Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 75

Θέμα: ΠΑΝΙΚΟΣΣΣΣΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    κι ο βαζέχα όταν πρωτοήρθε δε μπορούσε να κάνει πλασέ... δεν έχει να λέι κάτι αυτό. ο άνθρωπος δούλεψε κι έγινε αυτό που έγινε στη συνέχεια...
    ο τζόλε πήρε τον ολυμπιακό στην πλάτη του σχεδόν από την πρώτη στιγμή που ήρθε κι αυτό το γεγονός δεν είναι αμελητέα ποσότητα. μη μειώνεις την αξία του γιατί έχει καταφέρει πολλά...
    επίσης, δεν είναι εύκολο να παίξεις στην εθνική σερβίας, πόσο μάλλον στην ενωμένη γιουκοσλαβία... δηλαδή ο σαμπανάτζοβιτς, που νομίζω ότι δεν είχε παίξει επίσης εθνική, ήταν λίγος για την ελλάδα και την αεκ?

σοβαρές προτάσεις για παίχτες που αγωνίζονταν στην ελλάδα παλιότερα δε γινόντουσαν τότε γιατί κανείς δεν παρακολουθούσε το πρωταθλημά μας. μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις πολύ καλών ή πολύ τυχερών ποδοσφαιριστών έγιναν τέτοιες προτάσεις (π.χ. γεωργάτος, δώνης)
    το μεγάλο (λέμε τώρα) μπάμ έγινε στα προκριματικά του euro 2004 και μετά απ'αυτό.
    προτάσεις σε έλληνες παίχτες υπήρχαν από την εποχή του Δομάζου και του Παπαιωάνου κ μάλιστα απο ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης....
    τους καλούς παίχτες τους βλέπους ακόμα και στην Αφρική....
    απλα τότε (πριν το 80) δεν μπορούσαν να φύγουν οι παίχτες χωρίς την συγκατάθεση του συλλόγου....

ο Τζώρτζεβιτς από το 96 κ μετα έπαιζε και C.L. αλλά παρόλα αυτά δεν είχε καμία σοβαρή πρόταση....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    για την Ελλάδα είναι πολύ καλός καθαρά λόγω της ταχύτητας του....απο τεχνική κατάρτιση είναι μέτριος.....θέλει άδειο γήπεδο για να παίξει......
    έχει μονο αριστερό....το δεξί το έχει για να ανεβαίνει στο λεωφορείο....δεν μπορεί να δώσει ούτε μια πάσα στα 3 μέτρα με το δεξί....
    απέναντι σε οργανωμένες άμυνες είναι απίστευτα προβλεπόμενος στις κινήσεις του....δεν έχει ντρίπλα παρά μια προσποίηση της μέσης και μετά πετάει την μπάλα σχεδόν πάντα στην εξωτερική....δεν συγκλίνει σχεδόν ποτέ γιατί ξέρει ότι πρέπει να βαρέσει σουτ με το δεξί και θα πάει στα περιστέρια....όταν συγκλίνει καταλήγει να πάει παράλληλα με την άμυνα και στο τέλος γυρίζει πάλι την μπάλα στο αριστερό για να δώσει πάσα....
    όταν βρίσκει γρήγορο μπακ εξαφανίζεται.....
    απέναντι στον Σειταρίδη ας πουμε που ήταν δυνατό και γρήγορο μπακ δεν ειχε κανει κανένα καλό παιχνίδι....
    διυλιζεις τον κονωπα και (δεν θυμαμε) την καμηλο...

κοινως τα υπεραναλυεις και εστιαζεις σε σημεια χωρις να δεις την εικονα.... επι ειρα ετων ο Τζορτζεβιτς ηταν ο φυσικος ηγετης του Ολυμπιακου ...δεν μιλαω για τους ψευτοκουραδοτσαμπουκαδες που ανακυρησει η εξεδρα των γαυρων σε ''αρχηγους'' αλλα για την παρουσια στο γηπεδο και το ποσο επηρεαζε τους υπολοιπους γαυρους...σε δεκαδες σημαντικα παιχνιδια ηταν ο μονος ο οποιος ειχε παρει πανω του ολο το παιχνιδι , μοιραζοντας μπαλες και βλεπωντας γηπεδο...οι επελασεις του απο αριστερα ηταν παντα φωτια και λαυρα και δεν εχω κανενα προβλημα να το παραδεχτω , αυτη ειναι η αληθεια ... και επισης για χρονια ηταν το μονο σιγουρο χαρτι του γαυρου σε οτι αφορα την αποδοση και την αξιοπιστια του μεσα στα γηπεδα.....δεν ξερω αν θα φτουραγε σε ομαδες του εξωτερικου αλλα για την χωρα μας και τον γαυρο ηταν υπερπολυτιμος ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
    Πληρωμένο έρωτα ένας Ολυμπιακός?? Μπα αφού έχουμε τις π@υτ@νίτσες μας που μας ικανοποιούν εθελοντικά κάθε φορά!!! Ξέρεις μωρέ αυτές που φοράνε πράσινα και κίτρινα!!! :a029:
    ας ειναι καλα ο γκαγκατσης Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, που σας κανει να νομιζετε πως γαματε!!!
    στο τσαμπιονς λιγκ χωρις γκαγκατση ομως 0-7-31

ειστε τοσο παραμυθιασμενοι, που βλεποντας το rocco si freddi να γαμαει σε τσοντα, μπορει να μπερδευτητε και να νομισετε πως γαματε εσεις!

:a31:

ακομα και απ τη MACCABI (αυτη με τα πρασινα) 6 τεμαχια μαζεψατε 0-3 και 3-3............οταν 1 μηνα μετα, η αεκ της εριξε 4-1 και 4-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μια χρονια που εσεις βγηκατε πρωταθλητες και η αεκ τριτη!

οι περισσοτεροι απο σας, εχετε καταντισει ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ CHAMPINS LEAGUE!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    διυλιζεις τον κονωπα και (δεν θυμαμε) την καμηλο...

κοινως τα υπεραναλυεις και εστιαζεις σε σημεια χωρις να δεις την εικονα.... επι ειρα ετων ο Τζορτζεβιτς ηταν ο φυσικος ηγετης του Ολυμπιακου ...δεν μιλαω για τους ψευτοκουραδοτσαμπουκαδες που ανακυρησει η εξεδρα των γαυρων σε ''αρχηγους'' αλλα για την παρουσια στο γηπεδο και το ποσο επηρεαζε τους υπολοιπους γαυρους...σε δεκαδες σημαντικα παιχνιδια ηταν ο μονος ο οποιος ειχε παρει πανω του ολο το παιχνιδι , μοιραζοντας μπαλες και βλεπωντας γηπεδο...οι επελασεις του απο αριστερα ηταν παντα φωτια και λαυρα και δεν εχω κανενα προβλημα να το παραδεχτω , αυτη ειναι η αληθεια ... και επισης για χρονια ηταν το μονο σιγουρο χαρτι του γαυρου σε οτι αφορα την αποδοση και την αξιοπιστια του μεσα στα γηπεδα.....δεν ξερω αν θα φτουραγε σε ομαδες του εξωτερικου αλλα για την χωρα μας και τον γαυρο ηταν υπερπολυτιμος ...
    κοίτα όλα είναι θέμα γούστου.....
    σε άλλους αρέσει ο Ροναλντίνιο σε άλλους ο Λαμπαρντ....
    απλά εγώ τον Τζωρτζεβιτς τον θεωρώ άτεχνο παίχτη....και δεν μου αρέσουν οι άτεχνοι παίχτες....
    προφανώς με την άποψή μου συμφωνουν εκατοντάδες σύλλογοι σε όλοι την Ευρώπη που δεν εστερνίστηκαν τα κατορθώματα του Τζώρτζεβιτς στο ελληνικό πρωτάθλημα....

Υ.Γ. σημείωσα ότι για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλός....αυτό δεν τον κάνει καλό παίχτη....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχαίο Μέλος Το avatar του/της ZETARAS
    !

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Ντρέπομαι να βλέπω ανθρώπους 30 χρονών να μιλάνε και να συμπεριφέρονται σαν παιδάκια του γυμνασίου.Άλλοι στην ηλικία σου συντηρούν πολύτεκνες οικογένειες και δουλεύουν όλη μέρα σαν τα σκυλιά ρε και εσύ κάθεσαι και φανατίζεσαι για να στηρίξεις τα συμφέροντα του Κόκκαλή;
    Αφού είμαι υπάλληλος του Κόκκαλη βρε και από αυτόν πληρώνομαι όπως και όλοι στην Ελλάδα έτσι δεν λέτε?? Τώρα για το αν δουλεύω δεν περιμένω ένα 23 χρονών παιδάκι να μου κάνει κήρυγμα γιατί ούτε ξέρεις από πόσο χρονών δουλεύω ούτε το τι έχω καταφέρει να φτιάξω μόνος μου χωρίς καμία βοήθεια.

Άλλωστε είμαστε στις διαμάχες!!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αφού είμαι υπάλληλος του Κόκκαλη βρε και από αυτόν πληρώνομαι όπως και όλοι στην Ελλάδα έτσι δεν λέτε?? Τώρα για το αν δουλεύω δεν περιμένω ένα 23 χρονών παιδάκι να μου κάνει κήρυγμα γιατί ούτε ξέρεις από πόσο χρονών δουλεύω ούτε το τι έχω καταφέρει να φτιάξω μόνος μου χωρίς καμία βοήθεια.

30 χρονων και με σεξουαλικο προβλημα και τωρα βγήκες να μας ζητησεις βοήθεια?

αργησες παιδι μου και δε ξέρω τι μπορει να κανει η επιστήμη πλεον μαζί σου.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    κοίτα όλα είναι θέμα γούστου.....
    σε άλλους αρέσει ο Ροναλντίνιο σε άλλους ο Λαμπαρντ....
    απλά εγώ τον Τζωρτζεβιτς τον θεωρώ άτεχνο παίχτη....και δεν μου αρέσουν οι άτεχνοι παίχτες....
    προφανώς με την άποψή μου συμφωνουν εκατοντάδες σύλλογοι σε όλοι την Ευρώπη που δεν εστερνίστηκαν τα κατορθώματα του Τζώρτζεβιτς στο ελληνικό πρωτάθλημα....

Υ.Γ. σημείωσα ότι για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλός....αυτό δεν τον κάνει καλό παίχτη....
    Οσοι ξέρουν ποδόσφαιρο,αυτό βλέπουν.
    Ο Τζόρτζεβιτς,πράγματι είναι ο φυσικός ηγέτης τού Ολυμπιακού,πράγματι τρέχει ατελείωτα σ' ολο το ματς,είναι φιλότιμος,είναι.....χίλια δυο.

Η τεχνική του κατάρτιση όμως και η μεταβίβαση του(όχι με στημένη μπάλα)είναι για τα θηρία.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Δεν είπα τίποτα για υπαλλήλους του Κόκκαλη αλλά ως γνωστόν όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.23 χρονών φίλε είμαι αλλά το παιδάκι όπως φαίνεται είσαι εσύ...Διαμάχες είμαστε όπως είπες
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    30 χρονων και με σεξουαλικο προβλημα και τωρα βγήκες να μας ζητησεις βοήθεια?

αργησες παιδι μου και δε ξέρω τι μπορει να κανει η επιστήμη πλεον μαζί σου.

Ενώ εσύ δεν έχεις το απολαμβάνεις το σεξ αλλά μάλλον τσούζει ο κ@λος σου!!

Ενώ εσύ δεν έχεις το απολαμβάνεις το σεξ αλλά μάλλον τσούζει ο κ@λος σου!!
    ό κώλος δε χρειάζεται στο σεξ φιλε..και αν ξεκινάς απο κει...πας για τον στραβο δρόμο του σεξ..και τον επιπονο.

κοιτα να συνέλθεις.

μαθημα πρωτο δωρεάν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ό κώλος δε χρειάζεται στο σεξ φιλε..και αν ξεκινάς απο κει...πας για τον στραβο δρόμο του σεξ..και τον επιπονο.

κοιτα να συνέλθεις.

μαθημα πρωτο δωρεάν.
    Ωπα ρε δάσκαλε άραξε , ξεκουράσου και λίγο. Το έχουμε καταλάβει ότι το παίζεις γ@μάω και δέρνω και από άλλα ποστ εδώ μέσα. Είσαι βαζελομαγκάκι το καταλάβαμε!! Σε μικρότερη ηλικία έχω κυνηγήσει πολλούς σαν και εσένα και αυτό που έχω να παραδεχτώ είναι ότι είστε γρήγοροι!!!

Ωπα ρε δάσκαλε άραξε , ξεκουράσου και λίγο. Το έχουμε καταλάβει ότι το παίζεις γ@μάω και δέρνω και από άλλα ποστ εδώ μέσα. Είσαι βαζελομαγκάκι το καταλάβαμε!! Σε μικρότερη ηλικία έχω κυνηγήσει πολλούς σαν και εσένα και αυτό που έχω να παραδεχτώ είναι ότι είστε γρήγοροι!!!

+1 ...
    εγω στα νιατα μου κυνηγουσα κοπελιτσες φιλε..τωρα ο καθενας οπως τη βρίσκει τι να πω και εγω.

επιασες κανα καλο μωρη τσαπερδόνα??

και για δε τραβιοσουν εξω απο κανα στρατοπεδο που ειναι και κουρασμενοι οταν φευγουν και δε τρέχουν γρηγορα??:rotflmao: :rotflmao:

ημαρτον!!!
    :rotflmao:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    .............. ΚΑΙ ΟΙ Μ@ΑΑΚΕΣ ΕΓΙΝΑΝ 4 .......................

ντεμπούτο του Τζώρτζεβιτς το 1998 με αντίπαλο τη Ελβετία....σε ηλικία 26 χρονών....
    μεγάλο ταλέντο για τη χώρα του.....
    παρότι ηταν στην αποστολή στα προκριματικά για το ευρωπαικό του 2000 (δεν έπαιζε φυσικά) δεν τον πήρε στα τελικά ο προπονητής....και υποτίθεται στην καλύτερη ηλικία του 28 χρονών....
    μήπως σου λέει κάτι αυτό????
    εμενα μου λεει κατι, οτι ηταν μ@λ@κας ο προπονητης ή τραυματιας ο τζολε ή ειχε πολλους στην θεση του και κατα τυχη δεν τον πηρε...

δηλαδη σοβαρα πιστευεις οτι δεν του αρεσε ή δεν ειναι καλος παικτης ο τζολε, μην τρελαθουμε τελειως τωρα...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF