Αυριο πρωι προς ορεινη Κορινθια!!!
και το απογευματακι κερναμε και καφε στο εξωτικο Μελισσι(μεταξυ Κιατου-Ξυλοκαστρου)
Ουφ μπουχτησα δυο βδομαδες τωρα
και το απογευματακι κερναμε και καφε στο εξωτικο Μελισσι(μεταξυ Κιατου-Ξυλοκαστρου)
Always made to mean nothing
kai an eimai katw stamatiste gia ena kafe kai sto kato Diminio
ποιο κάτω Διμινιό ρε kal??Τι δουλειά έχεις εκεί.....Στο κάτω διμινιό φίλε μεγάλωσα και έμεινα μέχρι τα 8 μου. Τι είπες τώρα??????
Aπο εκει ειναι η μητερα μου και καθε Σαβ/κο ειμαι κατω!!!!!!
Που μενεις? Πως? Γιατι? Ποτε? Αααααα. πρεπει να βρεθουμε να τα πουμε οπωσδηποτε!!!!!
θυμάσαι ένα ποταμάκι που είχε μετά την παραλία και τώρα έχουν ρίξει μπετόν???Εγώ έμενα στην τελευταία πολυκατοικία σχεδόν δίπλα στο ποταμάκι. Εκεί μπροστά να φανταστείς πως ο πατέρας μου μάθαινε όλα τα πιτσιρίκια ποδήλατο. Θυμάμαι και μερικά ονόματα. Τα τρία αδέρφια που έμεναν στο ισόγειο....πωωωωω τί μου θύμισες να ξερες!!!!!!!
Ολο παραλια ειναι.Που ακριβως?Τωρα δεν μενεις κατω καθολου? Οποτε θες εισαι φιλοξενουμενος.Δεν πας καθολου τωρα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Λέω να τσουλίσω προς Επίδαυρο + Ναύπλιο. Αν υπάρχει κανένα ομαδικό ραντεβού σε κάνα 'περίπτερο', να τσουλίσουμε πάρεα...
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Τι λετε ρε παιδια τωρα???? εγω παραθεριζω Μελισσι τα τελευταια 25 χρονια!!!! Διπλα στο πολυ μεγαλο σπιτι στο βενζιναδικο μεχρι πριν 2 χρονια και τωρα διπλα στο γηπεδο στον οικισμο!!Εχει προλαβει κανεις την Fever οταν εκανε τα παιδικα καθε Τριτη και Πεμπτη?? anyway 6942232744.
Θα ξεκινησω οποτε ξυπνησω ,οποτε το βλεπω δυσκολο για ραντεβου,εκτος αν μαζευτει ομαδα
Eγώ δεν μπορώ να έθρω λόγο μέσου φυσικά...![]()
Αλλά τι να μου πείτε για Μελίσσι κλπ? Όταν εγώ πήγαινα στη Flight, εσείς που ήσασταν???![]()
Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
ολοι κορινθιοι εισαστε?Βλεπω σιγα-σιγα τα posts να πεφτουν βροχη
και εσύ δικός μας???Τί έκανες στο μαγαζί του Πάνου εσύ???Κάποτε ήταν να δουλέψω πόρτα εκεί....πολλά φεγγάρια πριν!Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
Eγώ δεν μπορώ να έθρω λόγο μέσου φυσικά...![]()
Αλλά τι να μου πείτε για Μελίσσι κλπ? Όταν εγώ πήγαινα στη Flight, εσείς που ήσασταν???![]()
Marabu,Lorejo,jeanuo.... Και στον Σουλη βεβαια!Αλλα τοτε που εκλεινε ο δρομος απο τον κοσμο!Εμεις ημασταν η Flight!!Αλλά τι να μου πείτε για Μελίσσι κλπ? Όταν εγώ πήγαινα στη Flight, εσείς που ήσασταν???
για επιστροφή πότε;Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
ΕΓΩ θα επιστρεψω κυριακη βραδυ γιατι οπως ειπα .....μπουχτησα 20 μερες εδω!
Tώρα όταν κατεβαίνω πηγαίνω στο Μιχάλη, στο παλιό Flo!Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Marabu,Lorejo,jeanuo.... Και στον Σουλη βεβαια!Αλλα τοτε που εκλεινε ο δρομος απο τον κοσμο!Εμεις ημασταν η Flight!!![]()
Tι έκανα? ’δειαζα τα μπουκάλια...Αρχικά δημιουργήθηκε από DIT
και εσύ δικός μας???Τί έκανες στο μαγαζί του Πάνου εσύ???Κάποτε ήταν να δουλέψω πόρτα εκεί....πολλά φεγγάρια πριν!![]()
Και γιατί δε δούλεψες πόρτα? Έφαγες πόρτα?![]()
Πότε? Την εποχή που ήταν ο Μήτσος DJ & o Γαρύφαλος bar?
xexexexexe....
Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]