κλπ κλπ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    δεν είμαι ικανός να τον κρίνω.. καθώς δεν κατέχω τόσο καλά το τόπι...

Παρόλα αυτά , εντύπωση κάνει η κατάρρευση του ΠΑΟΚ, κάθε φορά που ο Ζαγοράκης βγαίνει έξω..

Όπως και η απορία του Λιζαραζού, όταν του έσκασε την ντρίμπλα και σημάδεψε το κεφάλι του Χαριστέα μετά (με την βοήθεια του Κατσουράνη). Ο Λιζαραζού νομίζω οτι ξαφνικά είδε τον γυμναστή να κρατάει νερομπούκαλα και έτρεξε προς τα εκεί μέσα στο κατακαλόκαιρο.

όσο για τον Ζαγοράκη στην ΑΕΚ... επειδή γνωρίζω απο πρώτο χέρι, ... μετά τον Μανωλά, όπως λέει και ο φίλος απο πάνω... ήταν ο επόμενος αρχηγός ... με ότι και αν σημαίνει αυτό.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    δεν είμαι ικανός να τον κρίνω.. καθώς δεν κατέχω τόσο καλά το τόπι...

Παρόλα αυτά , εντύπωση κάνει η κατάρρευση του ΠΑΟΚ, κάθε φορά που ο Ζαγοράκης βγαίνει έξω..

Όπως και η απορία του Λιζαραζού, όταν του έσκασε την ντρίμπλα και σημάδεψε το κεφάλι του Χαριστέα μετά (με την βοήθεια του Κατσουράνη). Ο Λιζαραζού νομίζω οτι ξαφνικά είδε τον γυμναστή να κρατάει νερομπούκαλα και έτρεξε προς τα εκεί μέσα στο κατακαλόκαιρο.

όσο για τον Ζαγοράκη στην ΑΕΚ... επειδή γνωρίζω απο πρώτο χέρι, ... μετά τον Μανωλά, όπως λέει και ο φίλος απο πάνω... ήταν ο επόμενος αρχηγός ... με ότι και αν σημαίνει αυτό.

Gandalf

ωωωωω....εσκασε τριπλα στον λιζαραζου....χμ....και οταν βγαινει δεν τον αντικαθιστα επαξια ο...εε...χμ....να δεις...οο....αραμπατζης; οχι....εε....εε ρε πειτε μου εναν παικταρα του παοκ στο κεντρο.

αρα εχεις δικιο, να αποσυρουμε την φανελα.

Ποιος Σαραβακος;;; Ποιος Σαργκανης;; ποιος α, β,χ ψ;;;

Ο ζαγορακης μονο.

Το γεγονός ότι από όλους αυτούς που αναφέρεις έχει τις περισσότερες συμμετοχές στην εθνική (και μάλλον κανένας δεν θα τον φτάσει στο εγγύς μέλλον, 50-100χρόνια λέμε τώρα)

Το γεγονός ότι κανένας άλλος αρχηγός ή παιχταράς ολκής από τους πολλούς που βγάζει αυτή η χώρα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΔΙΕΘΝΩΣ σου λέει κάτι. Κάτι σαν τιμής ένεκεν ΚΑΙ για να μας θυμίζει τι πετύχαμε και δεν ευχαριστήσαμε το Θεό. Φανήκαμε αχάρηστοι.

Και στο κάτω-κάτω τι σε νοιάζει εσένα, έχεις κλείσει θέση στην εθνική ποδοσφαίρου και ήθελες το νούμερο?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    κατά την άποψή μου είναι μια απέλπιδα προσπάθεια της ΕΠΟ να κρατηθεί το κλίμα που είχε καλλιεργηθεί με τη μεγάλη επιτυχία του Ευρώ ...
    όπως είναι λογικό ο θόρυβος έχει αρχίσει να φθήνει καθώς δεν είχε συνέχεια και αν η πορεία της Εθνικής εξακολουθήσει να είναι η ίδια όπως τα τελευταία 2 χρόνια, σε λίγο καιρό η κατάκτηση του εύρω θα αποτελεί ένα ωραίο όνειρο....
    αποσύρουμε τη φανέλα για να ξαναθυμηθούμε λίγο τα περασμένα μεγαλεία και να χαρούμε λίγο....και αφήνουμε μια παρακαταθήκη υστεροφημίας για το μέλλον....
    να ρωτάνε τα πιτσιρίκια γιατί δεν υπάρχει νούμερο 7...και να απαντάμε εμείς διηγούμενοι το παραμύθι με το ευτυχισμένο τέλος του euro 2004.....

την ποιότητα του Ζαγοράκη την ξέρουμε....ένας μέτριος παίχτης, σχετικά άτεχνος ...
    για την προσωπικότητά του δεν μπορώ να πω πολλά .....δεν υπάρχουν παιχνίδια που να πεις ότι τα πήρε μόνος του....ίσως και λόγο της θέσης του....
    την προσωπικότητά του μπορούν να την κρίνουν μόνο οι συμπαίχτες του.....αυτοί ξέρουν πόσο τους επηρρεάζει μέσα στο παιχνίδι....

όσο για το πως παίζει ο ΠΑΟΚ χωρίς Ζαγοράκη σας θυμίζω δύο παραδείγματα....
    το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη όπου στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είναι χωνί στο κέντρο και όταν στο δεύτερο βγάζει τον Ζαγοράκη ο ΠΑΟΚ πέρνει τα πάνω του βάζει γκολ κ πιέζει τον Ολυμπιακό....

στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναιθηναικό....ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει ευκαιρία και ο Παναθηναικός είναι απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού....έως ότου βγάινει ο Ζαγοράκης και ο ΠΑΟΚ με 10 παίχτες πιέζει τον Παναθηναικό και βάζει κ γκολ....ΑΥΤΑ....
    το μόνο που κάνει ο Ζαγοράκης στον ΠΑΟΚ είναι να βάζει τις φωνές στους πιτσιρικάδες για να μην χάσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους....τώρα αν αυτό πιάνει το ξέρει μόνο ο προπονητής....
    απο πλευράς ποιότητας ποδοσφαίρου ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ καλύτερα χωρίς τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    κατά την άποψή μου είναι μια απέλπιδα προσπάθεια της ΕΠΟ να κρατηθεί το κλίμα που είχε καλλιεργηθεί με τη μεγάλη επιτυχία του Ευρώ ...
    όπως είναι λογικό ο θόρυβος έχει αρχίσει να φθήνει καθώς δεν είχε συνέχεια και αν η πορεία της Εθνικής εξακολουθήσει να είναι η ίδια όπως τα τελευταία 2 χρόνια, σε λίγο καιρό η κατάκτηση του εύρω θα αποτελεί ένα ωραίο όνειρο....
    αποσύρουμε τη φανέλα για να ξαναθυμηθούμε λίγο τα περασμένα μεγαλεία και να χαρούμε λίγο....και αφήνουμε μια παρακαταθήκη υστεροφημίας για το μέλλον....
    να ρωτάνε τα πιτσιρίκια γιατί δεν υπάρχει νούμερο 7...και να απαντάμε εμείς διηγούμενοι το παραμύθι με το ευτυχισμένο τέλος του euro 2004.....

την ποιότητα του Ζαγοράκη την ξέρουμε....ένας μέτριος παίχτης, σχετικά άτεχνος ...
    για την προσωπικότητά του δεν μπορώ να πω πολλά .....δεν υπάρχουν παιχνίδια που να πεις ότι τα πήρε μόνος του....ίσως και λόγο της θέσης του....
    την προσωπικότητά του μπορούν να την κρίνουν μόνο οι συμπαίχτες του.....αυτοί ξέρουν πόσο τους επηρρεάζει μέσα στο παιχνίδι....

όσο για το πως παίζει ο ΠΑΟΚ χωρίς Ζαγοράκη σας θυμίζω δύο παραδείγματα....
    το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη όπου στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είναι χωνί στο κέντρο και όταν στο δεύτερο βγάζει τον Ζαγοράκη ο ΠΑΟΚ πέρνει τα πάνω του βάζει γκολ κ πιέζει τον Ολυμπιακό....

στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναιθηναικό....ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει ευκαιρία και ο Παναθηναικός είναι απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού....έως ότου βγάινει ο Ζαγοράκης και ο ΠΑΟΚ με 10 παίχτες πιέζει τον Παναθηναικό και βάζει κ γκολ....ΑΥΤΑ....
    το μόνο που κάνει ο Ζαγοράκης στον ΠΑΟΚ είναι να βάζει τις φωνές στους πιτσιρικάδες για να μην χάσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους....τώρα αν αυτό πιάνει το ξέρει μόνο ο προπονητής....
    απο πλευράς ποιότητας ποδοσφαίρου ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ καλύτερα χωρίς τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ
    φιλε μου +1000000000000000000

για τους αλλους,,,,,οκ , ο καθενας την γνωμη του
    να χαιρεστε να βλεπετε ζαγορακη και να αναπολειτε τον παιχταρα.
    Δεν το συνεχιζω, αλλωστε σκοπος μου δνε ηταν η διαμαχη, αλλα απλα μπουχτησα με το ολο θεμα

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ρε kalgeorge εδω παρακαλανε το μπασταρδο μεξικανο-ουρουγουανο-πακιστανιδι Πουστιγιο να παιξει στην ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ EΥΡΩΠΗΣ.....και σε χαλαει μια τιμη για τον πρωτο σε συμετοχες παικτη της ??????

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    Δεν το συνεχιζω, αλλωστε σκοπος μου δνε ηταν η διαμαχη,

φλωράντζες ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

φλωράντζες ...
    Έχουμε αγριέψει τελευταία ή με φαίνεται ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ρε kalgeorge εδω παρακαλανε το μπασταρδο μεξικανο-ουρουγουανο-πακιστανιδι Πουστιγιο να παιξει στην ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ EΥΡΩΠΗΣ.....και σε χαλαει μια τιμη για τον πρωτο σε συμετοχες παικτη της ??????

αυτο ειναι αλλο θεμα με τον γαμωσπιτο

μετα λενε γιατι δεν εχουν κινητρο οι νεοι παιχτες να παιξουν εθνικη

βλεπουν αυτες τις μαλακιες..

Τα ιδια χαλια και με τον ¨ελληνα¨μπατιστα τοτε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

φαντάζομαι ότι αυτό που εννοεί ο φίλος είναι ότι δεν υπήρξε στο παρελθόν ανάλογη συμπεριφορά σε άλλους παίχτες....
    και ερωτώ...όταν αποσυρθεί ο Χαριστέας θα αποσύρουμαι κ τη δικιά του φανέλα....
    είναι τραγικό να κατασκευάζεις ήρωες όταν δεν έχεις....

φτιάξε σαν χώρα ένα Μαραντόνα, ένα Ντι Στέφανο που να διαπρέψει σε όλο τον κόσμο να τον γνωρίζουν όλοι και μετα μπορείς να αποσύρεις τη φανέλα του και να την κρεμάσεις στο ψηλότερο σημείο του ΟΑΚΑ....να την χαζεύουν οι νεότεροι κ να παραδειγματίζονται....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Έχουμε αγριέψει τελευταία ή με φαίνεται ???
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ρε παιδια
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 11:07
  2. Ρε Τι Γινεται Οξω !!!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10