Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 75

Θέμα: ΠΑΝΙΚΟΣΣΣΣΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
    Για τον Βαζέχα ποια ευρωπαϊκή ομάδα ενδιαφέρθηκε?? Μήπως δεν ήταν παιχταράς και γι' αυτό δεν ενδιαφέρθηκε καμία???
    ο Βαζέχα ήταν στα ντουζένια του στην προ Μποσμαν εποχή....οι ξένοι σε κάθε ομάδα ήταν τρεις.....
    και ο Γιώργαρος έδενε τους παίχτες με 5ετή συμβόλαια που δεν σπάγανε με τίποτα....
    άλλες εποχές...
    έτσι καταστράφηκε και ο Σαραβάκος παρότι τον είχαν ζητήσει πολλές ομάδες του εξωτερικού..

ο Τζώρτζεβιτς έπαιξε μπάλα σε μια δεκαετία που οι ξένοι πηγαινοέρχονται για πλάκα....μέχρι και ο Βρύζας έπαιξε στο καμπιονάτο....και ο Τζώρτζεβιτς δεν δέχτηκε μια πρόταση της προκοπής.....

αν σου λέει κάτι αυτό για την αξία του Τζώρτζεβιτς....
    επίσης, μήπως θυμάσε τα πρώτα 5 χρόνια που δεν μπορούσε να βγάλει μια σέντρα της προκοπής???
    μιλάμε για ενα παίχτη που δεν κατάφερε να παίξει στην εθνική ομάδα της χωρας του παρά μόνο στα 35 στη χειρότερη εθνική Σερβίας όλων των εποχών.....

Υ.Γ. για τον Γεωργάτο διαφωνώ με τον φίλο παραπάνω....τον θεωρώ παιχταρά ./..και δεν έπιασε στο καμπιονάτο λόγω της μ@@@λακισμένης νοοτροπίας του....βαριόταν να δουλέψει στην προπόνηση και ονειρευόταν καφέδες στο πασαλιμάνι....
    αλλά ξέρει μπάλα όσο λίγοι και έχει χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο .....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχαίο Μέλος Το avatar του/της ZETARAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Κοιτα να δεις μαστορα ..αφου δε μπορεις να το λυσεις μόνος σου αυτο το θέμα...μαλλον αν δοκιμάσεις να πληρωσεις καμια κοπελίτσα απο αυτές τις ιεροδουλες μπας και κάνει κατι.

δουκισα δεν ξέρω καμια αν θες να βοηθησεις να καταλαβω τι εννοείς..μπας και κάνω και εγω κατι για το προβληματάκι σου.
    Πληρωμένο έρωτα ένας Ολυμπιακός?? Μπα αφού έχουμε τις π@υτ@νίτσες μας που μας ικανοποιούν εθελοντικά κάθε φορά!!! Ξέρεις μωρέ αυτές που φοράνε πράσινα και κίτρινα!!! :a029:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    zzr2005
    αν σου λέει κάτι αυτό για την αξία του Τζώρτζεβιτς....επίσης, μήπως θυμάσε τα πρώτα 5 χρόνια που δεν μπορούσε να βγάλει μια σέντρα της προκοπής???
    μιλάμε για ενα παίχτη που δεν κατάφερε να παίξει στην εθνική ομάδα της χωρας του παρά μόνο στα 35 στη χειρότερη εθνική Σερβίας όλων των εποχών.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υγ... Για ποιων εποχων Εθνικη Σερβιας μιλας ????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    zzr2005

Υγ... Για ποιων εποχων Εθνικη Σερβιας μιλας ????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αυτή την εθνική που καρατομήθηκε σταδιακά μωρέ....
    και έπρεπε να μείνει το 1 / 10 της χώρας για να παίξει στην εθνική ο Τζώρτζεβιτς....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    αυτή την εθνική που καρατομήθηκε σταδιακά μωρέ....
    και έπρεπε να μείνει το 1 / 10 της χώρας για να παίξει στην εθνική ο Τζώρτζεβιτς....
    Την Εθνικη Γιουγκοσλαβιας εννοεις στην οποια εχει παιξει ο τζολε !!!

Για τα υπολοιπα που ειπες ............... Απλα..... Ελεος !!

επίσης, μήπως θυμάσε τα πρώτα 5 χρόνια που δεν μπορούσε να βγάλει μια σέντρα της προκοπής???

φιλαρακο μου εγραψες, στα ανεκδοτα γρηγορα...

στην τελικη ρε φιλε συγνωμη αλλα ολοι οι παιχταραδες παιζουν στην εθνικη τους?

μηπως υπαρχουν και μ@λ@κες προπονητες ή αλλοι παραγοντες? λεω μηπως...

συνελθετε ρεεεεεεεεε

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    φιλαρακο μου εγραψες, στα ανεκδοτα γρηγορα...

στην τελικη ρε φιλε συγνωμη αλλα ολοι οι παιχταραδες παιζουν στην εθνικη τους?

μηπως υπαρχουν και μ@λ@κες προπονητες ή αλλοι παραγοντες? λεω μηπως...

συνελθετε ρεεεεεεεεε

ναι υπήρχαν μαλάκες παράγοντες και προπονητές για 12 χρόνια.....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Την Εθνικη Γιουγκοσλαβιας εννοεις στην οποια εχει παιξει ο τζολε !!!

Για τα υπολοιπα που ειπες ............... Απλα..... Ελεος !!
    σε ποιον επίσημο αγώνα της Εθνικής Γιουγκοσλαβίας είχε παίξει ο Τζώρτζεβιτς?
    και για πόσα λεπτά.....??? (άν ειχε παίξει)....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

σε ποιον επίσημο αγώνα της Εθνικής Γιουγκοσλαβίας είχε παίξει ο Τζώρτζεβιτς?
    και για πόσα λεπτά.....??? (άν ειχε παίξει)....
    Δεν γνωριζω ! Ξερω ομως οτι ειχε παιξει ( ειχα διαβασει συνεντευξη του ) αλλα με τα πανηγυρια με την διαλυση της Γιουγκοσλαβιας , και τα χρονια που ακολουθησαν με τις ιδρυσεις μικροτερων κρατων ειχε χασει πια το τραινο !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
    Πληρωμένο έρωτα ένας Ολυμπιακός?? Μπα αφού έχουμε τις π@υτ@νίτσες μας που μας ικανοποιούν εθελοντικά κάθε φορά!!! Ξέρεις μωρέ αυτές που φοράνε πράσινα και κίτρινα!!! :a029:

Ντρέπομαι να βλέπω ανθρώπους 30 χρονών να μιλάνε και να συμπεριφέρονται σαν παιδάκια του γυμνασίου.Άλλοι στην ηλικία σου συντηρούν πολύτεκνες οικογένειες και δουλεύουν όλη μέρα σαν τα σκυλιά ρε και εσύ κάθεσαι και φανατίζεσαι για να στηρίξεις τα συμφέροντα του Κόκκαλή;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Δεν γνωριζω ! Ξερω ομως οτι ειχε παιξει ( ειχα διαβασει συνεντευξη του ) αλλα με τα πανηγυρια με την διαλυση της Γιουγκοσλαβιας , και τα χρονια που ακολουθησαν με τις ιδρυσεις μικροτερων κρατων ειχε χασει πια το τραινο !!!

ντεμπούτο του Τζώρτζεβιτς το 1998 με αντίπαλο τη Ελβετία....σε ηλικία 26 χρονών....
    μεγάλο ταλέντο για τη χώρα του.....
    παρότι ηταν στην αποστολή στα προκριματικά για το ευρωπαικό του 2000 (δεν έπαιζε φυσικά) δεν τον πήρε στα τελικά ο προπονητής....και υποτίθεται στην καλύτερη ηλικία του 28 χρονών....
    μήπως σου λέει κάτι αυτό????
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τζορτζεβιτς ειναι ισως ο καλυτερος ξενος παικτης που εχει περασει απο τον Ολυμπιακο...μιλαμε για το συνολο της προσφορας την τεχνικη καταρτιση και την προσφορ του...αυτα πιστευω εγω ενας Βαζελος με καθαρα αντικειμενικα κριτηρια....ουτε Τζιοβανι ουτε Ριβαλντο ουτε τιποτα...ο ανθρωπος ηταν το Α και το Ω για τον γαυρο επι σειρα ετων...μην λεμε μαλακιες τωρα...

...μαζι με τον Βαζεχα , τον Βαντσικ και τον Σαβεφσκι , αποτελουν κατα την γνωμη μου τις καλυτερες μεταγραφες ξενων παικτων στην χωρα μας τα τελευταια χρονια.

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    ο Βαζέχα ήταν στα ντουζένια του στην προ Μποσμαν εποχή....οι ξένοι σε κάθε ομάδα ήταν τρεις.....
    και ο Γιώργαρος έδενε τους παίχτες με 5ετή συμβόλαια που δεν σπάγανε με τίποτα....
    άλλες εποχές...
    έτσι καταστράφηκε και ο Σαραβάκος παρότι τον είχαν ζητήσει πολλές ομάδες του εξωτερικού..

ο Τζώρτζεβιτς έπαιξε μπάλα σε μια δεκαετία που οι ξένοι πηγαινοέρχονται για πλάκα....μέχρι και ο Βρύζας έπαιξε στο καμπιονάτο....και ο Τζώρτζεβιτς δεν δέχτηκε μια πρόταση της προκοπής.....

κι ο βαζέχα όταν πρωτοήρθε δε μπορούσε να κάνει πλασέ... δεν έχει να λέι κάτι αυτό. ο άνθρωπος δούλεψε κι έγινε αυτό που έγινε στη συνέχεια...
    ο τζόλε πήρε τον ολυμπιακό στην πλάτη του σχεδόν από την πρώτη στιγμή που ήρθε κι αυτό το γεγονός δεν είναι αμελητέα ποσότητα. μη μειώνεις την αξία του γιατί έχει καταφέρει πολλά...
    επίσης, δεν είναι εύκολο να παίξεις στην εθνική σερβίας, πόσο μάλλον στην ενωμένη γιουκοσλαβία... δηλαδή ο σαμπανάτζοβιτς, που νομίζω ότι δεν είχε παίξει επίσης εθνική, ήταν λίγος για την ελλάδα και την αεκ?

σοβαρές προτάσεις για παίχτες που αγωνίζονταν στην ελλάδα παλιότερα δε γινόντουσαν τότε γιατί κανείς δεν παρακολουθούσε το πρωταθλημά μας. μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις πολύ καλών ή πολύ τυχερών ποδοσφαιριστών έγιναν τέτοιες προτάσεις (π.χ. γεωργάτος, δώνης)
    το μεγάλο (λέμε τώρα) μπάμ έγινε στα προκριματικά του euro 2004 και μετά απ'αυτό.
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Τζορτζεβιτς ειναι ισως ο καλυτερος ξενος παικτης που εχει περασει απο τον Ολυμπιακο...μιλαμε για το συνολο της προσφορας την τεχνικη καταρτιση και την προσφορ του...αυτα πιστευω εγω ενας Βαζελος με καθαρα αντικειμενικα κριτηρια....ουτε Τζιοβανι ουτε Ριβαλντο ουτε τιποτα...ο ανθρωπος ηταν το Α και το Ω για τον γαυρο επι σειρα ετων...μην λεμε μαλακιες τωρα...

...μαζι με τον Βαζεχα , τον Βαντσικ και τον Σαβεφσκι , αποτελουν κατα την γνωμη μου τις καλυτερες μεταγραφες ξενων παικτων στην χωρα μας τα τελευταια χρονια.
    για την Ελλάδα είναι πολύ καλός καθαρά λόγω της ταχύτητας του....απο τεχνική κατάρτιση είναι μέτριος.....θέλει άδειο γήπεδο για να παίξει......
    έχει μονο αριστερό....το δεξί το έχει για να ανεβαίνει στο λεωφορείο....δεν μπορεί να δώσει ούτε μια πάσα στα 3 μέτρα με το δεξί....
    απέναντι σε οργανωμένες άμυνες είναι απίστευτα προβλεπόμενος στις κινήσεις του....δεν έχει ντρίπλα παρά μια προσποίηση της μέσης και μετά πετάει την μπάλα σχεδόν πάντα στην εξωτερική....δεν συγκλίνει σχεδόν ποτέ γιατί ξέρει ότι πρέπει να βαρέσει σουτ με το δεξί και θα πάει στα περιστέρια....όταν συγκλίνει καταλήγει να πάει παράλληλα με την άμυνα και στο τέλος γυρίζει πάλι την μπάλα στο αριστερό για να δώσει πάσα....
    όταν βρίσκει γρήγορο μπακ εξαφανίζεται.....
    απέναντι στον Σειταρίδη ας πουμε που ήταν δυνατό και γρήγορο μπακ δεν ειχε κανει κανένα καλό παιχνίδι....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχαίο Μέλος Το avatar του/της ZETARAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

+10000

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF