και ομως πληρωνονται για αυτο.....
κυριες και κυριοι, το επιπεδο του Ελληνικου ποδοσφαιρου
![]()
αξιζει τιποτα αλλο το ποδοσφαιρο μας περα απο τα γελια??
ωραιο το derby...:rotflmao:
![]()
Είδαμε και τον ΧΑΝΣ και τον ΜΟΥΝΙΟΘ!!! Α ρε τελειωμένοι δεν κοιτάτε τα χάλια σας που προσπαθείτε να κάνετε ήρωα ένα δεκαεξάχρονο παιδί , που τελικά θα το κάψετε κιόλας , για να κρύψετε την γύμνια σας!! Με αυτά να γελάτε μας αρέσει πουθενάδες ε πουθενάδες!!! Α και μην ξεχάσω έρχονται και τα γενεθλειά σας βρε με αυτόν που κοροϊδεύετε ξεχάσατε βρε???
21/03/2001 1 - 4 ΑΝΤΕ![]()
zetara den nomizw oti boreis na sugkrineis ton mounioth me ton sir takis. An esy to kaneis,,,tote kalytera asxolisou me subuteo.Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
Είδαμε και τον ΧΑΝΣ και τον ΜΟΥΝΙΟΘ!!! Α ρε τελειωμένοι δεν κοιτάτε τα χάλια σας που προσπαθείτε να κάνετε ήρωα ένα δεκαεξάχρονο παιδί , που τελικά θα το κάψετε κιόλας , για να κρύψετε την γύμνια σας!! Με αυτά να γελάτε μας αρέσει πουθενάδες ε πουθενάδες!!! Α και μην ξεχάσω έρχονται και τα γενεθλειά σας βρε με αυτόν που κοροϊδεύετε ξεχάσατε βρε???
Oso gia ta upoloipa pou eipes.....den kolane se auto to postaki.....![]()
....
Kratiste taki gai eurwpaiki poreia reeeeeeee
Adika ta 7 pou efage apo tin juve o sir takis
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
:rotflmao:
![]()
τι ειπες ? να κανουμε ηρωα ενα δεκαεξαχρονο παιδι που τελικα θα το καψουμε??
το ονομα ΟΦΟΡΙΚΟΥΕ σου λεει κατι???!!!
α ρε γαυροι με τις αμπελοφιλοσοφιες σας.....![]()
καλα ρε ζετάρα...
εμεις κοροιδευουμε τον σιρ Τακις...εσύ γουστάρεις που τον έχει προπονητη η ομάδα σου??
![]()
![]()
και οσο για Μουνιοθ κτλ..
καλα οκ ο σιρ Τάκις τους ξέρει σιγουρα αυτους τους προπονητες...οι προπονητές αυτοι..λες να ξέρουν οτι ο σερ Τακις είναι προπονητης??
ο σερ ΄Τάκης...ξερει αραγες οτι είναι προπονητης?![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Ποιος είναι ο ΜΟΥΝΙΟΘ ρε ποδοσφαιροξερόλες?? Ποιες μεγάλες ομάδες έχει αναλάβει και εγώ δεν τις ξέρω και με αυτές που είχε αναλάβει τι έκανε?? Α και για να δείτε πόσο άσχετοι είσαστε ποιος ΟΦΟΡΙΚΟΥΕ ρε εγώ ποτέ δεν πίστευα ότι έχει καν ταλέντο και αποδείχτηκε , δεν τον καψαμε εμείς. Δεν έχει καμιά σχέση με τον Νίνη και δεν μπορούν να συγκριθούν αυτοί οι δύο. Σαν να μου πείτε ότι ο Μπόρχα έχει ταλέντο και θα τον κάψουμε εμείς!!! Τα ταλέντα πάντα τα αξιοποιούμε καλύτερα από εσάς και τα ανταμείβουμε κιόλας γι΄αυτό δεν φεύγουν και όταν φεύγουν θέλουν να ξαναγυρίσουν , δεν αναθεματίζουν όπως οι δικοί σας που όπου σταθούν και όπου βρεθούν λένε τα καλύτερα για την βαζελοομάδα σας.![]()
![]()
![]()
Δείτε ΤΖΟΛΕ , ΓΕΩΡΓΑΤΟ , ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ κ.α.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και πάλι!!!
23 χρονών που πήγαν στον Ολυμπίακό οι προαναφερόμενοι ήταν ταλέντα ακόμα???Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
Ποιος είναι ο ΜΟΥΝΙΟΘ ρε ποδοσφαιροξερόλες?? Ποιες μεγάλες ομάδες έχει αναλάβει και εγώ δεν τις ξέρω και με αυτές που είχε αναλάβει τι έκανε?? Α και για να δείτε πόσο άσχετοι είσαστε ποιος ΟΦΟΡΙΚΟΥΕ ρε εγώ ποτέ δεν πίστευα ότι έχει καν ταλέντο και αποδείχτηκε , δεν τον καψαμε εμείς. Δεν έχει καμιά σχέση με τον Νίνη και δεν μπορούν να συγκριθούν αυτοί οι δύο. Σαν να μου πείτε ότι ο Μπόρχα έχει ταλέντο και θα τον κάψουμε εμείς!!! Τα ταλέντα πάντα τα αξιοποιούμε καλύτερα από εσάς και τα ανταμείβουμε κιόλας γι΄αυτό δεν φεύγουν και όταν φεύγουν θέλουν να ξαναγυρίσουν , δεν αναθεματίζουν όπως οι δικοί σας που όπου σταθούν και όπου βρεθούν λένε τα καλύτερα για την βαζελοομάδα σας.![]()
![]()
![]()
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και πάλι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
το τελευταίο ταλέντο που ανακάλυψε ο Ολυμπιακός, και έχτισε πάνω του μια δεκαετία τίτλων ήταν .....Ο ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΉΣ.....
αλλά τον έκαψε και αυτόν νωρίς όπως έκαψε όλα τα ταλέντα που πέρασαν από τον σύλογο ...ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ , ΚΤΛ ΚΤΛ.....
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
είχα μια ελπίδα να απαντησεις σαν ανθρωπος..αλλα οκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
![]()
![]()
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και πάλι!!!
αντε να βοσκήσεις τωρα.
που ο Παο δεν εχει βγαλει ταλεντα.!!!!!!!!!!!!!!!και ο μουνιοθ ποιος μουνιοθ ρε..σερ Τάκης..εχει τοσες μεγαλες ομάδες λεμε..
ποια ταλεντα ρε???!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
![]()
![]()
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και πάλι!!!
o TZΟΛΕ απο τα τσικο σας ηρθε??:rotflmao:
ο ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ??
ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ???
ρε Ζεταρα γιατι δεν ποσταρεις στα ανεκδοτα??
Τον Οφορικουε μπορει εσυ -τωρα- να μην τον θεωρεις ταλεντο , αλλα ο προεδρος σας τοτε μια χαρα σας ειχε κατευθυνει...διθυραμβοι για τον μικρο , μασαγατε εσεις ....τα γνωστα...ξερεις...
Πες μου εναν παικτη της ομαδας σου , που δεν τον πηρατε ετοιμο (απο εμας και απο αλλους...)
μαγκια σας και καλα κανετε βεβαια...αλλα μην λες παπαριες
Εγώ θα πάω να βοσκήσω και εσύ κάτσε από κάτω να μας γλύφεις τα @@@@ για μια χρονιά ακόμα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
είχα μια ελπίδα να απαντησεις σαν ανθρωπος..αλλα οκ...
αντε να βοσκήσεις τωρα.
που ο Παο δεν εχει βγαλει ταλεντα.!!!!!!!!!!!!!!!και ο μουνιοθ ποιος μουνιοθ ρε..σερ Τάκης..εχει τοσες μεγαλες ομάδες λεμε..
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
[Για Γεωργάτο και Γιαννακόπουλο,μέσα.Δείτε ΤΖΟΛΕ , ΓΕΩΡΓΑΤΟ , ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ κ.α.
Για τον Τζόρτζεβιτς,ποιά ευρωπαϊκή ομάδα ενδιαφέρθηκε ποτέ ρε φίλε;Και ποιούς άλλους εννοείς;
Και στο κάτω κάτω και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ(η ομάδα μου)έχουν βγάλει ποδοσφαιριστές που έπαιξαν ή παίζουν στην Ευρώπη.Και πολύ περισσότερους μάλιστα!
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ο ΤΖΟΛΕ και ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ήταν έτοιμοι από την μεγάλη ομάδα του Πανηλειακού που έπαιζαν εεε?? Επιστήμονες είστε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ποια ταλεντα ρε???!!!!
o TZΟΛΕ απο τα τσικο σας ηρθε??:rotflmao:
ο ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ??
ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ???
ρε Ζεταρα γιατι δεν ποσταρεις στα ανεκδοτα??
Τον Οφορικουε μπορει εσυ -τωρα- να μην τον θεωρεις ταλεντο , αλλα ο προεδρος σας τοτε μια χαρα σας ειχε κατευθυνει...διθυραμβοι για τον μικρο , μασαγατε εσεις ....τα γνωστα...ξερεις...
Πες μου εναν παικτη της ομαδας σου , που δεν τον πηρατε ετοιμο (απο εμας και απο αλλους...)
μαγκια σας και καλα κανετε βεβαια...αλλα μην λες παπαριες
εγω θα κατσω να παιζω παλι ευρωπη..και εσυ πες μας για τα αρχιδια σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
Εγώ θα πάω να βοσκήσω και εσύ κάτσε από κάτω να μας γλύφεις τα @@@@ για μια χρονιά ακόμα!!!!
ενα με την ομάδα σου είναι.