Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 51

Θέμα: Fazer1000S ή VFR800

Greek Boxing Federαtion

Fazer1000S ή VFR800

Καλός σας βρίκα.Καλησπέρα.Παρακολουθώ αρκετο καιρό το φώρουμ αλλά δεν είχα κανει εγραφή.Με απασχολεί ενα δήλημα για αγορα μηχανής .Εχω ενα yamaha TT600R του 2001 και πριν λίγο καιρό πουλιθηκε ενα varadero που ειχα.Θέλω την γνόμη σας γιατί εχο βρει ενα Fazer1000s και ενα VFR800 και τα δύο ειναι μοντέλο του 2002...πανω κατω στα ιδια χιληόμετρα και στην ίδια κατασταση.Το fazer ειναι 500 ευρό πιο φτινό στην αγορά του.Τι λέτε εσεις ;...Εχω και το ΤΤ οπότε θελω ενα μηχανακι για ταξιδια αλλά και να στριβει καλά και να μπορο να μεταφέρω και λιγα πραγματα μαζι...Να μην ειναι ουτε κουραστικο ας πουμε γιαυτο και δεν ήθελα να πάρω ss αλλά και να μην ειναι απότομο...Και αν καποτε θελίσω να το δωσω να μην χασω και χρηματα πάρα πολά...Τι με σιμβουλεύετε;:smilea:Υπόψην οτι με ενδηαφερει όσο πιο ολκλιρωμένη προταση δηλαδή μηχανη μπορό να αγοράσω.:smilea:

Re: Fazer1000S ή VFR800

γεια χαρά! με τον Ιταλό τον ηθοποιο τον πεπίτο έχεις καμμία σχέση;

θα σου πούν οι Θάνος και Hornet που τα είχαν και έχουν...

εγώ πιστεύω πώς πρέπει να τα δοκιμασεις διοτη 4 εν σειρά με V4 έχουν διαφορά σαν λειτουργιά...

και επίσης σαν το χονδα δύσκολα να βρέις μοτο να συγκρίνεις στα πολλά χιλιόμετρα!

καλώςήλθες!

καλωσηρθες...

καλυτερα να το εβαζες στην κατηγορια μοντελα...

Greek Boxing Federαtion
    E συγνόμη για την λαθος θεση που έβαλα την ερώτηση,αν θέλει καποιος μπορεί να το αλλάξη.
    Τις μηχανές τις εκανα μία βολτα και είδα οτι το fazer δείχνη πιο πολυ γκαζάτο,ενώ το VFR είναι παντού πιο πώς να το πω-εχει πιο ποιοτηκή κύληση.Πάντος απο ομορφιά μου άρεσε πιο πολλη το VFR όπος και τα όργανα μπροστα στον πήνακα που ηταν πιο σύχρονα.Αλλά το fazer φανηκε πιό ανετο στη θέση οδηγησης για μέσα στην πόλη και κώβει το τιμόνι του πιό πολή και είναι και πολή πιο ¨αλήτικο¨στην εμφάνηση του..Αλλά σε ανοιχτό δρόμο που πήγα λιγο πιο έξω το VFR ηταν πιό σταθερό και αρχοντηκό.Τόρα δεν ξερω από αξιόπιστο πιο πολή πιο είναι και απο βλάβες.Αλλά και σέρβις και τετοια τί παιζει παιδιά;Πιό καίει περισότερο;Στις στροφές πιο εχει καλύτερη συμπεριφορά; Από κούραση ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ πολύ πιο ειναι καλύτερο.Γιατί εχω και το μπόυ μου(1.90 και 102κιλά ).Ευστάθια ειχαν και τα δύο αλλά μαλλον νομίζω το VFR όσο ανεβένει η ταχητητα είναι καλύτερο στο δρόμο.Τι λέτε;

αυτα που εχω ακουσει ειναι τοι το χοντα ειναι πολύ βαρυ εξού και η σταθερότητα του....

αντενδύκνεται για χρηση πόλης...

VFR ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ........... ............καμια 50 ατομα εχουν εδω μεσα .

που ειστε ρε ? Τακη ?? μυτιλιναιε?? βγειτε να μιλησετε ρε εεεεε....... και εχουμε απ ολα τα χρωματακια .......κοκκινο ,μαυρο,μπλε ,ασημι ...........

οχι απλα θα το παρεις αλλα θα γινεις και φανατικος οπαδος στο τελος............

εχει ενα μειονεκτημα ομως......δεν παει χωμα :a39:

πανε ανοιξε το κορανι στα μοντελα να διαβασεις .......οι αλλοι διαβαζουν αρλεκιν

Greek Boxing Federαtion
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    VFR ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ........... ............
    Eγω θέλο να πάρω με ανοιχτά μάτια γιαυτό και ροτάω...Βεβαια είπαμε για χόμα εχω το ΤΤR οπώτε θελω πιο ασφάλτηνο...:smilea:

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Και εγω το vfr θα προτιμουσα!
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    fazer 4 κυλινδρο εν σειρα πολυ περισσοτερα αλογα (καταπινει χιλιομετρα ανετα ) περισσοτερη ροπη

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Greek Boxing Federαtion
    Για δωστε ρε παιδιά καμια βοήθια. Εχω δίλιμα τι να διαλέξω και δεν μπορό να αποφασίσω.Τι να πάρω;Αντε γιατι στο τέλος θα πουληθούνε και τα δύο και θα μείνω με το ΤΤ μου. Και αντε πάλι απο την αρχή αναζητιση

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pepito
    Για δωστε ρε παιδιά καμια βοήθια. Εχω δίλιμα τι να διαλέξω και δεν μπορό να αποφασίσω.Τι να πάρω;Αντε γιατι στο τέλος θα πουληθούνε και τα δύο και θα μείνω με το ΤΤ μου. Και αντε πάλι απο την αρχή αναζητιση
    Εμεις θα σου πουμε τι θα παρεις ?
    Εσυ πληρωνεις, εσυ διαλεγεις. Και τα δυο ειναι πολυ καλα. Οποιο σου κανει κλικ παρτο χωρις πολλες σκεψεις.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

βάλτα

όλα κάτω αφου σου αρέσουν απο τι κατάλαβα και τα 2.

δες πιο εχει πιο φτηνά ανταλακτικά και αναλωσιμα.
    νομίζω επίσης οτι το φειζερ σαν 1000αρι καιει πιο πολύ..χαλάει λάστιχα πιο πολύ(νομίζω είπα..)

και επίσης το φειζερ εχει αλλάξει μοντέλο.

σε ταξίδι το vfr λογω του φουλ φερινγ θα έχει καλύτερη προσασία (στα γονατα κυρίως ) απο τι το φειζερ αλλα το φειζερ σαν πιο ορθιο νομίζω θα έχει καλυτερη θεση για οδηγηση σε επαρχιακούς(δε θα κουραζει χερια απο τα φρένα γκαζιαα..)

τωρα ολα αυτα στα λέω οπως τα κόβω με το μάτι.

στειλε π.μ σε Θανο (ειχε το φειζερ που θες -και του χε κανει πολλα χιλ σε ταξίδια και δικαβαλο) και στον αλλονα τον Πορνετ (που χει το vfr και κοντευει να κανει το γυρο του κόσμου..)

τελος να σου πω οτι ταξίδια ανετα θα κάνεις και με ένα blackbird.και είναι στα λεφτά που ψάχνεις.

Greek Boxing Federαtion
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Εμεις θα σου πουμε τι θα παρεις ?
    Οχι δεν θελω να μου πειτε εσεις ποιο να παρω.Θελω τη βοηθηα σας για να εχο μια καλητερη εικόνα απο τις δύο μοτοσικλετες.Εμενα μου αρεσε ποιο πολή το VFR αλλά ειναι πιο σκυφτή θεση οδηγησης και δεν ξερω αν ειναι κουραστηκο αυτο.Επίσης το fazer δεν ειχε τόση καλη προστασία απο τον αρεα οσο ανεβενει η ταχήτητα.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    νομιζω οτι αυτα που σου ειπαμε ειναι υπερ αρκετα για να εχεις μια πρωτη γευση
    (διαβασες τι σου εγραψε ο dukas στο τελος?)

καλη αγορα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

φίλε μηχανάκι που να καλύπτει 100% όλες τις ανάγκες - διαθέσεις - κάυλες κλπ κλπ δε ξέρω αν έχει βγει ακόμα

το Fazer έχει τιμόνι και κόβει καλύτερα μέσα στην πόλη, αλλά εσύ είπες ότι δε το θές για την πόλη
    εχω ανεβει σε Fazer και καποια στιγμη ειδα οτι σε σχεση με το VFR ειναι πιο ορθιο και κατα συνεπεια πιο ξεκουραστο και ιδιως για μεσα σε πολη, μιας κι εγω κυκλοφορω καθημερινα με το VFR
    έχει και 40-50 άλογα περισσότερα
    πολλοί θα πουν μπράβο, εγώ θα πω: ε και!!!
    και τι έγινε που έχει περισσότερα άλογα!
    το θες για τελικές ή για να ευχαριστιέσαι ταξίδι?
    οπότε αν όπως λες δεν εχει καλη προστασια πώς θα εκμεταλευτείς τα περισσότερα αλογα?
    ρωτάω...

το VFR είναι πιο καινούριο, τεχνολογικά είναι άντε-γεια, ποιοτικά είναι επίσης άντε-γεια, όχι μόνο σε σχέση με το Fazer αλλά μέ όποιο μηχανάκι και αν το συγκρίνεις
    έχει πολύ καλή προστασια, εγω με 200-210 και δε σκυβω τελειως
    σε ταξιδι δε σε κουραζει που ειναι πιο σκυφτο
    πιο σκυφτο σε σχεση με το Fazer γιατι γενικότερα δεν ειναι και SS για να πηγαινεις ξαπλα

συντήρηση?
    και τα 2 τα ιδια φανταζομαι χωρις μεγαλες διαφορες
    βεβαια το μεγαλο σερβις του VFR κοστίζει αλλα επειδη δε το εχω κανει ακομα δε το σκεφτομαι
    λάστιχα χαλανε το ιδιο, 1000αρι το ένα, πιο βαρύ το άλλο, μη τη ψαχνεις
    αν ειναι να παρεις μεγαλο μηχανακι θα πληρωσεις λιγο παραπανω, δεν ειναι εντουρο ουτε παπι.

αντικειμενικος?
    μην περιμενεις να ειμαι

ΚΑΙ αν με ρωτησεις τώρα πιο μηχανακι θελω να ΕΧΩ ή μαλλον να συνεχισω να ΕΧΩ, αυτο είναι το VFR

Όταν η πόλη κοιμάται.......

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αξεσουάρ για VFR800
    από Tigas στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2009, 19:06
  2. Honda Xx(98) ή Vfr800(98) ?
    από asmar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 12:43
  3. αποριες για το fazer1000-THANO για σενα